You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λιακόπουλος 2012 και το μέλλον των ελλήνων!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kabalarhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ανοιγω αυτο το θεμα με το λιακοπουλο και περιμενω να ακουσω γνωμες και σχετικα βιντεο.Αλλα μην γαμησετε και αυτο το θρεντ οποιος μονο τον ενδιαφερει να γραφει αλλιως τον πουλο.
POYTIN: όποιος πειράξει τον κο Λιακόπουλο θα φάει πυραύλους!!!
LIAKOPOULOS - TIL. ALVANOU
LIAKOPOULOS deinosayroi
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
νεφελιμ,ελλοχιμ,αλφα του κενταυρου,τα υπογεια της κινας,οι πυραμιδες της σπαρτης,οι σφραγιδες της 7ης πυλης,οι ψεκασμοι απο τα αεροπλανα,το ξανθο γενος κλπ κλπ αλλα για αλλα της παρασκευης το γαλα.....μια καλα στημενη επιχειρηση τηλεπωλησης,οπως οι υπολοιποι πουλανε κατσαρολες,μαχαιροπηρουνα κλπ κλπ
Υπάρχουν συνέλληνες που αγοράζουν??
Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο παιχτουρας τα αγοραζει
μπα ρε φιλε μιλαει με αποδειξεις για μερικα ,αλλα μιλαει και με ενδειξεις.τωρα ακριβως τι παιζεται?βιντεο πως ανεβαζουν ρε μαγκες?νεφελιμ,ελλοχιμ,αλφα του κενταυρου,τα υπογεια της κινας,οι πυραμιδες της σπαρτης,οι σφραγιδες της 7ης πυλης,οι ψεκασμοι απο τα αεροπλανα,το ξανθο γενος κλπ κλπ αλλα για αλλα της παρασκευης το γαλα.....μια καλα στημενη επιχειρηση τηλεπωλησης,οπως οι υπολοιποι πουλανε κατσαρολες,μαχαιροπηρουνα κλπ κλπ
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
δεν μπορω να θυμηθω που ειδα στιγμιοτυπο απο παληα εκπομπη.....ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ τραγουδιστης,φανατικος οπαδος της ασπρουλας....βγαινει ΤΕΛΕΙΩΣ μα ΤΕΛΕΙΩΣ φτιαγμενος στην εκπομπη και πιανει ΣΟΒΑΡΗ !!!!!!!! κουβεντα για τους ψεκασμους που μας κανουν απο τα αεροπλανα.....
ποιος τραγουδιστης ειναι?δεν μπορω να θυμηθω που ειδα στιγμιοτυπο απο παληα εκπομπη.....ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ τραγουδιστης,φανατικος οπαδος της ασπρουλας....βγαινει ΤΕΛΕΙΩΣ μα ΤΕΛΕΙΩΣ φτιαγμενος στην εκπομπη και πιανει ΣΟΒΑΡΗ !!!!!!!! κουβεντα για τους ψεκασμους που μας κανουν απο τα αεροπλανα.....
ποιος τραγουδιστης ειναι?
δεν υπαρχεις
μια ερωτηση εκανα βρε μην βαρας αν θες απανταςδεν υπαρχεις
Λοιπων εχουμε και λεμε. καταρχην το να αποριπτεις με ειρωνικα σχολια κατι χωρις αντεπιχειρηματα δεν ειναι και πολυ ελληνικο χαρακτηριστικο. νεοελληνικο ισως. τελοσπαντων συνεχιζουμε:
ο τυπος αυτο που κανει αποσο εχω καταλαβει ειναι το εξης: παιρνει τους αρχαιους συγγραφεις και κοιταει τα κειμενα τους και δινει ερμηνειες που ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι αλληθοφανεις. γενικα δινει μια αλλη εκδοχη απο αυτη που παρουσιαζει η κλασικη ιστορια:
ενα παραδειγμα δειχνει πχ τοιχογραφιες σκαλιστες απο τις πυραμιδες που δειχνουν κατι σα λαμπα. μετα δειχνει καποιον αλλον που αναπαρηγαγε αυτη τη λαμπα με υλικα που υπηρχαν τοτε.
αλλο παραδειγμα: δειχνει αρχαια κοσμηματα / φυλαχτα των ινκας που παραπεμπουν πολυ σε αεροπλανα. και σου λεει οτι κοιτα να δεις ειναι πιθανο να ειναι αεροπλανα. πιο πιθανο τουλαχιστον απο την κλασικη εκδοχη του να ειναι εντομα
συγγεκριμενες ατακες αρχαιων συγγραφεων δε θυμαμαι αλλα ειναι αρκετες αν διαβασετε τα βιβλια του. εγω εχω διαβασει ορισμενα (απο το ιντερνετ) και μου εχουν φανει ρεαλιστικα.
υπαρχει και μια αλλη κατηγορια βιβλιων που βγαζει που πιο πολυ ειναι παραμυθια οκ για αυτα δεν εχω σχολια.
γενικα παντως και οι ιδεες του περι συνεργασιας με ρωσσια που πεταει που και που καθολου λαθος δεν ειναι. αντιθετως. και νομιζω και απολυτως εφικτες αν βεβαια δεν ηταν ολες οι κυβερνησεις μας ελεγχομενες
ο τυπος αυτο που κανει αποσο εχω καταλαβει ειναι το εξης: παιρνει τους αρχαιους συγγραφεις και κοιταει τα κειμενα τους και δινει ερμηνειες που ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι αλληθοφανεις. γενικα δινει μια αλλη εκδοχη απο αυτη που παρουσιαζει η κλασικη ιστορια:
ενα παραδειγμα δειχνει πχ τοιχογραφιες σκαλιστες απο τις πυραμιδες που δειχνουν κατι σα λαμπα. μετα δειχνει καποιον αλλον που αναπαρηγαγε αυτη τη λαμπα με υλικα που υπηρχαν τοτε.
αλλο παραδειγμα: δειχνει αρχαια κοσμηματα / φυλαχτα των ινκας που παραπεμπουν πολυ σε αεροπλανα. και σου λεει οτι κοιτα να δεις ειναι πιθανο να ειναι αεροπλανα. πιο πιθανο τουλαχιστον απο την κλασικη εκδοχη του να ειναι εντομα
συγγεκριμενες ατακες αρχαιων συγγραφεων δε θυμαμαι αλλα ειναι αρκετες αν διαβασετε τα βιβλια του. εγω εχω διαβασει ορισμενα (απο το ιντερνετ) και μου εχουν φανει ρεαλιστικα.
υπαρχει και μια αλλη κατηγορια βιβλιων που βγαζει που πιο πολυ ειναι παραμυθια οκ για αυτα δεν εχω σχολια.
γενικα παντως και οι ιδεες του περι συνεργασιας με ρωσσια που πεταει που και που καθολου λαθος δεν ειναι. αντιθετως. και νομιζω και απολυτως εφικτες αν βεβαια δεν ηταν ολες οι κυβερνησεις μας ελεγχομενες
Θέλω να θέσω μερικας ερωτησεις
1. Εφόσον ξέρει πως το 2012 θα έχουμε το τέλος του κόσμου γιατί έκανε τόσα παιδιά (έχει 5-6 νομίζω)
2. Αφού απαίχει της πολιτικής γιατί έκανε κουμπάρο τον Καρατζαφύρερ
3. Μήπος τα πέρνει από τους Ρώσους και τους κάνει διαφήμηση
Είμαι φαν του Λιακό και τον παρακολουθώ
1. Εφόσον ξέρει πως το 2012 θα έχουμε το τέλος του κόσμου γιατί έκανε τόσα παιδιά (έχει 5-6 νομίζω)
Επισκέπτης
Απαντώ:Θέλω να θέσω μερικας ερωτησεις
1.Kαλοί άνθρωποι είναι θα πάνε στον παράδεισο.
2.Από εκτίμηση και θαυμασμό στο προσωπό αυτού.
3.Όχι,απλά είναι κομμουνιστής,εξού κ ο θαυμασμός του για την μαμά Ρωσία.
Ελπίζω να έλυσα όλες σου τις απορίες!!!
Υ.Γ.Εγώ είμαι φανατικός του Λιακό,αν δεν δω Λιακό κ Πλεύρη μία ημέρα κάτι παθαίνω(Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ νομίζω εμφανίζονται,αν κ ο ΛΙακό σε όλα τα μικρομάγαζα παίζει)!!!
Απαντώ:
Υ.Γ.Εγώ είμαι φανατικός του Λιακό,αν δεν δω Λιακό κ Πλεύρη μία ημέρα κάτι παθαίνω!!!
Ακόμα δεν ειδες σήμερα Λιακόπλεύρη ;;;;;;;;;;
έτσι εξηγούνται όλα
Επισκέπτης
Όχι ρε γμτ,άσε παρουσιάζω ήδη σύνδρομο στέρησης!!!
(για όποιον βαριέται το διάβασμα,το ίδιο με παρακάτω είναι)
Τι συμβαίνει στις εκδόσεις Λιακόπουλου:
Y.Γ.Ξυπνάτε βόδιαααα!!!
Τι συμβαίνει στις εκδόσεις Λιακόπουλου:
Y.Γ.Ξυπνάτε βόδιαααα!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις