Παιδια φευγω για ενα τετραημερο Λευκαδα. δεν εχω καθολου χρονο να παω παραπανω λογο δουλειας. Επισης λογο δουλειας δεν εχω πολυ χρονο να ψαω στο ιντερνετ για πολλες λεπτομερειες.
Μιας λοιπον και δεν θα εχω πολλλες μερες στη διαθεση μου θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος ειναι απο εκει, ή καποιος εχει παει , ποια ειναι τα πραγματα που πρεπει να κανω σε αυτες τις μερες ,και ποια ειναι αυτα που δεν πρεπει. Αν ειχα παραπανω μερες θα το γυρναγα ολο το νησι αλλα τωρα δεν προλαβαινω
Σε ποιες παραλιες πρεπει να παω οπωσδηποτε εκτος απο Πορτο Κατσικι?
Που να μεινω ωστε να ειμαι κοντα σε αυτες τις παραλιες?
Ξερετε καμια ψαροταβερνα σε κανα κανα ψαροχωρι μη τουριστικο? (μου αρεσει να πηγαινω σε τετοια μερη μη τουριστικα)
Η΄καμια ταβερνα με αρνακι στον ορεινο ογκο του νησιου?
παιδια καθε πληροφορια δεκτη. Μολις γυρισω θα εχει ρεπορταζ και εντυπωσεις
Μιας λοιπον και δεν θα εχω πολλλες μερες στη διαθεση μου θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος ειναι απο εκει, ή καποιος εχει παει , ποια ειναι τα πραγματα που πρεπει να κανω σε αυτες τις μερες ,και ποια ειναι αυτα που δεν πρεπει. Αν ειχα παραπανω μερες θα το γυρναγα ολο το νησι αλλα τωρα δεν προλαβαινω
Σε ποιες παραλιες πρεπει να παω οπωσδηποτε εκτος απο Πορτο Κατσικι?
Που να μεινω ωστε να ειμαι κοντα σε αυτες τις παραλιες?
Ξερετε καμια ψαροταβερνα σε κανα κανα ψαροχωρι μη τουριστικο? (μου αρεσει να πηγαινω σε τετοια μερη μη τουριστικα)
Η΄καμια ταβερνα με αρνακι στον ορεινο ογκο του νησιου?
παιδια καθε πληροφορια δεκτη. Μολις γυρισω θα εχει ρεπορταζ και εντυπωσεις