Νέα

Λευκάδα - πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια φευγω για ενα τετραημερο Λευκαδα. δεν εχω καθολου χρονο να παω παραπανω λογο δουλειας. Επισης λογο δουλειας δεν εχω πολυ χρονο να ψαω στο ιντερνετ για πολλες λεπτομερειες.
  Μιας λοιπον και δεν θα εχω πολλλες μερες στη διαθεση  μου θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος  ειναι απο εκει, ή καποιος εχει παει , ποια ειναι τα πραγματα που πρεπει να κανω σε αυτες τις μερες ,και ποια ειναι αυτα που δεν πρεπει. Αν ειχα παραπανω μερες θα το γυρναγα ολο το νησι αλλα τωρα δεν προλαβαινω
   Σε ποιες παραλιες πρεπει να παω οπωσδηποτε εκτος απο Πορτο Κατσικι?
Που να μεινω ωστε να ειμαι κοντα σε αυτες τις παραλιες?
Ξερετε καμια ψαροταβερνα σε κανα κανα ψαροχωρι μη τουριστικο? (μου αρεσει να πηγαινω σε τετοια μερη μη τουριστικα)
Η΄καμια ταβερνα με αρνακι στον ορεινο ογκο του νησιου?
   παιδια καθε πληροφορια δεκτη. Μολις γυρισω θα εχει ρεπορταζ και εντυπωσεις

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
για παραλιες μαναρι να πας οπωσδηποτε ενγκρεμνους (ειναι κοντα στο πορτο κατσικι αλλα για μενα πολυ πιο ομορφη) αλλα και αγιο νικητα ;)

OP
OP
M

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστω μωρο. ειναι η παραλια που κατεβαινεις τα σκαλια λογικα απο οσο ξερω. Ξερεις αν οι εγκρεμνοι επικοινωνουν με καραβακια με αλλες παραλιες? θα γουσταρα να το κανω αυτο. Και κατι αλλο κουκλα. εχει εκει ξαπλωστρες ή ομπρελες? ή πρεπει να κουβαλησουμε εστω μια ομπρελα? καμια καντινα εχει εκει για κανα νερο?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ευχαριστω μωρο. ειναι η παραλια που κατεβαινεις τα σκαλια λογικα απο οσο ξερω. Ξερεις αν οι εγκρεμνοι επικοινωνουν με καραβακια με αλλες παραλιες? θα γουσταρα να το κανω αυτο. Και κατι αλλο κουκλα. εχει εκει ξαπλωστρες ή ομπρελες? ή πρεπει να κουβαλησουμε εστω μια ομπρελα? καμια καντινα εχει εκει για κανα νερο?

ναι κατεβενεις αρκετα σκαλια για να πας μαναρι ;)
το 2002 θυμαμε δεν ειχε τιποτα ομπρελες,καντινες κτλ :-
καλυτερα κιολας μωρε, χαλαει και η ομορφια του τοπιου ;)
για καραβακια δε ξερω, συνηθος απ το νιδρι εχει αρκετα που σε πανε εκδρομες απεναντι στον σκορπιο

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

OP
OP
M

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι κατεβενεις αρκετα σκαλια για να πας μαναρι ;)
το 2002 θυμαμε δεν ειχε τιποτα ομπρελες,καντινες κτλ :-
καλυτερα κιολας μωρε, χαλαει και η ομορφια του τοπιου ;)
για καραβακια δε ξερω, συνηθος απ το νιδρι εχει αρκετα που σε πανε εκδρομες απεναντι στον σκορπιο

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

ναι ρε μωρο συμφωνω και γω να μην εχει ξαπλωστρες και καντινες. απλα για να ξερω να κουβαλησω ή οχι τα απαραιτητα(εστω νερο).
Ελπιζω να μη δω κανα μωρο σαν και σενα να κανει εκει ηλιοθεραπεια γιατι με βλεπω να χωριζω. χαχαχαχαχα
φιλια πολλα μωρο. ευχαριστω και παλι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον,δεν θα βρεις κ πολυ νυχτερινη ζωη γιατι εγω πηγα φετος κ ηταν φουλ σεζον κ δεν ειχε τιποτα.εκτος απο εγκρεμνους κ πορτο κατσικι να πας στο καθισμα,ειναι ολα απο την ιδια πλευρα.μπορεις να μεινεις ειτε νυδρι ειτε βασιλικη,ειναι πολυ ομορφα κ στα 2 χωρια,στην λευκαδα δεν θα το ελεγα να μεινεις.το καθε χωριο εχει κ τη δικη του ζωη αν κ ειναι λιγο μακρυα απο την λευκαδα.σε ολες τις παραλιες εχει ξαπλωστρες κ ομπρελες αλλα δινεις πορτο κατσικι 10ε το ζευγαρι κ στις υπολοιπες 8ε.επισης δινεις κ 6ε σε κατι παρκινγκ στο πορτο κατσικι.για εγκρεμνους ειναι πολλα τα σκαλοπατια να ξερεις......τωρα υπαρχουν κ εκδρομουλες που γινονται απο το νυδρι κ σε πανε σε ιθακη,σκορπιο,σε περνανε κ απο πορτο κατσικη αλλα ειναι ολοημερες κ τις περισσοτερες φορες επειδη εχει κυμα δεν ειναι οτι καλυτερο.γενικα πολυ ομορφο νησι,μεσα στο πρασινο,οτι πρεπει για ξεκουραση.μη φανταστεις οτι θα πας κ θα ξεσαλωσεις δεν εχει κ τιποτα

OP
OP
M

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
thanks παιδια. δεν παω να ξεσαλωσω. αν ηταν θα πηγαινα μυκονο. να χαλαρωσω θελω. να ευχαριστηθω παραλια και καλο φαγητο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
thanks παιδια. δεν παω να ξεσαλωσω. αν ηταν θα πηγαινα μυκονο. να χαλαρωσω θελω. να ευχαριστηθω παραλια και καλο φαγητο
για χαλαρωση ειναι μια χαρα...κι εγω εχω παει...και ωραιες θαλασσες προς ιονιο μερια....

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
οπως τα λεει ο deker ειναι απλος να προσθεσω οτι μην ασχοληθεις καθολου απο την πλευρα του νησιου προς ελλαδος και οι 3 παραλιες εγγρεμνοι-καθισμα-πορτο κατσικι ειναι στην πισω πλευρα του νησιου.

εγω τωρα εχω να προτηνω αγιο νικητα για διομονη με 50 ευρουλακια και παλυ καλη παραλαλια αλλα και πσαροταυερνα στο τελος του χωριου δεξια.επισης στο χωριο θα βρεις ακομα και σουβλακι να φας αν το μπατξετ ειναι μικρο.

καθος επισης ενα χλμ πριν τον αγιο νικητα υπαρχη δρομος που οδηγοι στην ορεινη λευκαδα θα καταλαβεις ξεκιναει απο την εθνικη και ειναι ανηφορικος...στα 6 χλμ και στα 15 χλμ χωρια για απιστευτο φαι τσαμπα και ακομη και διαμονη αν δεν βαριεσαι τα καθημερινα χλμ για μπανιο.

στις παραλιεσ να πας σε ολλες αξιζουν..λιγο βασανο αλλα οκ νερο,σνακς,καφε,σε ολες καθος και ομπρελες μς το αναλογο αντιτημο...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ξεχασα να σου πώ μόνο πως στο Κάθισμα συνήθως μετά τις 14.00' σηκώνει πολύ κύμα...

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Bullako εκεινη η φωτο απο Εγκρεμνη ,η τεντα,λειτουργει σαν μπιτς μπαρ,εχει τα παντα :grin:

Μεχρι να κατεβει τα νερα θα εχουν αναψει,εκτος αν υπαρχει οργανωση,ψυγειακι κλπ

5 ευρω το παρκινγκ στο Κατσικι,4 στους Εγκρεμνους
2 ξαπλωστρες 1 ομπρελα σχεδον παντου 7 ευρω
Αν και Πορτο Κατσικι και Εγκρεμνους ειναι μετρημενες και ισως να μη βρεις
Οποτε για σιγουρια ομπρελιτσα δικια σου.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Bullako εκεινη η φωτο απο Εγκρεμνη ,η τεντα,λειτουργει σαν μπιτς μπαρ,εχει τα παντα :grin:

Μεχρι να κατεβει τα νερα θα εχουν αναψει,εκτος αν υπαρχει οργανωση,ψυγειακι κλπ

[size=14pt]5 ευρω το παρκινγκ στο Κατσικι,4 στους Εγκρεμνους[/size]2 ξαπλωστρες 1 ομπρελα σχεδον παντου 7 ευρω
Αν και Πορτο Κατσικι και Εγκρεμνους ειναι μετρημενες και ισως να μη βρεις
Οποτε για σιγουρια ομπρελιτσα δικια σου.
Που'σαι συ ρε παλίκαρε????όλα κάλα φίλε μου???
Βourdela Brothers forever  :grin: :rockon:

Ρε χρεώνουν το πάρκιγκ στο Π.Κατσίκι και στους εγκρεμνούς???? :jerking:
Αααααα τ΄ς πούστιδοι :s&m_1:
3 χρόνια έχω να πάω ρε φίλε,που να κατεβάζεις τα πιτσιρίκια με κουβαδάκια και μαλακίες στους εγκρεμνούς...με φαντάζεσαι??? :grin:

Εγώ πάντα πήγαινα οργανωμένος και το αργότερο στις 9.30' ήμουν εκεί...μόνο έτσι απολάμβανες θάλασσα στους εγκρεμνούς...μετά τις 11 αρχίζει και πήζει η παραλία,σκάνε μύτη και τα καϊκια...!!!

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Ολα καλα φιλε μου :rockon:

Το παρκινγκ στο Π. Κατσικι φαινοτανε πως μολις ειχε γινει,ακομα στη διαμορφωση ηταν
Αλλιως εβαζες το αμαξι στο δρομο,αλλα ηταν πιο ψηλα και ειχε αρκετο ποδαροδρμο

Εδω στους Εγκρεμνους ετρεμαν τα ποδια μου οταν εφτασα κατω
Φαντασου πως ημουν οταν ανεβηκα :2funny:

OP
OP
M

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οπως τα λεει ο deker ειναι απλος να προσθεσω οτι μην ασχοληθεις καθολου απο την πλευρα του νησιου προς ελλαδος και οι 3 παραλιες εγγρεμνοι-καθισμα-πορτο κατσικι ειναι στην πισω πλευρα του νησιου.

εγω τωρα εχω να προτηνω αγιο νικητα για διομονη με 50 ευρουλακια και παλυ καλη παραλαλια αλλα και πσαροταυερνα στο τελος του χωριου δεξια.επισης στο χωριο θα βρεις ακομα και σουβλακι να φας αν το μπατξετ ειναι μικρο.

καθος επισης ενα χλμ πριν τον αγιο νικητα υπαρχη δρομος που οδηγοι στην ορεινη λευκαδα θα καταλαβεις ξεκιναει απο την εθνικη και ειναι ανηφορικος...στα 6 χλμ και στα 15 χλμ χωρια για απιστευτο φαι τσαμπα και ακομη και διαμονη αν δεν βαριεσαι τα καθημερινα χλμ για μπανιο.

στις παραλιεσ να πας σε ολλες αξιζουν..λιγο βασανο αλλα οκ νερο,σνακς,καφε,σε ολες καθος και ομπρελες μς το αναλογο αντιτημο...

θυμασαι ονομα ταβερνας φιλε?

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
poros10.jpg

Ρίξε μιά ματιά κι'εδώ , στην παραλία του Πόρου !
Φτηνές ταβέρνες , ξαπλώστρες και ΜΟΝΙΜΩΣ ήσυχη θάλασσα γιά τα παιδιά !
http://[URL unfurl="true"]www.holiday.gr/members_images/8041.jpg[/img[/URL]]

Φτηνή διαμονή στα Χορτάτα , σε σύγχρονη πανσιόν , αρκετά μακριά από τις παραλίες !
Νικιάνα , Βασιλική , Κατσίκι , Νικήτας , Εγκρεμνοί κάποια από τα must του νησιού !
Σε τέσσερεις μέρες που γράφεις πως θα μείνεις , το γυρνάς όλο !
Πληροφορίες πολλές δεν χρειάζεσαι , μιά και θα τα βρεις όλα μόνος σου άνετα !
Τώρα , αν θες να επισκεφθεις και τους βόλτους ή το Μεγανήσι , παράτεινε τις διακοπές σου !
Θα περάσεις υπέροχα , πάντως ... στο εγγυώμαι !
Καλές διακοπές ...

( Σε ζηλεύω   :banghead: :banghead: :banghead: . . . είναι το αγαπημένο μου νησί ... και σε βεβαιώ πως έχω κάνει διακοπές σε πάνω από πενήντα . Λευκάδα από το Ιόνιο , Μήλος από το κεντρικό Αιγαίο και Σαμοθράκη από το Βόρειο ... απλά τέλεια )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι ωραια :)

το αγαπημενο μου νησι εμενα ειναι η ζακυνθος
αλλα κ η λευκαδα ειναι υπεροχη.. κυριως οι παραλιες :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom