Νέα

Γιατί οι ξένες στα νησιά αποφεύγουν τους Έλληνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahortagos141
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.715
Πόντοι
3.656
εχω φαει αμερικανιδες, τσεχες, αγγλιδα, βραζιλιανα, γερμανιδα, ισπανιδα, ιταλιδα, ρωσιδες, σερβα, ρουμανες, βουλγαρα, ισραηλινη, πορτογαλιδα, γαλλιδα, αλβανιδες, καναδη, μεξικανα...αυτα αν δεν ξεχασα καποια

Στο φούρνο με πατάτες τις έφαγες;:think:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Oι Έλληνες θελουνε ελεεινιδες και οι ελλενιδες Έλληνες,εχφω πχ δεν έχω δει ποτέ ελλενιλεινιδα με Ευρωπαίο Αμερικανό καναδο κτλ, δε νομίζω ότι είναι τυχαίο, αλλά και οι ξένοι όταν ερχοντε διακοπές εδώ, δεν νομίζω να δείχνουνε κάποιο ενδιαφέρον για τις ελλενιδες..
Τύπε έχεις κυκλοφορήσει έξω από το χωριό σου;
Υπάρχει περίπτωση να πας σε νησί και αν μιλήσεις αγγλικά σε ελληνίδα να κάτσει να τη γαμησεις, ενώ αν μιλούσες ελληνικά απλά θα σε αγνοούσε.

Φυσικά και γουστάρουν πιο πολύ ξένους.

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
186
Πόντοι
1
Μαγκες ειμαι ο δημιουργος του thread γραψτε ακυρο
δεν ισχυει τιποτα απλως πεσαμε τοτε σε covid περιοδο
Η λεξη κλειδι ειναι πιεση
να θυμαστε 10-1 παει
10 ακυρα 1 success
Καλα να περνατε!

fstergios

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
27
Πόντοι
0
εγω μια χαρα ετρωγα σουνιο μερια οι αγγλιδες οι χοιροτερες, οι γαλλιδες κατ εμε οι καλύτερες ειναι πιο παθιαρες

• Like
Αντιδράσεις: srek7

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.481
Πόντοι
456
περασμενα μεγαλεια μαγκες το καμακι που ξεραμε εμεις οι παλιοτεροι 45 με 55 εχει πεθανει εδω και 2 δεκαετιες αλλαξαν οι εποχες αλλαξαν κι οι γκομενες στην εποχη μου βαζαμε στοχο απο εικοσι και πανω ολο το καλοκαιρι αγγλιδες οι πιο ευκολες σουηδεζες φιλανδεζες ολλανδεζες και χρυσα αουτσαιντερ οι γερμανοαυστριακες και μιλαμε για μουναρες οχι τα ανορεξικα σκιαχτρα που κυκλοφορουν σημερα οι παλιοι θα τα θυμουνται χρυσες εποχες που περασαν ανεπιστρεπει δυστηχως

Χερσονησο Κρητη τυπε. πολλα καλοκαιρια ολλανδεζες ελβετιδες γερμανιδες αυστριακες ιρλανδεζες κτλ.

λιγο πιο δυσκολα τον Αυγουστο με ορδες ιταλων, αλλα και παλι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση.
Ειδα με τα ματια σε Αγγκλοκρατουμενο νησι της Ελλαδας πληρης απαξιωση σε Ελληνες
και αυτο με γεμισε αρνητικη ενεργεια σε φαση να μην παω καν να την πεσω σε καμια.
Δευτερον ειδα 2 παλικαρια να εχουν χωθει και να χουν πιασει συζητηση με δυο ξενες (πιθανον αγγλιδες) και οταν αυτες αντιληφθηκαν απλα οτι ειναι Ελληνες γυρισαν και φυγαν.
Τριτον εχω δει εδω στο forum σε ολα τα νηματα περι διακοπων οτι οι Ξενες δεν γουσταρουν Ελληνες χωρις καμια εξηγηση λες και ειναι κατι δεδομενο κατι που ειναι πολυ απογοητευτικο εως στεναχωρο....
Ελπιζω εμπειρα μελη του forum Να δωσουν μια ολοκληρωμενη απαντηση στο θεμα
Ευχαριστω.
λογικο ρε φιλε,οι ελληνες ειναι παλιομαλακες,το λεω παρολο που ειμαι και εγω ελληνας,οι ελληνες ειναι λυγουρια,καγκουρες και με χαμηλο επιπεδο,οι ξενες εχουν επιπεδο,δε θελουν ελληναρες καγκουρες μαλακομοτερνους με μουσια παλιοκαραγκιοζηδες αλλα και οι 50αρηδες ελληνες που υποτιθεται δε ειναι μοντερνοι παλι γτπ ειναι,μια καγκουρια και μαλακιτιδα εχουν στο βλεμμα,γενικα οι ελληνες και ελληνιδες ως λαος ειναι μια αποτυχια στη νοοτροπια δε εχουν καν επιπεδο,δε εχουν μαθει να φερονται,κοιτανε περιεργα,κουτσομπολευουν και ειναι ζηλιαρηδες,οι ξενες(και ποσο μαλλον οι αγγλιδες και γαλλιδες) δε ειναι ετσι εχουν επιπεδο στη χωρα τους και καλη νοοτροπια(οχι περιεργα κοιταγματα,οχι ζηλιαρικα και ειρωνικα βλεμματα δλδ τις κακες συνηθειες των ελληνων).

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.759
Πόντοι
3.556
Οι Έλληνες είναι στο μεσο όρο ,κοντοί και αγύμναστοι

Αν η άλλη θέλει να πηδηχτεί θα πάει με τον Σουηδο νταγλαρα και που μπορεί να έχει ταξιδέψει στα 25 του παραπάνω από τον έλληνα σαραντάρη η τον 35αρη που ζει με γονείς

Μας ξέρασε η πολυπολιτισμικότητα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι Έλληνες είναι στο μεσο όρο ,κοντοί και αγύμναστοι

Αν η άλλη θέλει να πηδηχτεί θα πάει με τον Σουηδο νταγλαρα και που μπορεί να έχει ταξιδέψει στα 25 του παραπάνω από τον έλληνα σαραντάρη η τον 35αρη που ζει με γονείς

Μας ξέρασε η πολυπολιτισμικότητα
Δε εχει να κανει με τη γυμναστικη,απλα γενικα οι ξενες ξερουν οτι η ελλαδα δε εχει καλους ανθρωπους δλδ οι ελληνες κοιτανε περιεργα,κουτσομπολιο,κοροιδιες,και ζηλιαρικα βλεμματα και ειρωνικα,να σου δωσω παραδειγματα πχ αμα καποιος ειναι ευσωμος με λεπτη ζευγαρι θα τους κοιτανε περιεργα ενω πχ γαλλια και γυμνος να βγει καποιος κανενας κατοικος δε θα τον κοιταζει περιεργα,σε τετοιες χωρες οπως γαλλια,αγγλια τα βλεπουν ολα φυσιολογικα εδω ειναι οι ελληνες στενοκεφαλοι,ηλιθιοι και καθυστερημενοι,πχ εμενα με κοιτανε καποιοι και καποιες περιεργα γιατι μερικες φορες εχω αγοραφοβια και αυτη η αγοραφοβια μου δινει ντροπαλοτητα ή γιατι δε ειμαι το μεσο προτυπο νεου δλδ μαλακας γυμνασμενος με μουσια και μοντερνια,μια φιλη μου τη κοιτανε ειρωνικα κατι αλλες γιατι ειναι λεπτη και ως γνωστον το μεσο προτυπο ειναι οι κωλαρες και οι καμπυλες,ετσι ειναι οι ελληνες και ελληνιδες κουτοι,εγω δε θελω να κανω σχεση με ελληνιδα γιατι οι ελληνιδες ειναι μαλακισμενες απο ολες τις αποψεις και δε αγαπανε πραγματικα ειναι σκληρες γυναικες και κακες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.715
Πόντοι
3.656
λογικο ρε φιλε,οι ελληνες ειναι παλιομαλακες,το λεω παρολο που ειμαι και εγω ελληνας,οι ελληνες ειναι λυγουρια,καγκουρες και με χαμηλο επιπεδο,οι ξενες εχουν επιπεδο,δε θελουν ελληναρες καγκουρες μαλακομοτερνους με μουσια παλιοκαραγκιοζηδες αλλα και οι 50αρηδες ελληνες που υποτιθεται δε ειναι μοντερνοι παλι γτπ ειναι,μια καγκουρια και μαλακιτιδα εχουν στο βλεμμα,γενικα οι ελληνες και ελληνιδες ως λαος ειναι μια αποτυχια στη νοοτροπια δε εχουν καν επιπεδο,δε εχουν μαθει να φερονται,κοιτανε περιεργα,κουτσομπολευουν και ειναι ζηλιαρηδες,οι ξενες(και ποσο μαλλον οι αγγλιδες και γαλλιδες) δε ειναι ετσι εχουν επιπεδο στη χωρα τους και καλη νοοτροπια(οχι περιεργα κοιταγματα,οχι ζηλιαρικα και ειρωνικα βλεμματα δλδ τις κακες συνηθειες των ελληνων).

Eπίπεδο οι αγγλίδες που ξερνάνε και κατουράνε πάνω τους;Που αν τις γαμήσεις,την άλλη μέρα θα σε τρέχουν για βιασμό;Μακριά

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Eπίπεδο οι αγγλίδες που ξερνάνε και κατουράνε πάνω τους;Που αν τις γαμήσεις,την άλλη μέρα θα σε τρέχουν για βιασμό;Μακριά
τουλαχιστον οι αγγλιδες δε κοιτανε σα τους ελληνες με βλεματα ζηλιαρικα,ειρωνικα,και με βλεμμα περιεργο και κουτσομπολιστικο μονο και μονο επειδη ο αλλος δε ακολουθει τα στημενα προτυπα,δλδ οι αγγλιδες αμα δουν καποιον ντροπαλο ή καποιον ευσωμο ποτε δε θα κοιταξουν περιεργα ειναι αλλη η νοοτροπια αυτων των χωρων και γυμνος να περασει καποιος απο τη αγγλια θα κανουν οι κατοικοι σα να μη υπαρχει,μονο οι ελληνες ειναι σκατολαος επηρεαζομενη απο τα βαλκανια οπως σερβια βουλγαρια,σκοπια,αλβανια,τουρκια και οχι επηρεαζομενη απο χωρες επιπεδου οπως αγγλια,γαλλια,γερμανια,ελβετια που εκει οι ανθρωποι εχουν πολυ επιπεδο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.715
Πόντοι
3.656
τουλαχιστον οι αγγλιδες δε κοιτανε σα τους ελληνες με βλεματα ζηλιαρικα,ειρωνικα,και με βλεμμα περιεργο και κουτσομπολιστικο μονο και μονο επειδη ο αλλος δε ακολουθει τα στημενα προτυπα,δλδ οι αγγλιδες αμα δουν καποιον ντροπαλο ή καποιον ευσωμο ποτε δε θα κοιταξουν περιεργα ειναι αλλη η νοοτροπια αυτων των χωρων και γυμνος να περασει καποιος απο τη αγγλια θα κανουν οι κατοικοι σα να μη υπαρχει,μονο οι ελληνες ειναι σκατολαος επηρεαζομενη απο τα βαλκανια οπως σερβια βουλγαρια,σκοπια,αλβανια,τουρκια και οχι επηρεαζομενη απο χωρες επιπεδου οπως αγγλια,γαλλια,γερμανια,ελβετια που εκει οι ανθρωποι εχουν πολυ επιπεδο.

Ρε τύπε αφού δεν σ'αρέσει τίποτα εδώ,γιατί δεν πας εξωτερικό;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε τύπε αφού δεν σ'αρέσει τίποτα εδώ,γιατί δεν πας εξωτερικό;
οταν λεμε ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ομως,ολοι οι ελληνες βρωμοζωα ειναι μεγαλοι μικροι,οι δουλειες στη ελλαδα ειναι δυσκολες μονο αν εχεις κοινο γνωστο ειναι ευκολες,οι γκομενες το ιδιο σκατα για να βρεις πρεπει να εχεις κυκλους,και δε φτανουν αυτα τα 2 που υπολειτουργουν στη ελλαδα εχουμε και τα αδιακριτα βλεμματα των ελληνων,τα ειρωνικα,τα περιεργα,αμα δουν κατι που δε ειναι σα το δικο τους στιλ κατευθειαν το κοιτανε σα βλακες,οτι χειροτερο ειναι οι ελληνες και οι ελληνιδες μεγαλοι μικροι,και εξωτερικο δε παω γιατι οι γονεις μου δε εχουν λεφτα να με στειλουν και ειμαι 23 χρονων.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.228
Πόντοι
13.135
Μάλλον οξ Αλβανοί γαμαν τις τουρίστριες και τις μυκονιατισες και τις σαντορινιες ελλεινιδες στα νησιά και ζιλεβεις που εσυ είσαι χεροκουνα??
Ελληνικά δεν έμαθες σωστά βλέπω

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.324
Πόντοι
3.846
παίκτες για πόλεμο και για καμάκι μπορεί να μιλήσει μόνο όποιος έχει λάβει μέρος. Άρα θεωρητικά θα σου έλεγα ότι.... έχω ακούσει ότι.... έχω ένα ξάδερφο που ο κουμπάρος του έχει ένα συμμαθητή που του είχαν πει μια φορά στο ταξί ότι.... αυτά είναι μαλακίες.

1. Αν θες να γαμήσεις τουρίστρια πρέπει να είσαι κοντά στις δικές τους προτιμήσεις. Δε θα έρθουν αυτές στις δικές σου. Δηλαδή θα πας στο κλαμπάκι, θα ακούς ξένα ,θα χορέψεις και εσύ στην πίστα. Αν ακούς μόνο ελληνικά ,δε χορεύεις ποτέ, έχεις δει μόνο ελληνική τηλεόραση, δεν το έχεις με τις ξένες γλώσσες άστο καλύτερα.

2. Για πιο μιλφ καταστάσεις παίζει το tinder αλλά εκεί πρέπει να προσφέρεις και υπηρεσίες ξεναγού. Να τις πας εκεί που δε θα πηγαίναν μόνες τους. Και όχι δεν εννοούμε τα μπουζούκια. Μιλάμε για παραλία, φαγητό έξω, ποτό , καφέ ,σε καλά μαγαζιά ,όχι στου παλιού σου συμμαθητή που τον έχει κλείσει 3 φορές το υγειονομικό.

3. Οι τουρίστριες δεν έρχονται εδώ λυσσασμένες για πούτσα. Πούτσα έχουν και οι συμπατριώτες τους. Διακοπές έρχονται ,θέλουν να το ρίξουν έξω, να κάνουν κάτι όσο είναι σε διακοπές και μετά άντε γεια. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του ντόπιου είναι ότι ξέρει τον τόπο του, ότι έχει όχημα, ότι μπορεί να έχει δικό του διαμέρισμα. Αν πας με τη νοοτροπία "I am a Greek lover" δε γαμάς ούτε τρύπα στον τοίχο.

Εννοείται ότι θα την πέσεις σε πολλές μέχρι να σου κάτσει μία. 100% δεν είχε ούτε ο Τζόρνταν. Άντε και καλό καλοκαίρι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
34.428
Πόντοι
22.936

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
To 1960-80 αντε μαξ 90φευγα ηταν απιστευτα χρονια
μου τα ελεγαν ντοπιοι στα νησια και δεν τα πιστευα μεχρι που ειδα φωτογραφιες εποχης με Σκανδιναβες που σκαγανε με πανο οτι ειναι διαθεσιμες για σεξ! αυτο το γραφανε γιατι τοτε εσκασε η πανδημια hiv και φοβοντουσαν οι ντοπιοι

Η αληθεια ειναι οτι παλια οι ντοπιοι ηταν πολυ πιο μαγκες απο σημερα και απο την σημερινη γενια συν οτι οι Ελληνιδες τοτε ηταν δυσκολες οποτε ειχανε γινει μαστερ στα καμακια.

Τωρα ο Ελληνας θεωρειται Ευρωπαιος οκ θα γαμησει και παλι αλλα οι τουριστριες δεν ερχονται πια εδω για σεξοτουρισμο
Θα πανε λατινικη Αμερικη και αν περασουν τα 50 σκανε Αφρικη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.715
Πόντοι
3.656
οταν λεμε ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ομως,ολοι οι ελληνες βρωμοζωα ειναι μεγαλοι μικροι,οι δουλειες στη ελλαδα ειναι δυσκολες μονο αν εχεις κοινο γνωστο ειναι ευκολες,οι γκομενες το ιδιο σκατα για να βρεις πρεπει να εχεις κυκλους,και δε φτανουν αυτα τα 2 που υπολειτουργουν στη ελλαδα εχουμε και τα αδιακριτα βλεμματα των ελληνων,τα ειρωνικα,τα περιεργα,αμα δουν κατι που δε ειναι σα το δικο τους στιλ κατευθειαν το κοιτανε σα βλακες,οτι χειροτερο ειναι οι ελληνες και οι ελληνιδες μεγαλοι μικροι,και εξωτερικο δε παω γιατι οι γονεις μου δε εχουν λεφτα να με στειλουν και ειμαι 23 χρονων.

Φίλε να σε ρωτήσω κάτι;Πέρα απ'το να σου δίνουν χαρτζιλίκι και να πηγαίνεις στα μπουρδέλα,ασχολείσαι με κάτι άλλο στη ζωή σου;Αν θες απάντα,αν δεν θες,πάλι οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom