Νέα

Γιατί οι ξένες στα νησιά αποφεύγουν τους Έλληνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahortagos141
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Αυτοι ηταν οι Κώτες,κοντοι,μαυριδεροι,με χαρακτηριστικά στρογγυλά κρανία, κατσαρομαλληδες,μαγκακια αλλά είχαν επιτυχία λένε τις παλιές εποχες.Εγω οταν πηγα Κω το 1999 δεν ειδα κατι το ιδιαίτερο απο τα καμακια.Λιγο καλυτερη ατμόσφαιρα απο Ροδο.
Γεια σου ρε payboy Aρειε!

Συνημμένα

• IMG-20210505-WA0002 (1).jpg
    IMG-20210505-WA0002 (1).jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 83

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• χαρα-xara.gif
    χαρα-xara.gif
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 66

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ρε τύπε εδώ εσείς οι Έλληνες είστε αγράμματοι με τι αγγλικά θα ρίξεις τις αγγλιδες?
Βρε παλιομ@λακα τουρκ@λβανε κομπλεξικε με το Rο (μαζεμα του σουλειμαν) που θα πεις για τους ελληνες. Παλιομ@υνοπανο νηστικε.Που βρωμιζεις ολα τα νηματα. Καθε 5+1. Aυτιστικε.Αν δεν σου αρεσει τραβα στον Χοτζα σου παλιοντ@βατζακο ψιλικατζη. Με την κατουρημενη φ@υ. Απορω με τοση χολη που ριχνεις εδω μεσα (για τους ελληνες)γ κανοντας την ψχθεραπεια σου πως και δεν εχεις φαει μπαν ακομα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εφτα χρονια στην Αγγλια προσωπικα απο Αγγλιδες αλλο τιποτα, φουλ παιχνιδι απο Τιντερ/ονλινε και μπαρ/κλαμπ. Ασυγκριτα πιο ανετες και φιλικες απο τις Ελλεηνιδες και μια χαρα μας πανε και δεν εχουν θεμα μαζι μας. Φυσικα αν μιλας τη γλωσσα οπως ο Μπαγεβιτς τα ελληνικα, αραζεις μονο σε ελληνικα μαγαζια, κανεις παρεα αυστηρα με Ελληνες και κλαψομουνιαζεις καθε μερα για την απωλεια ηλιου, φρεντο και τσιπουρου το πολυ πολυ να βρεις καμια φωκια που βγηκε στη στερια και ψαχνει καποιον για το ψυχικο και δωρεαν διακοπες στην Ελλαδα το καλοκαιρι.
Το ιδιο ισχυει και για τις γκομενες που ερχονται στα νησια το καλοκαιρι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μα οι πακιστανοι μικρη την εχουν. Στατιστικα ειναι σαν μαυριδεροι κινεζοι.
1644935046532.png

1644935078127.png
Ολοι αυτοί Πακιστανοί,μαύροι κλπ δε είναι ωραίοι καθόλου για να παει μια ή ένας μαζί τους αυτή είναι η άποψη μου,ρατσιστής δε είμαι απλά δε τους θεωρώ ωραίους.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ολοι αυτοί Πακιστανοί,μαύροι κλπ δε είναι ωραίοι καθόλου για να πας μια ή ένας μαζί τους αυτή είναι η άποψη μου,ρατσιστής δε είμαι απλά δε τους θεωρώ ωραίους.
Στο χιθροου (πριν τρια χρονια)οταν κατεβηκα νομιζα οτι εκανα λαθος αεροδρομιο και βρεθηκα στο μπαγκλαντες. Με τοσους ασιατες που εργαζοταν εκει και μιλουσαν αγγλικα τσατρα πατρα :embarrased:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Στο χιθροου (πριν τρια χρονια)οταν κατεβηκα νομιζα οτι εκανα λαθος αεροδρομιο και βρεθηκα στο μπαγκλαντες. Με τοσους ασιατες που εργαζοταν εκει και μιλουσαν αγγλικα τσατρα πατρα :embarrased:
Κατάλαβα δε έχω πάει εκεί αλλά για να το λες έτσι θα είναι.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
15
Πόντοι
0
οι αγγλιδες πανε με αγγλους οι ολλανδες με ολλανδους και οι ελληνες με ελλεινιδες..ολα τα αλλα ειναι υπερβολες..
και η πεταλούδα με τον πεταλουδιτσο

ολες πάνε με όλους αρκεί να ¨πουλήσεις¨ Κάτι διαφορετικό.
Φημες λένε ότι οι βόρειες έχουν στο στάνταρ τους,πιο μελαμψούς.

Κρινοντας και από αλλά δικά σου ποστ,βλέπω ότι εσυ το θέμα το έχεις με τον εαυτό σου και όχι με Έλληνες,Ελληνίδες,Αγγλίδες κοκ.
Αν εμένα για παράδειγμα δεν μου κάθονται οι λοιπες δεν φταίνε αυτές,αλλά κάτι λάθος κάνω εγώ, από εκτίμηση της κατάστασης έως εμφάνιση στην χειρότερη.

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Ολοι αυτοί Πακιστανοί,μαύροι κλπ δε είναι ωραίοι καθόλου για να παει μια ή ένας μαζί τους αυτή είναι η άποψη μου,ρατσιστής δε είμαι απλά δε τους θεωρώ ωραίους.
Δεν ξερω, ισως ειναι καποιου ειδους φετιχ αυτοταπεινωσης σε γυναικες αντιστοιχο των paypigs η των στραπονιαρηδων στους ανδρες.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
Το πιο μεγαλο θεμα ειναι οτι βρομανε οποτε μονο για αυτο δεν προκειται να τους πλησιασει καμια

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
Το μεγαλο θεμα ειναι οτι βρομανε οποτε μονο για αυτο δεν προκειται να τους πλησιασει καμια
Έτσι είναι...Από το θέμα διατροφής μάλλον είναι που έχει άσχημη μυρωδιά το δέρμα τους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Το πιο μεγαλο θεμα ειναι οτι βρομανε οποτε μονο για αυτο δεν προκειται να τους πλησιασει καμια
Βρωμάνε και έχουν δερματικά αυτοί όλοι οποτε καμια δε θελει να πάθει κάτι,επίσης δε είναι και καθόλου ωραίοι για να πάει καποια μαζι τους.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν ξερω, ισως ειναι καποιου ειδους φετιχ αυτοταπεινωσης σε γυναικες αντιστοιχο των paypigs η των στραπονιαρηδων στους ανδρες.
Δεν είναι φετίχ ρε κάτι ξένες πάνε τελειωμένες καριολες,οι Ελληνίδες τους θεωρούν τελευταίους και δε πρόκειται να πάνε,οι Ελληνίδες θέλουν μούσια και δέρμα λευκό αυτούς θεωρούν σέξυ άντρες και με αυτούς πάνε.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Σε ολα τα νησια που ειναι low cost προορισμος για τους Ευρωπαιους..
Δεν έχεις ιδέα.. Άλλη δουλειά δενε είχανε οι σουηδεζες θα τρέχουν στη ροοδ να γαμηθουν με τον τσαμπικο που είναι κάπως ετσι?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
και η πεταλούδα με τον πεταλουδιτσο

ολες πάνε με όλους αρκεί να ¨πουλήσεις¨ Κάτι διαφορετικό.
Φημες λένε ότι οι βόρειες έχουν στο στάνταρ τους,πιο μελαμψούς.

Κρινοντας και από αλλά δικά σου ποστ,βλέπω ότι εσυ το θέμα το έχεις με τον εαυτό σου και όχι με Έλληνες,Ελληνίδες,Αγγλίδες κοκ.
Αν εμένα για παράδειγμα δεν μου κάθονται οι λοιπες δεν φταίνε αυτές,αλλά κάτι λάθος κάνω εγώ, από εκτίμηση της κατάστασης έως εμφάνιση στην χειρότερη.
Εσένα τυπε δεν σου καθοντε όλο θεωρία είσαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom