moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Και εγώ θα σε ήθελα για την κορούλα μου. Είσαι φραγκάτος και αφήνεις μια κοπέλα να σε κάνει ό,τι θέλει...
και να'ταν μονο αυτος....
Και εγώ θα σε ήθελα για την κορούλα μου. Είσαι φραγκάτος και αφήνεις μια κοπέλα να σε κάνει ό,τι θέλει...
Ευκολο να το λες, αλλα δυσκολο στην πραξη το να βρεις! Κοπελα που να μπορεις να συνεννοηθεις μαζι της, απο 18-25 ειναι σπανια περιπτωση! Ωρες ωρες σκεφτομαι το εξης λυπηρο "Την εχασε κανεις για να την βρω εγω...."
από το 2005 μέλος και τοΚαλησπέρα κύριοι (όσοι δηλ είστε ενεργοί πλέον) έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια . Συνέβη πρόσφατα κατι απίστευτο με την περιπέτειά που είχα τοτε. Αλλά ας κάνω πρώτα μια περιληπτική αναδρομή στα γεγονότα που δεν είχαν καταγραφεί εδώ. Τέλη του 2006 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η περιπέτεια-σχεση με την γυναίκα. Έφυγε αρχές του 2007 για εξωτερικό κ με κάλεσε 3 μέρες πριν φύγει, για δείπνο κ έριξα κ ένα μανίκι αποχαιρετιστήριο. Κρατήσαμε επαφή μέσω email για λίγους μήνες κ μετά σταμάτησε η επαφή. Δεν μπορούσε, δεν προλάβαινε μου είπε. Επίσης ήταν με κάποιον σε σχέση από ότι κατάλαβα κ οπότε σταμάτησα. Χαθήκαμε για 3 χρόνια περίπου κ μετά, μεσα στο 2010 μου έστειλε ένα μήνυμα κ της απάντησα σε φιλικό επίπεδο. Έπειτα δεν επικοινωνήσαμε για 12 χρόνια κ φετος έστειλε email πριν 2 μήνες. Απάντησα γενικά κ μου ξαναεστειλε πριν λίγες μέρες κ ζήτησε τηλ. Έστειλα. Κ σήμερα λοιπόν συνέβη το εξής. Θέλει να μου γνωρισει την κόρη της ! Μάλιστα κύριοι! Εκείνη η γυναίκα του άρθρου αυτού πλέον είναι 61 ετών περίπου κ η κόρη της 38, εγώ 40 κ ελεύθερος ακόμα για διάφορους λόγους. Πώς τα φέρνει η ζωή κ η τύχη ε; Λέω να έχω μια περιπέτεια πλέον με την κόρη της κ για να δούμε....
Φρόντισε ώστε τουλάχιστον να βγάλεις καλύτερα γούστα σε σχέση με περίπτωση όπου θα έδινες τα ίδια λεφτά για μια επίσημη επαγγελματία.Πριν λιγο καιρο γνωρισα μια 40αρα πολυ συμπαθητικια γυναικα μεσω διαδικτυου.Στο πρωτο ραντεβου πηγαμε βολτα κ δεν εγινε τιποτα ιδιαιτερο.Στο 2ο ραντεβου με καλεσε σπιτι της κ μετα απο λιγη ωρα γδυθηκε κ εγινε κολαση....(μετα της αφησα μερικα χρηματα κ τα δεχτηκε) Σημερα ειχαμε εκ νεου ραντεβου.Δεν με πηρε τηλ οπως συνηθιζε. Ετσι της εστειλα μηνυμα.Της εγραψα τι κανεις; πως τα πας; κ μου απαντησε ετσι κ ετσι... Την πηρα τηλ κ μου ειπε (αρχικα δειλιασε να μου πει τον λογο, κ μου ειπε οτι δεν θελει να τα λεει για να μην φανει οτι ζηταει η χρειαζεται οικονομικη βοηθεια) οτι η κορη της που σπουδαζει στο εξωτερικο πηγε να γραφτει στο κολλεγιο κ της ζητησαν προκαταβολη για τον πρωτο μηνα μαζι με την εγγραφη κ δεν τα εχει τα χρηματα ουτε η κορη ουτε εκεινη.... την ρωτησα περι τι ποσου μιλαμε κ ειπε 1200 ευρω. Της ειπα οτι μπορω να την βοηθησω. Με ρωτησε περι ποσου που μπορω να δωσω κ ειπα 300 ευρω.Μου ειπε οτι δεν θελει να μου τα στερησει κ οτι δεν μπορει να τα δεχθει αλλα της ειπα οτι θα στα δανεισω κ μου ειπε οτι σαν μορφη δανεισμου μπορει να τα δεχθει.
Της ειπα ποτε τα χρειαζεται κ μου ειπε μεχρι την Παρασκευη. Της λεω ερχομαι τωρα σπιτι σου να στα δωσω κ να τα πουμε λιγο κ ειπε οκ.
Πηγα λοιπον σπιτι της κ αφου κατσαμε λιγο στην κρεββατοκαμαρα αρχισαμε τα γλωσσοφιλα κ μετα σηκωθηκε να φερει κρασι. Πηγα μεσα μαζι της κ της εδωσα τα 300 ευρωπουλα. Με ευχαριστησε κ ξαναγυρισαμε στην κρεββατοκαμαρα οπου μου πηρε ενα κορυφαιο ακαποτο τσιμπουκι μεγαλης διαρκειας μεχρι που εχυσα κ εχυσε κ εκεινη απο οτι ειπε. Επειτα πλυθηκα κ ειμασταν στο κρεβατι για καμια ωρα ακομη κ φιλιομασταν,αγκαλιες,πιασιματα κ λοιπα...
Μετα αποφασισα να αποχωρισω κ την καληνυχτησα κ εφυγα.
Λετε να την εκανα την "ωμα" μου; Λετε να ηταν λαθος η κινηση του δανεισμου ενος τετοιου ποσου; Κατι μεσα μου λεει οτι θα μου τα δωσει αργοτερα η τουλαχιστον θα πατσισω μαζι της μεσω των "επισκεψεων" που θα εχω μαζι της.
Τι λετε συντροφοι; Θελω την γνωμη σας !
Την έλεγε ο συγχωρεμενος ο Τσάκωνας στην βιντεοκασέτα "κλασσική περίπτωση βλάβης". Ουσιαστικά σημαίνει βλακείαΠρώτη φορά βλέπω την λέξη "ώμα", δεν την έχω ξανακούσει καν. Βικιλεξικό λέει για "ωμά, ψυχρά, απότομα".
Μπου, ΠΛΟΥΤΟΣ Γνώσης.
Φυσικά και θα σου τα δώσει. Μόλις σου τα δώσει εσύ θα της κάνεις ένα θεϊκό γλυφομούνι. Και εσύ να της τα ξαναδώσεις για να σου κάνει ένα θεσπέσιο τσιμπούκι. Με 300 ευρώ δώσε πάρε θα βγάζετε μια χαρά μεροκαματακι και οι δύο.Πριν λιγο καιρο γνωρισα μια 40αρα πολυ συμπαθητικια γυναικα μεσω διαδικτυου.Στο πρωτο ραντεβου πηγαμε βολτα κ δεν εγινε τιποτα ιδιαιτερο.Στο 2ο ραντεβου με καλεσε σπιτι της κ μετα απο λιγη ωρα γδυθηκε κ εγινε κολαση....(μετα της αφησα μερικα χρηματα κ τα δεχτηκε) Σημερα ειχαμε εκ νεου ραντεβου.Δεν με πηρε τηλ οπως συνηθιζε. Ετσι της εστειλα μηνυμα.Της εγραψα τι κανεις; πως τα πας; κ μου απαντησε ετσι κ ετσι... Την πηρα τηλ κ μου ειπε (αρχικα δειλιασε να μου πει τον λογο, κ μου ειπε οτι δεν θελει να τα λεει για να μην φανει οτι ζηταει η χρειαζεται οικονομικη βοηθεια) οτι η κορη της που σπουδαζει στο εξωτερικο πηγε να γραφτει στο κολλεγιο κ της ζητησαν προκαταβολη για τον πρωτο μηνα μαζι με την εγγραφη κ δεν τα εχει τα χρηματα ουτε η κορη ουτε εκεινη.... την ρωτησα περι τι ποσου μιλαμε κ ειπε 1200 ευρω. Της ειπα οτι μπορω να την βοηθησω. Με ρωτησε περι ποσου που μπορω να δωσω κ ειπα 300 ευρω.Μου ειπε οτι δεν θελει να μου τα στερησει κ οτι δεν μπορει να τα δεχθει αλλα της ειπα οτι θα στα δανεισω κ μου ειπε οτι σαν μορφη δανεισμου μπορει να τα δεχθει.
Της ειπα ποτε τα χρειαζεται κ μου ειπε μεχρι την Παρασκευη. Της λεω ερχομαι τωρα σπιτι σου να στα δωσω κ να τα πουμε λιγο κ ειπε οκ.
Πηγα λοιπον σπιτι της κ αφου κατσαμε λιγο στην κρεββατοκαμαρα αρχισαμε τα γλωσσοφιλα κ μετα σηκωθηκε να φερει κρασι. Πηγα μεσα μαζι της κ της εδωσα τα 300 ευρωπουλα. Με ευχαριστησε κ ξαναγυρισαμε στην κρεββατοκαμαρα οπου μου πηρε ενα κορυφαιο ακαποτο τσιμπουκι μεγαλης διαρκειας μεχρι που εχυσα κ εχυσε κ εκεινη απο οτι ειπε. Επειτα πλυθηκα κ ειμασταν στο κρεβατι για καμια ωρα ακομη κ φιλιομασταν,αγκαλιες,πιασιματα κ λοιπα...
Μετα αποφασισα να αποχωρισω κ την καληνυχτησα κ εφυγα.
Λετε να την εκανα την "ωμα" μου; Λετε να ηταν λαθος η κινηση του δανεισμου ενος τετοιου ποσου; Κατι μεσα μου λεει οτι θα μου τα δωσει αργοτερα η τουλαχιστον θα πατσισω μαζι της μεσω των "επισκεψεων" που θα εχω μαζι της.
Τι λετε συντροφοι; Θελω την γνωμη σας !
φίλε το μνμ αυτό ήταν του 2006Φυσικά και θα σου τα δώσει. Μόλις σου τα δώσει εσύ θα της κάνεις ένα θεϊκό γλυφομούνι. Και εσύ να της τα ξαναδώσεις για να σου κάνει ένα θεσπέσιο τσιμπούκι. Με 300 ευρώ δώσε πάρε θα βγάζετε μια χαρά μεροκαματακι και οι δύο.
Συγνώμη ρε μάστορα, με όλο το θάρρος.Καλησπέρα κύριοι (όσοι δηλ είστε ενεργοί πλέον) έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια . Συνέβη πρόσφατα κατι απίστευτο με την περιπέτειά που είχα τοτε. Αλλά ας κάνω πρώτα μια περιληπτική αναδρομή στα γεγονότα που δεν είχαν καταγραφεί εδώ. Τέλη του 2006 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η περιπέτεια-σχεση με την γυναίκα. Έφυγε αρχές του 2007 για εξωτερικό κ με κάλεσε 3 μέρες πριν φύγει, για δείπνο κ έριξα κ ένα μανίκι αποχαιρετιστήριο. Κρατήσαμε επαφή μέσω email για λίγους μήνες κ μετά σταμάτησε η επαφή. Δεν μπορούσε, δεν προλάβαινε μου είπε. Επίσης ήταν με κάποιον σε σχέση από ότι κατάλαβα κ οπότε σταμάτησα. Χαθήκαμε για 3 χρόνια περίπου κ μετά, μεσα στο 2010 μου έστειλε ένα μήνυμα κ της απάντησα σε φιλικό επίπεδο. Έπειτα δεν επικοινωνήσαμε για 12 χρόνια κ φετος έστειλε email πριν 2 μήνες. Απάντησα γενικά κ μου ξαναεστειλε πριν λίγες μέρες κ ζήτησε τηλ. Έστειλα. Κ σήμερα λοιπόν συνέβη το εξής. Θέλει να μου γνωρισει την κόρη της ! Μάλιστα κύριοι! Εκείνη η γυναίκα του άρθρου αυτού πλέον είναι 61 ετών περίπου κ η κόρη της 38, εγώ 40 κ ελεύθερος ακόμα για διάφορους λόγους. Πώς τα φέρνει η ζωή κ η τύχη ε; Λέω να έχω μια περιπέτεια πλέον με την κόρη της κ για να δούμε....
Σου έστειλε καμία φωτό από την κόρη να δεις τι παίζει εμφανισιακά; Άμα κάνει γενικά ραντεβού και είναι καλή να την έχουμε υπόψη!Καλησπέρα κύριοι (όσοι δηλ είστε ενεργοί πλέον) έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια . Συνέβη πρόσφατα κατι απίστευτο με την περιπέτειά που είχα τοτε. Αλλά ας κάνω πρώτα μια περιληπτική αναδρομή στα γεγονότα που δεν είχαν καταγραφεί εδώ. Τέλη του 2006 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η περιπέτεια-σχεση με την γυναίκα. Έφυγε αρχές του 2007 για εξωτερικό κ με κάλεσε 3 μέρες πριν φύγει, για δείπνο κ έριξα κ ένα μανίκι αποχαιρετιστήριο. Κρατήσαμε επαφή μέσω email για λίγους μήνες κ μετά σταμάτησε η επαφή. Δεν μπορούσε, δεν προλάβαινε μου είπε. Επίσης ήταν με κάποιον σε σχέση από ότι κατάλαβα κ οπότε σταμάτησα. Χαθήκαμε για 3 χρόνια περίπου κ μετά, μεσα στο 2010 μου έστειλε ένα μήνυμα κ της απάντησα σε φιλικό επίπεδο. Έπειτα δεν επικοινωνήσαμε για 12 χρόνια κ φετος έστειλε email πριν 2 μήνες. Απάντησα γενικά κ μου ξαναεστειλε πριν λίγες μέρες κ ζήτησε τηλ. Έστειλα. Κ σήμερα λοιπόν συνέβη το εξής. Θέλει να μου γνωρισει την κόρη της ! Μάλιστα κύριοι! Εκείνη η γυναίκα του άρθρου αυτού πλέον είναι 61 ετών περίπου κ η κόρη της 38, εγώ 40 κ ελεύθερος ακόμα για διάφορους λόγους. Πώς τα φέρνει η ζωή κ η τύχη ε; Λέω να έχω μια περιπέτεια πλέον με την κόρη της κ για να δούμε....