Νέα

Λεσβιακή Γυναικεία Κυριαρχία - Οι Γυναίκες Μεταξύ Τους Το Κάνουν Καλύτερα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Άρθρα BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_30.html[/url]

Λεσβιακή Γυναικεία Κυριαρχία - Οι Γυναίκες μεταξύ τους το κάνουν καλύτερα
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_17.html[/url]

Οι Γυναίκες το κάνουν καλύτερα ....

Αποτελεί πάγια αντίληψή μου ότι οι Γυναίκες είναι ανώτερες σε πολλά επίπεδα απο τους άντρες .

Δεν είναι θέμα φεμινιστικών αντιλήψεων . Είναι μια πραγματικότητα και μάλιστα ισχύει ακόμα και στο χώρο των σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών  .

Η Γυναικεία Κυριαρχία , αρκετές φορές , δεν περιστρέφεται γύρω απο μια σχέση άντρα – γυναίκα αλλά αφορά την  σχέση υποταγής γυναίκας σε γυναίκα που μπορεί  να συμβαίνει και μάλιστα με ηχηρά παραδείγματα ακόμα και απο το χώρο της show biz και των διασημοτήτων γενικότερα.

Είναι γνωστές οι φήμες για σαδομαζοχιστικού τύπου σχέσεις που διατηρούσαν διάσημες γυναίκες στάρ με άλλες γυναίκες , με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Angelina Jolie και τις φήμες που την ήθελαν να έχει λεσβιακές τάσεις ( αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι ήταν για διαφήμιση της τανίας "GIA" ) να επισκέπτεται ασιάτισσες αφέντρες για τις οποίες είχε και μια ιδιαίτερη επιθυμία .

Οι Γυναίκες είναι πολύ πιο εκφραστικές στο σέξ και έχουν φαντασία που καλπάζει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο ότι οι άντρες οι οποίοι , λίγο πολύ , είναι εγκλωβισμένοι στην έννοια της «εικόνας» .

Οι Γυναίκες Αφέντρες που υποτάσσουν γυναίκες , διαθέτουν πραγματικό ταλέντο και ειδικές ικανότητες στο role play , στις ικανότητες ψυχολογικής διείσδυσης στο μυαλό μιας γυναίκας υποτακτικής , έχουν μια πολύ καλή εικόνα ώς προς το πως να προσφέρουν ηδονή αλλά και πόνο στο γυναικείο κορμί και πως να συνταιριάξουν το πάθος , τον έρωτα και την υποταγή.

Επιπρόσθετα , οι γυναίκες υποτακτικές που επιλέγουν να υπηρετήσουν μια Γυναίκα Κυριαρχική Αφέντρα , είναι και αυτές με την σειρά τους έτοιμες να δώσουν το 100% των προσπαθειών τους για την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας της Κυρίας τους .

Είναι παθιασμένες , ξέρουν οι ίδιες πως να προσφέρουν στοματικό σεξ στην Αφέντρα τους και πως να δεχτούν κάθε τιμωρία και κάθε είδους ηδονής απο τις ίδιες .

Η βιομηχανία πορνό , έχοντας αντιληφθεί ότι μια γυναίκα μπορεί να προσφέρει την υπέρτατη ηδονή αλλά και την υπέρτατη υποταγή σε μια άλλη γυναίκα , έχει προβεί στην παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων ταινιών με θέμα την γυναικεία λεσβιακή υποταγή και τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια αναμεταξύ τους και να ξέρετε ...

Πραγματικά είναι το κάτι άλλο .

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Οι Γυναίκες είναι πολύ πιο εκφραστικές στο σέξ και έχουν φαντασία που καλπάζει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο ότι οι άντρες οι οποίοι , λίγο πολύ , είναι εγκλωβισμένοι στην έννοια της «εικόνας» .
είναι;  :think:

γιατί εγώ πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις, έχω δει κάτι ψυγεία...  :S :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 35

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γεια σου μωρη ανωμαλαρα male tsouli,με κανεις και χυνω συνεχεια ρε καραπουτανο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
είναι;  :think:

γιατί εγώ πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις, έχω δει κάτι ψυγεία...  :S :S :S :S
Την φαντασια την διαθετουν ειναι η αληθεια, στην πραξη δεν κανουν τιποτα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τέτοια γενικολογία και αοριστολογία δεν έχει άλλο σου άρθρο.
εύγε, έχεις τα φόντα να γράψεις και χειρότερα.
(πάλι έπεσε η κίνηση; γράψε ότι πέθανε ο γκλέτσος από υπερβολικό ταλέντο να δεις για πότε θα ανεβείς ρανκ)
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Άρθρα BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_30.html[/url]

Λεσβιακή Γυναικεία Κυριαρχία - Οι Γυναίκες μεταξύ τους το κάνουν καλύτερα
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_17.html[/url]

Οι Γυναίκες το κάνουν καλύτερα ....

Αποτελεί πάγια αντίληψή μου ότι οι Γυναίκες είναι ανώτερες σε πολλά επίπεδα απο τους άντρες .

Δεν είναι θέμα φεμινιστικών αντιλήψεων . Είναι μια πραγματικότητα και μάλιστα ισχύει ακόμα και στο χώρο των σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών  .

Η Γυναικεία Κυριαρχία , αρκετές φορές , δεν περιστρέφεται γύρω απο μια σχέση άντρα – γυναίκα αλλά αφορά την  σχέση υποταγής γυναίκας σε γυναίκα που μπορεί  να συμβαίνει και μάλιστα με ηχηρά παραδείγματα ακόμα και απο το χώρο της show biz και των διασημοτήτων γενικότερα.

Είναι γνωστές οι φήμες για σαδομαζοχιστικού τύπου σχέσεις που διατηρούσαν διάσημες γυναίκες στάρ με άλλες γυναίκες , με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Angelina Jolie και τις φήμες που την ήθελαν να έχει λεσβιακές τάσεις ( αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι ήταν για διαφήμιση της τανίας "GIA" ) να επισκέπτεται ασιάτισσες αφέντρες για τις οποίες είχε και μια ιδιαίτερη επιθυμία .

Οι Γυναίκες Αφέντρες που υποτάσσουν γυναίκες , διαθέτουν πραγματικό ταλέντο και ειδικές ικανότητες στο role play , στις ικανότητες ψυχολογικής διείσδυσης στο μυαλό μιας γυναίκας υποτακτικής , έχουν μια πολύ καλή εικόνα ώς προς το πως να προσφέρουν ηδονή αλλά και πόνο στο γυναικείο κορμί και πως να συνταιριάξουν το πάθος , τον έρωτα και την υποταγή.

Επιπρόσθετα , οι γυναίκες υποτακτικές που επιλέγουν να υπηρετήσουν μια Γυναίκα Κυριαρχική Αφέντρα , είναι και αυτές με την σειρά τους έτοιμες να δώσουν το 100% των προσπαθειών τους για την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας της Κυρίας τους .

Είναι παθιασμένες , ξέρουν οι ίδιες πως να προσφέρουν στοματικό σεξ στην Αφέντρα τους και πως να δεχτούν κάθε τιμωρία και κάθε είδους ηδονής απο τις ίδιες .

Η βιομηχανία πορνό , έχοντας αντιληφθεί ότι μια γυναίκα μπορεί να προσφέρει την υπέρτατη ηδονή αλλά και την υπέρτατη υποταγή σε μια άλλη γυναίκα , έχει προβεί στην παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων ταινιών με θέμα την γυναικεία λεσβιακή υποταγή και τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια αναμεταξύ τους και να ξέρετε ...

Πραγματικά είναι το κάτι άλλο .

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
το αγαπημένο μου θέμα σε ταινίες... :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ετσι ειναι.......Με τουs αντρεs δεν ευτυ--χυσανε, οποτε τα κοριτσια τον γυρισανε τον διακοπτη

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μαλακες μην γελατε καοθολου
καποτε ρωτησα την κολητη μου (εχω πει οτι ειναι bisexual)
τι πως και παει με γυναικες και η απαντηση που πηρα ηταν
"κανενας αντρας, δεν μπορει να ικανοποιησει μια γυναικα, οπως μια αλλη γυναικα, δεν ξερουν τα κουμπια μας, και οι περισοτεροι δεν θελουν νατα μαθουν."
εμενα προσωπικα με αποστομωσε και νομιζω εχει δικιο

Miss

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
2
Πόντοι
1
παιδια οποιος ενδιαφερεται για κυριαρχικο κανω με μια φιλη μου και οι 2 ειμαστε πολυ εμφανησιμες να μου στειλε pm. καυτα κοριτσια με σεξυ δερματινα εσωρουχα και μποτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom