Νέα

Lesbian Domination & BDSM : Η Γυμνάστρια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Lesbian Domination & BDSM : /p/lesbian-domination-bdsm.html



Η Γυμνάστρια
/2012/04/lesbian-domination-bdsm.html


Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου όταν έκλεισα τα 19 . Μια νέα ζωή ξεκινούσε για μένα καθώς είχα περάσει στην σχολή που ήθελα , θα βίωνα επιτέλους την ανεξαρτησία και την ανεμελιά της  φοιτητικής ζωής μα πάνω απο όλα , θα μπορούσα να βρώ κάτι άλλο στο τομέα των σχέσεων , μιας και η σχέση μου με τον Ηλία και το σέξ που έκανα για πρώτη φορά στην ζωή μου , με είχε αφήσει κάπως ψυχρή και αδιάφορη .
Δεν αργήσαμε να χωρίσουμε , τουλάχιστον φιλικά . Κάτι όμως μέσα μου , είχε μείνει ημιτελές καθώς , κάθε βράδυ , για να βρώ την γαλήνη , έπρεπε να κατεβάσω το χέρι μέσα στο σλιπάκι και να δώσω την χαρά μόνη μου . Εκεί , σε αυτή την στάση αρκετές φορές , με το ένα χέρι στην κλειτορίδα μου και με το άλλο χέρι στο στήθος μου , έπαιζα μόνη μου για 3 και 4 φορές κάποιες φορές , πριν εξαντλημένη πια γύριζα πλευρό και αφηνόμουν στον γλυκό ύπνο με το μουσκεμένο κυλοτάκι μου να στεγνώνει πάνω μου .
Αισθανόμουν εγκλωβισμένη σε αυτό που ονομάζουμε «Ζωή του Λυκείου» και έπρεπε να απεγκλωβιστώ .
Αυτό που δεν είχα καταλάβει  όμως ήταν ότι τον μεγάλο έρωτα , κάποιες φορές τον βρίσκεις  εκεί που δεν το περιμένεις . 
Έτσι και εγώ λοιπόν , γράφτηκα στο Γυμναστήριο όπου και ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την Λίνα , την ιδιοκτήτρια .
Ήταν μια πολύ γυμνασμένη  γυναικα , στα 40 περίπου , ψηλή , με τέλειο κορμί , σμιλευμένο που τονιζόταν κάτω απο τα στενά κορμάκια που φορούσε . Ήταν πολύ εντυπωσιακή , με καστανά μαλλιά , μπλέ μάτια και υπέροχα σαρκώδη χείλη ενώ η αυτοπεποίηθηση και η πνευματική ισορροπία , ήταν παραπάνω απο  έκδηλη στα μάτια , τον τρόπο και το ύφος  της.
Καλως ήρθες Χριστίνα  μου είπε απο την πρώτη μέρα που την συνάντησα και γράφτηκα μέλος στο Γυμναστήριό της .  Εδώ θα περάσεις πολύ καλά και θα κάνεις και καλό στον εαυτό σου . Μια νέα και όμορφη κοπέλα σαν εσένα , σίγουρα θα καταπλήξει ακόμα περισσότερο αν αφιερώσεις λίγο χρόνο στην γυμναστική.
Θα κάνω ότι μπορώ . Είπα ενώ το βλέμμα μου έπεσε επάνω στις διακρίσεις αγώνων, τα βραβεία και τις φωτογραφίες που είχε στον τοίχο .
Είναι απο το Πρωτάθλημα Αεροβικής , ήρθα Τρίτη , είπε με έκδηλη περηφάνεια ενώ έσκυψε στο γραφείο της να βρεί το φάκελό μου .
Δεν μπόρεσα παρά να θαυμάσω τα υπέροχα σφιχτά της οπίσθια και το στριγκάκι της που προκλητικά έκανε την εμφάνισή του απο το λάστιχο της φόρμας της .
Η Λίνα , ήταν τέλεια , πανέμορφη και προς έκπληξή μου , αισθάνθηκα μια γλυκειά υγρασία να με διαποτίζει εσωτερικά , μέχρι το κυλοτάκι μου .
Ήταν δυνατόν ;  Μου άρεσε η Λίνα ; Μια Γυναίκα ;
Κοκκίνησα απο ντροπή ενώ ξαφνικά με κυρίευσε ένα άγχος , μήπως και καταλάβει κάτι η Λίνα .
Έφυγα τρέχοντας σχεδόν και δεν μπορούσα να την βγάλω απο το μυαλό μου καθώς ξανά και ξανά  , έφερνα στο μυαλό μου το τέλειο κορμί της . Ζήλευα και λίγο αν και ήμουν σχετικά εμφανίσιμη . Είχα μέτριο ανάστημα ,  λευκή επιδερμίδα , μέτριο στήθος και όπως έλεγαν αρκετοί , είχα όμορφα θηλυκά χαρακτηριστικά και ωραίες αναλογίες περιφέρειας αν και πάντα πίστευα ότι τα οπίσθιά μου ήταν κάπως γεμάτα και τουρλωτά . Ήταν και ένας απο τους λόγους που κατέφυγα και εξαρχής στο γυμναστήριο .
Παρόλο που η εμφάνισή μου ήταν κατά γενική ομολογία ικανοποιητική , ανέκαθεν ήμουν δειλή και με εμφανή έλλειψη θάρρους και αυτοπεποιήθησης . Η επίσκεψή μου στο γυμναστήριο αποσκοπούσε και εκεί , στο να γίνω γενικά πιο δυναμική .
Η πρώτη μέρα , ήταν και απο τις πιο συγκλονιστικές . Η Λίνα , φορούσε ένα στενό σέξυ κορμάκι που έκανε όλο τον αντρικό πληθυσμό στο γυμναστήριο να παραμιλά .
Εγώ , εκεί πίσω στο τέλος προσπαθούσα άτσαλα και άγαρμπα να συντονιστώ και να παρακολουθήσω τις  κινήσεις της .  Ήταν πολύ δύσκολο και κουραστικό .
Έλα Χριστίνα ! προσπάθησε πιο πολύ ! την άκουσα να μου φωνάζει μιας και έβλεπε την πρόοδό μου απο τον καθρέπτη , όσο και να προσπαθούσα να κρυφτώ.
Ντρεπόμουν και δεν ήθελα να με κοιτάνε . Είχα κοκκινήσει , όχι μόνο απο την κούραση αλλά και απο το γεγονός ότι έπεφτε συνεχώς το βλέμμα της επάνω μου .
Κάποια στιγμή , μας έβαλε να κάνουμε επικύψεις και ήρθε πίσω  μου .
Αισθάνθηκα τα δυνατά  της χέρια να με πιάνουν απο την μέση .
Έλα Χριστινάκι , μωρό μου , προσπάθησε να σκύψεις λίγο παραπάνω είπε .
Δεν μίλησα αλλά το άγγιγμά της στην μέση μου με είχε ανατριχιάσει . Η μυρωδιά της δε , ένα μίγμα απο τον ιδρώτα και το άρωμά της , ήταν κάτι παραπάνω απο μεθυστική .
Αισθάνθηκα και πάλι την γλυκειά υγρασία ανάμεσα στα πόδια μου , ενώ εκείνο το οποίο φοβήθηκα ήταν μήπως φαινόντουσαν οι ερεθισμένες μου θηλές κάτω απο το στενό τόπ μπλουζάκι που φορούσα . 
Η Λίνα , πρέπει να το πρόσεξε όμως μιας και ήταν τόσο κοντά σε απόσταση αναπνοής  και μου χαμογέλασε .
Όταν τελείωσε το μάθημα η Λίνα με πλησίασε και με κοίταξε με ένα έντονο , γεμάτο πρόκληση βλέμμα .
Ξέρεις Χριστίνα , πρέπει μετά απο την έντονη σωματική άσκηση , να κάνεις ένα χαλαρωτικό μασάζ  . Θα σε βοηθήσει πολύ . Θέλεις να έρθεις στην ειδική αίθουσα να σου κάνω ;
Κυρία Λίνα , ξέρετε , εγώ δεν .... πήγα να πώ γεμάτη δισταγμό αλλά η Λίνα μου χαμογέλασε με νόημα .
Έλα , θα περάσουμε ωραία .
Πήρε τηλέφωνο στον πάνω  όροφο απο το γραφείο της .
Ετοίμασε την σάουνα για δύο άτομα και να μην με ενοχλήσει κανείς είπε στο τηλέφωνο .
Η καρδιά μου σκίρτησε και  το αίσθημα υγρασίας ανάμεσα στα πόδια μου έγινε ακόμα πιο έντονο .
Μέσα στην αίθουσα της σάουνας , μπήκαμε μόνο οι δυό μας , καθίσαμε αντίκρυ και αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα . Όσο και να προσπαθούσα να κρύψω το βλέμμα μου , δεν τα κατάφερνα και έριχνα κλεφτές ματιές , πότε στα υπέροχα πόδια της , πότε στο καλογυμνασμένο της κορμί .
Σου αρέσει να με βλέπεις ; ρώτησε η Λίνα γελώντας , κάνοντάς με να αιφνιδιαστώ.
Μαα ... πήγα να πώ αλλά προς έκπληξή μου , με πλησίασε κοιτώντας με έντονο ύφος.
Και εμένα μου αρέσεις μωρό μου ειπε .
Με μια αέρινη κίνηση , κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου ενώ η γλώσσα της χώθηκε βαθια μέσα στο στόμα μου και άρχισε ένα τρελό χορό με την δική μου .
Έχασα την γή κάτω απο τα πόδια μου ενώ το χέρι της , κατέβηκε στο στηθάκι μου , χάιδεψε κυκλικά τις ρώγες μου , συνέχισε στην κοιλίτσα μου ενώ εγώ ήμουν κυριολεκτικά χαμένη στο φιλί  της .
Όταν αισθάνθηκα το χέρι της να μπαίνει ανάμεσα στα μπουτάκια μου , αιφνιδιάστηκα και σχεδόν αντανακλαστικά , έκλεισα τα πόδια μου .
Με έκπληξή μου είδα την Λίνα να αντιδρά θυμωμένα . Μου βούτηξε το μαλλί και μου άδωσε ένα κολλητό χαστούκι που ακούστηκε δυνατά .
Έκλεισες τα πόδια σου πουτανάκι ; Άνοιξέ τα γρήγορα , ΓΡΗΓΟΡΑ είπε κοιτάζοντάς με μάτια που πετούσαν φλόγες ενώ εμένα ανέβηκαν δάκρυα στα μάτια μου .
Δεν είχα άλλη επιλογή . Άνοιξα τα μπουτάκια μου και το χέρι της , βίαια και απαιτητικά πήγε προς το επίμαχο σημείο μου . Συνέχισε ένα έντονο γαλλικό φιλί ενώ το δάκτυλό της έτριψε το μουνάκι μου που ήταν γεμάτο υγρά .
Είδες τι τσουλάκι εισαι ; Μου κάνεις την δύσκολη και έχεις καυλώσει εδώ κάτω .
Το χέρι της το άλλο κατέβηκε και μου έστριψε δυνατά την ρώγα ενώ η καυτή της ανάσα στο λαιμό και το αυτί με τρέλαινε .
Νομίζω ότι ένα τόσο μεγάλο πουτανάκι θέλει ένα γερό χέρι ξύλο στα κωλομέρια .
Πρίν προλάβω να αντιδράσω , με την δυνατή της λαβή με έριξε στα γόνατά της σαν μικρό κοριτσάκι ενώ η πετσέτα μου έπεσε κάτω .
Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα , να μάθεις να είσαι υπάκουο καριολάκι άλλη φορά είπε έντονα .
Έριξε την πρώτη ξυλιά με δύναμη επάνω στα κωλομέρια μου , κάνοντάς με να ανατριχιάσω και να βογγήξω απο τον πόνο .
Απτόητη , άρχισε ένα έντονο spanking  με δυνατές ξυλιές ενώ εγώ είχα βάλει τα κλάματα .
Κλάψε όσο θές μωρή , εδώ δεν θα σε ακούσει κανένας , μόνες  είμαστε στον όροφο
Το κωλαράκι μου έκαιγε , ο πόνος ήταν οξύς και έντονος αλλά το ίδιο και η καύλα που ένοιωθα στο υγρό μου μουνάκι .
Η Λίνα έκανε μια παύση απο τις ξυλιές και το χέρι της χάιδεψε το κωλαράκι μου  κατεβαίνοντας μέχρι την «υγρή φωλίτσα» μου όπου διαπίστωσε την υγρασία με το δάκτυλό της .
Αααα πουτανίτσα , τέτοια θέλεις ;  Αγριάδες; Είπε και μου έδωσε ακόμα δύο δυνατές  ξυλιές ενώ το δάκτυλό της  μπήκε βαθιά μέσα στο μουνάκι μου . Το στριφογύρισε καλά κάνοντάς με να τιναχτώ .
Στενό μουνάκι έχεις  ! Θα το ευχαριστηθώ να σου το ανοίξω είπε χώνοντάς μου και δεύτερο δάκτυλο .
Βόγγηξα και τότε μου έδωσε ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στο κωλαράκι .
Σκάσε μωρή και πέσε στα γόνατα .
Υπάκουσα και βρέθηκα γονατισμένη μπροστά της . Πήγα να πιάσω το κωλαράκι μου λίγο να το τρίψω και τότε η Λίνα μου άστραψε ένα ακόμα σκαμπήλι .
Κατέβασε το χέρι σου και άσε το κωλί σου να καίει ... αυτό σου χρειάζεται
Καριολάκι , σου αρέσει  ε ; Σου αρέσει να σε τιμωρώ σαν κακό κοριτσάκι που είσαι ;
Μάλιστα Κυρία είπα σαν υπνωτισμένη και τότε είδα τα μάτια της να λάμπουν απο χαρά και ηδονή .
Φίλησε μου τα πόδια !
Μου προέτεινε την πατούσα της που ήταν ιδρωμένη  , σχεδόν κολλητά στο πρόσωπό μου .
Φίλα τα μη τα κοιτάς !
Είχε πολύ όμορφα δακτυλάκια , κουτουπιέ δυνατό και φόραγε και ένα δακτυλιδάκι . Έπρεπε να είχα φύγει , να είχα δραπετεύσει αλλά όμως δυστυχώς , δεν μπορούσα . Κάτι με κράταγε . ίσως αυτή η γλυκειά καύλα που με είχε κυριεύσει κοι που ούτε η ίδια δεν είχα καταλάβει  γιατί .
Πήρα τα πόδια της στα χέρια μου και τα φίλησα . Μύριζαν δέρμα και ιδρώτα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ και άρχισα να τα γλείφω και να τα φιλάω .
Σου αρέσει πουτανάκι ;  καυλώνεις  ρώτησε  απολαμβάνοντας  το γλείψιμο που έκανα στα δακτυλάκια της .
Ρούφα το δάκτυλό μου σαν καυλί . Σαν να παίρνεις τσιμπούκι είπε και επιτακτικά μου έχωσε το μεγάλο δάκτυλο των ποδιών της στο στόμα .
Με το άλλο πόδι έτριψε το γυμνό μου μουνάκι , κάνοντάς με να  υγρανθώ και  άλλο και να πονέσω , έτσι δυνατά που έτριψε την κλειτορίδα μου .
Πουτάνα είπε και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι ενώ μου τράβηξε δυνατά τις ρώγες κάνοντάς με να ουρλιάξω .
Ελα να μου γλείψεις την μουνάρα με την βρωμογλώσσα σου .
Με τράβηξε απο το μαλλί , κατευθείαν επάνω στο υγρό της μουνάκι που άρχισα να ρουφώ και να γλείφω άπληστα . Βόγγαγε απο ηδηνή και καύλα μαζί και με είχε σφίξει πάνω της .
Έγλειφα και γευόμουν τους χυμούς της . Δεν το είχα ξανακάνει με κορίτσι και ήταν τέλειο . Ρούφαγα σαν λυσσασμένη μέχρι που ένας πίδακας ξεχύθηκε στο στόμα μου .
Γαμιολάκι , έχεις έμπειρη γλώσσα , έχεις να γλείψεις πολλά ακόμα !  Θα γίνεις σκλάβα μου , πουτάνα μου θα σε κάνω .
(... συνεχίζεται.....)
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Lesbian Domination  BDSM : /p/lesbian-domination-bdsm.html

Lesbian Domination & BDSM : Η Γυμνάστρια 1ο
/2012/04/lesbian-domination-bdsm.html

Lesbian Domination & BDSM : Η Γυμνάστρια 2ο
/2012/05/lesbian-domination-bdsm-2.html




Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς είχε συμβεί !
Βρισκόμουν ολόγυμνη , πεσμένη στα γόνατα να γλείφω μια αυταρχική και πολύ δυνατή γυναίκα που μέσα σε λίγη ώρα , με είχε κάνει να πέσω πάρα πολύ χαμηλά και μάλιστα με είχε κακομεταχειριστεί με έναν τρόπο που μου άρεσε πάρα πολύ .
Είχα φάει σκαμπήλια , ξυλιές στο κωλαράκι μου ενώ τώρα , η Λίνα με είχε πιάσει απο τα μαλλιά και με πίεζε επάνω στο μουνάκι της να το καθαρίσω απο τα υγρά που της προκάλεσε ο οργασμός , λίγα λεπτά πιο πρίν .
Πουταναριό , πρέπει να γλείψεις και εδώ είπε επιτακτικά και γύρισε τα οπίσθιά της προς το μέρος μου αποκαλύπτωντάς μου τα υπέροχα γυμνασμένα της κωλομέρια τα οποία και άνοιξε με τα χέρια της . Είδα σε απόσταση αναπνοής την ροδαλή της κωλοτρυπίδα να ανοίγεται μπροστά μου.
Μέσα ! φίλησέ μου το κώλο και θέλω τη γλώσσα σου στην τρυπούλα μου .
Δίστασα ! Μου φάνηκε αποτρόπαιο να της γλείψω την κωλοτρυπίδα και έκανα πίσω. Η Λίνα εξοργίστηκε και τότε ποιός την είδε και δεν την φοβήθηκε !
Μωρή καργιόλα , σου μίλησα και δεν υπακούς ; Ξεφτυλισμένο πουτανί !
Μου άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που έπεσα στο πάτωμα και ξέσπασα σε γοερά κλάματα
Θα σου δείξω εγώ βρωμοπούτανο ! Θα σου δώσω ένα μάθημα που θα με θυμάσαι! Θα παρακαλάς να μου γλείψεις το κώλο για να σταματήσω .
Πήρε έναν ιμάντα που υπήρχε σε μια γωνιά και που κατέληγε σε μια μεταλλική αγγράφα . Το δίπλωσε στα δύο και όπως ήμουν πεσμένη κάτω στο πάτωμα ήρθε απο πάνω μου και αισθάνθηκα να με πατάει στην πλάτη με την πατούσα της .
Σήκωσε κεφάλι ! Βρωμότσουλο !
Μου έδωσε μια δυνατή ξυλιά με τον ιμάντα πάνω στα μπούτια που αισθάνθηκα να μου βάζουν φωτιά . Ο ήχος του ιμάντα πάνω στο κορμί μου κατέκλυσε το δωμάτιο καθώς ξανά και ξανά με μαστίγωνε αλύπητα .
Πουτανάκι ! θα σε μάθω να βγάζεις γλώσσα μόνο για να γλείφεις και όχι για να αντιμιλάς έλεγε οργισμένη καθώς μου έδινε την μια ξυλιά μετά την άλλη .
Έκλαιγα με λυγμούς καθώς ο ιμάντας πλήγιαζε το κορμί μου απο τα αλύπητα χτυπήματά της .
Κάποια στιγμή σταμάτησε και έγειρε πάνω μου που έκλαιγα απο το πόνο ενώ το κορμί μου είχε γεμίσει σημάδια
Χριστινάκι μου , Όταν σου λέει κάτι η Κυρία εσύ θα υπακούς χωρίς πολλά πολλά! Μην με βάζεις στην διαδικασία να σε τιμωρώ .
Απότομα , είχε γίνει καλή . Τα χέρια της χάιδεψαν την πλάτη μου , τα μπουτάκια μου ενώ έτρεμα στα χέρια της .
Έλα , δείξε μου τι υπάκουο κορίτσι είσαι ! Έλα να γλείψεις τις «βρωμιές» μου είπε γελώντας και ξαναστήθηκε τουρλώνοντας τα κωλομέρια της προς το μέρος μου.
Δεν τολμησα να αντιδράσω μιας και οι πληγές στο κορμί μου , αποδείκνυαν ότι η Λίνα ήταν αποφασισμένη .
Δειλά δειλά , έχωσα το πρόσωπό μου μέσα στην χαράδρα της  άρχισα δειλά στην αρχή να γλείφω κυκλικά την ροδέλα της . Στο στόμα μου έφτασε η μυρωδιά του ιδρώτα και του δέρματος που αν και έντονη , κάθε άλλο απο άσχημη ήταν .
Μμμμ , χαχαχα , βρήκες την «κλίση» σου είπε γελώντας η Λίνα καθώς την έγλειφα σε αυτό το υποτιμητικό σημείο .
Βαθιά ! Βαθιά στο κώλο μου να μπαίνει η γλωσσίτσα σου ! είπε με αυστηρή φωνή
Δεν ξέρω τι έγινε βαθιά μέσα στην ψυχή μου . Η γλώσσα μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα της, κάθε ίχνος λογικής έμοιαζε να έχει φύγει απο το μυαλό μου . Κανονικά έπρεπε να αηδιάζω, έπρεπε να είχα αρνηθεί να κάνω αυτή την σιχαμερή πράξη . Οι αισθήσεις μου όμως έλεγαν άλλα πράγματα .
Ρούφαγα και έγλειφα σαν μανιασμένη ενώ αισθανόμουν λαιμαργία για κάθε ρανίδα ιδρώτα και υγρών απο το μουνάκι της που είχαν κυλίσει μέχρι την πίσω τρύπα της .
Δεν θυμάμαι πόσο χρόνο με άφησε να την γλείφω ! Αυτό που θυμάμαι είναι ότι όταν πήρε τα οπίσθιά της απο το πρόσωπό μου , αισθάνθηκα όπως το μωρό που του έπαιρναν το γάλα. Είχα ζαλιστεί απο την έλλειψη οξυγόνου και σίγουρα θα φαινόμουν αναψοκοκκινισμένη ενώ το στόμα μου είχε γεμίσει απο τις «γεύσεις» και τον ιδρώτα της.
Τσουλάρα ! Εϊπε και με χαστούκισε ! Το βρωμόστομά σου είναι κόλαση είπε ! Έχω κάτι ακόμα για σένα .
Με τράβηξε απο την ρόγα του στήθους προς το μέρος της και με έκανε να ουρλιάξω απο πόνο .
Σκάσε ! Σκάσε τσουλάκι είπε και μου έδωσε δύο τρία σκαμπήλια στα βυζάκια μου ενώ με έσυρε στο ντούς
Ετοιμάσου να πιείς γαμιόλα είπε ενώ στα χέρια της πήρε το κινητό της .
Με πέταξε στα πλακάκια και άρχισε να με τραβάει βίντεο .
Κάτσε ακίνητη !
Με έκπληξή μου είδα να κατεβάζει το χέρι στο μουνάκι της και να το γυρίζει προς το μέρος μου ενώ με το άλλο χέρι με βιντεοσκοπούσε .
Πάρτα πουτάνα !
Άρχισε να με κατουράει έτσι πεσμένη όπως ήμουν στα πλακάκια . Με περισσή δεξιότητα κατεύθυνε την ροή απο τα ούρα της στο σώμα και μετά στο πρόσωπο . Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αίσθηση που είχαν . Ήταν ζεστά , με μια μυρωδιά ερεθιστική και έντονη .
Άνοιξε το στόμα σου καργιόλα ! Θα σου το κάνω λεκάνη είπε γελώντας ενώ συνέχισε να με βιντεοσκοπεί καθώς εγώ άρχισα να κλαίω . Άνοιξα το στόμα υπακούοντας και μια ποσότητα ούρων , ευτυχώς ελάχιστη μπήκε μέσα με πιεση κάνοντάς με να πνιγώ .
Χαχαχαχα σου αρέσει ; Πές στην Κυρία πόσο σου σρέσει ; Καργιόλα
Μου αρέσει Κυρία είπα κοντεύοντας να πνιγώ και πάλι .
Τελείωσε και χωρίς να αφήσει το κινητό με διέταξε να πλησιάσω .
Έλα εδώ μωρή ! Το μουνί μου θέλει καθάρισμα είπε και με έπιασε απο το μαλλί κολλώντας το πρόσωπό μου στο γεμάτο ούρα μουνάκι της .
Γλείφε ! Γλείφε γαμιόλα !
Για ακόμα μια φορά , ο αυτοσεβασμός μου και η αυτοεκτίμησή μου  έγινε κομμάτια μιας και άρχισα ένα ξέφρενο γλείψιμο στο μουνάκι της , καθαρίζοντάς το απο τα ούρα μέχρι την τελευταία σταγόνα .
Η Λίνα σταμάτησε να με βιντεοσκοπεί και με απομάκρυνε .
Τσουλάκι , τώρα είσαι δικιά μου ! Σε έχω σε βίντεο και θα κάνεις ότι σου λέω .
Μάλιστα Κυρία είπα κατακόκκινη απο ντροπή .
Μπράβο ! Έτσι θα με λές , θα είμαι η Κυρία σου ! Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Ια πάμε σπίτι μου . Τσακίσου και πλύσου . Θα είναι μακρά η νύχτα !
(συνεχίζεται)





 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Lesbian Domination & BDSM :
/p/lesbian-domination-bdsm.html

Lesbian Domination & BDSM :  Η Γυμνάστρια 3ο
/2012/05/lesbian-domination-bdsm-3.html

Η Γυμνάστρια
Μέρος 1ο :
/2012/04/lesbian-domination-bdsm.html
Μέρος 2ο :
/2012/05/lesbian-domination-bdsm-2.html




Η Λίνα με είχε εξαντλήσει . Είχα γίνει ένα υποχείριο στα δυνατά της  χέρια και απλώς ακολουθούσα πειθήνια τις διαταγές της , ότι και να μου έλεγε . Δεν ήταν μόνο ότι φοβόμουν τα δυνατά σκαμπήλια που μου έδινε .
Ήξερα ότι ήταν πολύ δυνατή  αλλά δεν ήταν μόνο αυτό .
Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω πως είναι δυνατόν να δέχομαι τόσο μεγάλο εξευτελισμό απο μια άλλη γυναίκα και μάλιστα πώς μπορεί να αισθάνομαι τόσο ερεθισμένη απο όλο αυτό το σκηνικό .
Ερεθισμένη , ναι ερεθισμένη και αυτό το είχε καταλάβει για τα καλά η Λίνα και με αυτό το τρόπο με εξουσίαζε .
Ύστερα απο όσα μου έκανε , χωρίς να υποχωρήσει καθόλου απο τον σκληρό της τρόπο , μου έδωσε ακόμα ένα δυνατό σκαμπήλι και με διέταξε να συνεχίσω .
- Πουτανάκι , τσακίσου , ντύσου και θα με βοηθήσεις να κλείσω το γυμναστήριο . Μετά θα πάμε σπίτι μου . Σου έχω πολλές εκπλήξεις εκεί  .
Ντύθηκα ενώ καρδιοκτυπούσα με τρόμο και ερεθισμό μαζί , σε ένα πολύ περίεργο εκρηκτικό μίγμα που φαινόταν ότι δεν μπορούσα επ΄ ουδενί να ελέγξω .
Κλείσαμε το Γυμναστήριο και βγήκαμε έξω . Είχε πέρασει η ώρα και το σκοτάδι είχε απλωθεί . Η Λίνα με οδήγησε σκεδόν με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό της
- Μπρός ! Κουνήσου ! έλεγε δυνατά ενώ ένας δύο περαστικοί γύρισαν το κεφάλι τους και μας έβλεπαν .
Η Λίνα έμενε σε μια πολύ ωραία μεζονέτα στα Βόρεια Προάστια και μάλιστα σε συνδυασμό με το ακριβό της αυτοκίνητο μου έκανε εντύπωση πόσα χρήματα κέρδιζε .
- Τσουλάκι , οι δύο μας είπε όταν έκλεισε η πόρτα πίσω μας . Και με βούτηξε απο το μαλλί υποχρεώνοντάς με να πέσω στα γόνατα .
- Εδω μεσα καριόλα θα περπατάς πάντα στα 4 , δεν θα σε ξαναδώ όρθια . στημένη στα 4 όπως όλες οι πουτάνες θα είσαι .
- Μάλιστα Κυρία , είπα αιφνιδιασμένη ενώ έφαγα ένα ακόμα δυνατό χαστούκι.
- Και φοράς πολλά ρούχα πουτανάκι . Σε ένα λεπτό θέλω να είσαι με το κυλοτάκι μόνο .
Η Λίνα έφυγε και πήγε προς την κρεβατοκάμαρά της ενώ με άφησε μόνη μου στο πάτωμα πεσμένη .
Έκανα μεγάλη προσπάθεια προκείμενου , να ξεντυθώ έτσι όπως ήμουν κάτω στο πάτωμα . Αισθανόμουν το μουνάκι μου να υγραίνεται απο την όλη κακομεταχείριση που μου έκανε η Λίνα . Με εξευτέλιζε και μου άρεσε .
- Καριόλα , ΜΕΣΑ ! είπε φωνάζοντας απο την άλλη άκρη , προσκαλώντας με να πάω στην κρεβατοκάμαρά της .
- Στα 4 να σε δω να έρχεσαι !
Έμεινα με το μουσκεμένο πλεόν κυλοτάκι και περπατώντας στα 4 πήγα προς το εσωτερικό του σπιτιού της . Παρόλο που περπατούσα σαν την σκυλίτσα , μπόρεσα να δω το ακριβό της σπίτι με τα μεγάλης αξίας  έπιπλα και έργα τέχνης και είχα πλεον κατανοήσει ότι ήταν εκτός απο δυναμική προσωπικότητα και οικονομικά ανεξάρτητη πράγμα που την έκανε τόσο Κυριαρχική .
- Ελα μέσα και φίλα τα πόδια της Κυρίας σου ! Εϊπε αυστηρά .
Είχε ξεντυθεί και φορούσε ένα σετ μαύρα προκλητικά εσώρουχα ενώ στα χέρια της κρατούσε ένα καμουτσίκι . Πάνω στο κρεβάτι υπήρχαν και άλλα σύνεργα αλλά δεν μπορούσα επ΄ ακριβώς να προσδιορίσω τι ακριβώς ήταν .
Πλησίασα και αφού έγειρα το κεφάλι μου , φίλησα το πόδι της ενώ σήκωσε την πατούσα φέρνοντας τα δακτυλάκια της στο στόμα μου .
Μύριζαν δέρμα και ιδρώτα και με μεγάλη ικανοποίηση άρχισα να τα γλείφω ενώ άκουσα έναν ήχο καθώς το καμουτσίκι της έπεσε επάνω στα κωλομέρια μου κάνοντας έναν χαρακτηριστικό ήχο όπως βρήκαν το στόχο τους .
- Γλείφε πουτανάκι είπε ενώ άρχισε να με δέρνει με το καμουτσίκι επάνω στα κωλομέρια μου .
Με την άκρη του ματιού μου , είδα την ερεθιστική σκηνή . Η Λίνα καθισμένη στο κρεβάτι και εγω στα 4 να της γλείφω την πατούσα και τα δακτυλάκια και να δέχομαι το ένα χτύπημα μετά το άλλο .
Το καμουτσίκι πόναγε πολύ και άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια , έντονα πάνω στο δερμα μου .
- Πουτανάκι για πλησίασε είπε και με τρόμο είδα να μου χαιδεύει το σημαδεμένο κωλαράκι και να κατευθύνει το χέρι της προς το μουνάκι μου .
Άγγιξε το καταμουσκεμένο εσώρουχο και την άκουσα τότε με σαρκαστικό ύφος να με ειρωνεύεται .
- Μούσκεμα είσαι γαμιόλα !  Ερεθίζεσαι να σε εξουσιάζουν ε ; Θα δεις μωρή καριόλα τι θα πάθεις είπε και με βούτηξε απο το μαλλί και πάλι ενώ εγώ άρχισα να κλαίω .
Με πέταξε μπρούμυτα στο κρεβάτι και με τρόμο την είδα να ξεδιαλέγει απο τον σωρό των αξεσουάρ ένα τεράστιο μαύρο  δονητή στραπον και να τον φοράει με επιδέξιες κινήσεις .
- Διψάει το μουνάκι σου για γαμήσι ε ; Θα σου το δώσω εγώ βρωμότσουλο . Θα σου ξεχειλώσω την τρύπα σου πουτανί !
Πήρε θέση πίσω μου  , έριξε δύο τρία δυνατά κωλοσκάμπηλα για να μην κουνιέμαι και διαμαρτύρομαι και παραμέρισε το κυλοτάκι μου .
Αισθάνθηκα το πλαστικό στραπον της και με μια κίνηση μου το βύθισε μέσα στο στενό μου μουνάκι , κάνοντάς με να ουρλιάξω .
- Σκάσε ! Σκάσε πουτάνα ! είπε και άρχισε να με πηδάει με το στραπον πάρα πολύ δυνατά .
- Έκλαιγα και έβγαζα πνιχτές κραυγούλες καθώς με έσκιζε με το στραπον της . Το μουνάκι  μου είχε πάρει φωτιά αλλα η καύλα που με είχε κυριεύσει ήταν το κάτι άλλο .
Με  πήδαγε πολύ επιδέξια με το στραπον , καρφώνοντάς το ακριβώς στην γωνία που μου άρεσε .Ήταν τόσο έμπειρη μα και τόσο βίαιη .
Τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή επάνω στο κωλαράκι μου ενώ κάποια στιγμή βγήκε απο μέσα μου και με γύρισε ανάσκελα .
Πήρε τα πόδια μου και τα έβαλε στους ώμους στης ενώ έτσι ανάσκελα που ήμουν μπορούσα να την βλέπω πόσο καυλωμένη και ενθουσιασμένη ήταν . Τα μάτια της πετούσαν φλόγες .
Έτριψε το στραπον πάνω στην καυλωμένη μου κλειτορίδα και μετά μου το κάρφωσε όλο μέσα μου .
- Σου αρέσει γαμιόλα ; Να σου γεμίζω το μουνάκι με πούτσα έλεγε και με σκαμπήλιζε κάθε τόσο .
- Πουτάνα ! Γαμήσου έτσι ναζιάρικα σαν πουτανάκι της ηλικίας σου έλεγε καυλωμένη .
Με τάπωνε βαθιά με το τεράστιο στραπον που κολυμπούσε μέσα στα υγρα μου . Με το χέρι της άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου ενώ εγώ , εκεί σε αυτό το σημείο κόντεψα να χάσω τις αισθήσεις μου απο την καύλα .
- Θες να χύσεις πουτάνα ; Ζήτα το ! Είπε η Λίνα ενώ μου τσίμπησε δυνατά τις ρόγες
- Σας παρακαλώ Κυρία να χύσω ;
- Θα είσαι η πουτάνα μου ;
- Θα είμαι Κυρία , σας παρακαλώ είπα κατακαυλωμένη
- Θα είσαι η σκλάβα μου ;
- Μάλιστα Κυρία Είπα λαχανιασμένη
Το δάκτυλό της επιδέξια συνέχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου ενώ μου κάρφωσε όλο το στραπον μέσα μου . Έχυσα με έναν φοβερό οργασμό που έκανε όλο μου το κορμί να συσπάται .
Ήταν τέλειο , φανταστικό και όλα σκοτείνιασαν απο την καύλα που με χτύπαγε σαν το κύμα ξανά και ξανά .
- Έλα μουνάκι να ικανοποιήσεις την Αφέντρα σου είπε η Λίνα και πέταξε το στραπον ενώ άνοιξε τα πόδια της . Το μουνάκι της γυάλιζε και εγώ λαχανιασμένη ακόμα απο το ξέφρενο γαμήσι , έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να την γλείφω .
Η Λίνα έγειρε και έκλεισε τα μάτια της ενώ με εγκλώβισε ανάμεσα στα πόδια της . Σίγουρα θα είχαμε και συνέχεια ....
(συνεχίζεται )
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Lesbian Domination & BDSM :
/p/lesbian-domination-bdsm.html
Lesbian Domination & BDSM : Η Γυμνάστρια 4ο
/2012/06/lesbian-domination-bdsm-4.html


Η Λινα είχε κυριαρχήσει για τα καλά στο κορμί μου και το ήξερε . Μια σέξυ , γυμνασμένη έμπειρη γυναίκα σαν εκείνη , τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο μικροκαμωμένο άγουρο κορμάκι μου .
Ήταν σαν να ήξερε ακριβώς που να με πονέσει , που να με γλείψει , που να με κάνει μασάζ , πως να μου μιλήσει . Ειδικά αυτό ! Πώς ήξερε την κατάλληλη στιγμή να με βρίζει τόσο χυδαία και να με εξευτελίζει τόσο πολύ αλλά να με κάνει να την ποθώ
Η Λίνα , το ήξερε , το εκμεταλλευόταν με ένα τρόπο που δημιουργούσε διχασμό στο μυαλό μου . Πότε ήταν τρυφερή , πότε ήταν σκληρή , πότε με πόναγε , πότε με καύλωνε .
Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν πολύ έντονες μιας και είχα αποδεχτεί την πρόταση που μου έκανε να είμαστε μαζί . Δύο γυναίκες μαζί , Αφέντρα/σκλάβα , αυτό και μόνο ήταν σέξυ και κίνκυ απο μόνο του και μόνο που το σκεπτόμουν όταν ήμουν μόνη , υγραινόμουν πάρα πολύ .
Με την Λίνα ζούσαμε καυτές στιγμές στο κρεβάτι . Πάντα αυταρχική , πάντα βιτσιόζα ενώ εγά πάντα υπάκουη , καυλωμένη , δεχόμουν τα πάντα απο την Αφέντρα μου όπως την αποκαλούσα .
Μια μέρα , όπως πάντα , με είχε διατάξει να της κάνω μασάζ . Είχε βγεί απο το μπάνιο όπου απόλαυσε ένα αφρόλουτρο που της είχα φτιάξει , την σκούπισα απαλά με την αγαπημένη της χνουδωτή πετσέτα , πήρα το λάδι με άρωμα βανίλιας που λάτρευε και η συνέχεια δόθηκε στην κρεβατοκάμαρά της.
Είμασταν και οι δύο ολόγυμνες στο κρεβάτι . Εγώ είχα μουσκέψει στο μουνάκι καθώς ξεκίνησα να της κάνω μασάζ με το λάδι ενώ εκείνη είχε κλείσει τα μάτια και το απολάμβανε .
Αγάπη μου θέλω να μιλήσουμε ! Είπε κάποια στιγμή .
Μάλιστα Κυρία απάντησα συνεχίζοντας το μασάζ που της έκανα
Σου αρέσουν οι στιγμές που περνάμε μαζί ;
Είναι υπέροχες Κυρία , Λατρεύω να σας υπηρετώ !
Μήπως καμία φορά είμαι σκληρή μαζί σου ; Σε πονάω ή σου φέρομαι άσχημα ;
Κυρία ! Κάνετε ότι πρέπει για να υποτάξετε την σκλάβα σας και μου αρέσει πολύ ! Απάντησα ενώ η ματιά μου έπεσε ασυναίσθητα στο μαστιγωμένο κωλαράκι μου και τα σημάδια τα οποία ακόμα είχε .
Χαίρομαι που το λές αυτό Χριστίνα! Σημαίνει ότι ήξερα όταν σε διάλεξα ότι θα γίνεις μια πολύ καλή σκλάβα
Ευχαριστώ Κυρία !
Θα έκανες ότι σου ζητούσα ;
Μάλιστα Κυρία ! Απάντησα και πάλι σίγουρη για τον εαυτό μου .
Καλά πουτανάκι ! Θα δούμε ! Προς το παρόν θέλω να μου γλείψεις καλά το κώλο .

Δεν πρόλαβε να αποτελειώσει την φράση της και ήδη είχα βρεθεί ανάμεσα στα μισάνοιχτά της πόδια και φιλούσα τα όμορφα σφιχτά , γυμνασμένα της κωλομέρια .
Άρχισα να γλείφω και να ρουφάω την κωλοτρυπίδα της ενώ δεν παρέλειπα να την κεντρίζω με την γλώσσα πιέζοντάς την . Αυτό ήξερα ότι της άρεσε πολύ όπως επίσης ήξερα ότι αν δεν έμενε ικανοποιημένη απο τις «υπηρεσίες» μου θα με τιμωρούσε πάρα πολύ άσχημα .
Λοιπόν , σκλαβίτσα , έχω να σου κάνω μια πρόταση ! Συνέχισε να μου γλείφεις το κώλο και θα σταματάς μόνο να μου απαντήσεις Ναι ή Όχι .
Θα πρέπει να μου αποδείξεις την αξία σου ! Ότι είσαι καλή και υπάκουη σκλάβα και ότι αξίζεις να είσαι εδώ που είσαι . Συμφωνείς ;
Ναί Κυρία !
Ωραία ! Θα έρθει σήμερα ένας πολύ καλός φίλος μου ! Ξέρω ότι είναι άντρας αλλά θα ήθελα να του κάνεις άγριο παθιασμένο σέξ . Θέλω να τον ικανοποιήσεις .
Έμεινα στήλη άλατος απο την πρόταση της Λίνας . Ήθελε δηλαδή να κάνω σέξ με έναν άγνωστο άντρα . Τι είδους πρόταση ήταν αυτή ; Σε τί αποσκοπούσε ; Τι ακριβώς ήθελε να επετύχει .
Γιατί σταμάτησε η γλωσσίτσα σου να δουλεύει ;
Δεν μπορώ να το κάνω αυτό Κυρία απάντησα ενώ δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου .
Τι ! Αντιμιλάς καριολάκι ; Βγάζεις γλώσσα βρωμόμουνο ;

Τα σκαμπήλια έπεσαν απανωτά και βροχή το ένα μετά το άλλο καθώς η Λίνα, σαφώς πιο δυνατή απο εμένα , με έπιασε βίαια απο το μαλλί και με έριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι . Άρχισε να μου σκαμπηλίζει τα κωλομάγουλα που ήδη πονούσαν αφόρητα απο άλλες φορές που με είχε μαστιγώσει .
Πουτανάκι ! Βγάζεις γλώσσα ε ; Θα σου κάνω το κωλαράκι να μην μπορείς να καθίσεις και θα μάθεις να είσαι φρόνιμη ,

Μου τις έβρεξε για τα καλά στα κωλομέρια , μέχρι που έμπηξα τα κλάματα και φώναξα ότι αποδεχόμουν την χυδαία πρόστυχη πρότασή της . Τότε και μόνο τότε η Λίνα γλύκανε τον τόνο της φωνής της και μου μίλησε πιο τρυφερά
Μπράβο κοριτσάκι μου ! Έτσι θα είσαι καλή και υπάκουη . Μην με βάζεις να σε τιμωρώ . Σήκω τώρα να ετοιμαστούμε γιατί του έχω πει να έρθει απογευματάκι .

Μου χάιδεψε με τρυφερότητα τα μαλλιά , το πονεμένο μου κωλαράκι και στην συνέχεια με φίλησε παθιασμένα στα χείλη . Το χέρι της κατέβηκε και άρχισε να τρίβει και να δακτυλιάζει το ερεθισμένο μουνάκι μου ενώ εγώ έτρεμα στα χέρια της .
Θα κάνεις ότι σου λέω και σου υπόσχομαι θα σου αρέσει ! Θα ζείς στιγμές καύλας και ηδονής μαζί μου ... αλλά και πονου είπε και μου έστριψε την ρωγίτσα κάνοντάς με να βογγήξω .
Μετά το φοβερό σέξ μαζί της , πλύθηκα , ετοιμάστηκα και μου έδωσε ένα σετάκι όμορφα ροζ δαντελένια εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες να ντυθώ. Με μακιγιάρισε πολύ έντονα και πρόστυχα ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν .. πως να το πώ ... κάτι που θύμιζε έντονα «πουτανάκι πολυτελείας»
Το κουδούνι χτύπησε και εγώ υπακούοντας την Λίνα περίμενα μέσα στην κρεβατοκάμαρα . Άκουσα γέλια και μια αντρική φωνή που αστιευόταν με την Λίνα . Πρέπει να ήταν γνωστοί σκέφτηκα καθώς αισθανόμουν την καρδιά μου να πάει να σπάσει .
Η Λίνα κάποια στιγμή μπήκε μέσα .
Έλα μωρό μου να κάνεις το «σαλόνι» σου και να τον κερδίσεις είπε γελώντας .
Μάλιστα Κυρία ,απάντησα χωρίς να καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι το «σαλόνι» .
Βγήκα με δειλά βήματα επάνω στα τακούνια και με περιέλαβε η Λίνα.
Απο εδώ είναι η Χριστίνα , όμορφούλα ,πολύ καλά παιχνίδια και θα φροντίσει να περάσετε καλά είπε .
Κοκκίνησα απο ντροπή καθώς βρέθηκα γυμνή μπροστά σε έναν 40άρη ψηλό, αρρενωπό άντρα με σκληρά χαρακτηριστικά που όταν με είδε κυριολεκτικά έλαμψαν τα μάτια του .
Η συνέχεια δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα της Λίνας όπου η άντρας αυτός , πιάνοντάς με απο τον κώλο , με οδήγησε επάνω στο κρεβάτι και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του .
Αισθανόμουν  μια περίεργη ηδονή και μια υγρασία να με κυριεύει χαμηλά καθώς εκείνος  πέταξε όλα του τα ρούχα και αποκάλυψε ένα τεράστιο πέος γεμάτο φλέβες που παλλοταν .
Μου το έδωσε στο στόμα και εγώ δειλά και υπάκουα το πήρα και άρχισα να το τρομπάρω .
Ααα τι πουτανάκι είσαι εσύ ! Ρούφα το ! Καύλωσε το να σε γαμήσει καλά έλεγε βογγώντας καθώς το στόμα μου είχε μπουκώσει .
Τα δάκτυλά του χάιδευαν το μουνάκι μου πάνω απο το ύφασμα της κυλότας κάνοντάς με να ανατριχιάσω .
Έγλειψε τα στηθάκια μου και αυτός , την κοιλίτσα μου και άρχισε να γλείφει και να ρουφάει το μουνάκι μου κάνοντάς με να σπαρταράω απο καύλα και ηδονή .
Θα σε ξεμουνιάσω μικρή μου πουτανίτσα είπε και όντως το τεράστιο καυλί του μπήκε μονομιας μέσα στην καυτή μου μουνότρυπα .
Τον πήρα όλο μέσα εύκολα μιας και είχα ερεθιστεί στο έπακρο και εκείνος άρχισε να με γαμάει λυσσασμένα .
Με γέμιζε , αισθανόμουν το πέος του στα τοιχώματα του μουνιού μου που έρρεαν οι χυμοί μου ασταμάτητα . Με κάρφωνε δυνατά και βίαια και ύστερα απο 2 – 3 κινήσεις ακόμα , είχε τέτοια καύλα που έχυσε .
Φορούσε προφυλακτικό αλλά το κατάλαβα . Έπεσε πάνω μου και με φίλησε παθιασμένα .
Άξιζες καθε Ευρώ πουτανάκι μου ! Η Λίνα πάντα μου γνωρίζει τα καλύτερα πουτανάκια αλλά εσύ τις βάζεις όλες κάτω. Θα τα ξαναπούμε.
Είχα μείνει αποσβολωμένη καθώς ντυνόταν και έφευγε ενώ εγώ είχα μείνει με το μουνάκι ορθάνοικτο και ξεσκισμένο .
Η Λίνα μπήκε μέσα ενθουσιασμένη κρατώντας στα χέρια της χρήματα  .
Μπράβο μωρό μου , ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» έμεινε ενθουσιασμένος . Πάρε τα πρώτα σου 100 ευρώ και 200 για εμένα είπε γελώντας .
Μα ... είμαι Πουτάνα ; Ρώτησα ; κατακόκκινη απο ντροπή καθώς έπιασα τα 100 Ευρώ που μου έδωσε .
Συνοδός Πολυτελείας . Θα σε πουλάω για 300 Ευρώ ! Θα κάνεις θραύση . Έχω πολλά πουτανάκια που πλασάρω σε πλούσιους κυρίους. Τι , νόμιζες ότι βγάζω τόσα χρήματα απο το γυμναστήριο;
Μαα πήγα να πω
Ασε τα μα και σκέψου . Φοιτητριούλα θα μείνεις να την βγάζει με λίγα λεφτά ; Εσύ θα κάνεις θραύση . Μπορείς να βγάζεις χιλιάδες ευρώ το μήνα και θα είμαστε και μαζί .
Εγειρε και με φίλησε παθιασμένα ενώ άρχισε να τρίβει και το μουνάκι μου .
Λίγωσα και έκλεισα τα μάτια . Ήξερε πως να με χειραγωγεί . Θα ήμουν η πουτάνα της και θα της έφερνα χρήματα . Θα ήμουν όμως και η σκλάβα της στην προσωπική ζωή .
Πολύ κίνκυ και το λάτρεψα .
ΤΕΛΟΣ

Photographs : Η Γυμνάστρια
Μέρος 1ο : /2012/04/lesbian-domination-bdsm.html
Μέρος 2ο : /2012/05/lesbian-domination-bdsm-2.html
Μέρος 3ο : /2012/05/lesbian-domination-bdsm-3.html
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom