Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Ρε παιδιά να με συγχωρέσετε! Αλλά σε αυτήν την Ελένη τι ωραίο βρίσκετε??? Πήγα τις προάλλες και είδα μια ξανθιά βλαχομπαροκ Ρουμάνα μεγάλη ηλικιακά με φουλ κιρσους στα πόδια ψιλοχαλια σώμα κλπ κλπ......

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Ρε παιδιά να με συγχωρέσετε! Αλλά σε αυτήν την Ελένη τι ωραίο βρίσκετε??? Πήγα τις προάλλες και είδα μια ξανθιά βλαχομπαροκ Ρουμάνα μεγάλη ηλικιακά με φουλ κιρσους στα πόδια ψιλοχαλια σώμα κλπ κλπ......
Συν.... το υφακι που εχει....!!!!
...που την εχουν κανει θεα την θειτσα.....!!!:headbang::jerking:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Εδω περα υπαρχει κοσμος που εχει κανει μαγκα μια κωλογρια 70 χρονων και μας ειχαν γαμησει με το τηλεφωνο της σε 20 σελιδες και σας πειραξε η ελενη που κανει πιπαρα δυνατη και ισπανικο περιποιημενο. Δεν ειναι ολοι για ολους μαγκες,ας παει ο καθενας οπου νομιζει και ας αφησει τι κανει ο αλλος και που δινει τα λεφτα του.

gr777

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Πέρασα μαζί της παρασυρομένος απο της καλές κριτικές κάτω του μετρίου και μου έφαγε και 15 λεπτά απο εμένα ΜΑΥΡΟ!!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Εδω περα υπαρχει κοσμος που εχει κανει μαγκα μια κωλογρια 70 χρονων και μας ειχαν γαμησει με το τηλεφωνο της σε 20 σελιδες και σας πειραξε η ελενη που κανει πιπαρα δυνατη και ισπανικο περιποιημενο. Δεν ειναι ολοι για ολους μαγκες,ας παει ο καθενας οπου νομιζει και ας αφησει τι κανει ο αλλος και που δινει τα λεφτα του.
Σου θιξαμε την γκομενα αγαπουλη.....???!!! Χαλαρωσε....?
Eννοειται οπου θελει ο καθενας παει... το ειπες κ εσυ...
απλα τα γεγονοτα λεμε εδω μεσα....
Η Ελενη καποτε ηταν αστερι... τωρα ισως εχει κουραστει... εχει μεγαλωσει κ αρκετα αλλωστε...
Οπως ειδες κ αλλοι πηγαν μαζι της.. κ δεν περασανε καλα.... Οποτε.....

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Σου θιξαμε την γκομενα αγαπουλη.....???!!! Χαλαρωσε....?
Eννοειται οπου θελει ο καθενας παει... το ειπες κ εσυ...
απλα τα γεγονοτα λεμε εδω μεσα....
Η Ελενη καποτε ηταν αστερι... τωρα ισως εχει κουραστει... εχει μεγαλωσει κ αρκετα αλλωστε...
Οπως ειδες κ αλλοι πηγαν μαζι της.. κ δεν περασανε καλα.... Οποτε.....
α μπα στ'αρχιδια μου να σου πω την αληθεια,συζητηση να γινεται. προσωπικα οποτε παω περναω καλα.
οποιος παει,παει με δικη του ευθυνη.δεν προτεινα σε κανεναν να παει αλλωστε.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Πέρασα μαζί της παρασυρομένος απο της καλές κριτικές κάτω του μετρίου και μου έφαγε και 15 λεπτά απο εμένα ΜΑΥΡΟ!!!
οι κριτικες δεν σημαινουν απολυτως τιποτα. εχω παει με μια που την εχουν κανει θεο εδω μεσα και τελικα ειχε μπυροκοιλι και ηταν σα πρεζακι στη μουρη και μια αλλη που παλι την εχουν θεο και απο κοντα ειναι χοντρη,μιλαμε για κοιλαρα οχι μαλακιες. οποτε μην πολυ βασιζεσαι στις κριτικες.

Πυθαγόρας(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
418
Πόντοι
290
Πέρασα πριν μερικές ημέρες το απόγευμα. Μου άνοιξε μία Ρωσίδα γιαγιά, μου παρουσίασε 2 μεγαλοκοπέλες και με ζάλισε για να περάσω, ότι είναι καταπληκτικές στο δωμάτιο με μόλις 60 ευρώ για μία ώρα. Προμόταρε μία Ελληνίδα βαρέων βαρών, εε λέω τι είχαμε τι χάσαμε, αν κάνει καλό μασάζ μπορεί να μου περάσει και ο πόνος στην μέση...
Ντους στο κοινόχρηστο μπάνιο με ανοιχτό παράθυρο στον φωταγωγό, έρχεται η νταρντάνα και μου λέει δεν ξέρω καλό μασάζ και ξεκίνησε να μου βάζει λάδι και να το απλώνει στο ένα πόδι.... Τι ζωόδιο είσαι και τέτοιες παπαρολογίες... Στο πεντάλεπτο την έκοψα.
Για κάποιον που έχει συνηθίσει σε Σ40-42, Λαγουμιτζή και Φ2 θα του έλεγα να μην κάνει τον κόπο να πάει.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Πέρασμα την κυριακή 11 το πρωί 23 Δεκεμβρίου απο το κατάστημα του λαδιού. Πολλές μιλφογκιλφάρες στην πασαρέλα + η γνωστή ελένη με τις ρώγες γκαβλωμένες να διαγράφονται μέσα απο την μπλούζα. Δεν είδα την Μαρία γιατί ήθελα να πούμε δυο πραματάκια στο δωμάτιο. Έφυγα και πήγα φυλής.
Έφυγε απο εκεί η μπορεί να έπεσε σύρμα και να μην βγήκε καν να την δώ?. Όποιος γνωρίζει κάτι,ευχαριστώ.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Πέρασμα την κυριακή 11 το πρωί 23 Δεκεμβρίου απο το κατάστημα του λαδιού. Πολλές μιλφογκιλφάρες στην πασαρέλα + η γνωστή ελένη με τις ρώγες γκαβλωμένες να διαγράφονται μέσα απο την μπλούζα. Δεν είδα την Μαρία γιατί ήθελα να πούμε δυο πραματάκια στο δωμάτιο. Έφυγα και πήγα φυλής.
Έφυγε απο εκεί η μπορεί να έπεσε σύρμα και να μην βγήκε καν να την δώ?. Όποιος γνωρίζει κάτι,ευχαριστώ.
Έφυγε και η Ελένη...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
26 Δεκεμβριου ειχαμε Κυριακη.
ή σε αλλη χρονια αναφερεσαι ή σε αλλη μερα αυτου του ετους ( πχ Πεμπτη 23 Δεκεμβριου)
:globeos-haha::hi:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
26 Δεκεμβριου ειχαμε Κυριακη.
ή σε αλλη χρονια αναφερεσαι ή σε αλλη μερα αυτου του ετους ( πχ Πεμπτη 23 Δεκεμβριου)
:globeos-haha::hi:
ναι sorry Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ήθελα να πώ. 1 λάθος έκανα άσε κάτω την πέτρα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

Stories

Νέο!