Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Η ξανθιά μιλφ;Εργάζεται κάθε μέρα;Η Ελεναρα η ρουμανα με τους βυζουλες,κλασικο στανταρ. Επισκεψη απογευματινη αυριο οπωσδηποτε.
Η ξανθιά μιλφ;Εργάζεται κάθε μέρα;Η Ελεναρα η ρουμανα με τους βυζουλες,κλασικο στανταρ. Επισκεψη απογευματινη αυριο οπωσδηποτε.
Προ ημερων που ειχα περασει μουχε πει πως θαταν εκει καθημερινα.Η ξανθιά μιλφ;Εργάζεται κάθε μέρα;
Ετσι μου ειχε πει οταν ειχα παει.Η ξανθιά μιλφ;Εργάζεται κάθε μέρα;
Οκ και το μαγαζί εδώ και Κυριακές ανοιχτά;Ετσι μου ειχε πει οταν ειχα παει.
Συν.... το υφακι που εχει....!!!!Ρε παιδιά να με συγχωρέσετε! Αλλά σε αυτήν την Ελένη τι ωραίο βρίσκετε??? Πήγα τις προάλλες και είδα μια ξανθιά βλαχομπαροκ Ρουμάνα μεγάλη ηλικιακά με φουλ κιρσους στα πόδια ψιλοχαλια σώμα κλπ κλπ......
ναι πάντα ανοιχταΟκ και το μαγαζί εδώ και Κυριακές ανοιχτά;
Εδω περα υπαρχει κοσμος που εχει κανει μαγκα μια κωλογρια 70 χρονων και μας ειχαν γαμησει με το τηλεφωνο της σε 20 σελιδες και σας πειραξε η ελενη που κανει πιπαρα δυνατη και ισπανικο περιποιημενο. Δεν ειναι ολοι για ολους μαγκες,ας παει ο καθενας οπου νομιζει και ας αφησει τι κανει ο αλλος και που δινει τα λεφτα του.Συν.... το υφακι που εχει....!!!!
...που την εχουν κανει θεα την θειτσα.....!!!
Πέρασα μαζί της παρασυρομένος απο της καλές κριτικές κάτω του μετρίου και μου έφαγε και 15 λεπτά απο εμένα ΜΑΥΡΟ!!!Συν.... το υφακι που εχει....!!!!
...που την εχουν κανει θεα την θειτσα.....!!!
Σου θιξαμε την γκομενα αγαπουλη.....???!!! Χαλαρωσε....?Εδω περα υπαρχει κοσμος που εχει κανει μαγκα μια κωλογρια 70 χρονων και μας ειχαν γαμησει με το τηλεφωνο της σε 20 σελιδες και σας πειραξε η ελενη που κανει πιπαρα δυνατη και ισπανικο περιποιημενο. Δεν ειναι ολοι για ολους μαγκες,ας παει ο καθενας οπου νομιζει και ας αφησει τι κανει ο αλλος και που δινει τα λεφτα του.
α μπα στ'αρχιδια μου να σου πω την αληθεια,συζητηση να γινεται. προσωπικα οποτε παω περναω καλα.Σου θιξαμε την γκομενα αγαπουλη.....???!!! Χαλαρωσε....?
Eννοειται οπου θελει ο καθενας παει... το ειπες κ εσυ...
απλα τα γεγονοτα λεμε εδω μεσα....
Η Ελενη καποτε ηταν αστερι... τωρα ισως εχει κουραστει... εχει μεγαλωσει κ αρκετα αλλωστε...
Οπως ειδες κ αλλοι πηγαν μαζι της.. κ δεν περασανε καλα.... Οποτε.....
οι κριτικες δεν σημαινουν απολυτως τιποτα. εχω παει με μια που την εχουν κανει θεο εδω μεσα και τελικα ειχε μπυροκοιλι και ηταν σα πρεζακι στη μουρη και μια αλλη που παλι την εχουν θεο και απο κοντα ειναι χοντρη,μιλαμε για κοιλαρα οχι μαλακιες. οποτε μην πολυ βασιζεσαι στις κριτικες.Πέρασα μαζί της παρασυρομένος απο της καλές κριτικές κάτω του μετρίου και μου έφαγε και 15 λεπτά απο εμένα ΜΑΥΡΟ!!!
ναι πάντα ανοιχτα
Έφυγε και η Ελένη...Πέρασμα την κυριακή 11 το πρωί 23 Δεκεμβρίου απο το κατάστημα του λαδιού. Πολλές μιλφογκιλφάρες στην πασαρέλα + η γνωστή ελένη με τις ρώγες γκαβλωμένες να διαγράφονται μέσα απο την μπλούζα. Δεν είδα την Μαρία γιατί ήθελα να πούμε δυο πραματάκια στο δωμάτιο. Έφυγα και πήγα φυλής.
Έφυγε απο εκεί η μπορεί να έπεσε σύρμα και να μην βγήκε καν να την δώ?. Όποιος γνωρίζει κάτι,ευχαριστώ.
26 Δεκεμβριου ειχαμε Κυριακη.Πέρασμα την κυριακή 11 το πρωί 23 Δεκεμβρίου απο το κατάστημα του λαδιού. Πολλές μιλφογκιλφάρες στην πασαρέλα + η γνωστή ελένη με τις ρώγες γκαβλωμένες να διαγράφονται μέσα απο την μπλούζα. Δεν είδα την Μαρία γιατί ήθελα να πούμε δυο πραματάκια στο δωμάτιο. Έφυγα και πήγα φυλής.
Έφυγε απο εκεί η μπορεί να έπεσε σύρμα και να μην βγήκε καν να την δώ?. Όποιος γνωρίζει κάτι,ευχαριστώ.
Μήπως σταμάτησε λόγω ημερών?? Ξέρουμε που πήγε, αν όντως εγκατέλειψε το συγκεκριμένο ίδρυμα???Έφυγε και η Ελένη...
ναι sorry Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ήθελα να πώ. 1 λάθος έκανα άσε κάτω την πέτρα.26 Δεκεμβριου ειχαμε Κυριακη.
ή σε αλλη χρονια αναφερεσαι ή σε αλλη μερα αυτου του ετους ( πχ Πεμπτη 23 Δεκεμβριου)
ναι και μόνο κέρδος θα έχει το μαγαζί από το οποίο έφυγε......Έφυγε και η Ελένη...