You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 406K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Markosmarkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Περασα δύο φορές με την Ειρήνη και κάθε φορά έκανε διαφορετικό πρόγραμμα αλλά να φεύγεις πάντα με άδεινα τα αχαμνα και με χαμόγελο στο πρόσωπο.Πρωινό πέρασμα από λαδοτρειβειο της κ Λυδας διστιχως αγαπημένα πιπινακια Μαρία και Νικόλ λείπουν. Θμως ήταν 4 κοπέλες Δέσποινα ξανθιά αδύνατη Έλληνιδα, Ζωή καμπουλατη με πλούσιο στήθος μιλφ Ρωσίδα, και δύο καινούριες .Μια καληγραμμη μελαχρινή Άννα μάλλον Ελληνίδα και σχεδων αδύνατη με τέσσαρη φυσικό στήθος Ειρήνη ξανθιά , Δεν είναι πιπινακι που μου αρέσει αλλά μου έκανε κλικ και πέρασα μαζί τίς όντων δεν το περίμενα αλλά εμεινα πολύ ευχαριστημένος, μιλάει πολύ καλά Αγγλικά γλυκιά και εξεριτικο δεύτερό μέρος. Σίγουρα θα την ξαναπάρω,
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.069
- Πόντοι
- 42.697
όλο το πακέτο παίζει σε καλή τιμή (60 ευρώ)Μόνο γαμησακι η και μάζας παίζει εκεί????
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
λίγο απόλα εκτός αν σου κάτσει λαχείο και έχεις πολλά απο όλα! Κατα καιρούς υπάρχουν αξιόλογες και εδώ! Εχουν γραφτεί πολλά δεν είναι πολλές σελίδες το νήμα ρίξε μια ματιά να ξέρεις τι θα συναντήσεις γενικότερα και τι να περιμένειςΜόνο γαμησακι η και μάζας παίζει εκεί????
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.069
- Πόντοι
- 42.697
αχ Μισέλ....Αχ Αμαλία...!??Τι μου θύμισες τώρα .
Μισελ , Αμαλία , Μαράκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι φίλε δεν υπάρχει. κάνε τον κόπο να διαβάσεις το θρεντ και να περάσεις από το μαγαζί. και αν περάσεις γράψε εδώ τις εντυπώσεις σου όπως κάνουμε και εμειςΥπάρχει πουθενά κανένα πρόγραμμα καμία φωτό????
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.610
- Πόντοι
- 5.946
καλά για την Μισέλ το καταλαβαίνω... η Αμαλίαόμως μία μέτρια εμπειρία...αχ Μισέλ....Αχ Αμαλία...!??
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.069
- Πόντοι
- 42.697
για εσένα....αγαπητέ εγώ περνούσα τέλεια με Αμαλιακαλά για την Μισέλ το καταλαβαίνω... η Αμαλίαόμως μία μέτρια εμπειρία...
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Πέρασμα πριν μια εβδομάδα.Πρωινό πέρασμα από λαδοτρειβειο της κ Λυδας διστιχως αγαπημένα πιπινακια Μαρία και Νικόλ λείπουν. Θμως ήταν 4 κοπέλες Δέσποινα ξανθιά αδύνατη Έλληνιδα, Ζωή καμπουλατη με πλούσιο στήθος μιλφ Ρωσίδα, και δύο καινούριες .Μια καληγραμμη μελαχρινή Άννα μάλλον Ελληνίδα και σχεδων αδύνατη με τέσσαρη φυσικό στήθος Ειρήνη ξανθιά , Δεν είναι πιπινακι που μου αρέσει αλλά μου έκανε κλικ και πέρασα μαζί τίς όντων δεν το περίμενα αλλά εμεινα πολύ ευχαριστημένος, μιλάει πολύ καλά Αγγλικά γλυκιά και εξεριτικο δεύτερό μέρος. Σίγουρα θα την ξαναπάρω,
Δέσποινα, Ζωή με 4αρια + μπαμπάτσικη και ωραίο πρόσωπο και Ειρήνη ξανθιά που δεν είναι άλλη από Λουτσία. Παλιά στα μπουρδέλα στο 20αρικο και τώρα στα 60. Λόγω του ότι πιστεύω πως μια κοπέλα με πρόγραμμα 10λεπτου δεν αντέχει την μια ώρα ή προσφέρει χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες δοκίμασα Ζωή με άριστα αποτελέσματα. Ειδικά στην περιποίηση καραμέλωμα όλης της περιοχής. Και στο μασάζ άνω του μετρίου.
Μειονέκτημα ότι είναι μόνο κάθε Παρασκευή και Δευτέρα.
Στα 60 την ώρα θεωρείται vfm επιλογή.
Μακάρι να επέστρεφε η Αμαλία, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται ...καλά για την Μισέλ το καταλαβαίνω... η Αμαλίαόμως μία μέτρια εμπειρία...
Πέρασα σήμερα μεσημεράκι από Κ 10 με σκοπό να κάνω μασατζακι με την Άννα οποία έλειπε, όμως επασα ευχάριστη έκπληξη βρήκα ξαφνικά μπροστά μου την Βικυ πια εργαζόταν στο Σαφους 101,Εδω είναι με όνομα Ξένια. Βεβαίως χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα με Ξένια ( Βίκυ). Δυνάτο χαρτί στη πιάτσα. Η κοπέλα μου είπα ότι θα εργάζεται πλέον εδώ.
Τελευταία τροποποίηση:
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Η Ουκρανεζα που ηταν και παλαιότερα? Η αγαπημένη του Ζερο?Πέρασα σήμερα μεσημεράκι από Κ 10 με σκοπό να κάνω μασατζακι με την Άννα οποία έλειπε, όμως επασα ευχάριστη έκπληξη βρήκα ξαφνικά μπροστά μου την Βικυ πια εργαζόταν στο Σαφους 101,Εδω είναι με όνομα Ξένια. Βεβαίως χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα με Ξένια ( Βίκυ). Δυνάτο χαρτί στη πιάτσα. Η κοπέλα μου είπα ότι θα εργάζεται πλέον εδώ.
Είναι Ρωσίδα που παλιά δούλεψε στους Σοφούς 101,Βίκυ έχει πολλούς λατρείας, για το Zero δε ξέρω.Η Ουκρανεζα που ηταν και παλαιότερα? Η αγαπημένη του Ζερο?
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Το καταστημα ειναι ανοιχτα και Κυριακες? Αν πηγαινω στη Λεωφορο, να τα συνδυαζω βρε αδερφε!!! Χρειαζεται ραντεβου? ή χτυπαε κουδουνι και περνας κανονικα?
Ναι φιλορακο, όπως το ξέρω και εγώ ξεκίνησα τον αγώνα κάπως έτσι, χτυπάς το κουδούνι και περνάς μέσα χωρίς ρσνδεβου. Σάββατο και Κυριακή λειτουργεί κανονικά μέχρι τις 6.Το καταστημα ειναι ανοιχτα και Κυριακες? Αν πηγαινω στη Λεωφορο, να τα συνδυαζω βρε αδερφε!!! Χρειαζεται ραντεβου? ή χτυπαε κουδουνι και περνας κανονικα?
KOKOS12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Παιδιά είναι η ίδια που δούλευε στο Δημόκριτου 9 κολωνάκι?Είναι Ρωσίδα που παλιά δούλεψε στους Σοφούς 101,Βίκυ έχει πολλούς λατρείας, για το Zero δε ξέρω.
Markosmarkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς που είναι η Εύα; Μια μελαχρινή κοντή με σγουρά μαλλιά μάλλον από την Αλβανία, δούλεψε άνοιξη η καλοκαίρι δε θυμάμαι ακριβώς
Τελευταία τροποποίηση:
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Αυτή είναι από Σαπφους 101 ωραία αρχοντομουνα ψηλή στο ύψος μου με πολύ ωραίο κορμί που το διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση ώραια Βύζαρα και πολυ ωραία πρόσωπαρα με γατισιες ματάρες , στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι όντως το γαλα μες στις μύγες , τα αρνητικά είναι ότι δεν δίνει γλωσσοφιλα λογο covid και δεν κάνει cim , οπότε δεν έχει μπριο η θεία για έμενα , για τους φαν αποστειρωμενους ας προχωρήσουν αφοβαΕίναι Ρωσίδα που παλιά δούλεψε στους Σοφούς 101,Βίκυ έχει πολλούς λατρείας, για το Zero δε ξέρω.