Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pappous99

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2020
Like
196
Πόντοι
1
Μόνο γαμησακι η και μάζας παίζει εκεί????

Markosmarkos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Like
22
Πόντοι
0
Πρωινό πέρασμα από λαδοτρειβειο της κ Λυδας διστιχως αγαπημένα πιπινακια Μαρία και Νικόλ λείπουν. Θμως ήταν 4 κοπέλες Δέσποινα ξανθιά αδύνατη Έλληνιδα, Ζωή καμπουλατη με πλούσιο στήθος μιλφ Ρωσίδα, και δύο καινούριες .Μια καληγραμμη μελαχρινή Άννα μάλλον Ελληνίδα και σχεδων αδύνατη με τέσσαρη φυσικό στήθος Ειρήνη ξανθιά , Δεν είναι πιπινακι που μου αρέσει αλλά μου έκανε κλικ και πέρασα μαζί τίς όντων δεν το περίμενα αλλά εμεινα πολύ ευχαριστημένος, μιλάει πολύ καλά Αγγλικά γλυκιά και εξεριτικο δεύτερό μέρος. Σίγουρα θα την ξαναπάρω,
Περασα δύο φορές με την Ειρήνη και κάθε φορά έκανε διαφορετικό πρόγραμμα αλλά να φεύγεις πάντα με άδεινα τα αχαμνα και με χαμόγελο στο πρόσωπο.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Μόνο γαμησακι η και μάζας παίζει εκεί????
λίγο απόλα εκτός αν σου κάτσει λαχείο και έχεις πολλά απο όλα! Κατα καιρούς υπάρχουν αξιόλογες και εδώ! Εχουν γραφτεί πολλά δεν είναι πολλές σελίδες το νήμα ρίξε μια ματιά να ξέρεις τι θα συναντήσεις γενικότερα και τι να περιμένεις

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Τι μου θύμισες τώρα .
Μισελ , Αμαλία , Μαράκι

pappous99

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2020
Like
196
Πόντοι
1
Υπάρχει πουθενά κανένα πρόγραμμα καμία φωτό????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Τι μου θύμισες τώρα .
Μισελ , Αμαλία , Μαράκι
αχ Μισέλ....Αχ Αμαλία...!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπάρχει πουθενά κανένα πρόγραμμα καμία φωτό????
όχι φίλε δεν υπάρχει. κάνε τον κόπο να διαβάσεις το θρεντ και να περάσεις από το μαγαζί. και αν περάσεις γράψε εδώ τις εντυπώσεις σου όπως κάνουμε και εμεις

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Πρωινό πέρασμα από λαδοτρειβειο της κ Λυδας διστιχως αγαπημένα πιπινακια Μαρία και Νικόλ λείπουν. Θμως ήταν 4 κοπέλες Δέσποινα ξανθιά αδύνατη Έλληνιδα, Ζωή καμπουλατη με πλούσιο στήθος μιλφ Ρωσίδα, και δύο καινούριες .Μια καληγραμμη μελαχρινή Άννα μάλλον Ελληνίδα και σχεδων αδύνατη με τέσσαρη φυσικό στήθος Ειρήνη ξανθιά , Δεν είναι πιπινακι που μου αρέσει αλλά μου έκανε κλικ και πέρασα μαζί τίς όντων δεν το περίμενα αλλά εμεινα πολύ ευχαριστημένος, μιλάει πολύ καλά Αγγλικά γλυκιά και εξεριτικο δεύτερό μέρος. Σίγουρα θα την ξαναπάρω,
Πέρασμα πριν μια εβδομάδα.
Δέσποινα, Ζωή με 4αρια + μπαμπάτσικη και ωραίο πρόσωπο και Ειρήνη ξανθιά που δεν είναι άλλη από Λουτσία. Παλιά στα μπουρδέλα στο 20αρικο και τώρα στα 60. Λόγω του ότι πιστεύω πως μια κοπέλα με πρόγραμμα 10λεπτου δεν αντέχει την μια ώρα ή προσφέρει χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες δοκίμασα Ζωή με άριστα αποτελέσματα. Ειδικά στην περιποίηση καραμέλωμα όλης της περιοχής. Και στο μασάζ άνω του μετρίου.
Μειονέκτημα ότι είναι μόνο κάθε Παρασκευή και Δευτέρα.
Στα 60 την ώρα θεωρείται vfm επιλογή.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Κηφισίας 10 , Αμπελόκηποι, κοντά στον πύργο Αθηνών, ισόγειο. Το κουδούνι λέει κάτι για κέντρο αισθητικής.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015

Karaezis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα μεσημεράκι από Κ 10 με σκοπό να κάνω μασατζακι με την Άννα οποία έλειπε, όμως επασα ευχάριστη έκπληξη βρήκα ξαφνικά μπροστά μου την Βικυ πια εργαζόταν στο Σαφους 101,Εδω είναι με όνομα Ξένια. Βεβαίως χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα με Ξένια ( Βίκυ). Δυνάτο χαρτί στη πιάτσα. Η κοπέλα μου είπα ότι θα εργάζεται πλέον εδώ.

Τελευταία τροποποίηση:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Πέρασα σήμερα μεσημεράκι από Κ 10 με σκοπό να κάνω μασατζακι με την Άννα οποία έλειπε, όμως επασα ευχάριστη έκπληξη βρήκα ξαφνικά μπροστά μου την Βικυ πια εργαζόταν στο Σαφους 101,Εδω είναι με όνομα Ξένια. Βεβαίως χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα με Ξένια ( Βίκυ). Δυνάτο χαρτί στη πιάτσα. Η κοπέλα μου είπα ότι θα εργάζεται πλέον εδώ.
Η Ουκρανεζα που ηταν και παλαιότερα? Η αγαπημένη του Ζερο?

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Το καταστημα ειναι ανοιχτα και Κυριακες? Αν πηγαινω στη Λεωφορο, να τα συνδυαζω βρε αδερφε!!! Χρειαζεται ραντεβου? ή χτυπαε κουδουνι και περνας κανονικα?

Karaezis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Το καταστημα ειναι ανοιχτα και Κυριακες? Αν πηγαινω στη Λεωφορο, να τα συνδυαζω βρε αδερφε!!! Χρειαζεται ραντεβου? ή χτυπαε κουδουνι και περνας κανονικα?
Ναι φιλορακο, όπως το ξέρω και εγώ ξεκίνησα τον αγώνα κάπως έτσι, χτυπάς το κουδούνι και περνάς μέσα χωρίς ρσνδεβου. Σάββατο και Κυριακή λειτουργεί κανονικά μέχρι τις 6.

Markosmarkos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Like
22
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που είναι η Εύα; Μια μελαχρινή κοντή με σγουρά μαλλιά μάλλον από την Αλβανία, δούλεψε άνοιξη η καλοκαίρι δε θυμάμαι ακριβώς

Τελευταία τροποποίηση:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Είναι Ρωσίδα που παλιά δούλεψε στους Σοφούς 101,Βίκυ έχει πολλούς λατρείας, για το Zero δε ξέρω.
Αυτή είναι από Σαπφους 101 ωραία αρχοντομουνα ψηλή στο ύψος μου με πολύ ωραίο κορμί που το διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση ώραια Βύζαρα και πολυ ωραία πρόσωπαρα με γατισιες ματάρες , στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι όντως το γαλα μες στις μύγες , τα αρνητικά είναι ότι δεν δίνει γλωσσοφιλα λογο covid και δεν κάνει cim , οπότε δεν έχει μπριο η θεία για έμενα , για τους φαν αποστειρωμενους ας προχωρήσουν αφοβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom