Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.789
Πόντοι
6.946
Δε γράφω συχνά, αλλά σκέφτηκα να μοιραστώ την εμπειρία μου γιατί είτε εγώ δεν έχω καταλάβει καλά (οπότε διορθώστε με), ή έχω καταλάβει καλά και καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση.

Πέρασμα τις προάλλες για πρώτη φορά απο το συγκεκριμένο `μασατζίδικο` (με αυτάκια γιατί τελικά μασάζ που ήθελα, δεν εκανα). Ευγενικότατη η κυρία της εισόδου, πέρασμα μέσα, παρέλαση. Μου γυάλισε η Γιάννα (και λόγω των περασμένων ποστ που την περιγράφουν). Όμορφη κοπέλα, επικοινωνιακή. Μπαίνω για μπανάκι, γυρνάω, έτοιμος. Μπαίνει η Γιάννα σαν σίφουνας (στην αρχή το πήρα για θετικό), αλλά το αποτέλεσμα ήταν μπαμ μπαμ διαδικασία ξεπέτας. Δεν μου πρότεινε καν για μασαζ και έπεσε αμέσως στο ψητό. Αμέσως μετά το τελείωμα στα 10 λεπτά (ίσως και ούτε), αρχίζει να ντύνεται. Λέω κάτι δε θα έχω καταλάβει καλά, κατι θα μου πει δε γίνεται. Αρχίζει κάτι να μου λέει να τα ξαναπούμε και και, και καταλαβαίνω πως αυτό ήταν το πρόγραμμα της (για μένα, μπορεί σε άλλους να είναι διαφορετικό). Δεν είμαι τύπος που θα παραπονεθεί και θα μανουριάσει, το θέμα είναι να υπάρχει θετικό κλίμα. Οπότε ντύνομαι κι εγώ κ φεύγω (ούτε ντουσάκι εξόδου μου προτάθηκε, ούτε έκανα). Πλήρωσα 60 για υπηρεσίες στούντιο, χωρίς να είναι στούντιο σε καμία περίπτωση. Συνολικός χρόνος από τη στιγμή που μπήκα από την εξώπορτα μέχρι που βγήκα, ούτε 20'.

Σημείωση: δεν είμαι άπληστος, δε θα περίμενα ούτε για extra ball, ούτε να κάτσω και όλη την ώρα που υποτίθεται πως πληρώνεις. Αλλά όχι και αυτό, 15-20 λεπτά χωρίς μασάζ και με μια διαδικασία ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.

Γενικότερες παρατηρήσεις: μυρίζει λίγο κλεισούρα κ τσιγαρίλα, και μικρό μείον το ντους σε άλλο δωμάτιο. Δεν είναι λόγοι για μένα να μην επισκεφτώ ξανά. Η υπερβολή με την ξεπέτα και το γεγονός πως 'έχυσε' 2-3 φορές μέσα στα λίγα λεπτά που είμασταν στο δωμάτιο όμως ήταν τέζα υπερβολικά. Εντάξει, δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι.
Εμένα μου έκανε λίγο μασάζ όταν την συνάντησα, αλλά ξάπλωσα από την αρχή περιμένοντας το μασάζ. Καλό μασάζ ήταν αλλά ολιγόλεπτο, δεν εξάντλησε την ώρα όσο θα ήθελα, νόμιζα ότι ήθελε να είμαστε πιο άνετοι στον δεύτερο γύρο.
Βιάστηκε αρκετά όμως να τελειώσω στο δεύτερο μέρος λες και ξεχάσαμε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό, κατά τη γνώμη μου πάντα, καθώς θα ήθελα περισσότερη διάρκεια να την απολαύσω. Μετά είπαμε δύο κουβεντούλες στα γρήγορα και έφυγε/εξαφανίστηκε, ενώ νόμιζα ότι θα εξαντλούσαμε το 45λεπτο(συνολικά όλο κράτησε 25' ;) . Φυσικά και έκανα μπάνιο μετά, δεν ρώτησα κανέναν.

Άρα, ποιός ο λόγος να καταργηθεί το μισάωρο με 40€ και να γίνει 45λεπτο με 60€, όταν δεν τηρείται ο χρόνος που πληρώνει κάποιος**; Καμιά φορά λέμε παράπονα για το Λ23 πως γίνεται της κακομοίρας από κόσμο, αλλά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ φορά δεν έφυγε κοπέλα από το δωμάτιο ΠΡΙΝ τελειώσει ο χρόνος που πληρώθηκε να κάτσει(και δεν έχει σημασία αν κάνεις σεξ μέχρι το τέλος, είτε μασάζ ανάμεσα-ύστερα, είτε απλά μιλάς και λες δύο κουβέντες με την κοπέλα στο χαλαρό) . Σε αυτό τον τομέα το Λ23/Σ40-42 είναι άψογα(και ελαστικά μάλιστα μερικές φορές, 5-10 λεπτά παραπάνω διάρκειας . )

Υ.Γ.: extraball δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο, εκτός αν κάνω λάθος. Πάντα όταν τελείωνα, έληγε η συνεδρία, όσες φορές πήγα.
**Για τον ίδιο λόγο σταμάτησα τις ΔΗΘΕΝ "ανεξάρτητες", γιατί η πλειοψηφία είναι ξεπέτες και δεν σέβονται τον χρόνο που πληρώνει κάποιος, δεν είμαι παντρεμένος να περιμένει η γυναίκα και να αγχώνομαι, όσο για το πώς θα περάσω το χρόνο που πληρώνω με τα χρήματά μου είναι δικό μου θέμα.

ΥΓ2: δεν λέω όλα τα παραπάνω κοκοπροαίρετα, αλλά το μαγαζάκι μου είναι συμπαθητικό, όπως και η κυρία που το διοικεί. Απλά επισημαίνω πράγματα που χρήζουν βελτίωσης και προσοχής, δεν είναι δύσκολο να τα κάνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Και πάνω που έλεγα να περάσω για την γιάννα με αυτά που διαβάζω δεν νομίζω να γίνει. Δηλαδή η κοπέλα θέλει να τελειώνει στο 15-20 λέπτο με 60 ευρώ και δεν κάνει ούτε μασάζ? Ρε άντε να καθαρίσεις σκάλες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Τουλάχιστον όπως μου είπε η Λιουντα έρχεται από αύριο Πέμπτη το Μαράκη η όμορφη Μινιόν ρωσιδουλα που και όμορφη είναι με ωραίο σώμα και υπομονετική και τίμια στο δωμάτιο καθώς όσες φορές πέρασα μαζί της έξαντλησε πάντα την ώρα
Η Γιάννα είναι ταμάμ για τους βιαστικους για αυτούς που θέλουν γρήγορο ξεφόρτωμα ενώ τους περιμένει να έξω δουλεια και υποχρεώσεις. Όχι για αυτούς που θέλουν πλήρη χαλάρωση και πολύ μασάζ.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Έχει εμπειρία κανείς με μία νεαρή Ρίτα από αυτό το μαγαζί ή αλλού?

Τελευταια φορά που πήγα σε μαγαζί για το «νεαρή» βρήκα μπροστά μου 40+ και κοπέλα επιβεβαίωσε ότι το σχόλιο ήταν βάλτο. Και την έχω πατήσει πολλές φορές.. Για να προστατέψω τους συναγωνιστές και να μην την πατήσουν οπως και εγώ η συγκεκριμένη είναι με φουλ ρυτίδες και ηλικία άνω των 30. Το μαγαζί έχει γεμίσει ξεπέτες πλέον όποτε και να πάνε εκεί για αυτήν και να δούνε ότι δεν είναι νεαρή.. δεν θα βρουνε τίποτα καλό.. Τα καλά έφυγαν δυστυχώς και ήταν στανταρακι για μένα το συγκεκριμένο μαγαζί. Ελπίζω η Λιουντα να φέρει τίποτα καλό για να βγάλουμε τον χειμώνα.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Τουλάχιστον όπως μου είπε η Λιουντα έρχεται από αύριο Πέμπτη το Μαράκη η όμορφη Μινιόν ρωσιδουλα που και όμορφη είναι με ωραίο σώμα και υπομονετική και τίμια στο δωμάτιο καθώς όσες φορές πέρασα μαζί της έξαντλησε πάντα την ώρα
Η Γιάννα είναι ταμάμ για τους βιαστικους για αυτούς που θέλουν γρήγορο ξεφόρτωμα ενώ τους περιμένει να έξω δουλεια και υποχρεώσεις. Όχι για αυτούς που θέλουν πλήρη χαλάρωση και πολύ μασάζ.
Και για να λέμε και τα καλά.. τίμιο το Μαρακη!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Τελευταια φορά που πήγα σε μαγαζί για το «νεαρή» βρήκα μπροστά μου 40+ και κοπέλα επιβεβαίωσε ότι το σχόλιο ήταν βάλτο. Και την έχω πατήσει πολλές φορές.. Για να προστατέψω τους συναγωνιστές και να μην την πατήσουν οπως και εγώ η συγκεκριμένη είναι με φουλ ρυτίδες και ηλικία άνω των 30. Το μαγαζί έχει γεμίσει ξεπέτες πλέον όποτε και να πάνε εκεί για αυτήν και να δούνε ότι δεν είναι νεαρή.. δεν θα βρουνε τίποτα καλό.. Τα καλά έφυγαν δυστυχώς και ήταν στανταρακι για μένα το συγκεκριμένο μαγαζί. Ελπίζω η Λιουντα να φέρει τίποτα καλό για να βγάλουμε τον χειμώνα.
Θα φέρει η Λιουντα συνέχεια ανανεώνει τις κοπέλες. Αυτό είναι ένα από τα θετικά του μαγαζιού πως το ρόστερ αλλάζει συνεχώς και δεν βαριέσαι.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Εμένα μου έκανε λίγο μασάζ όταν την συνάντησα, αλλά ξάπλωσα από την αρχή περιμένοντας το μασάζ. Καλό μασάζ ήταν αλλά ολιγόλεπτο, δεν εξάντλησε την ώρα όσο θα ήθελα, νόμιζα ότι ήθελε να είμαστε πιο άνετοι στον δεύτερο γύρο.
Βιάστηκε αρκετά όμως να τελειώσω στο δεύτερο μέρος λες και ξεχάσαμε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό, κατά τη γνώμη μου πάντα, καθώς θα ήθελα περισσότερη διάρκεια να την απολαύσω. Μετά είπαμε δύο κουβεντούλες στα γρήγορα και έφυγε/εξαφανίστηκε, ενώ νόμιζα ότι θα εξαντλούσαμε το 45λεπτο(συνολικά όλο κράτησε 25' ;) . Φυσικά και έκανα μπάνιο μετά, δεν ρώτησα κανέναν.

Άρα, ποιός ο λόγος να καταργηθεί το μισάωρο με 40€ και να γίνει 45λεπτο με 60€, όταν δεν τηρείται ο χρόνος που πληρώνει κάποιος**; Καμιά φορά λέμε παράπονα για το Λ23 πως γίνεται της κακομοίρας από κόσμο, αλλά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ φορά δεν έφυγε κοπέλα από το δωμάτιο ΠΡΙΝ τελειώσει ο χρόνος που πληρώθηκε να κάτσει(και δεν έχει σημασία αν κάνεις σεξ μέχρι το τέλος, είτε μασάζ ανάμεσα-ύστερα, είτε απλά μιλάς και λες δύο κουβέντες με την κοπέλα στο χαλαρό) . Σε αυτό τον τομέα το Λ23/Σ40-42 είναι άψογα(και ελαστικά μάλιστα μερικές φορές, 5-10 λεπτά παραπάνω διάρκειας . )

Υ.Γ.: extraball δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο, εκτός αν κάνω λάθος. Πάντα όταν τελείωνα, έληγε η συνεδρία, όσες φορές πήγα.
**Για τον ίδιο λόγο σταμάτησα τις ΔΗΘΕΝ "ανεξάρτητες", γιατί η πλειοψηφία είναι ξεπέτες και δεν σέβονται τον χρόνο που πληρώνει κάποιος, δεν είμαι παντρεμένος να περιμένει η γυναίκα και να αγχώνομαι, όσο για το πώς θα περάσω το χρόνο που πληρώνω με τα χρήματά μου είναι δικό μου θέμα.

ΥΓ2: δεν λέω όλα τα παραπάνω κοκοπροαίρετα, αλλά το μαγαζάκι μου είναι συμπαθητικό, όπως και η κυρία που το διοικεί. Απλά επισημαίνω πράγματα που χρήζουν βελτίωσης και προσοχής, δεν είναι δύσκολο να τα κάνουν.
Φαντάζομαι ότι και οι δύο μιλήσατε με την Λούντα για τις δύο ατυχείς συναντήσεις σας με την θεραπεύτρια ...αυτό είναι το σωστό για να σταματήσει η άσκοπη χρηματική αφαίμαξη .
Εάν κάνει τον ψόφιο κοριό ,η επόμενη κίνηση είναι delete και το μαγαζί , και την υπεύθυνη και τις θεραπεύτριες! Το σωστό είναι να πεί απο την αρχή ότι το πρόγραμμα της θεραπεύτριας είναι 10 λεπτά και να πληρωθεί για 10 λεπτά και όχι για 45 ή 60 .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.789
Πόντοι
6.946
Φαντάζομαι ότι και οι δύο μιλήσατε με την Λούντα για τις δύο ατυχείς συναντήσεις σας με την θεραπεύτρια ...αυτό είναι το σωστό για να σταματήσει η άσκοπη χρηματική αφαίμαξη .
Εάν κάνει τον ψόφιο κοριό ,η επόμενη κίνηση είναι delete και το μαγαζί , και την υπεύθυνη και τις θεραπεύτριες! Το σωστό είναι να πεί απο την αρχή ότι το πρόγραμμα της θεραπεύτριας είναι 10 λεπτά και να πληρωθεί για 10 λεπτά και όχι για 45 ή 60 .
Εγώ δεν μίλησα για αυτό, καλώς ή κακώς. Σίγουρα θα τόνιζε περισσότερο το ατυχές της υπόθεσης, αλλά θεωρώ (πάλι καλώς ή κακώς) ότι αυτή την εποπτεία την έχει (ή θα έπρεπε να την έχει) η σερίφισσα του κάθε μαγαζιού. Π.χ., κοπέλα στο Λ23 που μια φορά της είπα να τελειώσουμε λίγο γρηγορότερα τη συνεδρεία (για δικούς μου λόγους, άσχετους με την κοπέλα), με ζήτησε αν γινόταν να περιμένω λίγα λεπτά ακόμη για να μην της βάλουν χέρι από την διεύθυνση(και ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και στο Σ42 και σε κάποια άλλα, ο χρόνος ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ αυστηρά).
Είμαι και εγώ άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν εκφράζω εύκολα δυσαρέσκεια.

Σε άλλα σχόλια που διαβάσα, σε κάποια μαγαζιά, σε μερικές κοπέλες περνάει το δικό τους με την ώρα, η σερίφισσα δεν διορθώνει καταστάσεις αν της το πεις(τους δίνει το ελεύθερο για κάποιο λόγο).

Πάντως, ίσως να αρχίζω να το λέω, ΕΥΓΕΝΙΚΑ πάντοτε, σε παρόμοιες περιπτώσεις μεγάλου κλεψίματος της ώρας που πληρώνουμε.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.242
Πόντοι
5.595
Εγώ δεν μίλησα για αυτό, καλώς ή κακώς. Σίγουρα θα τόνιζε περισσότερο το ατυχές της υπόθεσης, αλλά θεωρώ (πάλι καλώς ή κακώς) ότι αυτή την εποπτεία την έχει (ή θα έπρεπε να την έχει) η σερίφισσα του κάθε μαγαζιού.
Κακως δεν μιλησες φιλε μου....
πρεπει να αναφερουμε τα παραπονα μας στην υπευθυνη.. με ευγενια παντα... χωρις να τσακωθουμε...!
Πως θα ξερουν αν οι κοπελες που εχουν ειναι 'σωστες'....???!!!
Αν ενας πελατης κανει παραπονα για μια κοπελα.. μπορει να ηταν περιεργος... μακακας.... οτιδηποτε...
Αν ομως 10-15 πελατες κανουν παραπονα για την ιδια κοπελα...ε... κατι λαθος κανει αυτη...!!!

Οσο για το οτι δεν εκανες μασαζ.. παλι εσυ ευθυνεσαι...Γιατι δεν το ζητησες...? Ξερεις πολλοι πελατες δεν θελουν μασαζ... πανε για ενα γρηγορο κ γεια σας... οποτε.. που να ξερει η κοπελα...!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.789
Πόντοι
6.946
Κακως δεν μιλησες φιλε μου....
πρεπει να αναφερουμε τα παραπονα μας στην υπευθυνη.. με ευγενια παντα... χωρις να τσακωθουμε...!
Πως θα ξερουν αν οι κοπελες που εχουν ειναι 'σωστες'....???!!!
Αν ενας πελατης κανει παραπονα για μια κοπελα.. μπορει να ηταν περιεργος... μακακας.... οτιδηποτε...
Αν ομως 10-15 πελατες κανουν παραπονα για την ιδια κοπελα...ε... κατι λαθος κανει αυτη...!!!

Οσο για το οτι δεν εκανες μασαζ.. παλι εσυ ευθυνεσαι...Γιατι δεν το ζητησες...? Ξερεις πολλοι πελατες δεν θελουν μασαζ... πανε για ενα γρηγορο κ γεια σας... οποτε.. που να ξερει η κοπελα...!!!
Ήθελα μασάζ και μετά το σεξ, στο υπόλοιπο της ώρας που πλήρωσα, έμεναν 15-20' ακόμα, αλλά η κοπέλα κάτι δικαιολογίες ακαταλαβιστικες ψέλλισε και έφυγε σαν σίφουνας.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Εγώ δεν μίλησα για αυτό, καλώς ή κακώς. Σίγουρα θα τόνιζε περισσότερο το ατυχές της υπόθεσης, αλλά θεωρώ (πάλι καλώς ή κακώς) ότι αυτή την εποπτεία την έχει (ή θα έπρεπε να την έχει) η σερίφισσα του κάθε μαγαζιού. Π.χ., κοπέλα στο Λ23 που μια φορά της είπα να τελειώσουμε λίγο γρηγορότερα τη συνεδρεία (για δικούς μου λόγους, άσχετους με την κοπέλα), με ζήτησε αν γινόταν να περιμένω λίγα λεπτά ακόμη για να μην της βάλουν χέρι από την διεύθυνση(και ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και στο Σ42 και σε κάποια άλλα, ο χρόνος ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ αυστηρά).
Είμαι και εγώ άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν εκφράζω εύκολα δυσαρέσκεια.

Σε άλλα σχόλια που διαβάσα, σε κάποια μαγαζιά, σε μερικές κοπέλες περνάει το δικό τους με την ώρα, η σερίφισσα δεν διορθώνει καταστάσεις αν της το πεις(τους δίνει το ελεύθερο για κάποιο λόγο).

Πάντως, ίσως να αρχίζω να το λέω, ΕΥΓΕΝΙΚΑ πάντοτε, σε παρόμοιες περιπτώσεις μεγάλου κλεψίματος της ώρας που πληρώνουμε.
Ευγενικά εννοώ και εγώ , απλώς να ενημερωθεί προς γνώση και συμμόρφωση !
Εάν κανένας δεν μιλάει μπορεί να σου βγει και από πάνω ότι κακώς δεν την ενημέρωσες

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Ευγενικά εννοώ και εγώ , απλώς να ενημερωθεί προς γνώση και συμμόρφωση !
Εάν κανένας δεν μιλάει μπορεί να σου βγει και από πάνω ότι κακώς δεν την ενημέρωσες
Σωστός!!! Αλλά.... Η Λιουντα πάντα μιλάει.. Και πάντα ξέρει! Είχε προσπαθήσει να με αποτρέψει απο επιλογή μου και έντονα μάλιστα.. την συγκεριμενη φορά μου είπε η κοπέλα "χάλασε το ρολόι έχουμε κιάλλο χρόνο" (κάθισα πάνω από ώρα) αλλά την 2η φορά έφαγα φόλα.. την είχαν πιάσει τα ψυχλογικά της την δεύτερη φορά την ίδια κοπέλα . Πάντα προτείνει τις ξένες.. κάτι ξέρει δεν είναι τυχαίο! Να την ακούτε!!!!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Όποιος έχει πρόβλημα η παράπονο με κάτι στο τέλος πριν βγει από την πόρτα για να φύγει, φωνάζει την λουντα και της μιλάει. Έχω το τάδε θέμα, έγινε αυτό. Δεν φεύγει και μετά το σκέφτεται όλη μέρα. Η λουντα βάση δικής μου γνώσης μετά από ένα δικό μου θέμα και μάλιστα όταν είχα πάει πρώτη φορά, το ψιλό διόρθωσε και με ενημέρωσε ότι την επόμενη φορά θα έχω δωράκι η κάτι τέτοιο. Όπου και έγινε μια εβδομάδα μετά. Η gilf που είχε και άλλος κόσμος παράπονα την έστειλε. Δεν το κάνουν τσάμπα ούτε με την καλή τους την καρδιά. Σεβαστείτε τα λεφτά που δίνετε.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Όποιος έχει πρόβλημα η παράπονο με κάτι στο τέλος πριν βγει από την πόρτα για να φύγει, φωνάζει την λουντα και της μιλάει. Έχω το τάδε θέμα, έγινε αυτό. Δεν φεύγει και μετά το σκέφτεται όλη μέρα. Η λουντα βάση δικής μου γνώσης μετά από ένα δικό μου θέμα και μάλιστα όταν είχα πάει πρώτη φορά, το ψιλό διόρθωσε και με ενημέρωσε ότι την επόμενη φορά θα έχω δωράκι η κάτι τέτοιο. Όπου και έγινε μια εβδομάδα μετά. Η gilf που είχε και άλλος κόσμος παράπονα την έστειλε. Δεν το κάνουν τσάμπα ούτε με την καλή τους την καρδιά. Σεβαστείτε τα λεφτά που δίνετε.
Αυτό πρέπει να ισχύει και να γίνεται σε όλα τα είδη πληρωμένου έρωτα για να διορθώνονται οι κακές υπηρεσίες !
Και στα γραφεία μασαζ ή call girls, και στις ανεξάρτητες και αυτόνομες και στα μασατζιδικα

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Πάνω που λέγαμε για προβλήματα και παράπονα, πέρασμα εχθές απο την λούντα με την μαρία. Γλυκόπικρη συνεύρεση. Αναμένεται κριτική.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Πάνω που λέγαμε για προβλήματα και παράπονα, πέρασμα εχθές απο την λούντα με την μαρία. Γλυκόπικρη συνεύρεση. Αναμένεται κριτική.
Επειδή έχω περάσει με την Μαρία 2 φορές το ότι έβαλε τα κλάματα μαζί με το ότι τελικά σε φιλίσε μου βγαζει ότι το έκανε επειδή της ήρθε εκείνη την ώρα. Μετά θα σε είδε φορτίκο πιεστικό μπορεί να σιχάθηκε μπορεί και εγώ δεν ξέρω τι. Όμως τα κλάματα έτσι τυχαία δεν τα βάζουν. Δεν είναι κάποια που κάνει χρόνια αυτήν την δουλειά αν κρίνω από την ηλικία της όποτε μπορεί να μην μπορέσει να διαχειριστεί την συμπεριφορά σου. Αν δεν έχει στο αίμα της η άλλη την πουτανια έτσι είναι.. Η παίρνουμε μεγαλες με χρόνια εμπειρία και περνάμε καλά, η ευχαριστιόμαστε την φρεσκάδα τους και ρισκάρουμε τέτοιες αντιδράσεις

Karaezis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Έλειπα 1 χρόνο εκτως Ελλάδας. Προχτές έκανα μεσημεριανό πέρασμα από το αγαπημένο μου ίδρυμα Κ 10.
Χτιπαω το κουδούνι και μου άνοιγει η ευγενική σεριφισσα
Με χαιρέτισε με χαμόγελο με θυμήθηκε και με ρώτησε γιατί τόσο καιρό έλειπα.
Μου είπε ότι υπάρχουν διαθέσιμες 4 κοπέλες. Εγώ ρώτησα για το ιαγαπημένο μου πιπινακι Μαρία, όμως διστιχως έλειπε και θα γυρίσει 10 Σεπτεμβρίου. Περάσανε 3 όμορφα μιλφακια και μια όμορφη νεαρή Ελληνίδα Ρίτα, περίπου 25+. Μου έκανε κλικ και πέρασα μαζί τίς. Είναι όρημη όμορφο γλυκό κοριτσάκι. Θα την ξαναπάρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom