Δε γράφω συχνά, αλλά σκέφτηκα να μοιραστώ την εμπειρία μου γιατί είτε εγώ δεν έχω καταλάβει καλά (οπότε διορθώστε με), ή έχω καταλάβει καλά και καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση.
Πέρασμα τις προάλλες για πρώτη φορά απο το συγκεκριμένο `μασατζίδικο` (με αυτάκια γιατί τελικά μασάζ που ήθελα, δεν εκανα). Ευγενικότατη η κυρία της εισόδου, πέρασμα μέσα, παρέλαση. Μου γυάλισε η Γιάννα (και λόγω των περασμένων ποστ που την περιγράφουν). Όμορφη κοπέλα, επικοινωνιακή. Μπαίνω για μπανάκι, γυρνάω, έτοιμος. Μπαίνει η Γιάννα σαν σίφουνας (στην αρχή το πήρα για θετικό), αλλά το αποτέλεσμα ήταν μπαμ μπαμ διαδικασία ξεπέτας. Δεν μου πρότεινε καν για μασαζ και έπεσε αμέσως στο ψητό. Αμέσως μετά το τελείωμα στα 10 λεπτά (ίσως και ούτε), αρχίζει να ντύνεται. Λέω κάτι δε θα έχω καταλάβει καλά, κατι θα μου πει δε γίνεται. Αρχίζει κάτι να μου λέει να τα ξαναπούμε και και, και καταλαβαίνω πως αυτό ήταν το πρόγραμμα της (για μένα, μπορεί σε άλλους να είναι διαφορετικό). Δεν είμαι τύπος που θα παραπονεθεί και θα μανουριάσει, το θέμα είναι να υπάρχει θετικό κλίμα. Οπότε ντύνομαι κι εγώ κ φεύγω (ούτε ντουσάκι εξόδου μου προτάθηκε, ούτε έκανα). Πλήρωσα 60 για υπηρεσίες στούντιο, χωρίς να είναι στούντιο σε καμία περίπτωση. Συνολικός χρόνος από τη στιγμή που μπήκα από την εξώπορτα μέχρι που βγήκα, ούτε 20'.
Σημείωση: δεν είμαι άπληστος, δε θα περίμενα ούτε για extra ball, ούτε να κάτσω και όλη την ώρα που υποτίθεται πως πληρώνεις. Αλλά όχι και αυτό, 15-20 λεπτά χωρίς μασάζ και με μια διαδικασία ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.
Γενικότερες παρατηρήσεις: μυρίζει λίγο κλεισούρα κ τσιγαρίλα, και μικρό μείον το ντους σε άλλο δωμάτιο. Δεν είναι λόγοι για μένα να μην επισκεφτώ ξανά. Η υπερβολή με την ξεπέτα και το γεγονός πως 'έχυσε' 2-3 φορές μέσα στα λίγα λεπτά που είμασταν στο δωμάτιο όμως ήταν τέζα υπερβολικά. Εντάξει, δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι.