dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.880
- Πόντοι
- 746
Είμαι στην λουντα και μπαίνω να σμΠρουξω.
Θα χαρούμε να ενημερωθούμε κι επισήμως για τις παρουσίεςΕίμαι στην λουντα και μπαίνω να σμΠρουξω.
Σήμερα πέρασα 19.50. Ήταν κλειστά ή τουλάχιστον δε μου άνοιξαν. Μέχρι τι ώρα είναι εκεί; ξέρουμε;περασμα μεσημεριανή ώρα, 3 παρουσες αλίνα, μια μελαχροινή σγουρομάλα και αλλη μία ξανθια μεγαλοκοπέλα...λιουντα να αεριζεις λιγο τα δωματια γιατι μυριζει τσιγαριλα, ρωτώντας για Αγάπη εμαθα ότι αποχώρησε....κριμα!!
11 με 9 είναι.Σήμερα πέρασα 19.50. Ήταν κλειστά ή τουλάχιστον δε μου άνοιξαν. Μέχρι τι ώρα είναι εκεί; ξέρουμε;
περασμα μεσημεριανή ώρα, 3 παρουσες αλίνα, μια μελαχροινή σγουρομάλα και αλλη μία ξανθια μεγαλοκοπέλα...λιουντα να αεριζεις λιγο τα δωματια γιατι μυριζει τσιγαριλα, ρωτώντας για Αγάπη εμαθα ότι αποχώρησε....κριμα!!
Αρα απλά δεν ανοίγουν;;;11 με 9 είναι.
Καλημέρα μπορεί να έκατσες σε στιγμή που να είχε κόσμο μέσα.Αρα απλά δεν ανοίγουν;;;
καλημερα .κηφισιασς ποσο?Καλημέρα μπορεί να έκατσες σε στιγμή που να είχε κόσμο μέσα.
Αυτη η γκιλφ πως ειναι??? γιατι φτιαχνομαι....Το ότι είναι ανοιχτό το γράφει ο Ζήρο ακριβώς από πάνω
Τουλάχιστον μέχρι χτες εργάζονταν: Αλίνα κοκκινομάλλα Πολωνή, Νικόλ τσουρκάκι, Εύα Γεωργιανή μικροκαμωμένη, Ρενάτα ξανθιά γκιλφ
Αμα τη δεις δεν θα φτιαχτεις καθολου, πιστεψε με . Ουτε να με πληρωναν 200 ευρω.Αυτη η γκιλφ πως ειναι??? γιατι φτιαχνομαι....
Καλό μασάζ, αξιοπρεπής στο δεύτερο μέρος. Τα λεφτά δεν τα κλαις.Η Νικόλ που βλέπω κάνει τίποτα η πεταμένα λεφτά
Από τι ώρα;;;Από αύριο το κατάστημα ανοίγει κανονικά σε όλους και ισχύουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας
6970120557
6997044922
Τώρα για ρόστερ δεν ξέρω ακόμα.
Με το καλό!!!Από αύριο το κατάστημα ανοίγει κανονικά σε όλους και ισχύουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας
6970120557
6997044922
Τώρα για ρόστερ δεν ξέρω ακόμα.
Εγώ το πα, το χουν κάνει τεκέ. Υποτίθεται ότι είναι για να πας να χαλαρώσεις και δεν μπορείς να αναπνεύσεις.Τελευταια επισκεψη μεσα απριλη.ποικιλια στα κοριτσια οπως παντα αλλα απαραδεκτη ατμοσφαιρα. Τα παντα ερμητικα κλειστα και μια τσιγαριλα αφορητη σε ολο το μαγαζι! Αν δεν καπνιζεις κιολας αστα να πανε.....
Παλαιοτερα το μαζαγη ηταν σε αρκετα καλυτερο επιπεδο. Δεν ξερω τι εχει παει στραβα... και η λιουντα ειναι παντα καλη επαγγελματιαςΕγώ το πα, το χουν κάνει τεκέ. Υποτίθεται ότι είναι για να πας να χαλαρώσεις και δεν μπορείς να αναπνεύσεις.