new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Φανατικός οπαδός της Λιούντας αν κρίνω από τα 36 μηνύματα εκ των οποίων αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 5-6 τις 3 πρώτες μέρες (το ξεκάρφωμα) όλα τα άλλα είναι για το συγκεκριμένο μαγαζί!Έλειπα 1 χρόνο εκτως Ελλάδας. Προχτές έκανα μεσημεριανό πέρασμα από το αγαπημένο μου ίδρυμα Κ 10.
Χτιπαω το κουδούνι και μου άνοιγει η ευγενική σεριφισσα
Με χαιρέτισε με χαμόγελο με θυμήθηκε και με ρώτησε γιατί τόσο καιρό έλειπα.
Μου είπε ότι υπάρχουν διαθέσιμες 4 κοπέλες. Εγώ ρώτησα για το ιαγαπημένο μου πιπινακι Μαρία, όμως διστιχως έλειπε και θα γυρίσει 10 Σεπτεμβρίου. Περάσανε 3 όμορφα μιλφακια και μια όμορφη νεαρή Ελληνίδα Ρίτα, περίπου 25+. Μου έκανε κλικ και πέρασα μαζί τίς. Είναι όρημη όμορφο γλυκό κοριτσάκι. Θα την ξαναπάρω.
Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά.. όμορφα τα μιλφάκια αυτά δεν τα λες.. όπως και με τόσες ρυτίδες δεν λες νεαρά την Ρίτα (30+ λέω εγώ). Την τελευταία φορά που πέρασα μαζί της βρόμαγε καπότα το στήθος της και τα πόδια της οπότε αυτό και μόνο μου αρκεί να μην την ξαναπάρω. Αν θέλω καλτ καταστάσεις πάω στο μετάξι..
Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση για το αγαπημένο μου Μαράκι και ελπίζω να γυρίσει και η Νικόλ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε χαρτάκι και περίμενε στην ουρά!! Να δω πως θα μας προλαβαίνει όταν θα γυρίσει!Πότε θα γυρίσει η Νικόλ;