You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 409K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.533
- Πόντοι
- 42.697
οχι άλλη αυτηείναι η ίδια Βίκυ που εργαζόταν στης Νάντιας στην Γ' Σεπτεμβρίου 59?
Σολομού 70 φίλε είναι.!Ξέρει κανείς που είναι η Εύα; Μια μελαχρινή κοντή με σγουρά μαλλιά μάλλον από την Αλβανία, δούλεψε άνοιξη η καλοκαίρι δε θυμάμαι ακριβώς
Markosmarkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φιλαράκο, κρίμα δεν με βολεύει περιοχή είναι χάλια εκεί.Σολομού 70 φίλε είναι.!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.533
- Πόντοι
- 42.697
πέρασμα από κύρια Λιουντα το πρωί μετά από πολύ καιρό που έχω να την επισκεφθώ και με χαρά είδα μεγάλο και πολύ δυνατό ρόστερ!!! έχουμε και λέμε
Ελένη η Ρουμάνα από Ηλιουπολεως!!! γνωστή και μη εξαιρεταια
Αλεξάνδρα σχετικά νεαρή μελαχρινή βυζαρου. που σέξυ
Ξένια. ψιλή εντυπωσιακή Ρωσίδα μελαχρινή. όμορφξ. γνωστή σαν Βίκυ από Σαπφούς 101.
Άννα. Ρουμάνα μελαχρινή με που καλό σώμα ηλικίας 30+
Μαρία η γνωστή ξανθιά Μινιόν νεαρή Ρωσιδουλα
Μαρίνα. Αδύνατη Ρωσίδα ψιλή ξανθιά με γαλάζια μάτια.
και η μακρινή Νικόλ επίσης!!!
μιλάμε για μεγάλες στιγμές. πάρα πυ καλό ροστερ
Ξένια. ψιλή εντυπωσιακή Ρωσίδα μελαχρινή. όμορφξ. γνωστή σαν Βίκυ από Σαπφούς 101.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
7 κοπέλες την Κυριακή???? Αυτό είναι είδηση!! Αν κατάλαβα καλά η Μαρία μόνο Κυριακές πηγαίνει?πέρασμα από κύρια Λιουντα το πρωί μετά από πολύ καιρό που έχω να την επισκεφθώ και με χαρά είδα μεγάλο και πολύ δυνατό ρόστερ!!! έχουμε και λέμε
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.533
- Πόντοι
- 42.697
καμία από αυτές δεν είναι στάνταρ κάθε ημέρα. Η Μαρία νομίζω πηγαίνει και άλλες ημερες7 κοπέλες την Κυριακή???? Αυτό είναι είδηση!! Αν κατάλαβα καλά η Μαρία μόνο Κυριακές πηγαίνει?
Σημερα που περασα απο εκει ηταν σιγουρα η Ελενη ,Αλεξανδρα ,Ξενια και Μαρια.καμία από αυτές δεν είναι στάνταρ κάθε ημέρα. Η Μαρία νομίζω πηγαίνει και άλλες ημερες
Δεν ξερω αν υπηρχαν και αλλες.
Ετιμηθη η Ελενη (ακολουθει κριτικη)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.202
- Πόντοι
- 4.130
Η Νικόλ είναι νομίζω η παραφωνία στο μαγαζι. Καλή σε εμφανιση και πειστική στο σαλόνι αλλα μέσα με χίλια «δεν»πέρασμα από κύρια Λιουντα το πρωί μετά από πολύ καιρό που έχω να την επισκεφθώ και με χαρά είδα μεγάλο και πολύ δυνατό ρόστερ!!! έχουμε και λέμε
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Θα διαφωνήσω.. Απο συμμετοχή δεν με άφησε ποτέ παραπονεμένο και πάντα καθόταν μέχρι το τελευταίο λεπτόΗ Νικόλ είναι νομίζω η παραφωνία στο μαγαζι. Καλή σε εμφάνιση και πειστική στο σαλόνι αλλα μέσα με χίλια «δεν»
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.202
- Πόντοι
- 4.130
Δεν μίλησα για χρόνο, για υπηρεσιες μίλησα. Για μένα απο τις πιο κακές που έχω δει: φιλια όχι, 69 όχι, πίπα με προφυλακτικο...να συνεχίσω?Θα διαφωνήσω.. Απο συμμετοχή δεν με άφησε ποτέ παραπονεμένο και πάντα καθόταν μέχρι το τελευταίο λεπτό
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Και φιλιά μου έδωσε και πίπα χωρίς μου έκανε.. 69 δε ζήτησα να πω την αλήθεια. Μάλιστα την πρώτη φορά με κοίταξε και μου είπε "βάζω?" Αν το κάνει επιλεκτικά τι να σου πω δεν ξέρω ή αν το έκοψε γενικάΔεν μίλησα για χρόνο, για υπηρεσιες μίλησα. Για μένα απο τις πιο κακές που έχω δει: φιλια όχι, 69 όχι, πίπα με προφυλακτικο...να συνεχίσω?
Kostaskostas1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 331
- Πόντοι
- 300
Μπορειτε να μου πείτε πως μπαίνετε σε αυτό το ελαιοτριβείο??? Κουδούνι δεν υπάρχει... Πόρτα εισόδου κλειστή... Αφού κατάφερα να μπω, ανέβηκα στο πρώτο υπήρχαν δύο πόρτες... Μια με ονομα στο κουδούνι (μάλλον ήταν γραφειο) κ στην απέναντι υπήρχε πινακίδα κ κάμερα. Δεν άνοιξαν ποτέ...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.533
- Πόντοι
- 42.697
το μαγαζί είναι στο ισόγειο πρώτη πόρτα όπως μπαίνεις δεξιά στα σκαλιά....και υπάρχει και κουδούνι επισηςΜπορειτε να μου πείτε πως μπαίνετε σε αυτό το ελαιοτριβείο??? Κουδούνι δεν υπάρχει... Πόρτα εισόδου κλειστή... Αφού κατάφερα να μπω, ανέβηκα στο πρώτο υπήρχαν δύο πόρτες... Μια με ονομα στο κουδούνι (μάλλον ήταν γραφειο) κ στην απέναντι υπήρχε πινακίδα κ κάμερα. Δεν άνοιξαν ποτέ...
Kostaskostas1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 331
- Πόντοι
- 300
Ευχαριστώ zero...το μαγαζί είναι στο ισόγειο πρώτη πόρτα όπως μπαίνεις δεξιά στα σκαλιά....και υπάρχει και κουδούνι επισης
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Νομίζω μπερδεύει το δεξια με το αριστερά και εμένα σε άλλο μαγαζί σε σπίτι με έστειλε και χτύπησα! Μπαίνοντας αριστερά είναικαλέ... αριστερά δεν είναι? τι δεξιά λες?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.533
- Πόντοι
- 42.697
σωστός! μπαίνοντας αριστερά η πρώτη πόρτα όπως βλέπουμε το ασανσέρ! πωωω ξεκουτιανακαλέ... αριστερά δεν είναι? τι δεξιά λες?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.058
- Πόντοι
- 5.975
Μεγάλες στιγμες .. θεστρικές παραγωγές ,, art design κλπ . ?