tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Εμφανίζεται στα προγράμματα του Συγγρου 108Μήπως σταμάτησε λόγω ημερών?? Ξέρουμε που πήγε, αν όντως εγκατέλειψε το συγκεκριμένο ίδρυμα???
Εμφανίζεται στα προγράμματα του Συγγρου 108Μήπως σταμάτησε λόγω ημερών?? Ξέρουμε που πήγε, αν όντως εγκατέλειψε το συγκεκριμένο ίδρυμα???
Όχι σταμάτησε ξεκίνησε σε άλλο μασάτζιδικοΜήπως σταμάτησε λόγω ημερών?? Ξέρουμε που πήγε, αν όντως εγκατέλειψε το συγκεκριμένο ίδρυμα???
Έμαθα από την Κ. Λιούντα σήμερα πως είναι κρυωμένη, αλλά δε πηγαίνει Τρίτη και Πέμπτη γενικά.Η ξένια(πρώην βίκυ από σαπφούς) άραγε ξαναεφυγε από το ίδρυμα??
Λίγο μασάζ χρειάζεται.Αλλη φορά ζήτησε της να ξεκινήσει με αυτοΈμαθα από την Κ. Λιούντα σήμερα πως είναι κρυωμένη, αλλά δε πηγαίνει Τρίτη και Πέμπτη γενικά.
Πάντως τις 2 τελευταίες φορές που τη πήρα μου την έκανε μετά το σεξ (1 φορά) αποφεύγοντας το μασάζ, δεν είπα κάτι αλλά φάουλ.
και τελικά πότε πάει?Έμαθα από την Κ. Λιούντα σήμερα πως είναι κρυωμένη, αλλά δε πηγαίνει Τρίτη και Πέμπτη γενικά.
Πάντως τις 2 τελευταίες φορές που τη πήρα μου την έκανε μετά το σεξ (1 φορά) αποφεύγοντας το μασάζ, δεν είπα κάτι αλλά φάουλ.
δε νομίζω ότι εννοεί την Λιούντα...Ωχ κόλλησε Covid η Λιουντα; Με τόσο κόσμο που πηγαίνει και τόσα κρούσματα δεν θα αργούσε να έσκαγε κρούσμα και σε τέτοια μαγαζιά. Μάλλον για αυτόν τον λόγο εξαφανίζονται κάποιες μερικές μέρες. Τώρα ποιες είναι εκεί; Έχω πολύ καιρό να περάσω. Έχει τίποτα καλό ή ακόμα όλες εκεί ψεκάστε σκουπίστε εκτός από 1-2 κοπέλες που πάντα με περιποιούνται
20:30Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το εν λόγο κατάστημα;
Το επισκέφτηκες πρόσφατα;Ο χώρος θέλει ανακαίνιση χθες!
γιατί θες να πείς ότι δεν θέλει?????? διότι ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!Το επισκέφτηκες πρόσφατα;
Δουλευει μονη της τωραΚαλησπέρα σε όλους .! .! Η Τζούλια που δούλευε το 2019 η milf ελληνίδα μήπως την έχει πάρει το μάτι κανενός που να βρίσκετε ;;;
Έχεις κάτι για επικοινωνία ;; Θα το εκτιμούσα.!Δουλευει μονη της τωρα
Αλλα καμια σχεση οταν ηταν σε μαγαζια αρπαχτικο εχει γινει
Κοιταει να στο παιζει για να χυσεις
Μακρυα τα ποδια στους ωμους
Έχεις κάτι για επικοινωνία ;; Θα το εκτιμούσα.!
Το καλύτερο ειναι να περάσεις από εκεί να τις δεις από κοντά.Έχεις κάτι για επικοινωνία ;; Θα το εκτιμούσα.!
Μπα αυτή θα πρέπει να έχει πάρει πούλο. Επειδή έχει μουνί θα νόμιζε οτι πρέπει να έρχονται βουνά τα λεφτά. Γενικά πρέπει να έχει καβαλίσει το καλάμι πολύ άσχημα.καλησπερα. Το μαρακι δουλευει ρε παιδια ή ακομα ειναι αφαντο;; το εχει δει κανενας προσφατα;