Kostaskostas1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 329
- Πόντοι
- 300
Καλησπέρα... η Ξένια (Βικυ) συνεχίζει να δουλεύει εδώ??
NAI - KANONIKAΤο καταστημα ειναι ανοιχτα και Κυριακες? Αν πηγαινω στη Λεωφορο, να τα συνδυαζω βρε αδερφε!!! Χρειαζεται ραντεβου? ή χτυπαε κουδουνι και περνας κανονικα?
περίεργο τρένο.....Καλησπέρα... η Ξένια (Βικυ) συνεχίζει να δουλεύει εδώ??
Πάς χτυπάς το κουδούνι κ μπαίνεις...στο ισόγειο είναι...η αριστερή πόρτα!!καλησπερα συναδελφε, θα βρισκομαι σημερα αθηνα.\
επισκεψη ειναι εφικτη εφοσον παω..η χρειαζομαι πορτα..
ευχαριστω
Κηφησιας Νο_ ποσο?Πάς χτυπάς το κουδούνι κ μπαίνεις...στο ισόγειο είναι...η αριστερή πόρτα!!
Στο νούμερο 10Κηφησιας Νο_ ποσο?
ξαναπροσπάθησε φίλε να τη γράψεις από αλλο browser η αν τη γράψεις στον ίδιο browser κάνε πριν μια διαγραφή στα cookiesΠέρασμα σήμερα από το κατάστημα κ χτύπησα το ένα από τα δύο καινούργια μωρά που παρουσιάστηκαν.βερονικα παίδες... ουκρανικό ατι!!!!έγραψα κριτική αλλά δεν μου την περνάει,μου βγάζει invalid token!!τα έχω συμπληρώσει όλα κανονικά.γνωριζει κανένας τι γίνεται;;
Όταν λες από άλλο browser;;;ξαναπροσπάθησε φίλε να τη γράψεις από αλλο browser η αν τη γράψεις στον ίδιο browser κάνε πριν μια διαγραφή στα cookies
Google ChromeΌταν λες από άλλο browser;;;
Α οκ!!!Google Chrome
internet explorer
Firefox....
Η Βερόνικα είναι δυνατό εργαλείο αδερφέ... δοκιμάστηκε την Τετάρτη που πέρασα μια βόλτα από κει!!Πέρασμα από Λιουντα σήμερα να τσεκάρω τις νέες μιλφαρες Βερόνικα και Αννα , δεν τρελάθηκα και πολύ πολύ γεματα κορμια πολύ μπαμπατσες για μένα , σίγουρα καλύτερη και πιο νεαρή η Άννα , μελαχρινό Ουκρανιδιο με ωραίο μουτράκι και ωραίο χαμόγελο , επίσης πολύ δυνατό σε κορμί ήταν και η Σερβα Μαρτα , ψηλα πόδια και κωλαρα , δεν δοκιμάστηκε κάτι διότι είχα χύσει σε άλλο μαγαζί πριν επισκευτω το εν λόγω λαδομαγαζο , ίσως δοκιμαστεί η Άννα κάποια στιγμή διότι διχνει πιο καυλερη και πιο σκερτσοζα .....
Νομίζω 7Ξερουμε μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτα το Σαββατο;
1 ώρα 60€Τύποι κανένας ,τι τιμές παίζει,υπηρεσίες?
Μόνο λάδωμα η και άλλα?1 ώρα 60€