Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.184
Πόντοι
2.846
Είναι ωραία γυναίκα η Ξένια , ωραία φάτσα σωματαρα βυζάρες , αλλά ακολουθεί φουλ αποστειρωμενο πρόγραμμα , τελευταία φορά που έκανα κίνηση να την πάρω μου είπε ότι δεν κάνει με τίποτα γλωσσοφιλα και cim , μεγάλο άκυρο από εμενα σε λαδοκοριτσα που δεν δίνουν φιλιά , δυστυχώς έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
247
Πόντοι
21
Είναι ωραία γυναίκα η Ξένια , ωραία φάτσα σωματαρα βυζάρες , αλλά ακολουθεί φουλ αποστειρωμενο πρόγραμμα , τελευταία φορά που έκανα κίνηση να την πάρω μου είπε ότι δεν κάνει με τίποτα γλωσσοφιλα και cim , μεγάλο άκυρο από εμενα σε λαδοκοριτσα που δεν δίνουν φιλιά , δυστυχώς έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο
Αυτό είναι θέμα γούστου.Το αντικειμενικό πρόβλημα είναι το δούλεμα που μας ρίχνουν.Δουλεύει , δεν δουλεύει,μπορεί να δουλεύει,μπορεί όχι κτλ.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.858
Πόντοι
456
Με 2 κοπέλες έχει μείνει η λιουντα...σήμερα που πέρασα το πρωί ήταν η Μάρτα κ η Άννα!!

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Ποτέ μου δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια αν το σχόλιο “φουλ αποστειρωμένο προγραμμα» είναι διαφήμιση ή κακο σε αυτό το σαιτ.. Όσο αναφορά την Λιουντα είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν. Ποτέ δεν πιέζει καμία για τίποτα κι το λέω αυτό επειδή είμαι τακτικός πελάτης της και έχω ακούσει πολλά από πολλές γενικότερα για το τι τις υποχρεώνουν να κάνουν αν θέλουν να δουλέψουν σχεδόν σε όλα τα αντίστοιχα μαγαζιά της Αθήνας. Και μπορώ να ξεχωρίσω την μπούρδα από την αλήθεια Που λένε τα πουτανακια.. δεν είμαι χθεσινος έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα.. Υπάρχουν και τύποι που δεν τους νοιάζει τίποτα και τύποι που παίρνουν αντιρετροικη αγωγή χωρίς να έχουν κάτι για να γαμάνε ακαποτα Και να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες του να κολλήσουν, μην τα ισοπεδώνουμε όλα

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.324
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα να ρωτήσω μπορείτε να μου πείτε κάποιο νούμερο επικοινωνίας για το κατάστημα και αν είναι η ελένη η πολωνέζα?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.563
Πόντοι
5.916
είναι πολύ ωραία γυναίκα και την έχω πάρει και ...........αλλά τα τελευταία 2 χρόνια το αποφεύγει γενικά......

dgeorge1991

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρετε τι πρόγραμμα παίζει (και τιμή); Δεν έχω ξαναπάει σε αυτό το είδος μαγαζιών. 'Εχω εμπειρία μόνο σε studio και μπουρδελάκια.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρετε τι πρόγραμμα παίζει (και τιμή); Δεν έχω ξαναπάει σε αυτό το είδος μαγαζιών. 'Εχω εμπειρία μόνο σε studio και μπουρδελάκια.
Ξεκίνα απο αλλου.....οι τιμές είναι παντού ίδιες, 60 μισή ώρα, 80 η μια ώρα με εξαίρεση 4 μαγαζιά που η μια ώρα με δυο πιστολιές είναι 100.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.858
Πόντοι
456
Ξεκίνα απο αλλου.....οι τιμές είναι παντού ίδιες, 60 μισή ώρα, 80 η μια ώρα με εξαίρεση 4 μαγαζιά που η μια ώρα με δυο πιστολιές είναι 100.
Εδώ αδερφέ έχει ένα πρόγραμμα....60 1 ώρα!!

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.858
Πόντοι
456
Πέρασμα σήμερα απο το κατάστημα... έχει μείνει μόνο με την Αννούλα!! πάντως ακόμα κ έτσι συνεχίζει να έχει κίνηση!!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.003
Πόντοι
746
Μόλις μίλησα με Λούντα και σήμερα Κυριακή είναι μόνο η Ζωή μέχρι 6 το απόγευμα.
Αξίζει η όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom