Κατάλαβα,τα γνωστά....Το χειρότερο μαγαζί σε αυτό το θέμα.Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.σώθηκες!!!!!!!!!!! ούτε η ίδια δε ξέρει!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.184
- Πόντοι
- 2.846
Είναι ωραία γυναίκα η Ξένια , ωραία φάτσα σωματαρα βυζάρες , αλλά ακολουθεί φουλ αποστειρωμενο πρόγραμμα , τελευταία φορά που έκανα κίνηση να την πάρω μου είπε ότι δεν κάνει με τίποτα γλωσσοφιλα και cim , μεγάλο άκυρο από εμενα σε λαδοκοριτσα που δεν δίνουν φιλιά , δυστυχώς έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο
Αυτό είναι θέμα γούστου.Το αντικειμενικό πρόβλημα είναι το δούλεμα που μας ρίχνουν.Δουλεύει , δεν δουλεύει,μπορεί να δουλεύει,μπορεί όχι κτλ.Είναι ωραία γυναίκα η Ξένια , ωραία φάτσα σωματαρα βυζάρες , αλλά ακολουθεί φουλ αποστειρωμενο πρόγραμμα , τελευταία φορά που έκανα κίνηση να την πάρω μου είπε ότι δεν κάνει με τίποτα γλωσσοφιλα και cim , μεγάλο άκυρο από εμενα σε λαδοκοριτσα που δεν δίνουν φιλιά , δυστυχώς έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Ποτέ μου δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια αν το σχόλιο “φουλ αποστειρωμένο προγραμμα» είναι διαφήμιση ή κακο σε αυτό το σαιτ.. Όσο αναφορά την Λιουντα είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν. Ποτέ δεν πιέζει καμία για τίποτα κι το λέω αυτό επειδή είμαι τακτικός πελάτης της και έχω ακούσει πολλά από πολλές γενικότερα για το τι τις υποχρεώνουν να κάνουν αν θέλουν να δουλέψουν σχεδόν σε όλα τα αντίστοιχα μαγαζιά της Αθήνας. Και μπορώ να ξεχωρίσω την μπούρδα από την αλήθεια Που λένε τα πουτανακια.. δεν είμαι χθεσινος έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα.. Υπάρχουν και τύποι που δεν τους νοιάζει τίποτα και τύποι που παίρνουν αντιρετροικη αγωγή χωρίς να έχουν κάτι για να γαμάνε ακαποτα Και να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες του να κολλήσουν, μην τα ισοπεδώνουμε όλαΕίναι ωραία γυναίκα η Ξένια , ωραία φάτσα σωματαρα βυζάρες , αλλά ακολουθεί φουλ αποστειρωμενο πρόγραμμα , τελευταία φορά που έκανα κίνηση να την πάρω μου είπε ότι δεν κάνει με τίποτα γλωσσοφιλα και cim , μεγάλο άκυρο από εμενα σε λαδοκοριτσα που δεν δίνουν φιλιά , δυστυχώς έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.324
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα να ρωτήσω μπορείτε να μου πείτε κάποιο νούμερο επικοινωνίας για το κατάστημα και αν είναι η ελένη η πολωνέζα?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.563
- Πόντοι
- 5.916
είναι πολύ ωραία γυναίκα και την έχω πάρει και ...........αλλά τα τελευταία 2 χρόνια το αποφεύγει γενικά......Είναι ωραία γυναίκα η Ξένια , ωραία φάτσα σωματαρα βυζάρες , αλλά ακολουθεί φουλ αποστειρωμενο πρόγραμμα , τελευταία φορά που έκανα κίνηση να την πάρω μου είπε ότι δεν κάνει με τίποτα γλωσσοφιλα και cim , μεγάλο άκυρο από εμενα σε λαδοκοριτσα που δεν δίνουν φιλιά , δυστυχώς έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο
dgeorge1991
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρετε τι πρόγραμμα παίζει (και τιμή); Δεν έχω ξαναπάει σε αυτό το είδος μαγαζιών. 'Εχω εμπειρία μόνο σε studio και μπουρδελάκια.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Ξεκίνα απο αλλου.....οι τιμές είναι παντού ίδιες, 60 μισή ώρα, 80 η μια ώρα με εξαίρεση 4 μαγαζιά που η μια ώρα με δυο πιστολιές είναι 100.Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρετε τι πρόγραμμα παίζει (και τιμή); Δεν έχω ξαναπάει σε αυτό το είδος μαγαζιών. 'Εχω εμπειρία μόνο σε studio και μπουρδελάκια.
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.858
- Πόντοι
- 456
Εδώ αδερφέ έχει ένα πρόγραμμα....60 1 ώρα!!Ξεκίνα απο αλλου.....οι τιμές είναι παντού ίδιες, 60 μισή ώρα, 80 η μια ώρα με εξαίρεση 4 μαγαζιά που η μια ώρα με δυο πιστολιές είναι 100.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Ίσως είναι η εξαίρεση.....αλλα σε αυτη τη ζωή οσο δίνεις τόσο παιρνεις....Εδώ αδερφέ έχει ένα πρόγραμμα....60 1 ώρα!!
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.003
- Πόντοι
- 746
Μόλις μίλησα με Λούντα και σήμερα Κυριακή είναι μόνο η Ζωή μέχρι 6 το απόγευμα.
Αξίζει η όχι.
Αξίζει η όχι.
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.858
- Πόντοι
- 456
Ποια είναι η ζωή ρε παιδιά;;;Μόλις μίλησα με Λούντα και σήμερα Κυριακή είναι μόνο η Ζωή μέχρι 6 το απόγευμα.
Αξίζει η όχι.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.003
- Πόντοι
- 746
Ποια είναι η ζωή ρε παιδιά;;;
Μελαχροινή με 5άρια βυζιά είπε η λούντα.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.563
- Πόντοι
- 5.916
η εν τάφω.Ποια είναι η ζωή ρε παιδιά;;;
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.858
- Πόντοι
- 456
Κατάλαβα... αντίο ζωή!!!η εν τάφω.
tryferos196
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε σήμερα τι εχει?
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.858
- Πόντοι
- 456
Η Αννούλα θα είναι σίγουρα...Ξερουμε σήμερα τι εχει?
Ναι, είναι πιό φθηνό (ονομαστικά)Εδώ αδερφέ έχει ένα πρόγραμμα....60 1 ώρα!!