panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
ναι τα έβαλα όλα μαύρα χθες είναι το ονομαζόμενο total black look λένα θεα ειναι απο τις αγαπημένες μου τραγουδιστριεςπανάγο σου πάει το σακάκι...σοβαρά
ναι τα έβαλα όλα μαύρα χθες είναι το ονομαζόμενο total black look λένα θεα ειναι απο τις αγαπημένες μου τραγουδιστριεςπανάγο σου πάει το σακάκι...σοβαρά
Πολύ όμορφη. Το καπέλο εσύ της το έδωσες να το φορέσει; ;)ναι τα έβαλα όλα μαύρα χθες είναι το ονομαζόμενο total black look λένα θεα ειναι απο τις αγαπημένες μου τραγουδιστριες
της το κάνα δώρο ίσως μας δει χαχαχαχαΠολύ όμορφη. Το καπέλο εσύ της το έδωσες να το φορέσει; ;)
Της πάει πάντως ;)της το κάνα δώρο ίσως μας δει χαχαχαχα
λογικό χάχα ένα μπλουζάκι bourdela. Com λείπει να πει ένα γεια και εδώ χαχαχαχαχΤης πάει πάντως ;)
E, αυτό πάει πολύλογικό χάχα ένα μπλουζάκι bourdela. Com λείπει να πει ένα γεια και εδώ χαχαχαχαχ
εκει θα το φαμε το ξυλο....E, αυτό πάει πολύ
Bdsm κι έτσι;εκει θα το φαμε το ξυλο....
δε ξερω χαχαBdsm κι έτσι;
Σάλος με τα 26.000 ευρώ στη Λένα Ζευγαρά για να τραγουδήσει στο καρναβάλι της ΞάνθηςΑντέδρασε ο δήμαρχος - Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Μανώλη Τσέπελη
www.protothema.gr
|
Σάλος με τα 26.000 ευρώ στη Λένα Ζευγαρά για να τραγουδήσει στο καρναβάλι της Ξάνθης
Αντέδρασε ο δήμαρχος - Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Μανώλη Τσέπεληwww.protothema.gr
Τι εισαιι εσυ θεαα μ!!! προσκυνωωωΚαλα το παει το Λενακι... Από σεμνή και ταπεινή με το πρώτο βίντεο κλιπ που έβγαλε με μακρύ κόκκινο φουστάνι και μπότες που πηγαινοερχόταν σε Κομοτηνη, Θεσσαλονίκη, Μετέωρα ΚΟΚ, σιγά - σιγά τα πετάει όλα !!! Λενακι είσαι καύλα και πολυ μουναρος !!!...