Η Ζευγαρα μπορεί να γαυγιζει αλλά νομίζω ότι διάλεξε αυτόν τον δρόμο για τον επιούσιο.Μπορει να τραγουδησει και αλλα είδη πιο underground.
Πολύ καλή σε πρόσφατο ντουέτο με Μάκη Χριστοδουλόπουλο.
Την Ιουλία Καλλιμάνη δεν την γνωρίζω. Τη Λένα Ζευγαρά την είχα δει πριν χρόνια να τραγουδάει στις "Μούσες" που είναι το νούμερο ένα εκκολαπτήριο ξέκωλων τραγουδιστριών στην Θεσσαλονίκη. Η Λένα προς τιμήν της στα μετέπειτα χρόνια της καριέρας της απέφυγε τα ξέκωλα, έκανε και επιτυχημένη πλαστική στη μύτη (πριν είχε μυτόγκα) και έγινε μούναρος, έχει και καλή φωνή αντικειμενικά, οπότε ρίχνω την ψήφο μου σε αυτήν.
Η Ζευγαρα μπορεί να γαυγιζει αλλά νομίζω ότι διάλεξε αυτόν τον δρόμο για τον επιούσιο.Μπορει να τραγουδησει και αλλα είδη πιο underground.
Πολύ καλή σε πρόσφατο ντουέτο με Μάκη Χριστοδουλόπουλο.
Την Ιουλία Καλλιμάνη δεν την γνωρίζω. Τη Λένα Ζευγαρά την είχα δει πριν χρόνια να τραγουδάει στις "Μούσες" που είναι το νούμερο ένα εκκολαπτήριο ξέκωλων τραγουδιστριών στην Θεσσαλονίκη. Η Λένα προς τιμήν της στα μετέπειτα χρόνια της καριέρας της απέφυγε τα ξέκωλα, έκανε και επιτυχημένη πλαστική στη μύτη (πριν είχε μυτόγκα) και έγινε μούναρος, έχει και καλή φωνή αντικειμενικά, οπότε ρίχνω την ψήφο μου σε αυτήν.
Ιουλία...γιατι με απασχολησε καπως τα προηγουμενα ετη..παρακολουθουσα την πορεια της.
Η Λενα δεν μου κανει καμία αισθηση...ουτε σαν παρουσια,ουτε ως τραγουδιαρα(εχω αλλαξει και το ειδος μουσικης που ακουω πλεον, trance,house,synthpop)
Την Ιουλία Καλλιμάνη δεν την γνωρίζω. Τη Λένα Ζευγαρά την είχα δει πριν χρόνια να τραγουδάει στις "Μούσες" πουείναιτονούμεροέναεκκολαπτήριοξέκωλωντραγουδιστριώνστηνΘεσσαλονίκη. Η Λένα προς τιμήν της στα μετέπειτα χρόνια της καριέρας της απέφυγε τα ξέκωλα, έκανε και επιτυχημένη πλαστική στη μύτη (πριν είχε μυτόγκα) και έγινε μούναρος, έχει και καλή φωνή αντικειμενικά, οπότε ρίχνω την ψήφο μου σε αυτήν.
Καλά στις μουσες γίνονται όργια πίσω στα καμαρίνια, μου έλεγε μια κοπελίτσα λουλουδου οτι ηθελαν να την πάρουν παρτούζα οι "υπεύθυνοι" για να ανεβεί το πόστο της.
Για να μην μιλήσω για τις τραγουδιαρες β' διαλογής...
Εδω που τα λεμε κιολας
Δεν θα υποστηριζα ποτε κατι το καινουριο...
Θεωρω πως οτι νεο βγαινει στην Ελλαδα ειναι ποιοτικα αδιαφορο και πολυ κατωτερο των περιστασεων...απευθυνεται σε πιτσιρικαρια και μονο(Ζευγαρα).
Tύπε δεν θα τις παντρευόμουν ούτε θα μιλούσαμε για στοιχήματα, μερικές ντούντες να ξεχαρμανιάσω κάπως και μετά δρόμο, σιγά μην με χαλούσαν αν μου κάθονταν, εδώ πλ€ρώνουμ€ για υποδεέστερες.
Η Τζούλια έχει σχέση με τα κατεψυγμένα;
Τι σόι λαγωνικά υπάρχουν εδώ μέσα, για ψάξτε το LOL...