Νέα

Ιουλία Καλλιμάνη ή Λένα Ζευγαρά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά θα γαμούσατε

• Ιουλία Καλλιμάνη

Ψήφοι: 24 37,5%
  • Λένα Ζευγαρά

Ψήφοι: 40 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
ποιες ειναι αυτές, η μανα τους τις ξέρει ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
Η Ζευγαρα μπορεί να γαυγιζει αλλά νομίζω ότι διάλεξε αυτόν τον δρόμο για τον επιούσιο.Μπορει να τραγουδησει και αλλα είδη πιο underground.
Πολύ καλή σε πρόσφατο ντουέτο με Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Την Ιουλία Καλλιμάνη δεν την γνωρίζω. Τη Λένα Ζευγαρά την είχα δει πριν χρόνια να τραγουδάει στις "Μούσες" που είναι το νούμερο ένα εκκολαπτήριο ξέκωλων τραγουδιστριών στην Θεσσαλονίκη. Η Λένα προς τιμήν της στα μετέπειτα χρόνια της καριέρας της απέφυγε τα ξέκωλα, έκανε και επιτυχημένη πλαστική στη μύτη (πριν είχε μυτόγκα) και έγινε μούναρος, έχει και καλή φωνή αντικειμενικά, οπότε ρίχνω την ψήφο μου σε αυτήν.

• Like
Αντιδράσεις: tefras

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Η Ζευγαρα μπορεί να γαυγιζει αλλά νομίζω ότι διάλεξε αυτόν τον δρόμο για τον επιούσιο.Μπορει να τραγουδησει και αλλα είδη πιο underground.
Πολύ καλή σε πρόσφατο ντουέτο με Μάκη Χριστοδουλόπουλο.
Είναι καλή φωνή η Λένα,απλά νομίζω είναι τα τραγούδια τετοια που θέλει δεν θέλει αυτό το δρόμο θα πάρει.....

Αυτα είναι τα τραγούδια τώρα.......Σε αντίθεση με το "ετσι αγαπούσαμε εμείς τότε"(με τα τραγούδια) του Στέλιου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.983
Πόντοι
9.297
Την Ιουλία Καλλιμάνη δεν την γνωρίζω. Τη Λένα Ζευγαρά την είχα δει πριν χρόνια να τραγουδάει στις "Μούσες" που είναι το νούμερο ένα εκκολαπτήριο ξέκωλων τραγουδιστριών στην Θεσσαλονίκη. Η Λένα προς τιμήν της στα μετέπειτα χρόνια της καριέρας της απέφυγε τα ξέκωλα, έκανε και επιτυχημένη πλαστική στη μύτη (πριν είχε μυτόγκα) και έγινε μούναρος, έχει και καλή φωνή αντικειμενικά, οπότε ρίχνω την ψήφο μου σε αυτήν.
Την πλαστική πιθανόν να την έκανε για να στρώσει η φωνή...ζητήματα ΩΡΛ φύσεως είναι καθοριστικά για όσους δουλεύουν με την φωνή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την Καλλιμανη την αγνοω πλήρως....

OP
OP
G

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.458
Πόντοι
1.191
Καύλα

Συνημμένα

• IMG_20230214_152624.jpg
    IMG_20230214_152624.jpg
    319,5 KB · Εμφανίσεις: 68

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
λενα εννοειται

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Ιουλία...γιατι με απασχολησε καπως τα προηγουμενα ετη..παρακολουθουσα την πορεια της.
Η Λενα δεν μου κανει καμία αισθηση...ουτε σαν παρουσια,ουτε ως τραγουδιαρα(εχω αλλαξει και το ειδος μουσικης που ακουω πλεον, trance,house,synthpop)

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.890
Πόντοι
726
Από Μούσες τύπε έχει ξεκινήσει η τιτανοτεράστια αοιδός Ελενα Μπάση που είχε κυκλοφορήσει και cd τότε με τίτλο «κοιτα με στα μάτια»

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056

Καλά στις μουσες γίνονται όργια πίσω στα καμαρίνια, μου έλεγε μια κοπελίτσα λουλουδου οτι ηθελαν να την πάρουν παρτούζα οι "υπεύθυνοι" για να ανεβεί το πόστο της.

Για να μην μιλήσω για τις τραγουδιαρες β' διαλογής...

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Εδω που τα λεμε κιολας
Δεν θα υποστηριζα ποτε κατι το καινουριο...
Θεωρω πως οτι νεο βγαινει στην Ελλαδα ειναι ποιοτικα αδιαφορο και πολυ κατωτερο των περιστασεων...απευθυνεται σε πιτσιρικαρια και μονο(Ζευγαρα).

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Λένα Ζευγαρά ξεκάθαρα...έχει όλο το πακέτο...σέξυ ερωτιάρα, παθιάρα, φωνάρα, και φάινεται και κορίτσι που τον άντρα θα τον έχει στα όπα όπα

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Του μέσου όρου, λίγο πολύ ίδιες είναι....για τις πλεμπομαζες καλές είναι .
Tύπε δεν θα τις παντρευόμουν ούτε θα μιλούσαμε για στοιχήματα, μερικές ντούντες να ξεχαρμανιάσω κάπως και μετά δρόμο, σιγά μην με χαλούσαν αν μου κάθονταν, εδώ πλ€ρώνουμ€ για υποδεέστερες.
Η Τζούλια έχει σχέση με τα κατεψυγμένα;
Τι σόι λαγωνικά υπάρχουν εδώ μέσα, για ψάξτε το LOL...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom