You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λένα Παπαδοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 233
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ακομα ειναι εκειΕγώ πάντως το είδα χάρη σε ένα καλό φιλαράκι που μου έστειλε (πριν κατέβει) το λινκ .
Όπως τα λέει ο πάτερ.....δε δείχνει τίποτε τρομερό......αλλά η γυναίκα είναι μούναρος !
ακομα ειναι εκει
Έχεις δίκιο φίλε.
Όποιος φίλος θέλει ας στείλει πμ να του δώσω το λίνκ , μιας και δεν κάνει να ανέβει στο φόρουμ.
Βόθρε να ρωτήσω κάτι σχετικό με τη δουλειά σου ;
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
ναι ρε παληκαρια. καλα τα λεει ο αλφονσο. σιγα το βιντεο !!!!
μια γκομενα με στρινγκ και σουτιεν δειχνει. σιγα τα ωά..
ενταξει δεν την ειδαμε να το κανει κιολας..αυτο εχει μεινει..ευτυχως για αυτην δηλαδη..
Ti???Έχεις δίκιο φίλε.
Όποιος φίλος θέλει ας στείλει πμ να του δώσω το λίνκ , μιας και δεν κάνει να ανέβει στο φόρουμ.
Βόθρε να ρωτήσω κάτι σχετικό με τη δουλειά σου ;
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.853
- Πόντοι
- 9.931
Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε στο emule;
η λενα ειναι μεγαλη καυλα....φαντασιωση!
Την γνωρίζω προσωπικά.Φίλη της αδερφής μου από Μύκονο.Για περισσότερα info στείλτε πμ.
Επισκέπτης
ποια ελενα παπαδοπουλου βρε?ΘΕΛΞΗ και τελος.τι σωμα ,τι γλυκα,τι γκαβλα.πηγα μια φορα στο καμαρινι της,και ηταν και αλλοι.εδινε αυτογραφα.εγω καθομουν διπλα της,ενω εδινε αυτογραφα.ειναι ...... τα εχει ολα(μυαλο μαλλον οχι),αλλα δε πειραζει.
Συγνώμη ρε παιδιά αν ανέβει το βίντεο στο forum τι θα γίνει??
Εξάλλου και ο τίτλος του site σε προιδεάζει περι τίνος πρόκειται και στην τελική διαδίκτυο είναι ξέρουμε πολύ καλά τι παίζει.....
Εγώ βλέπωντας το εν λόγω βίντεο πάντως διατηρώ επιφυλάξεις κατ'αρχάς που ήταν κρυμένος ο τύπος που το τράβηξε??όλοι έχουμε δεί απο εκπομπές οτι τα καμαρίνια είναι τόσο μεγάλα όσο χρειάζεται για να χωρέσουν δύο κρεμάστρες ένας καθρέφτης και μια καρέκλα.....τι σκατά όλα τα καμαρίνια των στάρ τόσα χρόνια περνούσαν απαρατήρητα και τώρα ξαφνικά γέμισαν τρύπες και τραβάει ο καθένας βίντεο με το κινητό του???ακόμα και της Πάνια το βίντεο που είδα μου φαίνεται ύποπτο,να χωνέψω οτι ήταν με το μουνί φόρα παρτίδα μπροστά στην Τσίλα τα στούντιο όμως είναι ισόγεια,δηλαδή ο οποιοσδήποτε ακόμα και απο την πίσω μεριά την οποία πιθανότατα βρισκόταν το συγκεκριμένο δωμάτιο είχε πρόσβαση,η Πάνια μια τόσο γνωστή παρουσιάστρια γυρνάει μέσα σε ένα δωμάτιο με το μουνί έξω και δεν κοίταξε το σημαντικότερο,αν είναι κλειστό το παντζούρι...
Αυτό που είναι καραfake είναι της Βίσση που της έφυγε το βυζί σε εκείνο το live στη Μύκονο........
Εξάλλου και ο τίτλος του site σε προιδεάζει περι τίνος πρόκειται και στην τελική διαδίκτυο είναι ξέρουμε πολύ καλά τι παίζει.....
Εγώ βλέπωντας το εν λόγω βίντεο πάντως διατηρώ επιφυλάξεις κατ'αρχάς που ήταν κρυμένος ο τύπος που το τράβηξε??όλοι έχουμε δεί απο εκπομπές οτι τα καμαρίνια είναι τόσο μεγάλα όσο χρειάζεται για να χωρέσουν δύο κρεμάστρες ένας καθρέφτης και μια καρέκλα.....τι σκατά όλα τα καμαρίνια των στάρ τόσα χρόνια περνούσαν απαρατήρητα και τώρα ξαφνικά γέμισαν τρύπες και τραβάει ο καθένας βίντεο με το κινητό του???ακόμα και της Πάνια το βίντεο που είδα μου φαίνεται ύποπτο,να χωνέψω οτι ήταν με το μουνί φόρα παρτίδα μπροστά στην Τσίλα τα στούντιο όμως είναι ισόγεια,δηλαδή ο οποιοσδήποτε ακόμα και απο την πίσω μεριά την οποία πιθανότατα βρισκόταν το συγκεκριμένο δωμάτιο είχε πρόσβαση,η Πάνια μια τόσο γνωστή παρουσιάστρια γυρνάει μέσα σε ένα δωμάτιο με το μουνί έξω και δεν κοίταξε το σημαντικότερο,αν είναι κλειστό το παντζούρι...
Αυτό που είναι καραfake είναι της Βίσση που της έφυγε το βυζί σε εκείνο το live στη Μύκονο........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις