Giorgos Likouretzakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο νόμος επιτρέπει στον οποιοδήποτε να είναι ρατσιστής, νεοναζί, κομμουνιστής, φασίστας, πασόκος κλπ. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια ιδεολογία επιθυμεί. Τι δεν καταλαβαίνεις; Άμα γουστάρει κάποιος να είναι ρατσιστής, πράγμα που σημαίνει να μη συναναστρέφεται με αλλοδαπούς, να τους θεωρεί κατώτερους, να αηδιάζει μαζί τους κλπ Είναι δικαίωμά του και δεν χρειάζεται να ρωτήσει ούτε εσένα ούτε εμένα ούτε κανένα. Άμα κάνει κάτι παράνομο (να σπάσει στο ξύλο έναν αλλοδαπό) θα συλληφθεί όπως κάθε άλλος πολίτης που θα έκανε το ίδιο όχι για ρατσιστικούς αλλά για άλλους λόγους. Δηλ. αν ένας δείρει έναν ξένο θα τον πάνε μέσα όχι γιατί είναι ρατσιστής αλλά γιατί έδειρε κάποιον. Αν ένα ς βάζελος δείρει ένα γάβρο, θα τον πάνε μέσα για ξυλοδαρμό όχι επειδή είναι γάβρος. Ο νόμος δεν απαγορεύει να θεωρείς μέσα στο μυαλό σου τους ξένους κατώτερους, δηλαδή να είσαι ρατσιστής.
εσυ δεν εψαχνες στραπον για τον πατο σου? τι εγινε τελικα βρηκες? μπορει και να κανω λαθοςΝα ζησουν τα Γιουσουφακια των Αλλοδαπων ( Μεταναστων ). Για σας ειναι η ζωη και σε οσους απο εσας υποστηριζουν τους μεταναστες με την μεγαλη που εχουν. Ειδικα οι Νεγροι και οι Πακιστανοι.
Καλητερα Νεκρος ,παρα Γιουσουφακη των Μεταναστων
εσυ δεν εχεις τουριστικο γραφειο, κατι ειχες διαφημισει στο θρεντ της ταυλανδης τουριστικο γραφειο και ρατσιστης μαχαιρωνεις και γιαπωνεζους τυπε?Ρε παιδιά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω....μπαίνει η Χρυσή Αυγή στην βουλή και ξεσηκώνετε το σύμπαν!!!
Μπαίνει ξανά το ΠΑΣΟΚ στην βουλή το οποίο έχει ελληνικό αίμα στα χέρια του και δεν μιλάει κανένας!
εσυ δεν εχεις τουριστικο γραφειο, κατι ειχες διαφημισει στο θρεντ της ταυλανδης τουριστικο γραφειο και ρατσιστης μαχαιρωνεις και γιαπωνεζους τυπε?
Αυτοί που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους(με τη σύμπραξη βέβαια και του "πάντα αθώου και ξεγελασμένου" ελληνικού λαού) ανέβασαν τη Χρυσή Αυγή, τώρα φτιάχνουν βιντεάκια για να την αντιμετωπίσουμε
+100000000000000Αυτοί που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους(με τη σύμπραξη βέβαια και του "πάντα αθώου και ξεγελασμένου" ελληνικού λαού) ανέβασαν τη Χρυσή Αυγή, τώρα φτιάχνουν βιντεάκια για να την αντιμετωπίσουμε
κανονικα τυπε εσυ επρεπε να βγεις σε ειχαν και εσενα μεσα!!εισαι ο αρχιμαλακας του 2012 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
εγω θα ντρεπομουν οταν θα μου ελεγαν για την οικονομική κατασταση της ελλαδος κ για αυτους που μας εφεραν ως το τελμα οι δημοκρατες μαςφιλος σπουδαζει στο cass business school. ειναι σχετικα καλο πανεπιστημιο στο λονδινο. πηγα να τον δω και πιασαμε την κουβεντα με συμφοιτητες του για την ανοδο της ακροδεξιας στην ελλαδα, μιας και με ρωτουσαν πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο στη συγκεκριμμενη χωρα.. ντραπηκα λιγο γιατι ειχα και εξυπνους ανθρωπους απεναντι μου και αρκεστηκα να τους πω στο οτι το ποσοστο αυτο δειχνει εν μερει το ποσοστο αμορφωτων ανθρωπων στη χωρα.
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να χαλαρωσουμε ολοι καπως γιατι εχει χαθει καπου η μπαλα... και η λυσεις δε βρισκονται ποτε στα ακρα. επειτα οι μεταναστες ειναι ενα προβλημα που υπαρχει δεν αντιλεγω αλλα στην παρουσα φαση θα ελεγα δεν ειναι και το σημαντικοτερο, μην τρελαθουμε. επισης για οσους δεν ξερουν ως ελληνες θα ερθουν αντιμετωποι με το ρατσισμο εαν αποφασισουν να μεταναστευσουν οι ιδιοι και δεν θα ειναι και οτι καλυτερο. τελος οσον αφορα τη δημοκρατικοτητα του θεματος θεωρω οτι προφανως και καθενας ειναι ελευθερος να εχει τις δικες του αντιληψεις και ιδεολογιες, εφοσον φυσικα δεν περιοριζουν την ελευθερια οποιασδηποτε μορφης καθενος αλλου συνανθρωπου του.
σιγα μην σε ρωτησουμε μπαγλαμα σαπουνακι να πλενουμε τα παπαρια μας πρεπει να γινεις και εσυ και οι ψωλομυαλοι ομοιδεατες σουνα δεχτω να γινω "σαπουνι" στους φουρνους σας (σαν "ημιαιμος" που ειμαι)μου λες τωρα? τι να κανω θα θυσιαστω για το εθνος
Άργησαν 21 χρόνια.πολυ καλο βιντεακι (ασχετα που το φτιαξε το κωλοπασοκ )
Αυτοί που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους(με τη σύμπραξη βέβαια και του "πάντα αθώου και ξεγελασμένου" ελληνικού λαού) ανέβασαν τη Χρυσή Αυγή, τώρα φτιάχνουν βιντεάκια για να την αντιμετωπίσουμε
κανονικα τυπε εσυ επρεπε να βγεις σε ειχαν και εσενα μεσα!!
σιγα μην σε ρωτησουμε μπαγλαμα σαπουνακι να πλενουμε τα παπαρια μας πρεπει να γινεις και εσυ και οι ψωλομυαλοι ομοιδεατες σου