You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οπως και του Πιπινου118 το banner λεει για Ντανιελα αλλα τωρα ειναι η Βικυ!
Να κανουμε τ παραπονα μας στη διευθυνση!!!
Επισης θα ηθελα να παρακαλεσω να επιστρεψει η ΣΟΝΙΑ πισω στο Λελας!!!!
PIATSA γεια σου,ειμαι ο lio_1959.Προσπαθω να ακολουθησω την συμβουλη σου, και να αρχισω και εγω να γραφω επιτελουs κατι.Η Βικυ απο αυτη την αλυσιδα ειναι η Μαργαριτα απο την αλυσιδα Τριγγετα-Ισμηνηs κλπ.Νοστιμη κοπελλα ειναι αλλα μεσα δεν λεει και πολλα.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Sprwxtis η Νάταλι μήπως δουλεύει σήμερα και μάλιστα τώρα?Καλημέρα ! Η Νάταλι είναι απλά ένας Άγγελος !!! Όποιος τη χάσει ΘΑ ΧΑΣΕΙ !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγω μια φορα την εχω δει τυχαια πριν απο κανενα εξαμηνο στην αλλαγη της βαρδυας καθως εβγαινα απο την Σονια και δεν μου ειπε τιποτα.
Τωρα μεσα το τι λεει δεν το ξερω για να εκφερω γνωμη !!
Αλλα απο εμφανιση λιγα πραγματα.
Τωρα μεσα το τι λεει δεν το ξερω για να εκφερω γνωμη !!
Αλλα απο εμφανιση λιγα πραγματα.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Kαι αλλα πολλα απο το τηλεφωνο λεει !!Sprwxti γιατι δεν της ανοιγεις θρεντ!!!
Εγω μια φορα την πηρα και μου ηταν αρκετη!!!Γουστα ειναι αυτα!!Κανει πολυ ωραια πιπα αλλα μιλαει ασχημα στο τηλεφωνο!
Να το προσεξει αυτο !!
mounomagnitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Η ΛΙΝΤΑ Η ΤΡΕΛΙΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ......
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΤΕ ΜΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΤΕ ΜΕ
θα μας φαει τα παντα ολα!ΛΙΝΤΑ = Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α
Συναγωνιστές, την Ναταλί την έχω πάρει μια φορά και ήταν αρκετή. Συμφωνώ ότι είναι ευγενική, αλλά έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1. σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης ΔΕΝ ΓΔΥΘΗΚΕ καν.
2. δεν άφηνε πιασίματα
3. με το που μπήκε στο δωμάτιο με ξεβράκωσε, φόρεσε προφυλακτικό στο πεσμένο μου μόριο και άρχισε πεολειχία
4. απλά διεκπαιρεωτικό σεξ που δεν το φχαριστίθηκα
ίσως δεν ήταν η μέρα της, ίσως μας έχει καλομάθει η Σόνια... δεν ξέρω. πάντως από εμφάνιση δεν υστερώ (η ίδια μου είπε ότι είμαι ωραίο παιδί) ήμουν φρεσκοπλυμένος και ευγενικός.
Στο τέλος δε, με ρώτησε από που έμαθα για αυτήν και όταν της απάντησα ότι "μια φορά ψάχνοντας την Σόνια είδα εσένα και μου έμεινες απωθημένο, έτσι τσέκαρα το site και ήρθα να σε γνωρίσω", με το που άκουσε τις λέξεις 'Σόνια' και 'site' μου έπιασε μια ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ η οποία αν ήταν προκαταρτικά και μια ανεκτή πίπα θα πάθαινα την πλάκα μου μαζί της (είναι ωραίο μωρό) και δεν θα έγραφα όλα τα ανωτέρω.
1. σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης ΔΕΝ ΓΔΥΘΗΚΕ καν.
2. δεν άφηνε πιασίματα
3. με το που μπήκε στο δωμάτιο με ξεβράκωσε, φόρεσε προφυλακτικό στο πεσμένο μου μόριο και άρχισε πεολειχία
4. απλά διεκπαιρεωτικό σεξ που δεν το φχαριστίθηκα
ίσως δεν ήταν η μέρα της, ίσως μας έχει καλομάθει η Σόνια... δεν ξέρω. πάντως από εμφάνιση δεν υστερώ (η ίδια μου είπε ότι είμαι ωραίο παιδί) ήμουν φρεσκοπλυμένος και ευγενικός.
Στο τέλος δε, με ρώτησε από που έμαθα για αυτήν και όταν της απάντησα ότι "μια φορά ψάχνοντας την Σόνια είδα εσένα και μου έμεινες απωθημένο, έτσι τσέκαρα το site και ήρθα να σε γνωρίσω", με το που άκουσε τις λέξεις 'Σόνια' και 'site' μου έπιασε μια ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ η οποία αν ήταν προκαταρτικά και μια ανεκτή πίπα θα πάθαινα την πλάκα μου μαζί της (είναι ωραίο μωρό) και δεν θα έγραφα όλα τα ανωτέρω.
Καλησπερα και χρονια πολλα σε οσουσ γιορταζουν σημερα
Μιας και σημερα ειναι η γιορτη μου λεμε με κατι φιλαρακια να παμε στο studio lela αλλα στο σιτε του studio δεν λει πια κοπελα δουλευει και το σταθερο τηλ δεν ανηκει σε συνδρομητη ........ ενω στο κινητο δεν απαντησε κανεις.
Μηπος κλεισανε για διακοπες
Αν καποιος γνωριζει μια γρηγορη απαντηση ειναι καλοδεχουμενη.
ελπιζω να μην κανω μαλακια που ρωταω ανοιχτα για συγκεκριμενο studio
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Μιας και σημερα ειναι η γιορτη μου λεμε με κατι φιλαρακια να παμε στο studio lela αλλα στο σιτε του studio δεν λει πια κοπελα δουλευει και το σταθερο τηλ δεν ανηκει σε συνδρομητη ........ ενω στο κινητο δεν απαντησε κανεις.
Μηπος κλεισανε για διακοπες
Αν καποιος γνωριζει μια γρηγορη απαντηση ειναι καλοδεχουμενη.
ελπιζω να μην κανω μαλακια που ρωταω ανοιχτα για συγκεκριμενο studio
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
ολα καλα , απλα θα επρεπε να γραφεις στον παρακατω συνδεσμο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις