Ωραία τα κορίτσια ! Γράψε μας και κανά πρόγραμμα, να ξέρουμε πότε θα σπάσουμε τον κουμπαρά μας !
Σαντρα(τσεχα)10"00 - 18"00
Αλεξια 18"00 - 02"00
Ωραία τα κορίτσια ! Γράψε μας και κανά πρόγραμμα, να ξέρουμε πότε θα σπάσουμε τον κουμπαρά μας !
ακριββαινει το σουσαμι γι αυτο δεν εχει κουλουρι....
Σωστός ο παίκτης!!...
Η τιμούλα είναι "μούλα"!!
Χαμηλώστε τιμές!!Ξυπνήστε!!
[size=15pt]Σαντρα(τσεχα)10"00 - 18"00[/size]
Αλεξια 18"00 - 02"00
Πρεπει να να ειναι η κοπελα που ειδα στην Σαββατιατικη τσαρκα στο Κωνσταντινουπολεως 94 το βραδυ.
Αρκετα εντυπωσιακη κοπελα, εκτος απροοποτου, θα τιμηθει καποια στιγμη..........
Εσενα δεν σε νοιαζει.Kαι τι μάς νοιάζει άν καί πότε θα την τιμήσεις;
Εσενα δεν σε νοιαζει.
Αλλους που μου στελνουν pm και με ρωτανε πληροφοριες για τα κοριτσια, τους νοιαζει.
Εγραψα ααπλα την αποψη μου για την κοπελα.Στα προσωπικά μηνύματα να απαντάς με προσωπικό μήνυμα.Κράτα την διαφήμιση για τούς κολλητούς σου.
Εγραψα ααπλα την αποψη μου για την κοπελα.
Αν εσυ το βλεπεις για διαφημιση, δικο σου θεμα.
Δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση.
Καλη σου μερα.
αυτόν τον παίδαρο πως θα τον ξε...κολουριάσουμαι??????
αυτη ειναι μια μελαχρινη ρωσιδα την τιμησα πριν καμια 10καρια μερες στο λελας με παζαρι 40 καλη καυλα η κοπελα τσιμπουκι πρωτο χαστουκια στα κωλομερια αλλα ξεχαστηκα να βαλω κριτικηΠρεπει να να ειναι η κοπελα που ειδα στην Σαββατιατικη τσαρκα στο Κωνσταντινουπολεως 94 το βραδυ.
Αρκετα εντυπωσιακη κοπελα, εκτος απροοποτου, θα τιμηθει καποια στιγμη..........
Εγω αυτη που ειδα στο Κων 94, γυρω στις 24:00 ηταν ξανθια και μου την παρουσιασαν σαν Σαντρα (τσεχα) και μοιαζει αρκετα με την κοπελα των φωτογραφιων.αυτη ειναι μια μελαχρινη ρωσιδα την τιμησα πριν καμια 10καρια μερες στο λελας με παζαρι 40 καλη καυλα η κοπελα τσιμπουκι πρωτο χαστουκια στα κωλομερια αλλα ξεχαστηκα να βαλω κριτικη