Νέα

Legalise It φεστιβάλ Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zarralee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
θα ερθει κανεις στο λιγκαλα'ι'ζ στις 8 του μα'ι'η ?το μερος που θα γινει ειναι το αλσος γαλατσιου.πολλα συγκροτημα,διαφορετικα ειδη μουσικης και παρα πολλα μικρομαγαζα θα μας περιμενουνε για δυο φανταστικες μερες!

Επισκέπτης
Ειχα παει σε ενα, δεν θυμαμε χρονιά 2004 ή 2005 και μαλλον ηταν το πρωτο που ειχε γινει. Locomondo, One Drop και αλλοι που δεν θυμαμε. Καλη φαση, αλλα εδω και καποια χρονια κανουμε το δικο μας φεστιβαλ, στη φυση και ειναι καλυτερα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Γεια σου ρε Παραλίμνιε άρχοντα!!!Το έχω ψήσει πολύ για camping στη φύση φέτος! :rockon:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Α και βεβαια θα ειμαι εκει οπως τα τελευταια τρια χρονια...ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ...

Επισκέπτης
Γεια σου ρε Παραλίμνιε άρχοντα!!!Το έχω ψήσει πολύ για camping στη φύση φέτος! :rockon:

Γεια σου και σενα αδερφε. Θα λαβεις "οδηγιες χρησεως" και αφισακι που θα κοληθει σε συγκεκριμενα μονο μερη, οταν ειναι ολα ετοιμα. ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Να σαι καλά ρε φίλε!Περιμένω εναγωνίως τα νεότερα για το φετινό camping :)

OP
OP
Z

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ελα χιτσ φρομ δε μπονγκ το ξερει και η κουτση μαρια βαλε κανα οντιο χ να ανοιξει το μυαλο

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ειχα παει σε ενα, δεν θυμαμε χρονιά 2004 ή 2005 και μαλλον ηταν το πρωτο που ειχε γινει. Locomondo, One Drop και αλλοι που δεν θυμαμε. Καλη φαση, αλλα εδω και καποια χρονια κανουμε το δικο μας φεστιβαλ, στη φυση και ειναι καλυτερα.
σωστος :thumbsup: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν θα ναι τυχαιο που δεν θυμασαι τιποτα....
smoking-030.gif
peace-and-love-033.gif

OP
OP
Z

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ελα και πλησιαζει να ανεβαινουμε σιγα σιγα!εναντια στις απαγορευσεις..παιζει και καμπινγκ για τους λατρεις του ειδους στο χωρο του φεστιβαλ μεσα.ενας φιλος σκαει με το βανακι του το οποιο ειναι ειδικα ρυθμισμενο και φτιαγμενο για υπαιθρειο καμπινγκ.πεταει και δυο σκιες φωσφοριζε και βγαζει καρεκλακια και τραπεζι..αρχηγικα πραματα.κλασσικα μεσα στα μικρομαγαζα παιζει οτι τραβαει το γουστο σας.απο φαγητο,ρακιες μεχρι σουπερ μπονγκς σε προσιτες τιμες...η ρακι εχει γυρω στα 5 ευρω το φλασκι.οσον αφορα το θεμα γυναικες...παιζουνε παρα πολλες κοπελες πανεμορφες που την βλεπουνε νερά'ι'δες και ξωτικα για να σε καβλωσουνε στο φουλ..

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην παραλια του μοσχατου θα γινει απ οτι πηρε το ματι μου καπου

Επισκέπτης
ελα και πλησιαζει να ανεβαινουμε σιγα σιγα!εναντια στις απαγορευσεις..παιζει και καμπινγκ για τους λατρεις του ειδους στο χωρο του φεστιβαλ μεσα.ενας φιλος σκαει με το βανακι του το οποιο ειναι ειδικα ρυθμισμενο και φτιαγμενο για υπαιθρειο καμπινγκ.πεταει και δυο σκιες φωσφοριζε και βγαζει καρεκλακια και τραπεζι..αρχηγικα πραματα.κλασσικα μεσα στα μικρομαγαζα παιζει οτι τραβαει το γουστο σας.απο φαγητο,ρακιες μεχρι σουπερ μπονγκς σε προσιτες τιμες...η ρακι εχει γυρω στα 5 ευρω το φλασκι.οσον αφορα το θεμα γυναικες...παιζουνε παρα πολλες κοπελες πανεμορφες που την βλεπουνε νερά'ι'δες και ξωτικα για να σε καβλωσουνε στο φουλ..

Αμα την εχω "ακουσει" καλα με τις μουσικες και τα πιωματα ολες νεραιδες θα μου μιαζουν. Μαλλον ψηνομε να ερθω αν και τα οικονομικα μου ειναι χαλια.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Απο την μακρινή Τσιάπας χαιρετίζουμε την εκδήλωση!!!!!!
Απ'το τίπι δεν θα βγω, γιατί πίνω μπάφους και παίζω προ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom