al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Ε δε φαντάζομαι να εννοείς το full moon?Μην εκθέτουμε ονόματα και καταστάσεις στην πιάτσα είναι
Ε δε φαντάζομαι να εννοείς το full moon?Μην εκθέτουμε ονόματα και καταστάσεις στην πιάτσα είναι
Μπάρα έχει...το ποιος χορεύει είναι άλλη συζήτησηΕ δε φαντάζομαι να εννοείς το full moon?
Ααα είπα κι εγώ...Μπάρα έχει...το ποιος χορεύει είναι άλλη συζήτηση
Αυτό μόνο στριπτιζαδικο δεν θεωρηται!Μπάρα έχει...το ποιος χορεύει είναι άλλη συζήτηση
Προηγούμενη εβδομάδα περνούσα έξω από μπλου ιγκουάνα πήγα να σταματήσω. . ..αλλά μόλις θυμήθηκα τι μουνια είχε κάποτε πάτησα γκάζι και έφυγαΟλόκληρη Θεσσαλονίκη 3 στριπτηζαδικα...τι ψάχνεις μετά
Σε ποια κατηγορία το κατατασσεις γιατί έχω και εγώ αυτήν την απορία δεν μπορώ να βρω κατηγορίαΑυτό μόνο στριπτιζαδικο δεν θεωρηται!
Μόνο που περάσει κάποτε εκείνη η ξανθιά η Ρουμάνα δεν θυμάμαι πως την λένε με την υπερφυσική κωλαρα τι να δεις από κει πέρα;.... παρεπιπτόντως το καλοκαίρι είχε άλλη ξανθια Ρουμάνα η οποία ήταν πάνω από 30 αλλά πολύ δυνατή ειδικά σε όσους αρέσουν οι νταρντανεςΠροηγούμενη εβδομάδα περνούσα έξω από μπλου ιγκουάνα πήγα να σταματήσω. . ..αλλά μόλις θυμήθηκα τι μουνια είχε κάποτε πάτησα γκάζι και έφυγα
Αυτό και το καραμέλα πιστεύω ανήκει στην κατηγορία ( καλός τον μαλακα) ..Σε ποια κατηγορία το κατατασσεις γιατί έχω και εγώ αυτήν την απορία δεν μπορώ να βρω κατηγορία
Στο καραμέλα πήγα με ένα φίλο πριν το Πάσχα είχε ένα νταλαβερι εκεί....κάτσαμε καμία ώρα μόνοι ήμασταν δεν μπήκε ψυχή... πιστεύω από τότε δεν πρέπει να πήγε άλλος πελάτηςΑυτό και το καραμέλα πιστεύω ανήκει στην κατηγορία ( καλός τον μαλακα) ..
Σόου δεν έχουν ...
Μουναρες δεν θα βρεις ...
Και από την ώρα που θα μπεις είσαι σκαναρισμενος για άδειασμα τσέπης ..
Να πληρώσω 20 ευρώ ποτό κοπέλας +10 το δικό μου μόνο για καλησπέρα,γυναίκες μέτριας κατάστασης και δεν αξίζει να προχωρήσεις καταστάσεις ..
Είναι μόνο για τίποτα τουρίστες και επαρχιώτες να τους ριμαζουν τις τσέπες .
Χίλιες φορές να πας σε κανένα συνοικιακό κωλομπαρο πιο καλά θα περάσεις και θα πληρώσεις και τα ανάλογα που αντιστοιχούν ..αν και το νήμα κωλομπαρα έχει πεθάνει εδώ και καιρό ,όλοι οι συναθλητές μας επτωχευσαν ,τους ρήμαξαν οι καριολεςΣτο καραμέλα πήγα με ένα φίλο πριν το Πάσχα είχε ένα νταλαβερι εκεί....κάτσαμε καμία ώρα μόνοι ήμασταν δεν μπήκε ψυχή... πιστεύω από τότε δεν πρέπει να πήγε άλλος πελάτης
Φίλε τελευταία πήγαμε στο φουεγκο και στο Ρομέο....έπαθα σοκ με τον κόσμο που ειχε....μιλάμε γινόταν κόλαση και στα δυο δεν είχε καρέκλα να κάτσουμε.... εντάξει τώρα δεν υπάρχει επίπεδο σε γυναίκες ούτε καν μπαίνεις σε φάση να κάνεις κριτική αλλά πραγματικά ο τόσος κόσμος που είχε με σόκαρε δεν το περίμεναΧίλιες φορές να πας σε κανένα συνοικιακό κωλομπαρο πιο καλά θα περάσεις και θα πληρώσεις και τα ανάλογα που αντιστοιχούν ..αν και το νήμα κωλομπαρα έχει πεθάνει εδώ και καιρό ,όλοι οι συναθλητές μας επτωχευσαν ,τους ρήμαξαν οι καριολες
Ξέρω πήγα και εγώ .Φίλε τελευταία πήγαμε στο φουεγκο και στο Ρομέο....έπαθα σοκ με τον κόσμο που ειχε....μιλάμε γινόταν κόλαση και στα δυο δεν είχε καρέκλα να κάτσουμε.... εντάξει τώρα δεν υπάρχει επίπεδο σε γυναίκες ούτε καν μπαίνεις σε φάση να κάνεις κριτική αλλά πραγματικά ο τόσος κόσμος που είχε με σόκαρε δεν το περίμενα
Είναι γεμάτα γιατί και δεν υπάρχουν επιλογές και γιατί είναι οικονομικότερα...Ξέρω πήγα και εγώ .
Επίπεδο σε γυναίκες πλέον δεν θα βρεις ,τα έχουμε πει και στο άλλο νήμα .
Είναι οι δευτεροτριτες πλέον ..όταν δούλευαν τα καλά αυτές ήταν στα ίδια μαγαζιά αλλά φαντάσου πόσο απαρατήρητες περνούσαν.
Και αυτά τα βλέπεις γεμάτα γιατί τα μισά κωλομπαρα έχουν κλείσει και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές .
Όπως είπε ο Πατσίνο για τα στριπτιζαδικα
Μόνο με Raissa ανεβαίνει το επίπεδο δεν παίζεται η κοπέλαΓέλα ο κόσμος.....μετά το πλατιμουμ το απόλυτο χάος με κάποιες εκλάμψεις κατά διαστήματα... σύμφωνο απόλυτα..
Εννοείται φίλε,τι να έρθει να κάνει με σένα και με εμένα ;Είναι γεμάτα γιατί και δεν υπάρχουν επιλογές και γιατί είναι οικονομικότερα...
Μιλάμε για χάος στις τιμές..... αλλά και γιατί απ' τι είδα τις γυναίκες την είχαν πιασμένες μεγάλοι σε ηλικία οπότε αυτοί είναι σταθεροί και θέλουν αλλά πράγματα
Εννοείται οι παππούδες είναι σκληροπυρηνικοι...μιλάμε ρίχνουν κάτι γλωσσοφιλα σε κάτι φάτσες οι οποίες είναι χτυπημένες απ' το Τσερνομπίλ στάνταρΕννοείται φίλε,τι να έρθει να κάνει με σένα και με εμένα ;
Οι παππούδες είναι σταθεροί αγαπουληδες.
Μόνο άμα πας και έχουν αναδουλειες θα σε πλησιασουν
Νατάσα τι έξτρα προσφέρει στην σαμπάνια? την έχω σταμπάρει από προηγούμενη φορά κι έλεγα να την τιμήσω. παίζει τίποτα περισσότερο πέρα από χορούς και τρίψιμο?Αναλόγως με ποια και τι θέλεις………
Ρουμάνα με υπερφυσικό κωλο εκεί ήταν η Ντανα.Μόνο που περάσει κάποτε εκείνη η ξανθιά η Ρουμάνα δεν θυμάμαι πως την λένε με την υπερφυσική κωλαρα τι να δεις από κει πέρα;.... παρεπιπτόντως το καλοκαίρι είχε άλλη ξανθια Ρουμάνα η οποία ήταν πάνω από 30 αλλά πολύ δυνατή ειδικά σε όσους αρέσουν οι νταρντανες
Δεν είναι ότι πτώχευσαν, είναι ότι δεν υπάρχει μια μουναρα γυναίκα να σε φτιάξει να ξοδέψεις για πάρτυ της. Αν είχε μια χαρά θα υπήρχε κόσμος που θα ξόδευε λεφτάΧίλιες φορές να πας σε κανένα συνοικιακό κωλομπαρο πιο καλά θα περάσεις και θα πληρώσεις και τα ανάλογα που αντιστοιχούν ..αν και το νήμα κωλομπαρα έχει πεθάνει εδώ και καιρό ,όλοι οι συναθλητές μας επτωχευσαν ,τους ρήμαξαν οι καριολες