Νέα

Laura (Sugar-Barbies)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 687
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.144
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/laura-sugar-barbies/]Laura (Sugar-Barbies)[/url]

BABY
Ιουλίου 08, 2007

Laura απο Sugar - Barbies και πριν Ladies Tours για οσους αναρωτιουνται που την ξερουν.
Το κοριτσοπουλο δεν κανει για την δουλια πρωτον και βαριεται παρα πολυ αυτο που κανει δευτερον, εχει δε τρομερα ψυχολογικα προβληματα με την παρτυ της.
Με λιγα λογια πηγαμε να γαμησουμε και καταληξαμε να κανουμε ψυχαναληση γαμω το σπιτι μου.
ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ.

Gourounakos
Ιουλίου 10, 2007

Σημερινή εμπειρία λοιπόν από Laura. Χτυπάω πόρτα και μου ανοίγει με ρούχα λαϊκής, ένα 7αράκι. Ας το προσπεράσω. Αφού μιλάμε για 4-5 λεπτά της λέω να πάμε για ντουζάκι μαζί. Έχω κάνει μου απαντά. Επιστρέφω και αρχίζουμε με τα προκαταρκτικά φιλάκια τριψίματα κτλ (τελικά δεν είχε κάνει ντουζάκι γιατί μύριζαν οι μασχάλες), περιμένω να πάρει την κάτω βόλτα αλλά δεν κάνει κίνηση. Τέλος πάντων λέω ας αρχίσω εγώ, την φιλάω στα βυζάκια , κατεβαίνω κοιλίτσα , της βγάζω τα ρούχα της λαϊκής και κοιτάω προς τα πάνω. Απίστευτο!!! η γκομενα κοιτούσε τηλεόραση!!! Της χαΙδεύω το γκροβεράκι και μου τραβάει το χέρι. Στο site εντωμεταξύ λέει a-level included και πολλά άλλα included. Μου λέει εχτρα 50 γιούρια. Εεε δε μασάω άλλο, έτσι κι αλλιώς είχα καταλάβει οτι θα έκλαιγα για 400γιούρια, της λέω σορυ αλλά site λέει άλλα πράγματα. Λάθος θα έγινε μου λέει. Όχι όμως δικό μου της απαντώ φέρε πίσω τα 400 και φεύγω όπως ήρθα. Έτσι κι έγινε , μετά μου έστειλε ΣΜΣ το πρακτορείο να ρωτήσει αν πήγα και τους είπα για τα εξτρα που ήταν έξτρα αλλά δεν μου έδωσαν εξήγηση.
Ελπίζω να σώσω κάποιον από κλάμα γιατί θα είναι εδώ 4-5 μέρες ακόμα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom