Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Επισκέπτης
Στο δε Βυζάντιο, το ελληνικό στοιχείο ήταν το κυρίαρχο όποτε θα ήταν δύσκολο να εξεγερθεί κατά του εαυτού του...
Η πιο διασημη Βυζαντινη Εξεγερση ειναι αυτη του Νικα...κοινωνικο υποβαθρο,αλλα οχι εθνικο.
Ασε που ο Ιουστινιανος αυτοαποκαλουνταν ΡΩΜΑΙΟΣ,και οταν ακουγε Ελληνας ζοχαδιαζοταν.
Νομιζω ειναι ενα καλο παραδειγμα του τι εννοω οταν λεω οτι εξεγερσεις ΕΘΝΙΚΟΥ χαρακτηρα πριν το 1300 περιπου δεν υπηρχαν ΚΑΘΟΛΟΥ.

Π.χ. στον 100ετη πολεμο ΜΕΤΑ το 1400 εχουμε ΕΘΝΙΚΑ χαρακτηριστικα στην διαμαχη,πριν παραμενει ενας τυπικος,τυπικοτατος πολεμος μεταξυ Βασιλεων την εποχη της Φεουδαρχιας.
οκ συμφωνώ. Ωστόσο δεν αυτοπροσδιορίζοταν άμεσα ως Έλληνες  (ελέγχεται, δεν έχω κάποια πηγή, μπορεί και να το έκαναν σποραδικά) αλλά ως εικονολάτρες. Το περιεχόμενο του στοιχείου που τους συνείχε ωστόσο ήταν "ελληνικό". Κάτι σε ευθεία αντίθεση όμως όχι με ρωμαικά στοιχεία αλλά ανατολικά , ασιατικά. Η Αυτοκρατορία τότε απέκτησε ελληνικά χαρακτηριστικά. Φυσικά όχι κατά τη μορφή και τους τύπους και τα ονόματα, αλλά κατά το περιεχόμενο.
Υπαρχει μια συγχυση(απαντω και στο ποστ του Str8)που καλλιεργειται σκοπιμα ΙΜΟ:Τα οποια πολιτισμικα και θρησκευτικα στοιχεια που συνεδεαν τους Ελληνες(και Ρωμαιους),και που οπως παρατηρεις σωστα ερχονταν σε αντιθεση με τα Ασιατικα,ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ απο τυπους σαν τον Παπαρηγοπουλο σε"αποδειξη"οτι οι Ελληνες υφιστανται ως Εθνος απο την αρχαιοτητα.
Το οτι οι Αρχαιοι Ελληνες αλληλοσφαζονταν με ιδιαιτερη ανδρεια ανα 20ετια περιπου,ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ως Αθηναιοι,Σπαρτιατες κλπ.θεωρειται δευτερευον.

Ξαναλεμε δεν θελω"Εθνικο υποβαθρο"και-με το συμπαθειο-τριχες κατσαρες,θελω εθνικη εξεγερση ΚΑΘΕΑΥΤΗ:Εμεις οι Ελληνες το ΓΕΝΟΣ θελουμε να ξεκουμπιστουν οι Ρωμαιοι,Τουρκοι,Νεφιλιμ η και 'γω δεν ξερω τι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σκορπιέ μην κρύβεσαι

Αδικήθηκες? Για πες μου

Nα ξέρεις ότι έχω και επιμονη, και υπομονή

Έμπλεξες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συμφωνώ απολύτως. Με άλλη βάση όμως.

Προφανώς όποιος βρίζει κατά συνήθεια άλλους χρήστες σωστά γίνεται warned.
Αρκεί το σχετικό μέτρο να επεκτείνεται σε όλους όσους βρίζουν και όχι επιλεκτικά και καθ' υπόδειξη.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ WARNED ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ NACHO ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο NACHO ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕ Ο HOTSCORIOS ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ, ΕΔΟΣΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ NACHO ΠΡΙΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ Ο HOT. META EIDA TH BΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ HOT.ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MODERATING ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΦΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ! ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟ ΑΜΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ MODERATION ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΣΚΟΡΠΙΕ ΟΛΕ!
ΣΚΟΡΠΙΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η πιο διασημη Βυζαντινη Εξεγερση ειναι αυτη του Νικα...κοινωνικο υποβαθρο,αλλα οχι εθνικο.
Ασε που ο Ιουστινιανος αυτοαποκαλουνταν ΡΩΜΑΙΟΣ,και οταν ακουγε Ελληνας ζοχαδιαζοταν.
Νομιζω ειναι ενα καλο παραδειγμα του τι εννοω οταν λεω οτι εξεγερσεις ΕΘΝΙΚΟΥ χαρακτηρα πριν το 1300 περιπου δεν υπηρχαν ΚΑΘΟΛΟΥ.

Π.χ. στον 100ετη πολεμο ΜΕΤΑ το 1400 εχουμε ΕΘΝΙΚΑ χαρακτηριστικα στην διαμαχη,πριν παραμενει ενας τυπικος,τυπικοτατος πολεμος μεταξυ Βασιλεων την εποχη της Φεουδαρχιας.Υπαρχει μια συγχυση(απαντω και στο ποστ του Str8)που καλλιεργειται σκοπιμα ΙΜΟ:Τα οποια πολιτισμικα και θρησκευτικα στοιχεια που συνεδεαν τους Ελληνες(και Ρωμαιους),και που οπως παρατηρεις σωστα ερχονταν σε αντιθεση με τα Ασιατικα,ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ απο τυπους σαν τον Παπαρηγοπουλο σε"αποδειξη"οτι οι Ελληνες υφιστανται ως Εθνος απο την αρχαιοτητα.
Το οτι οι Αρχαιοι Ελληνες αλληλοσφαζονταν με ιδιαιτερη ανδρεια ανα 20ετια περιπου,ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ως Αθηναιοι,Σπαρτιατες κλπ.θεωρειται δευτερευον.

Ξαναλεμε δεν θελω"Εθνικο υποβαθρο"και-με το συμπαθειο-τριχες κατσαρες,θελω εθνικη εξεγερση ΚΑΘΕΑΥΤΗ:Εμεις οι Ελληνες το ΓΕΝΟΣ θελουμε να ξεκουμπιστουν οι Ρωμαιοι,Τουρκοι,Νεφιλιμ η και 'γω δεν ξερω τι.

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά οι Έλληνες εκτός από εθνική συνείδηση, με την έννοια τη φυλετική, είχαν και Ευρωπαϊκή :cheesy: Είπε ο Θεμιστοκλής στον Σπαρτιάτη Ναύαρχο: Να διώξουμε τους βαρβάρους από την Ευρώπη. Πας μη Ελλην Βαρβαρος, Ομόαιμον και άλλα πολλά που είναι καταγεγραμένα ότι τα είπαν κάποιοι. Το αντιθέτο;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ νομίζω ότι το warn ήταν απλά μια προειδοποίηση με βάση τη συμπεριφορά του μέχρι τώρα

Θεωρώ όμως ότι κακώς έγινε ΜΟΝΟ warned και ότι ένα moderated ήταν πιο κοντά στις απαιτήσεις

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ WARNED ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ NACHO ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο NACHO ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕ Ο HOTSCORIOS ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ, ΕΔΟΣΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ NACHO ΠΡΙΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ Ο HOT. META EIDA TH BΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ HOT.ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MODERATING ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΦΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ! ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟ ΑΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ MODERATION ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

Ε! Ε! Φάουλ! Απαγορεύεται συνεχώς τονισμένα και κεφαλαία!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αστείο ήταν φυσικά!
Στο θέμα μας!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ WARNED ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ NACHO ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο NACHO ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕ Ο HOTSCORIOS ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ, ΕΔΟΣΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ NACHO ΠΡΙΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ Ο HOT. META EIDA TH BΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ HOT.ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MODERATING ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΦΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ! ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟ ΑΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ MODERATION ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

Μεγάλε εγώ όσο κι άν με έβριζαν ποτέ δεν ζήταγα τιμωρία τους μέχρι σήμερα που
είδα τα 'περίεργα' και ζήτησα ίσες αποστάσεις, τώρα αυτά που γράφεις ούτε εσύ ο ίδιος
δεν τα πιστεύεις.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ WARNED ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ NACHO ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο NACHO ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕ Ο HOTSCORIOS ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ, ΕΔΟΣΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟ NACHO ΠΡΙΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ Ο HOT. META EIDA TH BΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ HOT.ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MODERATING ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΦΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ! ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟ ΑΜΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ MODERATION ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

ναι αλλα μην γραφεις με κεφαλαια γιατι θα αναγκαστω να σου το πω να το σβησεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν έχω σκοπό να ασκήσω συμβουλευτική, να πάρω προαγωγή ή να μου πουν ευχαριστώ.
Για την ακρίβεια δεν κάνω συγκεκριμένες υποδείξεις.

Απλά κάτι πάει λάθος εδώ, εδώ και πολύ καιρό, και δεν βλέπω γιατρειά.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Hot, όπως και τελικά δεν ήταν μόνο ο πάπιας.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εγώ νομίζω ότι το warn ήταν απλά μια προειδοποίηση με βάση τη συμπεριφορά του μέχρι τώρα

Θεωρώ όμως ότι κακώς έγινε ΜΟΝΟ warned και ότι ένα moderated ήταν πιο κοντά στις απαιτήσεις

...χαχαχα, ΜΑΛΙΣΤΑ μίλησε και η εφοσερίτσα, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
που από τα πάνω από 3000 μηνύματά του τα περισσότερα είναι αισχρές βρισιές προς
άλλα μέλη που δεν συμφωνούν με τις 'δικές του σωστές απόψεις' ...χαχαχα

Το σωστό είναι όποιος βρίσει ΠΡΩΤΟΣ να μην προστατεύεται μετά από moderators
και να μπορεί ο θιγόμενος να αντεπιτεθεί και να τον βρίσει όσο θέλει
(αυτό έκανα εγώ στην εφοσερίτσα μέχρι σήμερα γι αυτό και είναι θυμωμένη)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
...αχαχαχαχ, Καλέ Καλέ !!! Ξύπνησε η αδελφή εν χριστό του ελέους και του παντελεήμονος πρώην αττικής,
            Καλέ Η εφοσερίτσα μας, η πιο καβλωμένη νεοταξίτισα, καλή ώρα σαν τη ρεπούστη...αχαχαχα
  μωρή πουστέ τζαζλή κατέ ψωλό-φαγού τεκνό δε θα βγάνς απ' εδώ μωρήηηη πούστραααααα !!!!

Διαβάστε ΣυνΈλληνες το τουρκολάγνο γιουσουφάκι ζάκ κλουζώ, ενώ μας έλεγε ΨΕΜΑΤΑ στην αρχή οτι οι τούρκοι
έφτιαξαν μόνοι τους άρμα μάχης, μετά παραδέχεται οτι είναι ΝοτιοΚορεάτικο και απλά δίνουν άδεια παραγωγής
με μεταφορά τεχνολογίας στους τούρκους, βέβαια ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ άρχισε να βρίζει, λες
και άμα βρίσει αυτός και δέκα ακόμα μαιμούδες προφίλ κάτι θα καταφέρουνε....χεχεχε

ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,
  ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

βρέ μαλακισμένο, εσύ απαλλάσεσαι λόγω βλακείας, κάστε στη γωνιά σου και μην ανακατεύεσαι
με πράγματα που δεν καταλαβαίνεις μαλακιστήρι.

Γέλα προδοτικό πουστράκι όσο μπορείς, θα έρθει η ώρα σας, και τότε θα τα πούμε
μια και καλή. Είσαι τυχερός που βρίσκεσαι στην Ελλάδα, μια χώρα στοχοποιημένη
από τα 'Αφεντικά' σου, γιατί αν αυτά τα Προδοτικά που εκστομίζεις τα έλεγες στην
χώρα που αγαπάς την τουρκία, τώρα ήδη θα είσουν στις φυλακές και θα σε 'κερνάγανε'
μπουκάλια κοκακόλες (στο κολοσουφρίδι σου πουστράκι) σίχαμα δίποδο, ενώ θα σου
είχανε κόψει τ' αχαμνά, θα στα είχαν τηγανίσει και θα στα είχαν δώσει να τα φάς,
όλα αυτά βέβαια μπορεί να μην τα καταλάβαινες γιατί θα σου είχαν λοιώσει το κεφάλι
και με εγκεφαλική παράλυση δεν θα καταλάβαινες και πολλά.

Αυτοί είναι οι 'φίλοι σου', να χαίρεσαι όσο είσαι ζωντανός στην Ελλάδα ΠΡΟΔΟΤΗ.

Στα 'γουναράδικα' θα πάτε όταν έρθει η ώρα πουστράκι...χεχεχε

Την μόνη συνεκμετάλλευση που θα σου δώσουν οι τούρκοι γαμιάδες σου πουστράκι
  είναι αυτή της κολοτρυπίδας σου, δηλαδή θα σε γαμάνε αυτοί αλλά και θα σε
  αφήνουν να γαμάς και σύ τη σούφρα σου με τους δονητές σου ...μουάχαχαχα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δεν έχω σκοπό να ασκήσω συμβουλευτική, να πάρω προαγωγή ή να μου πουν ευχαριστώ.

Αγαπητέ streetwalker εγώ έχω το χαρακτηριστικό να μην βρίζω πρώτος, αλλά εάν
με βρίσουν τότε ...χεχεχε, καταλαβαίνεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σκορπιέ επιμένεις ότι αδικήθηκες;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ρε enforcer αυτά είναι πολύ καλά :2funny: θυμίζουν άλλες εποχές + στον Σκορπιό

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εμενα μ αρεσε αυτο με τους κωλους, το αιμα και το ειτζ. Ειχε μια λυρικοτητα, μια μεστοτητα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Είμαστε και οι 2 μέλη. Παλιά. Πιο παλιά από όσο ίσως εκτιμούν οι πιο νέοι.

Σαν απλά μέλη, οι γνώμες μας είναι ισοδύναμες.

Εκτιμάς ότι ο σκορπιός αδικήθηκε? Καλώς

Εγώ όμως εκτιμώ ότι του έγινε χάρη

Δεν υπάρχει τέλειο moderation.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μεγάλε εγώ όσο κι άν με έβριζαν ποτέ δεν ζήταγα τιμωρία τους μέχρι σήμερα που
είδα τα 'περίεργα' και ζήτησα ίσες αποστάσεις, τώρα αυτά που γράφεις ούτε εσύ ο ίδιος
δεν τα πιστεύεις.
Τον έβρισες το nacho?Σε κουβέντα άσχετη με πολιτικά? Έφαγε warn ο nacho?που είδες εσύ την άνιση μεταχείρηση???Η διαφορά είναι ότι ο nacho απλά ζήτησε συγγνώμη το παιδί ενώ εσύ κλαίγεσαι σα καμιά γκόμενα για ένα warn!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΣΚΟΡΠΙΕ ΜΟΝΟ ΕΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η λογικι παντα νικα!!!!!!!!!και ποτε δε βριζι!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom