ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ανακατεύτηκες μεγάλε δεν στο ζήτησε κανείς !!!
Εγώ πιστεύω οτι τα σχετικά με τον νάτσο είναι η 'αφορμή' και
τί έγινε με ειρωνεύτηκε, τον ψιλοέχεσα που ειρωνευόταν όλους μας τους μπουρδελιάρηδες
με έβρισε θα του απαντούσα κ.λ.π.
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ το θέμα μου λαθρομετανάστες και αριστεριστές δολοφονούν την κοινωνία μας
και άστα τα άλλα λόγια να αγαπιώμαστε, έχουμε καταλάβει τί καπνό φουμάρει ο καθένας και το
να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου το μόνο που πετυχασίνεις είναι να γίνεις περισσότερο ρόμπα
Δε ρωτάω κανέναν για να επέμβω αλλά είναι στην κρίση μου! Δεν ειρωνεύτηκε εσένα μόνο αλλά γενικά τη δραστηριότητα για την οποία αναφέρεται το σάιτ! Τα μπουρδέλα! Το κατάλαβε, το παραδέχτηκε ότι ήταν άστοχο από μέρους του και ΕΛΗΞΕ!
Τώρα εσύ παραβίασες τον κανόνα ναι η όχι? Τι σε νοιάζει άμα το κάνουν και άλλοι κλπ! Εσύ να κοιτάς να είσαι σωστός και άσε τους άλλους να παρανομούν! Είτε είναι μέλη είτε moderator! Και εμένα με κρίνουν μην ανησυχείς! Αλλά τυχαίνει να μην είσαι εσύ ο κριτής μου! Τι να κάνουμε τώρα!
Τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές έχουν φτάσει τη χώρα εδώ που είναι! Και όχι οι λαθρομετανάστες! Κάνουμε κάτι στραβό και άμα πάει κάποιος να επιβάλει την τάξη γκρινιάζουμε! Όχι γιατί δε κάναμε στραβό αλλά αρχίζουμε σα παιδάκια " γιατί και ο άλλος κλπ". ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ! Άμα καθένας κοίταζε το ρόλο του και τη δουλειά του όλα θα ήταν πιο απλά! Έκανεσ παραβίαση? Πάρε την ποινή σου και μη μιλάς! Άμα δεν είχες κάνει τίποτα να πω οκ! Το τι θα κάνω εγώ με τους άλλους δεν αφορά εσένα! ΟΚ? Γράψε ήσυχα ήσυχα την άποψή σου σύμφωνα με τους κανόνες και δε σε πειράζει κανείς!
Βέβαια για το λαθρομετανάστη που παραβιάζει το νόμο , προτείνεις θανατική ποινή! Μόνο εσύ μπορείς ατιμώρητα να παραβιάζεις κανόνες!
Α είχες πει ότι έχεις πάει και στρατό! Δε το βλέπω!Αν πας και έχεις αυτή τη συμπεριφορά δε θα καλοπεράσεις στο εγγυώμαι! Και αξιόμαχος στρατός- όπως πρεσβεύεις ότι πρέπει να έχουμε- χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει!