...χαχαχα, άντε να μαζευτείτε όλα τα νεοταξιτάκια να κάνουμε μια μεγάλη ομορφιά ...
Αλλά πρέπει να είστε δυναμικοί, νά π.χ. σαν το εφοσερίτσα που βρίζει ασύστολα...χαχαχα
Είσαι υπάλληλος? σε πληρώνουν για να ποστάρεις αηδίες?
...χαχαχα, άντε να μαζευτείτε όλα τα νεοταξιτάκια να κάνουμε μια μεγάλη ομορφιά ...
Αλλά πρέπει να είστε δυναμικοί, νά π.χ. σαν το εφοσερίτσα που βρίζει ασύστολα...χαχαχα
δεν έβρισε εσένα αλλά τις απόψεις σου και τα θέματα που ανοίγεις. Δεν είπε κανέναν ζωντόβολο.
Με έβρισε άμεσα με είπε νούμερο, αλλά βέβαια κατανοώ 'τις δημοκρατικές σας αποφάσεις'
πιστεύετε στη 'δημοκρατία' όσο και ο Στάλιν ο μεγάλος Πατερούλης ...χαχαχα
24. οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες!
...
27. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας.
Υ.Γ. Άλλος νεολογισμός 'Σταλινικού τύπου' από τον σεβαλιεράκο, δεν έβρισε λέει εμένα
το εφορσεράκι αλλά τις απόψεις μου !!! ...χαχαχα
Μα εάν ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ τις απόψεις του άλλου και τον βρίζεις πόσο μα πόσο 'δημοκράτης' είσαι ?
Με έβρισε άμεσα με είπε νούμερο,
άιντε ρε ταγάρια μη κοιμάστε ελάτε να του την πέσουμε ! Και μη μασάτε ρε , εγώ είμαι εδώ! Μη μασάτε, από τις απειλές του τα τρία, δύο θα μας κάνει!...χαχαχα, όπα όπα νά και ο βοθρούλης, άντε γίνατε τρείς !!!
...χαχαχα, λείπουν ακόμα πολλοί νεοταξίτες, άντε παλικάρια μου μπείτε στο θέμα
βρίστε με δυναμισμό, σας καλύπτει και ο chevalier fidele ...χεχεχε
Ρε νομιζεις οτι ολοι συνενοουνται για να ασχοληθουν μαζι σου; μηπως ντυνεσαι κρυφα και Μεγας Ναπολεων;...χαχαχα, ώπα ώπα νά και ο βοθρούλης, άντε γίνατε τρείς !!!
...χαχαχα, λείπουν ακόμα πολλοί νεοταξίτες, άντε παλικάρια μου μπείτε στο θέμα
βρίστε με δυναμισμό, σας καλύπτει και ο chevalier fidele ...χεχεχε
Γιατι ΚΑΠΩΣ θα πρεπει να αυτοπροσδιοριζονταν οι εικονολατρες,ΚΑΠΟΥ θα πρεπει να αναφερονταν ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.Δεν ειναι σημερινο φρουτο ο αυτοπροσδιορισμος-σε κανενα ποσταρισμα δεν ανεφερα κατι τετοιο.όντως. Θα ήταν πολύ πρώιμο το να είχε. Αλλά γιατί αντιφάσκω για πες μου?
Ο.Κ. 88π.Χ-1600μ.Χ. περιπου.
Έτσι για να νιώσετε ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ είναι εδώ και βασιλεύει! Να καταλάβετε ότι κάθε σας αντίσταση είναι μάταιη!
Ρε νομιζεις οτι ολοι συνενοουνται για να ασχοληθουν μαζι σου; μηπως ντυνεσαι κρυφα και Μεγας Ναπολεων;
άιντε ρε ταγάρια μη κοιμάστε ελάτε να του την πέσουμε ! Και μη μασάτε ρε , εγώ είμαι εδώ! Μη μασάτε, από τις απειλές του τα τρία, δύο θα μας κάνει!
Γιατι ΚΑΠΩΣ θα πρεπει να αυτοπροσδιοριζονταν οι εικονολατρες,ΚΑΠΟΥ θα πρεπει να αναφερονταν ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.Δεν ειναι σημερινο φρουτο ο αυτοπροσδιορισμος-σε κανενα ποσταρισμα δεν ανεφερα κατι τετοιο.
Οποτε εχει σημασια το ΠΩΣ αυτοπροσδιοριζονταν:Εαν το καναν ως Ελληνες,ως Αρμενιοι η ως οτιδηποτε αλλο.(Εκει και η αντιφαση)
Η αν το καναν απλα σαν Χριστιανοι,οπως και εγινε κατα τα φαινομενα.Ο.Κ. 88π.Χ-1600μ.Χ. περιπου.
Προσοχη,οι εξεγερμενοι πρεπει να αναφερονται στην ΕΘΝΙΚΗ τους καταγωγη,οχι στην Θρησκεια τους.Εμεις οι Ελληνες το ΓΕΝΟΣ,και οχι οι Ελληνες την Θρησκεια.
πρόσεχε εσύ να μην στα κόψω τα δύο που έχεις και στα δώσω για γεύμα ...χαχαχα
Τι εκανε ο κατσαριδας παλι?
Κανε κανα αλλο copy paste ρε κολεοπτερο,μας μπερδευεις.
Αυτά να βλέπετε από 'τους γνωστούς αγνώστους' του site που το 'παίζουν' και διαχειριστές,
το αστείο είναι που συζητάτε μαζί τους με επιχειρήματα και με διάθεση να τους πείσετε...χεχεχε
Υ.Γ. Εφοσερίτσα ....χαχαχα, έλα τρυφερό μου πλάσμα, συμφώνησε να βριστούμε όλοι μας
όσο θέλουμε χωρίς όρια, και σας κάνω σκόνη όλους μαζί τους ανθέλληνες νεοταξίτες
Το θηρίο που βλέπει να τελειώνουν οι μέρες του εξαγριώνεται περισσότερο. Στα λόγια όμως μένει