vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειναι λιγο off topic αλλα ηθελα να ρωτησω και ας απαντησει καποιος που γνωριζει, εαν ειναι αληθεια οτι ελαχιστοι αυτοκρατορες του βυζαντιου ηταν Ελληνες
Ρε κουμπαρε,ΕΣΥ δεν εγραψες οτι το Ελληνικο Εθνος υπαρχει εδω και 'γω δεν ξερω ποσες χιλιαδες χρονια?
Και εγω σου λεω οτι μπορει να υπαρχουν Ελληνες εδω και 5000 χρονια,Γαλλοι εδω και 3000 χρονια Τουρκοι εδω και 1000000 χρονια...που να εχουν τον πολιτισμο τους,που εξελισσεται ομως δεν ειναι στατικος,και που να αυτοπροσδιοριζονται ως Ελληνες,Γαλλοι,Τουρκοι και 'γω δεν ξερω τι αλλο.
ΕΘΝΟΣ ομως Ελληνικο,Γαλλικο,Τουρκικο η και γω δεν ξερω τι αλλο υπαρχει εδω και 500-600 χρονια ΜΑΞΙΜΟΥΜ.
Φερε μου εσυ η οποιοσδηποτε αλλος το παραδειγμα ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ εξεγερσης του"προαιωνιου Εθνους των Ελληνων" στο μεσοδιαστημα 146π.χ.-1600μ.Χ(περιπου).
Γιατι μην μου πειτε οτι ηταν Ελληνας και ο Ιουστινιανος η ο Θεοδοσιος,του πουστη δλδ.
Ενα παραδειγμα εστω...Παρτο το γαμιολικο,10 ευρω εχει.
Τι σημαινει η Coca-Cola στην υπογραφη σου?
ειναι λιγο off topic αλλα ηθελα να ρωτησω και ας απαντησει καποιος που γνωριζει, εαν ειναι αληθεια οτι ελαχιστοι αυτοκρατορες του βυζαντιου ηταν Ελληνες
Ρε κουμπαρε,ΕΣΥ δεν εγραψες οτι το Ελληνικο Εθνος υπαρχει εδω και 'γω δεν ξερω ποσες χιλιαδες χρονια?
Και εγω σου λεω οτι μπορει να υπαρχουν Ελληνες εδω και 5000 χρονια,Γαλλοι εδω και 3000 χρονια Τουρκοι εδω και 1000000 χρονια...που να εχουν τον πολιτισμο τους,που εξελισσεται ομως δεν ειναι στατικος,και που να αυτοπροσδιοριζονται ως Ελληνες,Γαλλοι,Τουρκοι και 'γω δεν ξερω τι αλλο.
ΕΘΝΟΣ ομως Ελληνικο,Γαλλικο,Τουρκικο η και 'γω δεν ξερω τι αλλο υπαρχει εδω και 500-600 χρονια ΜΑΞΙΜΟΥΜ.
Φερε μου εσυ η οποιοσδηποτε αλλος το παραδειγμα ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ εξεγερσης του"προαιωνιου Εθνους των Ελληνων" στο μεσοδιαστημα 146π.χ.-1600μ.Χ(περιπου).
Γιατι μην μου πειτε οτι ηταν Ελληνας και ο Ιουστινιανος η ο Θεοδοσιος,του πουστη δλδ.
Ενα παραδειγμα εστω...Παρτο το γαμιολικο,10 ευρω εχει.
οπως φανταζομαι και σημερα
εγω δεν υπηρξα μεχρι τα 21 υπηκοος της Ελλαδας αλλα ημουν Ελληνας
με τι κριτήρια?
σήμερα έλληνας λογίζεται ο υπήκοος του ελληνικού κράτους. Τότε?
Ενα παραδειγμα ΜΙΑΣ εξεγερσης του"Εθνους"των Ελληνων στο μεσοδιαστημα 146π.χ.-1600μ.Χ. παρακαλω...
όμαιμον, ομόδοξον, ομόγλωσσον και ομότροπον
Υπήκοος του Ελληνικού Κράτους λογίζεται. Αν πας στη Γερμανία θα λογίζεσαι υπήκοος του Γερμανικού Κράτους μπορώ να φανταστώ.
η εικονομαχία. Η απαγόρευση των εικόνων συνάντησε ισχυρή αντίσταση στις ελληνόφωνες περιοχές της κυρίως Ελλάδας. Η απεικόνιση του θείου ή η απαογόρευση περιείχε ισχυρά στοιχεία πολιτισμικά από πίσω. Δεν ήταν μόνο ζήτημα αν θα είχαν εικόνες ή όχι.
Μη ξεχνάμε κράτησε 150 χρόνια και ήταν σκληρή και έντονη διαμάχη.
όχι του ελληνικού. Εκτός αν αλλάξεις σκόπιμα. Και πληρείς τα κριτήρια υηκοότητας του κράτους εκείνου.