Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δε μπορώ να καταλάβω σε τι σχετίζεται το σχόλιό σου με την παράθεση.

μάλλον για το πραγματωθεί σου την είπε σεβαλιεράκο, αλλά οκ

σιγά μην προσλάβουμε και διορθωτές κειμένου πριν ποστάρουμε στο Μπουρδέλα.

Υ.Γ. Σε 'έτσουξε' πολύ το θέμα: Λαθρομετανάστες και Αριστεριστές Δολοφονούν την Κοινωνία Μας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ τα μαθαίνουν αυτά. Πιθανώς σε κάποιες χώρες να λένε ότι ο Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας

ναι ρε στο δημοτικό. Ότι πεις. Και στο κατηχιτικό. Δηλαδή δεν έγινε επίσημη γλώσσα της Βυζαντινής Αυοκρατορίας η ελληνική ε? Α και ο αυτοκράτορας δεν ονομαζόταν imperator graecorum. Τα έγραψαν χρυσαυγίτες καθηγητές και καλόγεροι του Αγίου Όρους - συγγραφείς προπαγανδιστικών εθνικιστικών βιβλίων δημοτικού. Καθένας το βιολί του εδώ μέσα. Καλά παληκάρια μου ότι πείτε δε φέρνουμε αντίρρηση!

Ούτε που θυμάμαι τι έλεγαν τα βιβλία του δημοτικού!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μάλλον για το πραγματωθεί σου την είπε σεβαλιεράκο, αλλά οκ

σιγά μην προσλάβουμε και διορθωτές κειμένου πριν ποστάρουμε στο Μπουρδέλα.

Υ.Γ. Σε 'έτσουξε' πολύ το θέμα: Λαθρομετανάστες και Αριστεριστές Δολοφονούν την Κοινωνία Μας

εσάς σασ τζούζει που η νέα τάξη και η πρόοδος επιβάλλεται ε?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ τα μαθαίνουν αυτά. Πιθανώς σε κάποιες χώρες να λένε ότι ο Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας

Αγαπητέ Λενόρο, στον Περισσό και στην Κουμουνδούρου όταν τους κάνουνε
'Κατήχηση' τους κάνουνε τα 'μυαλουδάκια τους' 'salad maceduan' ...χαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι ρε στο δημοτικό. Ότι πεις. Και στο κατηχιτικό. Δηλαδή δεν έγινε επίσημη γλώσσα της Βυζαντινής Αυοκρατορίας η ελληνική ε? Α και ο αυτοκράτορας δεν ονομαζόταν imperator graecorum. Τα έγραψαν χρυσαυγίτες καθηγητές και καλόγεροι του Αγίου Όρους - συγγραφείς προπαγανδιστικών εθνικιστικών βιβλίων δημοτικού. Καθένας το βιολί του εδώ μέσα. Καλά παληκάρια μου ότι πείτε δε φέρνουμε αντίρρηση!

Ούτε που θυμάμαι τι έλεγαν τα βιβλία του δημοτικού!

Συμφωνώ μαζί σου :2funny: :2funny: αυτό λέω. Είναι στις elementary γνώσεις.

Επισκέπτης
ιστορικά αυτό είναι η μεγαλύτερη πατάτα που μπορείς να πεις...
αυτοκρατοριά ΧΩΡΙΣ στρατιωτική υπεροχή ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
Για αυτο και εφερα σαν παραδειγμα μιας Αυτοκρατοριας που"επεζησε"την Ρωσια:Στην Ρωσια υπαρχουν πολλες και διακριτες εθνοτητες αλλα ο Στρατος ειναι ΡΩΣΙΚΟΣ και αναφερεται στην κεντρικη εξουσια της"Μοσχοβιας",οπως ονομαζοταν η Ρωσια μεχρι το 1600 περιπου.

Και οταν λεμε Ρωσικος Στρατος εννοουμε οτι καποιος Αξιωματικος μπορει να ειναι Νταγκεστανος π.χ.την καταγωγη.

Κλασσικο χαρακτηριστικο μιας Αυτοκρατοριας.
Οι βυζαντινοί αυτοκράτορες ονομάζοταν από τους δυτικούς imperator graecorum. Επίσης  επίσημη γλώσσα της Αυτοκρατορίας από την εποχή του Αυτοκράτορα Ηράκλειο ήταν τα ελληνικά. (Από τα λατινικά που ήταν ως τότε).Μετά την Εικονομαχία η αυτοκρατορία ουσιαστικά εξελληνίστηκε.
1)Στην υστερη περιοδο,οπου αναφερθηκε και ο Str8.Ο Επισημος τιτλος παντως-τον οποιο διεκδικουσαν μεχρι τελους οι Αυτοκρατορες-ηταν Ρωμαικη Αυτοκρατορια.Κατι σαν το ΚΚΕ ρε παιδι μου,ειχαν το copyright ενα πραμα.
2)Εξελληνιστικε ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ομως,πολυ σωστα.Δεν αντιφασκουν σε τιποτε αυτα απο οσα εγραψα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αγαπητέ Λενόρο, στον Περισσό και στην Κουμουνδούρου όταν τους κάνουνε
'Κατήχηση' τους κάνουνε τα 'μυαλουδάκια τους' 'salad maceduan' ...χαχαχαχα
εδώ εγώ ισχυρίστηκα ότι η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορά είχε εξελληνιστεί σε σημείο όντως να μιλάμε για ελληνική αυτοκρατορία.  Ανέφερα ως ένδειξη ότι οι τότε δυτικοί αποκαλούσαν το Βυζαντινό Αυτοκράτορα imperator graecorum ( Αυτοκράτορας των Ελλήνων). Σε αντίθεση με κάποια επιχειρήματα "αριστερών". Και εσύ μου λες ότι "αυτά λένε στην Κουμουνδούρου¨"!!!

Α και όχι δε τα διάβασα σε βιβλία δημοτικού. Έχω μετριοφροσύνη , είμαι άχρηστος σε πολλά, αλλά μια γνώση ιστορίας μετά από τόσα χρόνια μελέτης αλλά και ιστορικής αντίληψης μπορώ να πω ότι την κουτσοέχω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
2)Εξελληνιστικε ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ομως,πολυ σωστα.Δεν αντιφασκουν σε τιποτε αυτα απο οσα εγραψα.

Δλδ πριν, το 500μχ  π.χ. ποιοι ζούσαν εκεί; :2funny: και  :2funny: :2funny: :2funny: τι πολιτισμό είχαν :2funny: :2funny: :2funny: βοήθεια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Για να εξελληνίστηκε όμως κάποιοι λόγοι συνέτρεχαν. Δε συνέβη έπειτα από κλήρωση. Φυσικά δεν ήταν και κάποιο πρώιμο ελληνικό εθνικό κράτος έτσι? Όπως οι απολυταρχίες που εμφανίστηκαν στη Δύση καναν αιώνα μετά την πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ( Ισπανία Φίλιππος Β, Αγγλία, Ερρίκος Η, Γαλλία Λουβοδίκος ΙΔ, Ρωσία Μέγας Πέτρος, Πρωσία Φρειδερίκος Γουλιέλμος και Αυστρία Φερδινάνδος, οι χαρακτηριστικότεροι μονάρχες της απολυταρχίας).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Το θέμα για τους Λαθρομετανάστες και τους Αριστεριστές και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ επίδασή τους στην Χώρα μας
το κάνανε γαργάρα τα παλικαράκια !!! Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε, κατόπιν τούτου, και για να μην συνεχίζετε να μου κάνετε μπουρδέλο το θέμα που άνοιξα, ζητώ από τον Duracell να τα διαχωρίσει αυτό
που άνοιξα εγώ κι αυτό που άνοιξε ο farkeli
αλλοιώς θα το ξαναανοίξω εγώ ...χεχεχε

Είναι καιρός να αποδοθούν ευθύνες: πολιτικές, πρωτίστως, αλλά και διοικητικές. Η απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των δύο νεαρών αστυνομικών και συμπολιτών μας, που απλά έκαναν τη δουλειά τους, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Ακολούθησε μια συντονισμένη απόπειρα διασυρμού και αποδόμησης της ΕΛΑΣ με αφορμή το συμβάν της 6ης Δεκεμβρίου, που προετοίμασε το έδαφος για τη δράση αντιεξουσιαστών, αριστεριστών και (αλλοδαπών κυρίως) κακοποιών. Το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», δούλεψε καλά και προετοίμασε το έδαφος. Και ενώ ουδείς αστικός πολιτικός φορέας δείχνει να ανησυχεί ή διαμαρτύρεται για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών, η απείθεια καθίσταται κανόνας, η έννομη τάξη καταρρέει, η κοινωνική συνοχή δοκιμάζεται, ο τρόμος κυριαρχεί πάνω στις πόλεις μας αλλά και στην ύπαιθρο, ενώ ο πολίτης καθίσταται έρμαιο των διαθέσεων του κάθε λαθρομετανάστη και πυρομανή ή μανιακού αριστεριστή, που έχει καταληφθεί από «επαναστατική» διάθεση.

Η κοινωνία μας δείχνει να έχει καταληφθεί από ομάδες αριστεριστών και αλλοδαπών κακοποιών. Καιρός λοιπόν να διεκδικήσουμε πίσω και να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, πριν βρεθούμε «ελεύθεροι πολιορκημένοι» στα διαμερίσματά μας, ή βιώσουμε την πραγματικότητα των εσωτερικών και φυλασσόμενων πόλεων-οάσεων, που υφίστανται ήδη σε αστικές περιοχές των ΗΠΑ (π.χ. στην Καλιφόρνια) και στη Νότια Αφρική. Ήδη, η Κυψέλη, τα Πατήσια, το Παγκράτι, η Πλατεία Βικτωρίας, η Πλατεία Κουμουνδούρου, ο Άγιος Παντελεήμονας, η Πλατεία Ομόνοιας, η ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αχαρνών και η Πλατεία Αττικής, μεταξύ πολλών άλλων, τείνουν να εξελιχθούν σε ζώνες ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας. Οι Έλληνες κάτοικοι των παραπάνω συνοικιών της Αθήνας, είναι έκθετοι στις διαθέσεις των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι, άνευ στοιχειώδους έστω ελέγχου, εγκαταστάθηκαν εδώ ετσιθελικά και δεν κρύβουν την πρόθεσή τους να μείνουν, αλλά και να μετατρέψουν τη γη μας σε μια πολυπολιτισμική αποικία, όπου η ανομία θα αποτελεί τον κανόνα.

Για πολύ καιρό τώρα, τα κόμματα της αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, που κόπτονται υπέρ των «δικαιωμάτων» των μεταναστών και των εργαζομένων (εκτός των αστυνομικών φυσικά, αυτοί είναι «γουρούνια και δολοφόνοι»), διαβρώνουν την κοινωνία μας, προσπαθώντας να εμφυτεύσουν στην κοινωνία μας 1.500.000 μετανάστες (Σημ.HotScorpios: 2.500.000+), υποβοηθώντας έτσι την κατάρρευση των μισθών και τη γενικότερη απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Τώρα, δεν έχουν μια λέξη να αρθρώσουν για την ανθρωπόκτονα επίθεση κατά των δύο αστυνομικών. Σφυρίζουν αδιάφορα. Στις δε οργανώσεις και συνιστώσες της άκρας αριστεράς, επιχαίρουν και δεν το κρύβουν και καθόλου.

Και γιατί να μην επιχαίρουν; Βρίσκονται πολύ κοντά στο στόχο τους να επιβάλλουν τον ερυθρό τρόμο, χρησιμοποιώντας μάλιστα και μεγάλο αριθμό «μισθοφόρων», που έπεσαν ως μάννα εξ ουρανού: τους λαθρομετανάστες. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, βοηθώντας όπου είναι αυτό απαραίτητο τις αρχές, θα βρεθούμε όλοι υπήκοοι ενός απάνθρωπου και ολοκληρωτικού κράτους, όμηροι στα χέρια των εγχώριων μισελλήνων της Νέας Τάξης

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τα πάντα ρεί και ουδέν μένει τρυφερό μου αγόρι ...χεχεχε
είστε τελειμένοι. Ο αγώνας σας είναι άνισος. Όσο γρηγορότερα το καταλάβετε και προσαρπσθείτε στις εξελίξεις τόσο το καλύτερο για σας. Ο πλανήτης δε σας σηκώνει καταλάβετέ το.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
είστε τελειμένοι. Ο αγώνας σας είναι άνισος. Όσο γρηγορότερα το καταλάβετε και προσαρπσθείτε στις εξελίξεις τόσο το καλύτερο για σας. Ο πλανήτης δε σας σηκώνει καταλάβετέ το.

ποιά 'αντιπροσωπεία' έμεινε ανοιχτή τρυφερό μου αγόρι όταν έκλεισε το εργοστάσιο ?
...χαχαχα γιά απάντησέ μας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το έχετε διαβάσει έτσι, ότι οι Σερβοκροάτες και οι Αυστροούγγροι στέλναν εταίρες στην Ακαδημία του Πλάτωνος; :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το έχτε διαβάσει έτσι, ότι οι Σερβοκροάτες στέλναν εταίρες στην Ακαδημία του Πλάτωνος; :2funny:

μακάρι να στελναν και σήμερα! Γιατί οι συγκεκριμένες φυλές απέχουν άραγε?

Επισκέπτης
Ρε κουμπαρε,ΕΣΥ δεν εγραψες οτι το Ελληνικο Εθνος υπαρχει εδω και 'γω δεν ξερω ποσες χιλιαδες χρονια?

Και εγω σου λεω οτι μπορει να υπαρχουν Ελληνες εδω και 5000 χρονια,Γαλλοι εδω και 3000 χρονια Τουρκοι εδω και 1000000 χρονια...που να εχουν τον πολιτισμο τους,που εξελισσεται ομως δεν ειναι στατικος,και που να αυτοπροσδιοριζονται ως Ελληνες,Γαλλοι,Τουρκοι και 'γω δεν ξερω τι αλλο.

ΕΘΝΟΣ ομως Ελληνικο,Γαλλικο,Τουρκικο η και 'γω δεν ξερω τι αλλο υπαρχει εδω και 500-600 χρονια ΜΑΞΙΜΟΥΜ.

Φερε μου εσυ η οποιοσδηποτε αλλος το παραδειγμα ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ εξεγερσης του"προαιωνιου Εθνους των Ελληνων" στο μεσοδιαστημα 146π.χ.-1600μ.Χ(περιπου).

Γιατι μην μου πειτε οτι ηταν Ελληνας και ο Ιουστινιανος η ο Θεοδοσιος,του πουστη δλδ.

Ενα παραδειγμα εστω...
Για να εξελληνίστηκε όμως κάποιοι λόγοι συνέτρεχαν. Δε συνέβη έπειτα από κλήρωση. Φυσικά δεν ήταν και κάποιο πρώιμο ελληνικό εθνικό κράτος έτσι? Όπως οι απολυταρχίες που εμφανίστηκαν στη Δύση καναν αιώνα μετά την πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ( Ισπανία Φίλιππος Β, Αγγλία, Ερρίκος Η, Γαλλία Λουβοδίκος ΙΔ, Ρωσία Μέγας Πέτρος, Πρωσία Φρειδερίκος Γουλιέλμος και Αυστρία Φερδινάνδος, οι χαρακτηριστικότεροι μονάρχες της απολυταρχίας).
Παρτο το γαμιολικο,10 ευρω εχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom