Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Aπο τη μια εινι οι εθνικοφρονες 50αρηδες με χρεη καραφλα εχουν μεινει ακομα υπαλληλοι και ειναι χωρισμενοι,και απο την αλλη οι Μεταμοντερνοι αριτερουληδες το πολλυ 40αρηδες ειτε αιωνιοι φοιτητες ειτε απομηζουν πατρικο εισοδημα ειτε μονιμοι ανεργοι και συζητατε για ενα θεμα χωρις το παραγοντα κοινη λογικη....Ο παραγοντας κοινη λογικη λεει το εξης...Η Ελλαδα ειναι μια δυτικη χωρα της ΕΕ του ΝΑΤΟ με τα προβληματα και τα καλα που εχει το να εισαι εδω και 60 χρονια μια χωρα του δυτικου καπιταλισμου...Συγκρινουν οι στοκοι την ανατολικη Ευρωπη με την Ελλαδα και αναριωτιουνται κιολας και απορουν.....Οι Μουσουλμανοι στο 90% ειναι καθυστερημενοι και δεν εχουν θεση στη δυτικη κοινωνια,αλλα ποιος σας ειπε ρε ντουγανια οτι οσοι προερχονται απο την Ασια η Β,Αφρικη ειναι ολοι Μουσλμανοι???τους πιο πολλους δεν τους ενδιαφερει καν η θρησκεια απλα θελουν να δουλεψουν να βγαλουν φραγκα....Επειδη προφανως οι περισοτεροι που συζητατε η μονη πιατσα που ξερετε ειναι αυτη με τις πουτανες και οχι η πραγματικη πιατσα η αγορα τα μαγαζια οι δουλιες,θα σας πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων 20-35 ειναι πουτανακια και σκατοφλωροι και δεν ιδρωνει ο κωλος τους....Ζουνε με το 10αρικο της Μαμας και με το στοιχημα και μενουν στα 25 και στα 30 στο πατρικο τους ειτε ειναι φοιτητες και το παιζουν οτι εχουν και αποψη για τη ζωη....Ξερω μπαγκλαντεζους,ινδους που ειναι κατω απο τα 30 και κανουν 3 δουλιες,οχι λαντζες...με δικα τους μαγαζια με εισαγωγες απο την πατριδα τους ,με ,με ,με που πληρωνουν τους φορους την ιδια στιγμη που ο αντοιστιχος Ελληνας ακουει σνικ και το παιζει μαγκια με τα λεφτα της Μαμας......Οποτε το προβημα ειναι αλλου γιατι αμα εγω εβρισκα Ελληνα υπαλληλο θα τον επερνα για να μου δουλεψει,δεν θα ερθει ομως εργατης και θα θελει και διαλλειμα για τσιγαρο και 8ωρακι....Το πακιστανι θα μου δουλεψει 12 ωρες χωρις διαλλειμαι και θα μου πει και ευκαριζτω αφεντικο....