Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Aπο τη μια εινι οι εθνικοφρονες 50αρηδες με χρεη καραφλα εχουν μεινει ακομα υπαλληλοι και ειναι χωρισμενοι,και απο την αλλη οι Μεταμοντερνοι αριτερουληδες το πολλυ 40αρηδες ειτε αιωνιοι φοιτητες ειτε απομηζουν πατρικο εισοδημα ειτε μονιμοι ανεργοι και συζητατε για ενα θεμα χωρις το παραγοντα κοινη λογικη....Ο παραγοντας κοινη λογικη λεει το εξης...Η Ελλαδα ειναι μια δυτικη χωρα της ΕΕ του ΝΑΤΟ με τα προβληματα και τα καλα που εχει το να εισαι εδω και 60 χρονια μια χωρα του δυτικου καπιταλισμου...Συγκρινουν οι στοκοι την ανατολικη Ευρωπη με την Ελλαδα και αναριωτιουνται κιολας και απορουν.....Οι Μουσουλμανοι στο 90% ειναι καθυστερημενοι και δεν εχουν θεση στη δυτικη κοινωνια,αλλα ποιος σας ειπε ρε ντουγανια οτι οσοι προερχονται απο την Ασια η Β,Αφρικη ειναι ολοι Μουσλμανοι???τους πιο πολλους δεν τους ενδιαφερει καν η θρησκεια απλα θελουν να δουλεψουν να βγαλουν φραγκα....Επειδη προφανως οι περισοτεροι που συζητατε η μονη πιατσα που ξερετε ειναι αυτη με τις πουτανες και οχι η πραγματικη πιατσα η αγορα τα μαγαζια οι δουλιες,θα σας πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων 20-35 ειναι πουτανακια και σκατοφλωροι και δεν ιδρωνει ο κωλος τους....Ζουνε με το 10αρικο της Μαμας και με το στοιχημα και μενουν στα 25 και στα 30 στο πατρικο τους ειτε ειναι φοιτητες και το παιζουν οτι εχουν και αποψη για τη ζωη....Ξερω μπαγκλαντεζους,ινδους που ειναι κατω απο τα 30 και κανουν 3 δουλιες,οχι λαντζες...με δικα τους μαγαζια με εισαγωγες απο την πατριδα τους ,με ,με ,με που πληρωνουν τους φορους την ιδια στιγμη που ο αντοιστιχος Ελληνας ακουει σνικ και το παιζει μαγκια με τα λεφτα της Μαμας......Οποτε το προβημα ειναι αλλου γιατι αμα εγω εβρισκα Ελληνα υπαλληλο θα τον επερνα για να μου δουλεψει,δεν θα ερθει ομως εργατης και θα θελει και διαλλειμα για τσιγαρο και 8ωρακι....Το πακιστανι θα μου δουλεψει 12 ωρες χωρις διαλλειμαι και θα μου πει και ευκαριζτω αφεντικο....

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δυστυχως συνεχιζεις να εισαι κολλημενος.
1. Οι πιπες δεν πανε στις οικογενειες, αλλα επειδη κατι ειπες για κομμουνια (υποτιμητικη λεξη που μονο οι φασιστες χρησιμοποιουν), εγραψα οτι οι δικοι σου (οι ιδεολογικα δικοι σου, δηλαδη οι δεξιοι) επαιρναν πιπες στους Γερμανους. Ευτυχως υπηρξαν και λιγοι δεξιοι που προχωρησαν στην εθνικη αντισταση.
2. Ειμαι αντιφα, και πιστευω στον ελευθεριακο κομμουνισμο, χωρις κομματα, πατερουληδες, σταλιν,ηγεσιες κλπ.
3.Αυτους που μας λενε κοτοπουλα; εχεις δει πολλους κομμουνιστες, αναρχικους να κλαιγονται οπως οι δικοι ΣΟΥ;Ποιος απο εδω μεσα παραδεχεται οτι ειναι Χρυση Αυγη, εθνικιστης, νεοναζι; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ουτε εσυ. Εσυ για πες μου, που προδιοριζεσαι ιδεολογικα και πολιτικα. Γιατι ελα τωρα , μην κοροϊδευομαστε. Ιδεολογικα εισαι προς τα δεξια και οι λεξουλες (κομμουνια,λαθρο) που χρησιμοποιεις ανηκουν στην ακρα δεξια. Το στυλακι αυτο που εχεις : εγω ειμαι ηρεμος, εγω δεν ειμαι με κανεναν, εγω ημουν αριστερος, το ειχε κι ο Ρουπακιας που εσφαξε τον Ελληνα Π.Φυσσα και ελεγε οτι ηταν πρωην ΚΚΕ . Θες να με πεισεις οτι προερχεσαι απο αριστερη οικογενεια και τους αποκαλεις κομμουνια; Μας δουλευεις ρε μαγκα;
4.Αυτοι με τους οποιους χαριεντιζεσαι και ανταλλασεις φιλοφρονησεις, μολις παραδεχτηκαν οτι ουτε τους Αλβανους θελουν, ουτε κανενα μεταναστη στην Ελλαδα. Ξερεις ποια πολιτικη ιδεολογια ειναι αυτη ετσι; να σε διευκολυνω : ο ναζισμος.
5. Να σου κανω σε σενα και ολα τα ναζιδια εδω μεσα μια ευκολη ερωτηση; καπιταλισμος ή κομμουνισμος; Φυσικα καπιταλισμος θα μου πειτε. ΟΚ. αμα θελετε καπιταλισμο, φατε αναγκαστικα μεταναστες. Ο καπιταλισμος τους εχει αναγκη για αυξηση των κερδων του. Οποτε βουλωνε. Δεν μπορεις να εχεις και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.
6. Εγραψες οτι δεν σε φοβιζουν οι νεοναζι στην ΕΛλαδα, υποτιμησες την επικινδυνοτητα τους, ισως γιατι ιδεολογικα τους γουσταρεις, αλλα η ιστορια εχει δειξει τι ειναι, τον Οκτωβρη η δικαιοσυνη τους εκρινε εγκληματικη οργανωση

Προς τους λοιπους αμορφωτους πιθηκους που πανε να μου κανουν μαθηματα ιστοριας για το ....ζωικο βασιλειο , και το λιονταρι που υπερασπιζεται την περιοχη του και αλλες μαλακιες.
Το λιονταρι ειναι λιονταρι και ο ανθρωπος ειναι ανθρωπος. Αλλιως αν ειμαστε ζωα, ελα να δωσουμε ραντεβου καπου να σφαχτουμε σαν ζωα.

Τα ζωα δεν εχουν συνορα, τα συνορα ειναι ανθρωπνη επινοηση. Σημερα τα συνορα μας ειναι μεχρι τη Θρακη, πριν χρονια ηταν μεχρι την Ινδια. Τι να κανουμε τωρα; Ο Μεγας Αλεξανδρος, αφου ειχε κατακτησει ολη την Ασια, επομενως ολοι οι ασιατες ειναι Ελληνες. Αρα, τι γκρινιαζετε;

Τελος, να πω κατι : ειστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ να βριζετε ολοι εσεις οι νεοναζι τη ΝΔ.
Αχαριστοι γιατι εδω και πολλα χρονια, η μεγαλη δεξια παραταξη ανοιγε τις φτερουγες της και σας προσφερε ασυλο, προστατεψε τους ταγματασφαλιτες προγονους σας, τους χιτες , τους δοσιλογους σας, τους μαυραγοριτες σας, τους εδωσε ψωμι να φανε , τους εδωσε δουλεια. Μετεπειτα, εδωσε προστασια σε ολους τους βασιλοχουντικους συγγενεις σας, ενω τωρα εχει βολεψει στα ΜΑΤ ολα τα ιδεολογικα σας αδερφια τους χρυσαυγιτες.
Ειναι αχαριστια να βριζετε τον Κυριακο, θα σας καψει ο Θεος.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ????????ἍΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ???ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ??????ἝΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΕΙΝΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΦΙΛΕ......ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο TΣΟΜΣΚΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΓΙ ΑΥΤΟ??ἝΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ μια δικια σου κοσμοπυθεωρηση για να βρισκεις λογο υπαρξης γυρω απο κει.....Υποκριτη που θα μας μιλησεις στο μπουρδελοσαιτ για ελευθεριακο κομμουνισμο....Ντροπη σου που δηλωνεις ετσι γιατι προσβαλεις ανθρωπους και ιδεες και μια ολοκληρη σχολη φιλοσοφια;ς

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καημένα Γιουνάνια... Σας σκοτώνουν οι Φασίστες, σας σκοτώνουν οι Αντίφα, σας σκοτώνουμε κι εμείς...

Τι αμαρτίες έχετε κάνει ωρέ? Τι κατάρα έχετε? Για λύπηση είστε ...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Καημένα Γιουνάνια... Σας σκοτώνουν οι Φασίστες, σας σκοτώνουν οι Αντίφα, σας σκοτώνουμε κι εμείς...

Τι αμαρτίες έχετε κάνει ωρέ? Τι κατάρα έχετε? Για λύπηση είστε ...
καμια καλη συνταγη για κεμπαπ και sawarma εχεις να μας δωσεις?
Γιατι σαν trolαραβας δεν τα πας και πολυ καλα.
καταντησες μονοτονος

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
@Potistiss
Οπου γουσταρω θα ειμαι ρε. Που εμπλεξες τον Τσομσκι με τον Μπακουνιν μεσα, βλημα. Εχετε μαθει τον Μπακουνιν και τον κοπανατε. Τον παραδεχεσαι τον Μπακουνιν;Δεχεσαι τις αποψεις του; Οχι.

Αρα τι σε νοιαζει αν τον προσβαλλω εγω τον ελευθεριακο κομμουνισμο αν δεν σου λεει τιποτα;
Η δικη σου κοσμοθεωρια που σου δινει λογο υπαρξης ποια ειναι ακριβως;

Βγαλε πρωτα ολους τους χριστιανους εδω του site που γαμανε πουτανες, και οταν κλεισεις ΟΛΟ το site, θα βγω κι εγω.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
εγινε οκ.να εισαι καλα.
Κι εσυ. Βεβαια δεν ειχες την εντιμοτητα ουτε να πεις σε ποια πολιτικη ιδεολογια εισαι προσκειμενος.
Ουτε δειχνεις να καταλαβαινεις (ενω φαινεται να εχεις το μυαλο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους εδω μεσα ) οτι ο καπιταλισμος απαιτει φτωχους, και επομενως μεταναστες.
Για να μπουμε στο bourdela.com απο τον ωραιο μας υπολογιστη, χρειαζεται ενας εργατης φτωχος να φτιαξει τον υπολογιστη.
Στις χωρες αυτες, η φτωχια δημιουργειται ειτε απο τον υπερπληθυσμο (αρα πολλα εργατικα χερια) ,ειτε απο δικτατοριες, ειτε απο φυτευτες , δηθεν δημοκρατικες κυβερνησεις, οι οποιες δουλευουν για τους πλουσιους της χωρας.
Η υπερπροσφορα εργατικων χεριων, φθηνων μαλιστα σε αυτες τις χωρες, δημιουργει ανεργια και επομενως μεταναστευση.
Η μεταναστευση αντιστοιχα, φερνει φθηνα εργατικα χερια στην "πολιτισμενη" Ευρωπη και Αμερικη, γιατι οι μισθοι των ντοπιων ειναι υπερβολικα υψηλοι για τον καπιταλισμο. ΕΠομενως οι καπιταλιστες, δηλαδη οι εργοδοτες, εχουν οφελος απο τον μεταναστη. Αν προσλαμβαναν ντοπιους, το κοστος ζωης σου θα ηταν τετοιο, που ουτε υπολογιστη θα ειχες, ουτε βενζινη, ουτε θα πηγαινες καθε ΣΚ να φας σε ταβερνα.

Η λογικη των φασιστων οτι "αν διωξουμε ολους τους μεταναστες" τα αφεντικα θα αναγκαστουν να προσλαβουν εμας τους ΕΛληνες ειναι τελειως λαθος.
Γιατι το αφεντικο στον καπιταλισμο εχει μονο ΕΝΑΝ σκοπο : να ΑΥΞΗΣΕΙ το κερδος του.
Και δεν ειναι Μαλακας το αφεντικο, επειδη δεν θα βρισκει Πακιστανους, θα κανει ΕΣΕΝΑ Πακιστανο. Πως; αυξανοντας το κοστος ζωης, εχοντας μια δεξια κυβερνηση που του κανει τα χατηρια (καλη ωρα ο Χατζηδακης), θα σου κανει τη ζωη τοσο ακριβη, που θα παρακαλας να δουλεψεις με τον μισο απο τον κατωτατο μισθο και χωρις ενσημα.

Και αν δεν βρισκεις δουλεια ουτε εδω, θα σε κανει μεταναστη σε αλλη χωρα. Για σκεψου ε; να πας σε αλλη χωρα και οι εκει ντοπιοι να σε αντιμετωπιζουν σαν "κλεφτη Ελληνα τεμπελη".
Αλλα τι καθομαι και κανω μαθηματα πολιτικης οικονομιας στους ακροδεξιους μπετοβλακες;

Τελος σας εχω ενα κουιζ, ευκολακι.
Σε ποα ηπειρο εγινε ο μεγαλυτερος επικοισμος στην ιστορια απο μεταναστες, οι οποιοι μετα την ειδαν πατριωτες και αποκαλουν λαθραιους τους αυτοχθονες;;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Φασιστας εισαι εσυ που υπερασπιζεσαι Σαλαφιστες που υποχρεωνουν τις γυναικες τους να φορανε μπουρκες και μαντηλες μεσα στο καμινι της Αθηνας με 40 βαθμους και αυτοι κυκλοφορουν με τα κοντομανικα.
Φασιστας εισαι εσυ που υπερασπιζεσαι αποβρασματα που κανουν κλειτοριδεκτομη σε κοριτσακια 5 ετων ενω αυτοι πλασαρουν ντρογκες και κανουν ληστειες και μπουκες.
Κοιτατε εδω ενα αλλο βλημα.
Απο τη μια "λυπαται" τις γυναικες που ειναι με τις μπουρκες στην Αθηνα (σημειωση οτι στη Σ. Αραβια κυκλοφορουν με 48 κελσιου με μπουρκα), απο την αλλη θες να τις απελασεις πισω .
Απο τη μια" λυπαται" τα κοριτσακια που τους κανουν κλειτοριδεκτομη, απο την αλλη θες να τα στειλεις πισω στους ουγκανους.
Ουσιαστικα, σκατοψυχος, απλα για να μου την πει δηθεν, κανει οτι λυπαται.

Ωραια, ας διωξουμε τους αντρες τους και ας κρατησουμε γυναικες και παιδια εδω, να τα σωσουμε. Τι λες;

Παμε παρακατω.
Οπως δεχεσαι εδω Τουρκους αντικαθεστωτικους, για (καθαρα εθνικιστικους λογους κι οχι επειδη σε επιασε η καλοσυνη), ποιος σου ειπε ρε βλημα οτι αυτοι οι ανθρωποι που ερχονται εδω δεν τρεχουν να ξεφυγουν απο τους Ιμαμηδες, τους γιατρους που πανε να τους κοψουν την κλειτοριδα, τους Ταλιμπαν, τους Μουτζαχεντιν και τον ISIS? Ολοι αυτοι απο καπου τρεχουν να ξεφυγουν , αρα εσυ , ως σκατοψυχος τους λες : γυριστε πισω.

Απο που προκυπτει οτι υπερασπιζομαι ρε καραγκιοζη την κλειτοριδεκτομη; επειδη το εχουν σε καποιες χωρες, παει να πει οτι ολοι αυτοι που ερχονται εδω ειναι ετσι;
Επειδη φορανε μαντηλα, και εμενα δεν μου αρεσει, παει να πει οτι την υπερασπιζομαι; επειδη προτιμαω να σωθει η ζωη τους παρα να πεθανουν πισω στη χωρα τους;

Μπετοβλακα, γελανε και τα τσιμεντα με το ζωικο σου βασιλειο. Αν ειμαστε ζωα ρε στοκε, να την βγαζουμε εξω στο δρομο και να γαμαμε, αφου μου φερνεις παραδειγμα με λιονταρια και ζωτικο χωρο.
Φασιστες μια ζωη, ημιμαθεις και ψευτες.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Κι εσυ. Βεβαια δεν ειχες την εντιμοτητα ουτε να πεις σε ποια πολιτικη ιδεολογια εισαι προσκειμενος.
Ουτε δειχνεις να καταλαβαινεις (ενω φαινεται να εχεις το μυαλο, σε αντιθεση με τους υπολοιπους εδω μεσα ) οτι ο καπιταλισμος απαιτει φτωχους, και επομενως μεταναστες.
Για να μπουμε στο bourdela.com απο τον ωραιο μας υπολογιστη, χρειαζεται ενας εργατης φτωχος να φτιαξει τον υπολογιστη.
Στις χωρες αυτες, η φτωχια δημιουργειται ειτε απο τον υπερπληθυσμο (αρα πολλα εργατικα χερια) ,ειτε απο δικτατοριες, ειτε απο φυτευτες , δηθεν δημοκρατικες κυβερνησεις, οι οποιες δουλευουν για τους πλουσιους της χωρας.
Η υπερπροσφορα εργατικων χεριων, φθηνων μαλιστα σε αυτες τις χωρες, δημιουργει ανεργια και επομενως μεταναστευση.
Η μεταναστευση αντιστοιχα, φερνει φθηνα εργατικα χερια στην "πολιτισμενη" Ευρωπη και Αμερικη, γιατι οι μισθοι των ντοπιων ειναι υπερβολικα υψηλοι για τον καπιταλισμο. ΕΠομενως οι καπιταλιστες, δηλαδη οι εργοδοτες, εχουν οφελος απο τον μεταναστη. Αν προσλαμβαναν ντοπιους, το κοστος ζωης σου θα ηταν τετοιο, που ουτε υπολογιστη θα ειχες, ουτε βενζινη, ουτε θα πηγαινες καθε ΣΚ να φας σε ταβερνα.

Η λογικη των φασιστων οτι "αν διωξουμε ολους τους μεταναστες" τα αφεντικα θα αναγκαστουν να προσλαβουν εμας τους ΕΛληνες ειναι τελειως λαθος.
Γιατι το αφεντικο στον καπιταλισμο εχει μονο ΕΝΑΝ σκοπο : να ΑΥΞΗΣΕΙ το κερδος του.
Και δεν ειναι Μαλακας το αφεντικο, επειδη δεν θα βρισκει Πακιστανους, θα κανει ΕΣΕΝΑ Πακιστανο. Πως; αυξανοντας το κοστος ζωης, εχοντας μια δεξια κυβερνηση που του κανει τα χατηρια (καλη ωρα ο Χατζηδακης), θα σου κανει τη ζωη τοσο ακριβη, που θα παρακαλας να δουλεψεις με τον μισο απο τον κατωτατο μισθο και χωρις ενσημα.

Και αν δεν βρισκεις δουλεια ουτε εδω, θα σε κανει μεταναστη σε αλλη χωρα. Για σκεψου ε; να πας σε αλλη χωρα και οι εκει ντοπιοι να σε αντιμετωπιζουν σαν "κλεφτη Ελληνα τεμπελη".
Αλλα τι καθομαι και κανω μαθηματα πολιτικης οικονομιας στους ακροδεξιους μπετοβλακες;

Σε ποα ηπειρο εγινε ο μεγαλυτερος επικοισμος στην ιστορια απο μεταναστες, οι οποιοι μετα την ειδαν πατριωτες και αποκαλουν λαθραιους τους αυτοχθονες;;
φιλε μου δεν μπαινω στο νημα για να τσακωνομαι εχω πολλα προβληματα ηδη δεν χρειαζομαι αλλα στην ζωη μου και σου προτεινω
και εσενα να εισαι ψυχραιμος να κανεις τον αγωνα σου και να εισαι υγιης πανω απο ολα στην ζωη σου και δικαιος ανθρωπος.
χαιρομαι που τα λεμε ευχομαι οταν ηρεμησεις να τα ξαναπουμε.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
φιλε μου δεν μπαινω στο νημα για να τσακωνομαι εχω πολλα προβληματα ηδη δεν χρειαζομαι αλλα στην ζωη μου και σου προτεινω
και εσενα να εισαι ψυχραιμος να κανεις τον αγωνα σου και να εισαι υγιης πανω απο ολα στην ζωη σου και δικαιος ανθρωπος.
χαιρομαι που τα λεμε ευχομαι οταν ηρεμησεις να τα ξαναπουμε.
Ηρεμος ειμαι, εχεις την καλοσυνη να πεις σε ποια πολιτικη ιδεολογια ανηκεις; θεωρω πως απο τη στιγμη που ειχα την τιμιοτητα να σου πω και να εκτεθω, θα επρεπε να την εχεις κι εσυ, κι οχι να κρυβεσαι πισω απο τυπικοτητες κι ευγενειες. Πες μου λοιπον, ωστε να μιλαμε ξεκαθαρα.
ΥΓ. Απο ολο το παραπανω κειμενο μου, ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ, και σε τι διαφωνεις; ή απλα επιλεγεις τη φυγη γιατι κατι δεν καταλαβαινεις ή δεν μπορεις να το αντικρουσεις;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ηρεμος ειμαι, εχεις την καλοσυνη να πεις σε ποια πολιτικη ιδεολογια ανηκεις; θεωρω πως απο τη στιγμη που ειχα την τιμιοτητα να σου πω και να εκτεθω, θα επρεπε να την εχεις κι εσυ, κι οχι να κρυβεσαι πισω απο τυπικοτητες κι ευγενειες. Πες μου λοιπον, ωστε να μιλαμε ξεκαθαρα.
παοκ και ας μη γαμησω ποτε.συνδεσμος βουλγαροψυχων αθηναιων.bizim paok.ειμαστε τουρκοι αθηναιοι και ολοι ποινικοι.παοκ πανω απο ολα τα εθνη.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556

Τύπε νιώσε τι σου λένε οι υπόλοιποι ... μιλάνε για λαθρομετανάστες ... κανείς δεν έχει πρόβλημα με όσους ακολούθησαν ΝΟΜΙΜΗ διαδικασία ... όπως και οι Έλληνες όπου πήγαν στη συντριπτική πλειοψηφία τους πήγαν ΝΟΜΙΜΑ

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ΥΓ. Απο ολο το παραπανω κειμενο μου, ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ, και σε τι διαφωνεις; ή απλα επιλεγεις τη φυγη γιατι κατι δεν καταλαβαινεις ή δεν μπορεις να το αντικρουσεις;
κουκλε δεν ειμαι τιποτα το πιστευεις δεν το πιστευεις.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
παοκ και ας μη γαμησω ποτε.συνδεσμος βουλγαροψυχων αθηναιων.bizim paok.ειμαστε τουρκοι αθηναιοι και ολοι ποινικοι.παοκ πανω απο ολα τα εθνη.
Ok, τσαμπα γραφω τοση ωρα. Πες το ετσι, οτι απλα ασχολεισαι με μπαλιτσα, και που και που πιανεις καμια λεξουλα απο τα δεξια, οπως κομμουνια, λαθρο κλπ. Καλη τυχη και καλα μυαλα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Τύπε νιώσε τι σου λένε οι υπόλοιποι ... μιλάνε για λαθρομετανάστες ... κανείς δεν έχει πρόβλημα με όσους ακολούθησαν ΝΟΜΙΜΗ διαδικασία ... όπως και οι Έλληνες όπου πήγαν στη συντριπτική πλειοψηφία τους πήγαν ΝΟΜΙΜΑ
Τυπε νιωσε, οτι λιγες σειρες πιο πανω ο αλλος γραφει ξεκαθαρα οτι θελει να φυγουν ΟΛΟΙ οι ξενοι, Βαλκανιοι, ασιατες, νομιμοι και παρανομοι.
Και οπως ειπες : στη συντριπτικη τους πλειοψηφια πηγαν νομιμα καπου οι Ελληνες. Ομως καποιοι πηγαν και παρανομα. Ε δεν εγινε και κατι.
Οι Μικρασιατες ηρθαν ολοι ως προσφυγες πολεμου και αντιμετωπιστηκαν το ιδιο απαισια απο τους ΕΛληνες εδω το 1922.

Επισης το κωλοχαρτο που δειχνει τη νομιμοτητα, δεν λεει τιποτα. Αν ο αλλος ειναι εγκληματιας, ειτε νομιμος ειτε παρανομος θα το κανει.
Δηλαδη γιατι χρειαζεται ενα παιδι ανηλικο και μια γυναικα να εχουν χαρτια; τι κινδυνο αποτελουν;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
κουκλε δεν ειμαι τιποτα το πιστευεις δεν το πιστευεις.
Ναι ολοι τιποτα δεν ειστε, απλα η φρασεολογια σας εχει τυχαιως ακροδεξιες φρασουλες :) Ετσι λεγανε και οι χρυσαυγιτες οταν εσκασαν το 2010 στο ευρυ κοινο: δεν ειμαστε ουτε δεξιοι, ουτε αριστεροι, ειμαστε Ελληνες. Κατι σαν το NO Politica των γαυρων (η ακροδεξια τους κερκιδα) μιας και εισαι και παοκτζης.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ok, τσαμπα γραφω τοση ωρα. Πες το ετσι, οτι απλα ασχολεισαι με μπαλιτσα, και που και που πιανεις καμια λεξουλα απο τα δεξια, οπως κομμουνια, λαθρο κλπ. Καλη τυχη και καλα μυαλα.
καλα κολλησες μαζι μου απο ενα μονο κομμουνια που εγραψα?εφαγα τετοιο καραμουζιασμα για μια λεξη μονο επειδη δεν σου ηταν αρεστη εσενα?
και οποιος λεει αυτη τη λεξη γινεται ταυτοχρονα στα ματακια σου νεοναζι?
φιλικα παντα συζηταω οτι θες μαζι σου.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
καλα κολλησες μαζι μου απο ενα μονο κομμουνια που εγραψα?εφαγα τετοιο καραμουζιασμα για μια λεξη μονο επειδη δεν σου ηταν αρεστη εσενα?
και οποιος λεει αυτη τη λεξη γινεται ταυτοχρονα στα ματακια σου νεοναζι?
φιλικα παντα συζηταω οτι θες μαζι σου.
ενα κομμουνια και ενα λαθρομεταναστες. Αλλα anyway.

Ρε παιδι μου, ας μην ψηφιζεις κανενα κομμα. Σαν οικονομικο συστημα, ποιο πιστευεις; Καπιταλισμο; οπως ειμαστε; ή Κομμουνισμο; Φανταζομαι το πρωτο, σωστα;
Ε σου λεω με απλα λογια : Καπιταλισμος χωρις μεταναστευση (νομιμη και κυριως παρανομη ) δεν υφισταται.

Το κουιζ με την ηπειρο που ειχε επικοισμο απο μεταναστες το ελυσες;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ναι ολοι τιποτα δεν ειστε, απλα η φρασεολογια σας εχει τυχαιως ακροδεξιες φρασουλες :) Ετσι λεγανε και οι χρυσαυγιτες οταν εσκασαν το 2010 στο ευρυ κοινο: δεν ειμαστε ουτε δεξιοι, ουτε αριστεροι, ειμαστε Ελληνες. Κατι σαν το NO Politica των γαυρων (η ακροδεξια τους κερκιδα) μιας και εισαι και παοκτζης.
παρεπιπτοντως παιζει να μενεις κεντρο?μιλαω εντελως αθωα και θα σου πω γιατι.τυχαινει να μενω εγω.μιλαγα με ενα παιδι που πηγε να μου βγαλει
τα ματια οπως εσυ επειδη τολμησα ο ναζι να πω οτι στο κεντρο εχει ανεβει η εγκληματικοτητα οχι αποκλειστικα απο τους ξενους αλλα γενικα και απο ντοπιους και παει λεγοντας.μου ειπε τους ξενους να μην τολμησω να τους ξανα αναφερω γιατι ειναι ΟΛΟΙ ταλαιπωροι.το παιδι αυτο μενει χολαργο.
βρισκεις υγιη την αντιδραση του?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Α, μάλιστα! Γι' αυτό καθάριζαν όποιον τολμούσε να περάσει από την Ανατολική στην Δυτική Γερμανία. Κι επίσης γι' αυτό όταν έπεσε το τείχος πέρναγαν μαλλιοκούβαρα σαν τρελοί από Ανατολική σε Δυτική και όχι το αντίστροφο!

Φαίνεται θα ήταν από την πολύ μεγάλη ασφάλεια που ένιωθαν στην Ανατολική Γερμανία!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Μπαρμπαγκεουλα, αφου ανερτησες την θεση της Τασιας πριν χρονια πες μας και την τωρινη επισημη θεση της ΝΔ για το μεταναστευτικο
Αν και την γνωριζουμε, Η ΝΔ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΝ ΠΕΡΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Οι ανθρωποι που γκρεμισαν το τειχος του Βερολινου ηθελαν να ενωθουν με τους συμπατριωτες τους
Ειχε γκετο στην Ανατολικη Γερμανια οπως ειχε γκετο στην Δυτικη??

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Φιλε δεν υπαρχουν λαθρομεταναστες
Η ΝΔ δινει χαρτια ασυλου σε ΟΛΟΥΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom