πρωτον γιατι μου κανεις επιθεση?απλα ρωταω.σε εθιξα καπου?δεν πρεπει αλλα μιας και το εθιξες δυστυχως ειμαι απο αριστερη οικογενεια δυστυχως.οι πιπες ρε συντροφε που κολλανε με οικογενεια?ειπα κατι εγω για την οικογενεια σου?μιλαμε οι δυο μας και βριζεις οικογενειες?
απο την αλλη εισαι κομμουνιστης η αντιφα?τι εισαι τελικα?ρωταω ψυχραιμα οπως βλεπεις απαντα ηρεμα και μην βριζεις γιατι δεν προσφερει και
κατι πισω απο το πληκτρολογιο.μην δικαιωνεις αυτους που σας λενε κοτοπουλα.μιλα ηρεμα και ελα να το συζητησουμε.
Δυστυχως συνεχιζεις να εισαι κολλημενος.
1. Οι πιπες δεν πανε στις οικογενειες, αλλα επειδη κατι ειπες για κομμουνια (υποτιμητικη λεξη που μονο οι φασιστες χρησιμοποιουν), εγραψα οτι οι δικοι σου (οι ιδεολογικα δικοι σου, δηλαδη οι δεξιοι) επαιρναν πιπες στους Γερμανους. Ευτυχως υπηρξαν και λιγοι δεξιοι που προχωρησαν στην εθνικη αντισταση.
2. Ειμαι αντιφα, και πιστευω στον ελευθεριακο κομμουνισμο, χωρις κομματα, πατερουληδες, σταλιν,ηγεσιες κλπ.
3.Αυτους που μας λενε κοτοπουλα; εχεις δει πολλους κομμουνιστες, αναρχικους να κλαιγονται οπως οι δικοι ΣΟΥ;Ποιος απο εδω μεσα παραδεχεται οτι ειναι Χρυση Αυγη, εθνικιστης, νεοναζι; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ουτε εσυ. Εσυ για πες μου, που προδιοριζεσαι ιδεολογικα και πολιτικα. Γιατι ελα τωρα , μην κοροϊδευομαστε. Ιδεολογικα εισαι προς τα δεξια και οι λεξουλες (κομμουνια,λαθρο) που χρησιμοποιεις ανηκουν στην ακρα δεξια. Το στυλακι αυτο που εχεις : εγω ειμαι ηρεμος, εγω δεν ειμαι με κανεναν, εγω ημουν αριστερος, το ειχε κι ο Ρουπακιας που εσφαξε τον Ελληνα Π.Φυσσα και ελεγε οτι ηταν πρωην ΚΚΕ . Θες να με πεισεις οτι προερχεσαι απο αριστερη οικογενεια και τους αποκαλεις κομμουνια; Μας δουλευεις ρε μαγκα;
4.Αυτοι με τους οποιους χαριεντιζεσαι και ανταλλασεις φιλοφρονησεις, μολις παραδεχτηκαν οτι ουτε τους Αλβανους θελουν, ουτε κανενα μεταναστη στην Ελλαδα. Ξερεις ποια πολιτικη ιδεολογια ειναι αυτη ετσι; να σε διευκολυνω : ο ναζισμος.
5. Να σου κανω σε σενα και ολα τα ναζιδια εδω μεσα μια ευκολη ερωτηση; καπιταλισμος ή κομμουνισμος; Φυσικα καπιταλισμος θα μου πειτε. ΟΚ. αμα θελετε καπιταλισμο, φατε αναγκαστικα μεταναστες. Ο καπιταλισμος τους εχει αναγκη για αυξηση των κερδων του. Οποτε βουλωνε. Δεν μπορεις να εχεις και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.
6. Εγραψες οτι δεν σε φοβιζουν οι νεοναζι στην ΕΛλαδα, υποτιμησες την επικινδυνοτητα τους, ισως γιατι ιδεολογικα τους γουσταρεις, αλλα η ιστορια εχει δειξει τι ειναι, τον Οκτωβρη η δικαιοσυνη τους εκρινε εγκληματικη οργανωση
Προς τους λοιπους αμορφωτους πιθηκους που πανε να μου κανουν μαθηματα ιστοριας για το ....ζωικο βασιλειο , και το λιονταρι που υπερασπιζεται την περιοχη του και αλλες μαλακιες.
Το λιονταρι ειναι λιονταρι και ο ανθρωπος ειναι ανθρωπος. Αλλιως αν ειμαστε ζωα, ελα να δωσουμε ραντεβου καπου να σφαχτουμε σαν ζωα.
Τα ζωα δεν εχουν συνορα, τα συνορα ειναι ανθρωπνη επινοηση. Σημερα τα συνορα μας ειναι μεχρι τη Θρακη, πριν χρονια ηταν μεχρι την Ινδια. Τι να κανουμε τωρα; Ο Μεγας Αλεξανδρος, αφου ειχε κατακτησει ολη την Ασια, επομενως ολοι οι ασιατες ειναι Ελληνες. Αρα, τι γκρινιαζετε;
Τελος, να πω κατι : ειστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ να βριζετε ολοι εσεις οι νεοναζι τη ΝΔ.
Αχαριστοι γιατι εδω και πολλα χρονια, η μεγαλη δεξια παραταξη ανοιγε τις φτερουγες της και σας προσφερε ασυλο, προστατεψε τους ταγματασφαλιτες προγονους σας, τους χιτες , τους δοσιλογους σας, τους μαυραγοριτες σας, τους εδωσε ψωμι να φανε , τους εδωσε δουλεια. Μετεπειτα, εδωσε προστασια σε ολους τους βασιλοχουντικους συγγενεις σας, ενω τωρα εχει βολεψει στα ΜΑΤ ολα τα ιδεολογικα σας αδερφια τους χρυσαυγιτες.
Ειναι αχαριστια να βριζετε τον Κυριακο, θα σας καψει ο Θεος.
Σας χαιρετω, παω στην πορεια να παλεψω για τα εργασιακα δικαιωματα , οσο εσεις που κοπτεστε για τους Ελληνες, προσκυνατε τα αφεντικα σας.