Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Στην ερώτηση απαντάς με ερώτηση.Μαλλον στριμωχτηκες.Δεν πειράζει, έτσι, για πλάκα σας γλενταω, ξεφτιλες, πατριώτες της πουτσας.Χριατιανοι του κώλου.Μεγαλη Παρασκευή έκανες τον σταυρό σου;
Τυπε εμενα το πρωτυπο μου ειναι η Ανατολικη Γερμανια.. Δεν καναμε σταυρους, οι ξανθουλες κολυμπουσαν ανεμελες γυμνες στις λιμνες
Οταν στην καπιταλιστικη Δυτικη Γερμανια ειχαν κοψει την ηλιοθεραπεια στα παρκα με τα εσωρουχα καθως προκαλουσαν τους αραβοτουρκους που συσσωρευοταν πολυ πριν την διαλυση του μπλοκ

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Τυπε εμενα το πρωτυπο μου ειναι η Ανατολικη Γερμανια.. Δεν καναμε σταυρους, οι ξανθουλες κολυμπουσαν ανεμελες γυμνες στις λιμνες
Οταν στην καπιταλιστικη Δυτικη Γερμανια ειχαν κοψει την ηλιοθεραπεια στα παρκα με τα εσωρουχα καθως προκαλουσαν τους αραβοτουρκους που συσσωρευοταν πολυ πριν την διαλυση του μπλοκ
πραγματικα ομως μπραβο και σε εσενα μεσα απο την καρδια μου που συγκρατεις τα νευρα σου με αυτο το παιδι.δεν ξερω γιατι το κανει
και αυτος στον εαυτο του αυτο το πραγμα πραγματικα ομως.ειναι απολυτα αρνητικος με το νημα και μπαινει τρωει καραμουζα βγαινει
ξαναμπαινει τι να πω ενταξει.ολα καλα.οκ

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Αλλοδαποί υπάρχουν στην Ελλάδα ανέκαθεν. Το μίσος δεν οδηγεί πουθενά. Το κράτος πρέπει να ωθήσει έξω όσους παρανομούν και ταυτόχρονα πρέπει να ωθήσει, όσους έχουν δικαίωμα να παραμείνουν, να βρουν εργασία και να γίνουν νόμιμοι πολίτες. Το τυφλό μίσος και η εξαθλίωση θα έχει ως συνέπεια το 100% των αλλοδαπών να γίνουν εγκληματίες. Είναι καλύτερο να γίνει το 10%, να συλληφθεί και να απελαθεί, ενώ το 90% θα αφομοιωθεί και σε πέντε χρόνια από τώρα ούτε θα το σκέφτεστε. Το κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης έχει μικρά γκέτο τα οποία μπορούν να διαλυθούν πολύ εύκολα με την παρέμβαση της αστυνομίας. Το να βλέπεις ρεαλιστικά ένα ζήτημα δεν σημαίνει ότι είσαι λιγότερο πατριώτης. Άντε και ξυπνάμε αύριο και με έναν μαγικό τρόπο έχουν απελαθεί όλοι οι αλλοδαποί. Σημαίνει ότι αύριο δεν θα έρθουν νέα κύματα; Μεθαύριο; Τον επόμενο χρόνο; Τέλοσπαντων, την υγεια μας να έχουμε. ?
Έλα , είναι σημαντικό .;Eχεις κάνει αποτρίχωση ή όχι;:P

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αλλοδαποί υπάρχουν στην Ελλάδα ανέκαθεν. Το μίσος δεν οδηγεί πουθενά. Το κράτος πρέπει να ωθήσει έξω όσους παρανομούν και ταυτόχρονα πρέπει να ωθήσει, όσους έχουν δικαίωμα να παραμείνουν, να βρουν εργασία και να γίνουν νόμιμοι πολίτες. Το τυφλό μίσος και η εξαθλίωση θα έχει ως συνέπεια το 100% των αλλοδαπών να γίνουν εγκληματίες. Είναι καλύτερο να γίνει το 10%, να συλληφθεί και να απελαθεί, ενώ το 90% θα αφομοιωθεί και σε πέντε χρόνια από τώρα ούτε θα το σκέφτεστε. Το κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης έχει μικρά γκέτο τα οποία μπορούν να διαλυθούν πολύ εύκολα με την παρέμβαση της αστυνομίας. Το να βλέπεις ρεαλιστικά ένα ζήτημα δεν σημαίνει ότι είσαι λιγότερο πατριώτης. Άντε και ξυπνάμε αύριο και με έναν μαγικό τρόπο έχουν απελαθεί όλοι οι αλλοδαποί. Σημαίνει ότι αύριο δεν θα έρθουν νέα κύματα; Μεθαύριο; Τον επόμενο χρόνο; Τέλοσπαντων, την υγεια μας να έχουμε. ?

Aνατολική Ευρώπη γιατί δεν φτάνει κανένα κύμα;Έχουν κυματοθραύστες;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φτάνει. Γεμάτη κατράνια είναι. Αλλά εμείς έχουμε τεράστιας έκτασης θαλάσσια σύνορα και έναν γείτονα που ποτέ δε θα σταματήσει να δημιουργεί εντάσεις.

Τα μόνα κατράνια εκεί πέρα είναι οι μαυρισμένοι απ'το ξύλο

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Αδερφέ έφυγα για ραντεβού με πιπίνι, να είσαι καλά και μαύρισε τους όλους από μένα έχεις το ελεύθερο. ?
Τι ωραίο που είναι το εικονίδιο σου ! Σαν έγχρωμο πέος είναι ! Πες μου αγάπη μου είσαι άτριχος ; Πρέπει να μάθω !:rolleyes:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Φτάνει. Γεμάτη κατράνια είναι. Αλλά εμείς έχουμε τεράστιας έκτασης θαλάσσια σύνορα και έναν γείτονα που ποτέ δε θα σταματήσει να δημιουργεί εντάσεις.
Τον ιδιο γειτονα εχει και η Βουλγαρια
Εχεις δει γκετο αραβοτουρκων στην Σοφια??
Εγω τουλαχιστον οχι
Οι χωρες οι οποιες κατα τον τελευταιο αιωνα φυλουσαν τα συνορα τους και την εσωτερικη τους ασφαλεια αξακολουθουν να το κανουν και σημερα..
Επανερχομαι στο παραδειγμα της Γερμανιας πριν οι καπιταλιστες τα γαμησουν ολα..
Στα 80`s η Ανατολικη Γερμανια ηταν ενας χωρος οπου οι γηγενεις κατοικοι απολαμβαναν ασφαλεια.. Οι Γερμανιδες μπορουσαν να κολυμπουν γυμνες στις λιμνες διχως να διατρεχουν κανενα κινδυνο
Οταν την ιδια στιγμη στην Δυτικη Γερμανια τα γκετο ειχαν ηδη στηθει

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ρε αλάνι λες λες λες, άσχετα πράγματα. Γιατι μου τα λες; Αν θες να λύσεις το μεταναστευτικό, με την ευχή μου.
Ανεφερες πως μια απο τις αιτιες του μεταναστευτικου ειναι το γεγονος οτι συνορευουμε με την Τουρκια και σου απαντησα πως το ιδιο και η Βουλγαρια..
Το επιχειρημα σου κατερριφθει απλα και κοφτα
Ασχετα ειναι τα δικα σου γραφομενα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τον ιδιο γειτονα εχει και η Βουλγαρια
Εχεις δει γκετο αραβοτουρκων στην Σοφια??
Εγω τουλαχιστον οχι
Οι χωρες οι οποιες κατα τον τελευταιο αιωνα φυλουσαν τα συνορα τους και την εσωτερικη τους ασφαλεια αξακολουθουν να το κανουν και σημερα..

Επανερχομαι στο παραδειγμα της Γερμανιας πριν οι καπιταλιστες τα γαμησουν ολα..
Στα 80`s η Ανατολικη Γερμανια ηταν ενας χωρος οπου οι γηγενεις κατοικοι απολαμβαναν ασφαλεια.. Οι Γερμανιδες μπορουσαν να κολυμπουν γυμνες στις λιμνες διχως να διατρεχουν κανενα κινδυνο
Οταν την ιδια στιγμη στην Δυτικη Γερμανια τα γκετο ειχαν ηδη στηθει
Α, μάλιστα! Γι' αυτό καθάριζαν όποιον τολμούσε να περάσει από την Ανατολική στην Δυτική Γερμανία. Κι επίσης γι' αυτό όταν έπεσε το τείχος πέρναγαν μαλλιοκούβαρα σαν τρελοί από Ανατολική σε Δυτική και όχι το αντίστροφο!

Φαίνεται θα ήταν από την πολύ μεγάλη ασφάλεια που ένιωθαν στην Ανατολική Γερμανία!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ηλιθιε φαστιστακο, προφανως δεν ειναι 2-3 εκατομμυρια οι μεταναστες στην Ελλαδα και ακομα πιο προφανως δεν ειναι ολοι αυτοι παραβατικοι.
Οπως ειναι φασιστικο να βγω και να πω οτι αφου γαμανε τις κορες μας 150 Ελληνες ανωμαλοι, αρα ειναι ολοι οι Ελληνες ανωμαλοι βιαστες και παιδεραστες, αλλο τοσο φασιστικο ειναι να λες οτι οσοι ξενοι ερχονται εδω ειναι εγκληματιες.

Απορω τι σκατα εχεις στην ψυχη σου οταν βλεπεις μια γυναικα με τα παιδια της ή εναν πατερα με την οικογενεια του να τους θεωρεις μελλοντικους δολοφονους και να ζητας επιτακτικα να γυρισουν απο εκει που ηρθαν.

ΥΓ: Αξιολυπητη η προσπαθεια σου να το παιξεις γνωστης της ιστοριας, επειδη σου εμαθαν οι αλλοι φασιστες να παπαγαλιζετε 2-3 τσιτατα. Οποτε μαθε οτι σε ολη την ανθρωπινη ιστορια οι ανθρωποι ταξιδευαν και μετακινουνταν απο περιοχη σε περιοχη, και σε ολη την ανθρωπινη ιστορια υπηρχε η ντοπια και η μεταναστευτικη παραβατικοτητα.
Αυτο ομως δεν εμποδισε τους λαους να μεταναστευουν. Απο τη γεννηση του φασισμου και ως σημερα ομως, κατι μισανθρωποι σαν εσας, εχετε λυσσαξει, ισως επειδη ειστε τα καλυτερα σκυλακια των ντοπιων αφεντικων.
Λαθρολαγνε 1ης βαρδιας ακου πως εχει η κατασταση.
οι λαθρο στη χωρα μας ειναι επισημως 1 εκατομμυριο,ανεπισημως δηλαδη 2 με 3.
λαθρο ειναι και οι Αλβανοι,και οι Γεωργιανοι,παρανομα μπουκαραν και σεις τους νομιμοποιησατε,οτι κανετε τωρα και με τα μουσλιμια.
Δεν γουσταρουμε Μουσλιμια,ειτε ειναι παραβατικοι ειτε οχι.
Φασιστας εισαι εσυ που υπερασπιζεσαι Σαλαφιστες που υποχρεωνουν τις γυναικες τους να φορανε μπουρκες και μαντηλες μεσα στο καμινι της Αθηνας με 40 βαθμους και αυτοι κυκλοφορουν με τα κοντομανικα.
Φασιστας εισαι εσυ που υπερασπιζεσαι αποβρασματα που κανουν κλειτοριδεκτομη σε κοριτσακια 5 ετων ενω αυτοι πλασαρουν ντρογκες και κανουν ληστειες και μπουκες.
Αν ειχες γνωση Ιστοριας και ειχες επαφη με το τι συμβαινει στο Ζωικο Βασιλειοθα ηξερες οτι καθε ζωο,ανθρωπιμο και οχι,υπερασπιζεται απο τη φυση του τα συνορα του,τον προσωπικο του χωρο,και το κανει με κοστος ακομη και τη ζωη του.
Μια ομαδα Λιονταριων καταλαμβανει μια εκταση στην Σαβανα και αν κανει το λαθος κανα μοναχικο λιονταρι να μπει μεσα σε λιγο θα χουν μεινει μονο το κοκκαλα του.
Ποσω μαλλον αν μπει αλλο ειδος,καμια υαινα η οτι αλλος εισβολεας.
Φασιστας λοιπον και το λιονταρι για σενα,να φυλακιστει για εγκληματικη οργανωση.
Εχεις την παιδικη αρρωστεια του Κομμουνισμου,τον Αριστερισμο.
Αν δεν την ειχες θα δεχοσουν οτι σε σοβαρα καθεστωτα,οπως Αν.Γερμανια που λεει ο Αve και Β.Κορεα,δεν μπαινει ουτε κουνουπι,οχι ανθρωπος.
Καλες βαρδιες,εισαι 10.00-18.00,αν θες αλλαγη για βραδυ πες στον Αλεξ:hi:
:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• f5c71a388fb62219c520ab5f3fd3e2a1aa7c5ab2d0c3dc066efc01a6223f054c.jpg
    f5c71a388fb62219c520ab5f3fd3e2a1aa7c5ab2d0c3dc066efc01a6223f054c.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 32
Τελευταία τροποποίηση:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
οι μονοι που δικαιουνται ασυλο ειναι οι Τουρκοι ανικαθεστωτικοι και τιποτα γυναικες απο Σ.Αραβια που προσπαθουν να ξεφυγουν απο τους Μουλαδες.
μερικες χιλιαδες κοσμος δηλαδη,οχι 3 εκατομμυρια παρασιτα Βαλκανικης η Αφροασιατικης προελευσης.
ολοι οι αλλοι πουλο ειτε με αναγκαστικες απελασεις ειτε με κρατηση μεχρι να αποχωρησουν οικειοθελως.
η Ελλαδα εχει ανεργους για να καλυψουν ολες τις δουλειες.
:confused::confused::confused:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Παιδιά, πέσατε με το κεφάλι όταν ήσασταν μωρά; Κάθεστε και γράφετε πράγματα που δεν έχουν σχέση. Ούτε εγώ αγαπώ ή συμπαθώ τους μετανάστες και δη μουσουλμάνους αλλά προσπαθήστε με το λίγο μυαλό που διαθέτετε να διαχωρίσετε το «προτείνω λύση» με το «κράζω». Εφόσον δεν συμφωνείτε με να φωνή της λογικής, πείτε τις δικές σας προτάσεις. Προτάσεις συγκεκριμένες που να συνάδουν με την λογική και την τωρινή κατάσταση. Η πρόταση «να τους απελάσουμε» είναι πρόταση μωρού. Πείτε συγκεκριμένα τι πιστεύετε, έτσι ώστε να έχουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Είναι από τα λίγα θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου αλλά το μόνο που κάνετε είναι να γράφετε για άσχετα πράγματα. Καταλαβαίνω, παραθέτετε ιστορικά γεγονότα. Είναι άσχετα με το θέμα. Το θέμα είναι η Ελλάδα του σήμερα και το μεταναστευτικό. Κάντε μια παράθεση με τις λύσεις σας. Πείτε πχ «η κυβέρνηση πρέπει να ανδρωσει εθελοντικά σώματα ασφαλείας από δημότες οι οποίοι θα κάνουν καταγραφή με τη βία όλων των αλλοδαπών (έγχρωμων και μη) και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην σύλληψη όλων όσων δεν έχουν χαρτιά. Μετά με κοντέινερ θα οδηγηθούν στα γειτονικά σύνορα όπου και θα ζητηθεί η απέλαση τους. Αν αποτύχει, θα σταλούν σε ειδικό έρημο νησί του Αιγαίου όπου θα έχει πρωτίστως χτιστεί αγροτική φυλακή.»

Καταλαβαίνετε την διαφορά πρότασης λύσης και κλαψας;
Αγαπούλα πως τα πήγες με το πιπίνι (μικρό πέος) .Ήταν ασιατικό ή αφρικανικό ; :wink:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Πατριωτες του φωτοσοπ
Καταλαβαμε.. με κομμένη κλειτοριδα και εσύ. Τρυπημενη χοάνη.Μπουρκα κοράνι και αλλαχ ακ μπαρ. Οχι αλλο υποκουλτούρα, με ισλαμοφασιστικα zομπι σε δημοκρατικές χωρες.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Παρα πολλοι Ελληνες ειναι καρατεμπελχαναδες του κερατα, ας φυγουν αυτοι πρωτα.

Αν δεν ειχαν ανοιξει τα συνορα με αλβανια, η Ελλαδα ουτε αναπτυξη θα ειχε, ουτε ολυμπιακους αγωνες θα εκανε. Ετσι και τωρα, αφου οι Ελληνες δεν κανουν παιδια, η Ελλαδα θα σωθει απο τη μεταναστευση
Το εντυπωσιακό με σας είναι ότι θέλετε να μείνετε κάπου που δεν σας θέλει κανείς. Όσο για το ποιματάκι που λες, μεταξύ σας αυτό. Και κάτι ακόμη για σας αλλά και για όλα τα σιχάματα της Ασίας και της Αφρικής που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα. Λίγο σεβασμό στην ιστορία, γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες για όλους τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα...

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καλημερούδια γιουνάνια μου απο τον Αραβότουρκο Μπολιαστή σας :smitten: :smitten: :smitten:

Τι πιο φυσιολογικό μετά απο 3-4 χιλιάδες χρόνια ιστορίας να μπολιαστείτε μαζί μας και η χώρα σας να γίνει κάτι σαν την Αραβία. Ο στρατός και η αστυνομία θα είναι μιξ και ο μέσος πολίτης θα σκουρίνει κάπως. Στις γειτονιές της Αθήνας θα έχουμε κοπάδια προβατίνες όπως στο Καιρο και πολλά άλλα ωραία που μπορώ να σας τα αναλύσω. Πολύ πολύ απλά πράγματα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
το κλωνοζωο δε βλεπει τι γινεται τωρα, θυμαται την κυρα Τασία

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
δείτε εδώ το πανέμορφο Κάιρο! Σιγά σιγα και η Αθήνα θα το φτάσει. Το Κούλι το έχει βάλει στόχο και θα το πετύχει.
Μια μέρα θα ζούμε όλοι μαζί σαν το σπίτι μας :grouphug:

Κούλι Ακμπαρ:kneel::kneel::kneel:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
πρωτον γιατι μου κανεις επιθεση?απλα ρωταω.σε εθιξα καπου?δεν πρεπει αλλα μιας και το εθιξες δυστυχως ειμαι απο αριστερη οικογενεια δυστυχως.οι πιπες ρε συντροφε που κολλανε με οικογενεια?ειπα κατι εγω για την οικογενεια σου?μιλαμε οι δυο μας και βριζεις οικογενειες?
απο την αλλη εισαι κομμουνιστης η αντιφα?τι εισαι τελικα?ρωταω ψυχραιμα οπως βλεπεις απαντα ηρεμα και μην βριζεις γιατι δεν προσφερει και
κατι πισω απο το πληκτρολογιο.μην δικαιωνεις αυτους που σας λενε κοτοπουλα.μιλα ηρεμα και ελα να το συζητησουμε.
Δυστυχως συνεχιζεις να εισαι κολλημενος.
1. Οι πιπες δεν πανε στις οικογενειες, αλλα επειδη κατι ειπες για κομμουνια (υποτιμητικη λεξη που μονο οι φασιστες χρησιμοποιουν), εγραψα οτι οι δικοι σου (οι ιδεολογικα δικοι σου, δηλαδη οι δεξιοι) επαιρναν πιπες στους Γερμανους. Ευτυχως υπηρξαν και λιγοι δεξιοι που προχωρησαν στην εθνικη αντισταση.
2. Ειμαι αντιφα, και πιστευω στον ελευθεριακο κομμουνισμο, χωρις κομματα, πατερουληδες, σταλιν,ηγεσιες κλπ.
3.Αυτους που μας λενε κοτοπουλα; εχεις δει πολλους κομμουνιστες, αναρχικους να κλαιγονται οπως οι δικοι ΣΟΥ;Ποιος απο εδω μεσα παραδεχεται οτι ειναι Χρυση Αυγη, εθνικιστης, νεοναζι; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ουτε εσυ. Εσυ για πες μου, που προδιοριζεσαι ιδεολογικα και πολιτικα. Γιατι ελα τωρα , μην κοροϊδευομαστε. Ιδεολογικα εισαι προς τα δεξια και οι λεξουλες (κομμουνια,λαθρο) που χρησιμοποιεις ανηκουν στην ακρα δεξια. Το στυλακι αυτο που εχεις : εγω ειμαι ηρεμος, εγω δεν ειμαι με κανεναν, εγω ημουν αριστερος, το ειχε κι ο Ρουπακιας που εσφαξε τον Ελληνα Π.Φυσσα και ελεγε οτι ηταν πρωην ΚΚΕ . Θες να με πεισεις οτι προερχεσαι απο αριστερη οικογενεια και τους αποκαλεις κομμουνια; Μας δουλευεις ρε μαγκα;
4.Αυτοι με τους οποιους χαριεντιζεσαι και ανταλλασεις φιλοφρονησεις, μολις παραδεχτηκαν οτι ουτε τους Αλβανους θελουν, ουτε κανενα μεταναστη στην Ελλαδα. Ξερεις ποια πολιτικη ιδεολογια ειναι αυτη ετσι; να σε διευκολυνω : ο ναζισμος.
5. Να σου κανω σε σενα και ολα τα ναζιδια εδω μεσα μια ευκολη ερωτηση; καπιταλισμος ή κομμουνισμος; Φυσικα καπιταλισμος θα μου πειτε. ΟΚ. αμα θελετε καπιταλισμο, φατε αναγκαστικα μεταναστες. Ο καπιταλισμος τους εχει αναγκη για αυξηση των κερδων του. Οποτε βουλωνε. Δεν μπορεις να εχεις και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.
6. Εγραψες οτι δεν σε φοβιζουν οι νεοναζι στην ΕΛλαδα, υποτιμησες την επικινδυνοτητα τους, ισως γιατι ιδεολογικα τους γουσταρεις, αλλα η ιστορια εχει δειξει τι ειναι, τον Οκτωβρη η δικαιοσυνη τους εκρινε εγκληματικη οργανωση

Προς τους λοιπους αμορφωτους πιθηκους που πανε να μου κανουν μαθηματα ιστοριας για το ....ζωικο βασιλειο , και το λιονταρι που υπερασπιζεται την περιοχη του και αλλες μαλακιες.
Το λιονταρι ειναι λιονταρι και ο ανθρωπος ειναι ανθρωπος. Αλλιως αν ειμαστε ζωα, ελα να δωσουμε ραντεβου καπου να σφαχτουμε σαν ζωα.

Τα ζωα δεν εχουν συνορα, τα συνορα ειναι ανθρωπνη επινοηση. Σημερα τα συνορα μας ειναι μεχρι τη Θρακη, πριν χρονια ηταν μεχρι την Ινδια. Τι να κανουμε τωρα; Ο Μεγας Αλεξανδρος, αφου ειχε κατακτησει ολη την Ασια, επομενως ολοι οι ασιατες ειναι Ελληνες. Αρα, τι γκρινιαζετε;

Τελος, να πω κατι : ειστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ να βριζετε ολοι εσεις οι νεοναζι τη ΝΔ.
Αχαριστοι γιατι εδω και πολλα χρονια, η μεγαλη δεξια παραταξη ανοιγε τις φτερουγες της και σας προσφερε ασυλο, προστατεψε τους ταγματασφαλιτες προγονους σας, τους χιτες , τους δοσιλογους σας, τους μαυραγοριτες σας, τους εδωσε ψωμι να φανε , τους εδωσε δουλεια. Μετεπειτα, εδωσε προστασια σε ολους τους βασιλοχουντικους συγγενεις σας, ενω τωρα εχει βολεψει στα ΜΑΤ ολα τα ιδεολογικα σας αδερφια τους χρυσαυγιτες.
Ειναι αχαριστια να βριζετε τον Κυριακο, θα σας καψει ο Θεος.

Σας χαιρετω, παω στην πορεια να παλεψω για τα εργασιακα δικαιωματα , οσο εσεις που κοπτεστε για τους Ελληνες, προσκυνατε τα αφεντικα σας.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δυστυχως συνεχιζεις να εισαι κολλημενος.
1. Οι πιπες δεν πανε στις οικογενειες, αλλα επειδη κατι ειπες για κομμουνια (υποτιμητικη λεξη που μονο οι φασιστες χρησιμοποιουν), εγραψα οτι οι δικοι σου (οι ιδεολογικα δικοι σου, δηλαδη οι δεξιοι) επαιρναν πιπες στους Γερμανους. Ευτυχως υπηρξαν και λιγοι δεξιοι που προχωρησαν στην εθνικη αντισταση.
2. Ειμαι αντιφα, και πιστευω στον ελευθεριακο κομμουνισμο, χωρις κομματα, πατερουληδες, σταλιν,ηγεσιες κλπ.
3.Αυτους που μας λενε κοτοπουλα; εχεις δει πολλους κομμουνιστες, αναρχικους να κλαιγονται οπως οι δικοι ΣΟΥ;Ποιος απο εδω μεσα παραδεχεται οτι ειναι Χρυση Αυγη, εθνικιστης, νεοναζι; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ουτε εσυ. Εσυ για πες μου, που προδιοριζεσαι ιδεολογικα και πολιτικα. Γιατι ελα τωρα , μην κοροϊδευομαστε. Ιδεολογικα εισαι προς τα δεξια και οι λεξουλες (κομμουνια,λαθρο) που χρησιμοποιεις ανηκουν στην ακρα δεξια. Το στυλακι αυτο που εχεις : εγω ειμαι ηρεμος, εγω δεν ειμαι με κανεναν, εγω ημουν αριστερος, το ειχε κι ο Ρουπακιας που εσφαξε τον Ελληνα Π.Φυσσα και ελεγε οτι ηταν πρωην ΚΚΕ . Θες να με πεισεις οτι προερχεσαι απο αριστερη οικογενεια και τους αποκαλεις κομμουνια; Μας δουλευεις ρε μαγκα;
4.Αυτοι με τους οποιους χαριεντιζεσαι και ανταλλασεις φιλοφρονησεις, μολις παραδεχτηκαν οτι ουτε τους Αλβανους θελουν, ουτε κανενα μεταναστη στην Ελλαδα. Ξερεις ποια πολιτικη ιδεολογια ειναι αυτη ετσι; να σε διευκολυνω : ο ναζισμος.
5. Να σου κανω σε σενα και ολα τα ναζιδια εδω μεσα μια ευκολη ερωτηση; καπιταλισμος ή κομμουνισμος; Φυσικα καπιταλισμος θα μου πειτε. ΟΚ. αμα θελετε καπιταλισμο, φατε αναγκαστικα μεταναστες. Ο καπιταλισμος τους εχει αναγκη για αυξηση των κερδων του. Οποτε βουλωνε. Δεν μπορεις να εχεις και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.
6. Εγραψες οτι δεν σε φοβιζουν οι νεοναζι στην ΕΛλαδα, υποτιμησες την επικινδυνοτητα τους, ισως γιατι ιδεολογικα τους γουσταρεις, αλλα η ιστορια εχει δειξει τι ειναι, τον Οκτωβρη η δικαιοσυνη τους εκρινε εγκληματικη οργανωση

Προς τους λοιπους αμορφωτους πιθηκους που πανε να μου κανουν μαθηματα ιστοριας για το ....ζωικο βασιλειο , και το λιονταρι που υπερασπιζεται την περιοχη του και αλλες μαλακιες.
Το λιονταρι ειναι λιονταρι και ο ανθρωπος ειναι ανθρωπος. Αλλιως αν ειμαστε ζωα, ελα να δωσουμε ραντεβου καπου να σφαχτουμε σαν ζωα.

Τα ζωα δεν εχουν συνορα, τα συνορα ειναι ανθρωπνη επινοηση. Σημερα τα συνορα μας ειναι μεχρι τη Θρακη, πριν χρονια ηταν μεχρι την Ινδια. Τι να κανουμε τωρα; Ο Μεγας Αλεξανδρος, αφου ειχε κατακτησει ολη την Ασια, επομενως ολοι οι ασιατες ειναι Ελληνες. Αρα, τι γκρινιαζετε;

Τελος, να πω κατι : ειστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ να βριζετε ολοι εσεις οι νεοναζι τη ΝΔ.
Αχαριστοι γιατι εδω και πολλα χρονια, η μεγαλη δεξια παραταξη ανοιγε τις φτερουγες της και σας προσφερε ασυλο, προστατεψε τους ταγματασφαλιτες προγονους σας, τους χιτες , τους δοσιλογους σας, τους μαυραγοριτες σας, τους εδωσε ψωμι να φανε , τους εδωσε δουλεια. Μετεπειτα, εδωσε προστασια σε ολους τους βασιλοχουντικους συγγενεις σας, ενω τωρα εχει βολεψει στα ΜΑΤ ολα τα ιδεολογικα σας αδερφια τους χρυσαυγιτες.
Ειναι αχαριστια να βριζετε τον Κυριακο, θα σας καψει ο Θεος.

Σας χαιρετω, παω στην πορεια να παλεψω για τα εργασιακα δικαιωματα , οσο εσεις που κοπτεστε για τους Ελληνες, προσκυνατε τα αφεντικα σας.
εγινε οκ.να εισαι καλα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

Α, μάλιστα! Γι' αυτό καθάριζαν όποιον τολμούσε να περάσει από την Ανατολική στην Δυτική Γερμανία. Κι επίσης γι' αυτό όταν έπεσε το τείχος πέρναγαν μαλλιοκούβαρα σαν τρελοί από Ανατολική σε Δυτική και όχι το αντίστροφο!

Φαίνεται θα ήταν από την πολύ μεγάλη ασφάλεια που ένιωθαν στην Ανατολική Γερμανία!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
κοριτσαρα δεν τα λεγες αυτα στους ισπανους, δεν τα ξεραν και πεταγαν τους μαροκινους στη θαλασσα τις προαλλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom