Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
Δεν έχουν μίσος μόνο για τη θρησκεία,έχουν για οτιδήποτε ελληνικό και οτιδήποτε φυσιολογικό.

Βλέπουν άντρα με γυναίκα και βγάζουν σπυριά.Βλέπουν ελληνική σημαία και βγάζουν φλίχτενες.Αυτοί ονειρεύονται μια κοινωνία αχταρμά όπως είναι πχ η γιουροβιζιον.Ευτυχώς υπάρχουμε κι εμεις και κρατάμε αντίσταση
Χριστιανε, ο Χριστος δεν ειπε "Αγαπα τον πλησιον σου;"
Εσυ τι κανεις; κυρητεις το μισος;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Κανεις λαθος σε πολλα, και απλα αναπαραγεις αυτα που λενε πολλοι αμορφωτοι φασιστες, ενω εχεις το μυαλο να σκεφτεις πολυ καλυτερα.
1. Τον Σταλιν οι αντιφα τον θεωρουν εχθρο, και προσωπικα τον σιχαινομαι γιατι αν ζουσα στη χωρα του θα κυνηγουσε κι εμενα ιδεολογικα. Οι αναρχικοι δεν ειναι σταλινικοι. Το ΚΚΕ ειναι ναι. Η αριστερα στην πλειοψηφια της οριζεται ως αντιφασιστικη, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολοι σταλινικοι, οπως ολη η δεξια δεν ειναι Ναζιστικη.
2. Συμφωνω για τους ποινικους φιλαρακια αντιεξουσιαστων και φυσικα δεν τους εχω σε καμια υποληψη τους συγκεκριμμενους αντιεξουσιαστες. Αληθεια ομως τωρα, οταν μιλαμε για μαφια , το πρωτο που σου ερχεται ειναι ο αναρχικος χωρος ή η Χρυση Αυγη, η οποια καταδικαστηκε οχι ιδεολογικα, αλλα για εγκληματικη δραση;
3. Οπως δεν μπορεις να καταδικασεις ολη την ελληνικη ρατσα για 10 πυροτουβλα (400.000 ειναι τα πυροτουβλα,χωρια τους κρυφους ναζι εντος της ΝΔ), να μην καταδικαζεις και τους ξενους για 10 φανατικους ή εγκληματιες.
4.Οι θρησκευτικες πορειες ποσων ατομων ειναι; γιατι δεν κανεις εσυ ενα πειραμα να πας να μιλησεις με κανεναν στο κουρειο του ή στο φαναρι να σου πει απο κοντα τι πιστευει και τι οχι;
5. Ειδες να λεω πουθενα : ζητω ο ισλαμισμος και κατω ο χριστιανισμος; εγω δεν ανεφερα οτι αφου οριζονται το 99% των Ελληνων ως χριστιανοι, μονο ως τετοιοι δεν δρουν οταν δεν προσφερουν ασυλο σε κατατρεγμενους;
ρε τσακαλι μου δεν ανηκω καπου ιδεολογικα και εννοειται οτι ετσι θα συνεχισει το εργο.
παρολα αυτα χαιρομαι που συζηταμε τις διαφορες μας απλως προσπαθησα να σου πω απο
την αρχη οτι δεν ειναι ολα παντα οπως τα βλεπουμε.π.χ για εμενα χρυση αυγη και αναρχικος χωρος
λειτουργουν συμμοριτικα.κακα τα ψεματα αυτη ειναι η αληθεια.ειναι ακρα και λειτουργουν ετσι.
οπως οι χρυσαυγιτες θα κοπανισουν τον πακιστανο-μεταναστη-gay δεν ξερω τι αλλο
ετσι και τα μαναρια των εξαρχειων αν δουνε εναν π.χ. με μπλουζα καταδρομων θα τον λυντζαρουν.
η βια φερνει βια και ολο αυτο ειναι ενας ωραιοτατος φαυλος κυκλος που θα μας στειλει ολους στο
διαολο καποια στιγμη και θα ηρεμησουμε.
συγχωρεσε με αν δεν συμφωνουμε σε ολα παρολα αυτα χαρηκα πολυ
που σε γνωρισα και που συζηταμε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
1)εμενα μου γαμησαν το σπιτι σαν ποντιακο στοιχειο δυστυχως για σενα οχι οι ναζι και οι φασιστες του μουσσολινι αλλα ο κεμαλ σε συνεργασιαμε τον κυριο ιωσηφ σταλιν.
Παρά την εξαιρετική συνεργασία κεμαλικών σταλινικών, το σπίτι σου το γάμησαν οι Γερμανοί. Η εξολόθρευση του Ποντιακού Ελληνισμού ήταν εισήγηση του Φον Σάντερς. Αντιστράτηγος και στρατιωτικός σύμβουλος των Οθωμανών. Αυτός εισηγήθηκε και την εξολόθρευση όλων των χριστιανικών πληθυσμών για να αποκτήσει ότι απέμεινε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ομοιογένεια και συνοχή.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Παρά την εξαιρετική συνεργασία κεμαλικών σταλινικών, το σπίτι σου το γάμησαν οι Γερμανοί. Η εξολόθρευση του Ποντιακού Ελληνισμού ήταν εισήγηση του Φον Σάντερς. Αντιστράτηγος και στρατιωτικός σύμβουλος των Οθωμανών. Αυτός εισηγήθηκε και την εξολόθρευση όλων των χριστιανικών πληθυσμών για να αποκτήσει ότι απέμεινε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ομοιογένεια και συνοχή.
ευχαριστω αγαπητε για την πληροφορια μονο που ο συγκεκριμενος γερμανος που αναφερετε ηταν εθνικοσοσιαλιστης ειναι η ερωτηση μου?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ευχαριστω αγαπητε για την πληροφορια μονο που ο συγκεκριμενος γερμανος που αναφερετε ηταν εθνικοσοσιαλιστης ειναι η ερωτηση μου?
Όχι φυσικά. Δεν υπήρχε στην εποχή του η ιδεολογία αυτή. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία. Η εξολόθρευση πληθυσμών είναι ίδιον της γερμανικής σκέψης, αν αυτό εξυπηρετεί τους αντικειμενικούς σκοπούς της. Οι βάσεις της φυλετικής καθαρότητας που υπηρέτησαν με πάθος οι Ναζί, τέθηκαν από το Φον Μπίσμαρκ την εποχή της γερμανικής αποικιοκρατίας. Κατώτερα όντα, μη εκφυλισμός της ανώτερης γερμανικής φυλής, διώξεις, εκτελέσεις, εγκλεισμοί σε στρατόπεδα εργασίας και ιατρικά πειράματα στους κατώτερους ήταν κανόνας της γερμανικής διοίκησης στις αποικίες. Σου θυμίζουν κάτι τα τελευταία;

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Όχι φυσικά. Δεν υπήρχε στην εποχή του η ιδεολογία αυτή. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία. Η εξολόθρευση πληθυσμών είναι ίδιον της γερμανικής σκέψης, αν αυτό εξυπηρετεί τους αντικειμενικούς σκοπούς της. Οι βάσεις της φυλετικής καθαρότητας που υπηρέτησαν με πάθος οι Ναζί, τέθηκαν από το Φον Μπίσμαρκ την εποχή της γερμανικής αποικιοκρατίας. Κατώτερα όντα, μη εκφυλισμός της ανώτερης γερμανικής φυλής, διώξεις, εκτελέσεις, εγκλεισμοί σε στρατόπεδα εργασίας και ιατρικά πειράματα στους κατώτερους ήταν κανόνας της γερμανικής διοίκησης στις αποικίες. Σου θυμίζουν κάτι τα τελευταία;
πρωτον χαιρομαι που μιλαμε.με το προηγουμενο παιδι μιλαγα για φασισμο-αντιφασισμο και μου ελεγε τα κακα των ναζι.ετσι προεκυψε και του ειπα
και εγω τα κακα του κομμουνισμου.anyway εχουμε ξαναμιλησει εμεις και εννοειται οτι με διαβασμενους και ευγενικους πανω απο ολα ανθρωπους χαιρομαι να μιλαω.
:)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πρωτον χαιρομαι που μιλαμε.με το προηγουμενο παιδι μιλαγα για φασισμο-αντιφασισμο και μου ελεγε τα κακα των ναζι.ετσι προεκυψε και του ειπα
και εγω τα κακα του κομμουνισμου.anyway εχουμε ξαναμιλησει εμεις και εννοειται οτι με διαβασμενους και ευγενικους πανω απο ολα ανθρωπους χαιρομαι να μιλαω.
:)
Να είσαι καλά! :)
Ναζί και Σταλινιστές δε νομίζω να είχαν και μεγάλες διαφορές. Οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος ήταν. Για όποιον έπεφτε στα χέρια τους καμία διαφορά δεν είχε.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Να είσαι καλά! :)
Ναζί και Σταλινιστές δε νομίζω να είχαν και μεγάλες διαφορές. Οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος ήταν. Για όποιον έπεφτε στα χέρια τους καμία διαφορά δεν είχε.
αλλωστε ειχαν υπογραψει και το συμφωνο μολοτωφ.μετα τα εσπασαν.το γαματο της ιστοριας ειναι η σταση του επισημου κκε με την
εισοδο των γερμανων στην Ελλαδα.ζηταγαν απο τους κομμουνιστες να μην κανουν τιποτα γιατι οι εντολες ηταν αυτες λογω συμφωνου.
λιγο πιο μετα οποιος δεν ηταν μαζι τους ηταν συνεργατης των γερμανων.θεουληδες απο τοτε τα κομμουνια.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
Εσύ τί είσαι,μουσλίμι;
Στην ερώτηση απαντάς με ερώτηση.Μαλλον στριμωχτηκες.Δεν πειράζει, έτσι, για πλάκα σας γλενταω, ξεφτιλες, πατριώτες της πουτσας.Χριατιανοι του κώλου.Μεγαλη Παρασκευή έκανες τον σταυρό σου;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
αλλωστε ειχαν υπογραψει και το συμφωνο μολοτωφ.μετα τα εσπασαν.το γαματο της ιστοριας ειναι η σταση του επισημου κκε με την
εισοδο των γερμανων στην Ελλαδα.ζηταγαν απο τους κομμουνιστες να μην κανουν τιποτα γιατι οι εντολες ηταν αυτες λογω συμφωνου.
λιγο πιο μετα οποιος δεν ηταν μαζι τους ηταν συνεργατης των γερμανων.θεουληδες απο τοτε τα κομμουνια.
Βλέπω εκδηλώθηκε κι εσύ.Κομμουνια ε;Έτσι μιλάτε στην οικογένεια σου;με τη φασιστική ορολογία;το τι έκανε η ηγεσία του ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους του που είχαν τα αρχιδια να πολεμήσουν τους Γερμανους στα βουνά.Σε αντίθεση με τους δικούς σου που παίρνανε πίπες από το τρίτο Ράιχ.Ξερεις, τους πατριώτες.Και κάτι τελευταίο.Αυτοι όλοι εδώ σε αυτό το θρεντ, είναι και αυτοί που θα λέγανε τον πατέρα σου τουρκοσπορο πριν λίγα χρόνια , όπως τώρα βρίζουν τους Πακιστανούς.Και κάθεσαι και αναπαραγεις την ξενοφοβία τους.Μπραβο.Αξιος της μοίρας σου.
Αύριο θα κατέβεις στην απεργία ή όλο σου το πρόβλημα είναι τα ....μουσλιμια;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Βλέπω εκδηλώθηκε κι εσύ.Κομμουνια ε;Έτσι μιλάτε στην οικογένεια σου;με τη φασιστική ορολογία;το τι έκανε η ηγεσία του ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τους ανθρώπους του που είχαν τα αρχιδια να πολεμήσουν τους Γερμανους στα βουνά.Σε αντίθεση με τους δικούς σου που παίρνανε πίπες από το τρίτο Ράιχ.Ξερεις, τους πατριώτες.Και κάτι τελευταίο.Αυτοι όλοι εδώ σε αυτό το θρεντ, είναι και αυτοί που θα λέγανε τον πατέρα σου τουρκοσπορο πριν λίγα χρόνια , όπως τώρα βρίζουν τους Πακιστανούς.Και κάθεσαι και αναπαραγεις την ξενοφοβία τους.Μπραβο.Αξιος της μοίρας σου.
πρωτον γιατι μου κανεις επιθεση?απλα ρωταω.σε εθιξα καπου?δεν πρεπει αλλα μιας και το εθιξες δυστυχως ειμαι απο αριστερη οικογενεια δυστυχως.οι πιπες ρε συντροφε που κολλανε με οικογενεια?ειπα κατι εγω για την οικογενεια σου?μιλαμε οι δυο μας και βριζεις οικογενειες?
απο την αλλη εισαι κομμουνιστης η αντιφα?τι εισαι τελικα?ρωταω ψυχραιμα οπως βλεπεις απαντα ηρεμα και μην βριζεις γιατι δεν προσφερει και
κατι πισω απο το πληκτρολογιο.μην δικαιωνεις αυτους που σας λενε κοτοπουλα.μιλα ηρεμα και ελα να το συζητησουμε.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν τους δινει σπιτια, αν εχεις καποια αποδειξη τετοια μπορεις να μου την δωσεις; αν ειναι να βαφτω πακιστανος να παρω κι εγω σπιτι.
Ο,τι επιδομα εχουν , τ ο εχουν απο την ΕΕ.

Αραγε κοπτεσαι το ιδιο για τα επιδοματα 2 μυριων που ελαβαν τα ΜΜΕ;

Για τις φοροαπαλλαγες των εφοπλιστων; Για τον μεγαλο περιπατο; Για τις μιζες της Siemens ; Για τα υποβρυχια που γερνουν;

Γιατι αν υποθεσουμε ότι οι μεταναστες είναι προβλημα τα τελευταια χρονια , θα παραδεχτεις εσυ ότι ο ελληνικος λαος με αυτά που ψηφιζε εδώ και 50 χρονια είναι ο ιδιος το προβλημα της χωρας του;

Γιατι αν δεν ειχες 50 χρονια λαμογια να τρωνε, τωρα θα ησουν Ελβετια.

Επισης, επειδη δεν μπορω να λυσω τα εγχωρια προβληματα των κατοικων του Πακισταν ή του Αφγανισταν ή του Κονγκο, μπορω όμως να σταθω σαν ανθρωπος απεναντι σε κατατρεγμενους και να τους λυπηθω και να τους προσφερω ασυλο.

Είναι τιμη για μια χωρα , για τους κατοικους της, να δειχνουν μεγαλοψυχια. Το αν εχεις παραπονο από τους κυβερνωντες που δεν σε φροντιζουν, να το ελυνες 50 χρονια τωρα που πηγαινες και τους ψηφιζες.

Μιλαω σαν ανθρωπος να δειξω συμπαρασταση. Εσυ που λογικα ως Ελληναρας θα αυτοπροσδιοριζεσαι ως χριστιανος ορθοδοξος, μιλας ως τετοιος;

Δεν προσδιοριζομαι ως χριστιανος φιλε
Κοροιδια ειναι ο Κουλης να ταιζει με τους φορους μας με πρωθυμους σαν τον Μητσοτακη.. πολιτες ΠΛΟΥΣΙΩΝ κρατων
Τα κρατη αυτα κρατανε τον πλουτο για την ελιτ τους και στελνουν σε εμας να ταισουμε την "μπλεμπα" τους
Εγω το θεωρω κοροιδια, αν εσυ το θεωρεις ανθρωπισμο με γεια σου με χαρα σου

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
κριμα ρε γατε.δεν πειραζει καλη καρδια.χαρηκα που τα ειπαμε και κριμα που πηγε η συζητηση εκει.να εισαι καλα σου ευχομαι κατι που δεν ευχεσαι εσυ σε εμενα εκει ειναι η διαφορα μας.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δεν προσδιοριζομαι ως χριστιανος φιλε
Κοροιδια ειναι ο Κουλης να ταιζει με τους φορους μας με πρωθυμους σαν τον Μητσοτακη.. πολιτες ΠΛΟΥΣΙΩΝ κρατων
Τα κρατη αυτα κρατανε τον πλουτο για την ελιτ τους και στελνουν σε εμας να ταισουμε την "μπλεμπα" τους
Εγω το θεωρω κοροιδια, αν εσυ το θεωρεις ανθρωπισμο με γεια σου με χαρα σου
οσο αφορα τυπε εσενα ζηταω δημοσια συγνωμη για καποτε που σου ειχα πει μαλακιες.ελπιζω να τη δεχεσαι.τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.
συγνωμη ειλικρινα.δεν θελω να ξανατσακωθω με κανενα παιδι δεν αξιζει.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
οσο αφορα τυπε εσενα ζηταω δημοσια συγνωμη για καποτε που σου ειχα πει μαλακιες.ελπιζω να τη δεχεσαι.τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.
συγνωμη ειλικρινα.δεν θελω να ξανατσακωθω με κανενα παιδι δεν αξιζει.
Φιλε χαιρομαι
Μακαρι ολοι οι μυστες να ηταν σαν εσενα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Φιλε χαιρομαι
Μακαρι ολοι οι μυστες να ηταν σαν εσενα
ειλικρινα συγνωμη ξανα γιατι σου ειχα πει χοντραδες.δεν αξιζε τον κοπο να τσακωθουμε.anyway ολα καλα. :)

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι Ούγγροι αποδοκιμάζουν τους Ιρλανδούς που γονατίσαν για το BLM.Ένα Βιζενγκραντ μόνο αντιστέκεται

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μπαχαλο:happy::happy::happy:

Γουστάρω αφάνταστα τη φαγωμάρα μεταξύ σας και εν έτη 2021 να επιχειρηματολογείτε για εμάς ?
Κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι.. η απαίτηση κάποιων απο έναν χριστιανό ορθόδοξο να μας δεχτεί...
Μα εμείς στη Συρία και όπου αλλού βρούμε, παίρνουμε κεφάλια χριστιανών.
Αλλά για να είναι κάποιος καλός χριστιανός πρέπει να μας συγχωρεί? Κάπου το έχετε χάσει γιουνάνια.
Πόλεμο πολιτισμών έχουμε και εμάς στόχος είναι η επικράτηση! :headbaning1:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories