Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πάλι καλά που δεν είπε ότι τον έκανε άντρα και άρα δεν ήταν ανήλικος πλέον.
γιατί να το πει η ίδια; Αμέτρητοι αιδιοζητιάνοι το είπαν στα σχόλια κι έγραφαν που ήταν τέτοιες γυναίκες όταν ήμουν εγώ πιτσιρικάς;

• Like
Αντιδράσεις: obi1

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
γιατί να το πει η ίδια; Αμέτρητοι αιδιοζητιάνοι το είπαν στα σχόλια κι έγραφαν που ήταν τέτοιες γυναίκες όταν ήμουν εγώ πιτσιρικάς;
Αυτό είναι το πιο δημοφιλές σχόλιο αντρών σε τέτοια θέματα. Ίσως γιατί μιλούν έχοντας κατά νου τον εαυτό τους και όχι τα παιδιά τους.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ευχαριστω που εψαξες τις φωτος, το ειχα στο νου μου γιατι εκαναν μπαμ για φωτοσοπ.
Ξερεις οτι ειχαν κυκλοφορησει και κατι ψευτικες αφισες του ΣΥΡΙΖΑ που εγραφαν δηθεν : αλληλεγγυη στον ταδε (τον Πακιστανο βιαστη της Μυρτους).
Οι οποιες αφισες, ενω αποκαλυφθηκε οτι ηταν φωτοσοπ, ακομα κυκλοφορουν και τις μοστραρουν ως πειστηρια.

Τελος να πω, μπας και το καταλαβουν (που δεν γινεται να καταλαβουν γιατι ειναι ανθρωποι ιδιαιτερα χαμηλου επιπεδου και με πολλα ψυχολογικα) οτι ΑΝ η φωτογραφια ηταν αληθινη, δηλαδη αν ειχαν μαζευτει και φωναζαν : κατω η δημοκρατια, ζητω το ισλαμ, θα ημουν εκει να τους αντιμετωπισω.
Απο πουθενα ομως δεν προκυπτει οτι οσοι δυστυχισμενοι ερχονται ζητανε κατι τετοιο. Ζητανε απλα να ζησουν.
καλημερα φιλε μου.θα ησουν εκει να τους αντιμετωπισεις ως τι?συγνωμη που ρωταω απλα παρακολουθω την συζητηση και εχω καποιες αποριες
που αν θα ηθελες φυσικα τις συζηταγαμε.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Ηλιθιε φαστιστακο, προφανως δεν ειναι 2-3 εκατομμυρια οι μεταναστες στην Ελλαδα και ακομα πιο προφανως δεν ειναι ολοι αυτοι παραβατικοι.
Οπως ειναι φασιστικο να βγω και να πω οτι αφου γαμανε τις κορες μας 150 Ελληνες ανωμαλοι, αρα ειναι ολοι οι Ελληνες ανωμαλοι βιαστες και παιδεραστες, αλλο τοσο φασιστικο ειναι να λες οτι οσοι ξενοι ερχονται εδω ειναι εγκληματιες.

Απορω τι σκατα εχεις στην ψυχη σου οταν βλεπεις μια γυναικα με τα παιδια της ή εναν πατερα με την οικογενεια του να τους θεωρεις μελλοντικους δολοφονους και να ζητας επιτακτικα να γυρισουν απο εκει που ηρθαν.

ΥΓ: Αξιολυπητη η προσπαθεια σου να το παιξεις γνωστης της ιστοριας, επειδη σου εμαθαν οι αλλοι φασιστες να παπαγαλιζετε 2-3 τσιτατα. Οποτε μαθε οτι σε ολη την ανθρωπινη ιστορια οι ανθρωποι ταξιδευαν και μετακινουνταν απο περιοχη σε περιοχη, και σε ολη την ανθρωπινη ιστορια υπηρχε η ντοπια και η μεταναστευτικη παραβατικοτητα.
Αυτο ομως δεν εμποδισε τους λαους να μεταναστευουν. Απο τη γεννηση του φασισμου και ως σημερα ομως, κατι μισανθρωποι σαν εσας, εχετε λυσσαξει, ισως επειδη ειστε τα καλυτερα σκυλακια των ντοπιων αφεντικων.
Φίλε Bleach, αν και συμφωνώ με την γενική σου θεώρηση και ιστορικές και προιστορικές αναφορές για την μετανάστευση το θέμα ειναι οτι κατα βάθος έιμαστε άνθρωποι που εχουν ενστικτά τα οποία ναι μεν για κάποιους με συγκεκριμένη κοσμοθεώριση/παιδεία/μορφωση κλπ μπορούν να τα χαληνεύσουν και εκλογικεύσουν αλλα για την πλειοψηφία ειναι αδύνατον. Και εξηγούμε σε τι αναφέρομαι, σαν μια υποδηαιρεση του ζωικού βασιλέιου ειμαστε territorial και επισης μας ενοχλεί αφανταστα η αλλαγή. Βαλε τα αυτα μαζι στο τι εχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και γενικά μετά τον πόλεμο σε ολο τον κόσμο και θα δούμε οτι οι μεγαλες μετακινήσεις πληθυσμών απο ετερογενέις κουλτούρες σε χωρες που είχαν ανάγκη για εργατικά χέρια αλλα και οι βιαιες μετακινησεις πληθησμών των τελευταίων χρόνων για οικονομική μετανάστευση, και δεις οτι σε ενα μεγάλο βαθμό δικαιολογούν την επανεμφάνηση φασιστικών κομμάτων και καταστάσεων πχ brexit, Trump. κλπ . Επισης πολύ σημαντικό γεγονός ηταν η ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση - αποτέλεσμα της Αμερικο-Βρετανικης αδικαιολογητης εισβολής στο Ιρακ, Παλεστινιακό κλπ αλλα ανεξαρτητα χρησιμοποιηθηκε απο τους Ισλαμιστες με τις επιδεικτικες εκετλεσεις για να πολώσει το κλιμα μεταξυ χριστιανων-μουουλμάνων. Οπότε ειναι αναγκάιο φίλε μου για να διαφυλάξουμε τις οποιεσδήποτε δημοκρατικές κατακτησεις στην Ευρώπη οι κυβερνησεις να πάρουν αυστηρά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης. Ειδικά η Ελλάδα που είναι στα σύνορα. Παντα καλοπροαίρετα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
καλημερα φιλε μου.θα ησουν εκει να τους αντιμετωπισεις ως τι?συγνωμη που ρωταω απλα παρακολουθω την συζητηση και εχω καποιες αποριες
που αν θα ηθελες φυσικα τις συζηταγαμε.
Καλημέρα.Θα τους αντιμετώπιζα ως εχθρούς της ελευθερίας μου .Επομένως θα την υπερασπιζομουν με κάθε τρόπο, και πάλι όμως με την προϋπόθεση ότι αυτοί θα κινούνταν όντως επιθετικά προς την ελευθερία μου.Οχι όμως να επιτεθώ σε όποιον μετανάστη απλά ζητάει να ζήσει.
Είναι εναντίον των φασιστών και των φονταμενταλιστών.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Καλημέρα.Θα τους αντιμετώπιζα ως εχθρούς της ελευθερίας μου .Επομένως θα την υπερασπιζομουν με κάθε τρόπο, και πάλι όμως με την προϋπόθεση ότι αυτοί θα κινούνταν όντως επιθετικά προς την ελευθερία μου.Οχι όμως να επιτεθώ σε όποιον μετανάστη απλά ζητάει να ζήσει.
γενικοτερα μην φανατιζεσαι ρε τσακαλε γιατι υπαρχει στο κερμα και αλλη πλευρα.ειναι και λιγο αστειο να μιλαμε για φασιστικες απειλες
και ελληνες νεοναζι οταν πας ομονοια σημερα και εισαι στην καμπουλ.που τους ειδατε τους ναζι θελω να μαθω.τυχαινει να ειμαι παοκ
και γνωριζεις το περιστατικο με τους πακιστανους υποθετω.επειδη οι οπαδοι του παοκ αμυνθηκαν και δεν εστησαν κωλο στους σαλαφιστες
χαρακτηριστικαν ναζι-φασιστες και δεν ξερω τι αλλο.οποτε δεν χρειαζεται φανατισμος γιατι καμια φορα τα πραγματα γυρνανε τουμπα.
φιλικα παντα.ευχαριστω που με ακουσες. :)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
γενικοτερα μην φανατιζεσαι ρε τσακαλε γιατι υπαρχει στο κερμα και αλλη πλευρα.ειναι και λιγο αστειο να μιλαμε για φασιστικες απειλες
και ελληνες νεοναζι οταν πας ομονοια σημερα και εισαι στην καμπουλ.που τους ειδατε τους ναζι θελω να μαθω.τυχαινει να ειμαι παοκ
και γνωριζεις το περιστατικο με τους πακιστανους υποθετω.επειδη οι οπαδοι του παοκ αμυνθηκαν και δεν εστησαν κωλο στους σαλαφιστες
χαρακτηριστικαν ναζι-φασιστες και δεν ξερω τι αλλο.οποτε δεν χρειαζεται φανατισμος γιατι καμια φορα τα πραγματα γυρνανε τουμπα.
φιλικα παντα.ευχαριστω που με ακουσες. :)
Οχι δεν το γνωριζω το περιστατικο, τι συνεβη;

Το οτι αν πας στην Ομονοια νιωθεις οτι εισαι στην Καμπουλ τι σημαινει ακριβως;
Εχεις παει στο κεντρο του Παρισιου να δεις πως ειναι; που νομιζεις οτι εισαι στη Σενεγαλη;
Ή στις γειτονιες του Λονδινου που νομιζεις οτι εισαι στο Νεο Δελχι;
Στης Νεας Υορκης που εχουν αλλη γειτονια οι Κινεζοι, αλλη οι Ιταλοι;
Το οτι εχει γεμισει μια χωρα με μεταναστες, δεν καταλαβαινω τι ακριβως δειχνει. Οτι ειναι κακοι;
ΝΑΙ, ειναι φυσιολογικο να σε ξενιζει πολλες φορες η εμφανιση τους ή οι τροποι τους. Αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι νορμαλ ανθρωποι σαν εμας. Οπως υπαρχουν χριστιανοταλιμπαν, ετσι υπαρχουν και.... original ταλιμπαν.
Εχεις δει κανεναν Σεϊχη απο το Καταρ να φωναζει Αλαχ Ακμπαρ και να σφαζει απιστους; στα αρχιδια του. Αν γεμιζαμε Σεϊχηδες στο κεντρο θα ηταν καλος ο Ισλαμισμος;
Το προβλημα ειναι ΠΑΝΤΑ η φτωχια.
Ρουμανοι,Γεωργιανοι, ΕΛληνες,Ρωσοι ειναι Χριστιανοι. Οταν ειναι φτωχοι ή αμορφωτοι, οδηγουνται στην παρανομια. Το ιδιο συμβαινει με ολους.

Τωρα, που βλεπω τους ναζι. Γενικα μιλωντας, ζεις σε μια χωρα που 400.000 ψηφισαν Χρυση Αυγη, και μετα τη δολοφονια Φυσσα που βγηκαν κατι φωτογραφιες με κουμπουρια, κατι φωτογραφιες με ναζιστικους χαιρετισμους που τους λεγανε αρχαιοελληνικους και με την κοτα τον Παππα να φοραει σβαστιγκες στο μπρατσο και να λεει οτι ντυθηκε για τις αποκριες, μετα απο ΟΛΑ αυτα λοιπον , οι 400.000 ψηφοι αυξηθηκαν.
Ζω σε μια χωρα που εχει θανατους απο ναζι και το να κανω οτι δεν υπαρχει προβλημα, δεν ειναι η λυση του.

Να σου θυμισω επισης οτι στη ναζιστικη Γερμανια, καπως ετσι μιλουσαν: για ολα φταινε οι Εβραιοι. Ξερεις που οδηγησε αυτο.

Με λιγα λογια : αν μου επιτεθει καποιος, ειτε Ελληνας, ειτε Πακιστανος, θα αμυνθω. Μεχρι εκει. Δεν θα ζητησω να απελαθουν ή να φυλακιστουν ή να εξοντωθουν ολοι οι υπολοιποι, επειδη αυτος που μου την επεσε (Ελληνας ή Πακιστανος) ηταν βιαστης, ή ληστης ή δολοφονος.

Απο ΟΠΟΙΑ σκοπια και να το δεις , η ξενοφοβια και συνεπως ο ρατσισμος ολων εδω μεσα ειναι λαθος :
1.Απο χριστιανικη θες; Ο Χριστος ειπε "αγαπα τον πλησιον σου".
2.Απο πολιτικη θες; στη δημοκρατια ολοι ειναι αθωοι μεχρι να αποδειχτει οτι ειναι ενοχοι. Ποτε κανεις δεν ειναι προκαταβολικα ενοχος.
3.Απο εθνικη θες; οι αρχαιοι Ελληνες ηταν φιλοξενοι με τους ξενους και τους περιποιουνταν.
4.Απο ανθρωπιστικη - πολιτισμικη θες; οταν ενας πολιτισμος ειναι λαμπρος και ισχυρος, δεν μπορει να αλλοιωθει απο καποιον κατωτερο πολιτισμο, αντιθετως τον βελτιωνει.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

Εχεις παει στο κεντρο του Παρισιου να δεις πως ειναι; που νομιζεις οτι εισαι στη Σενεγαλη;
Το οτι εχει γεμισει μια χωρα με μεταναστες, δεν καταλαβαινω τι ακριβως δειχνει. Οτι ειναι κακοι;
ΝΑΙ, ειναι φυσιολογικο να σε ξενιζει πολλες φορες η εμφανιση τους ή οι τροποι τους. Αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι νορμαλ ανθρωποι σαν εμας. Οπως υπαρχουν χριστιανοταλιμπαν, ετσι υπαρχουν και.... original ταλιμπαν.
Εχεις δει κανεναν Σεϊχη απο το Καταρ να φωναζει Αλαχ Ακμπαρ και να σφαζει απιστους; στα αρχιδια του. Αν γεμιζαμε Σεϊχηδες στο κεντρο θα ηταν καλος ο Ισλαμισμος;
Ρουμανοι,Γεωργιανοι, ΕΛληνες,Ρωσοι ειναι Χριστιανοι. Οταν ειναι φτωχοι ή αμορφωτοι, οδηγουνται στην παρανομια. Το ιδιο συμβαινει με ολους.

Τωρα, που βλεπω τους ναζι. Γενικα μιλωντας, ζεις σε μια χωρα που 400.000 ψηφισαν Χρυση Αυγη, και μετα τη δολοφονια Φυσσα που βγηκαν κατι φωτογραφιες με κουμπουρια, κατι φωτογραφιες με ναζιστικους χαιρετισμους που τους λεγανε αρχαιοελληνικους και με την κοτα τον Παππα να φοραει σβαστιγκες στο μπρατσο και να λεει οτι ντυθηκε για τις αποκριες, μετα απο ΟΛΑ αυτα λοιπον , οι 400.000 ψηφοι αυξηθηκαν.
Ζω σε μια χωρα που εχει θανατους απο ναζι και το να κανω οτι δεν υπαρχει προβλημα, δεν ειναι η λυση του.

Να σου θυμισω επισης οτι στη ναζιστικη Γερμανια, καπως ετσι μιλουσαν: για ολα φταινε οι Εβραιοι. Ξερεις που οδηγησε αυτο.

Με λιγα λογια : αν μου επιτεθει καποιος, ειτε Ελληνας, ειτε Πακιστανος, θα αμυνθω. Μεχρι εκει. Δεν θα ζητησω να απελαθουν ή να φυλακιστουν ή να εξοντωθουν ολοι οι υπολοιποι, επειδη αυτος που μου την επεσε (Ελληνας ή Πακιστανος) ηταν βιαστης, ή ληστης ή δολοφονος.

Απο ΟΠΟΙΑ σκοπια και να το δεις , η ξενοφοβια και συνεπως ο ρατσισμος ολων εδω μεσα ειναι λαθος :
2.Απο πολιτικη θες; στη δημοκρατια ολοι ειναι αθωοι μεχρι να αποδειχτει οτι ειναι ενοχοι. Ποτε κανεις δεν ειναι προκαταβολικα ενοχος.
3.Απο εθνικη θες; οι αρχαιοι Ελληνες ηταν φιλοξενοι με τους ξενους και τους περιποιουνταν.
4.Απο ανθρωπιστικη - πολιτισμικη θες; οταν ενας πολιτισμος ειναι λαμπρος και ισχυρος, δεν μπορει να αλλοιωθει απο καποιον κατωτερο πολιτισμο, αντιθετως τον βελτιωνει.
καταρχην μου αρεσει που το αναλυεις τοσο πολυ.προφανως εισαι υπερμαχος της μεταναστευσης για δικους σου λογους.
δικαιωμα σου αναφαιρετο.ξεκιναω με το περιστατικο με τους οπαδους του παοκ.τους περασαν για χρυσαυγιτες οι σαλαφιστες
σε πορεια που εκαναν στο κεντρο λογω της ενδυμασιας που ειχαν οι οπαδοι με μαυρα ρουχα και κινηθηκαν απειλητικα προς τον
κοσμο του παοκ ωσπου τις εφαγαν και καλα να παθουν γιατι οι μαγκιες πληρωνονται.
τωρα για τις ευρωπαικες πολεις που μου λες οτι ειναι τιγκα στους εγχρωμους δεν στεναχωριεμαι ιδιαιτερα γιατι οι αποικιοκρατικες
πολιτικες που εφαρμοζαν τοσα χρονια τα εχουν αυτα.
αγγλοι-γαλλοι-πορτογαλοι.η ελλαδιτσα αν εξαιρεσεις τους πειρατες της μανης δεν ειχε σχεσεις με δουλεμπορια απ οτι ξερω.
ειμαι ποντιος απο πατερα γεννημενο στο καζακσταν αλλα συγνωμη ρε αδερφε αυτη η μη ελεγχομενη μεταναστευση δεν θα μας βγει σε καλο.
ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω.
οσο για τις ταξεις που εθιξες φτωχεια και φτωχους ανθρωπους μακαρι τα δακρυα να κυλανε οχι μονο
για τους εγχρωμους φιλους μας αλλα για ολους τους φτωχους συμπεριλαμβανομενων και των φτωχων ελληνων.
φιλικα παντα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
μπορουν να ζησουν και στις χωρες τους
το πακισταν ειναι πυρηνικη δυναμη και η νιγηρια απο τις πρωτες πετρελαιοπαραγωγους χωρες
δεν βλεπω καποια αναγκη να τους δινει ο κουλης σπιτια και επιδοματα

Τελευταία τροποποίηση:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

επισης ξεχασα να σου πω οτι δεν αγιοποιω τους ελληνες.μην μπερδευεσαι.
οπως και αυτο το παραδειγμα που μου εθεσες με τον σειχη του καταρ.
προφανως και δεν θα αποκεφαλισει αυτος κανεναν.αυτος εχει σημαντικες δουλειες να κανει.
βαζει τους χαζο-σουνιτες να το παιζουν μπολικοι αλλα οταν ερχεται ημερα εισπραξης το παιζουν κατατρεγμενα
ανθρωπακια σαν τους δικους μας ακραιους οποιας ιδεολογιας εδω.
συμπερασμα-μην φανατιζεσαι γιατι και αυτοι για τους οποιους μιλας με συμπονοια καλα μουνια ειναι.αστο.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
καταρχην μου αρεσει που το αναλυεις τοσο πολυ.προφανως εισαι υπερμαχος της μεταναστευσης για δικους σου λογους.
δικαιωμα σου αναφαιρετο.ξεκιναω με το περιστατικο με τους οπαδους του παοκ.τους περασαν για χρυσαυγιτες οι σαλαφιστες
σε πορεια που εκαναν στο κεντρο λογω της ενδυμασιας που ειχαν οι οπαδοι με μαυρα ρουχα και κινηθηκαν απειλητικα προς τον
κοσμο του παοκ ωσπου τις εφαγαν και καλα να παθουν γιατι οι μαγκιες πληρωνονται.
τωρα για τις ευρωπαικες πολεις που μου λες οτι ειναι τιγκα στους εγχρωμους δεν στεναχωριεμαι ιδιαιτερα γιατι οι αποικιοκρατικες
αγγλοι-γαλλοι-πορτογαλοι.η ελλαδιτσα αν εξαιρεσεις τους πειρατες της μανης δεν ειχε σχεσεις με δουλεμπορια απ οτι ξερω.
ειμαι ποντιος απο πατερα γεννημενο στο καζακσταν αλλα συγνωμη ρε αδερφε αυτη η μη ελεγχομενη μεταναστευση δεν θα μας βγει σε καλο.
οσο για τις ταξεις που εθιξες φτωχεια και φτωχους ανθρωπους μακαρι τα δακρυα να κυλανε οχι μονο
για τους εγχρωμους φιλους μας αλλα για ολους τους φτωχους συμπεριλαμβανομενων και των φτωχων ελληνων.
φιλικα παντα.
Το περιστατικο δεν το ηξερα. Μπορει να εγινε οπως τα λες, δηλαδη οι Πακιστανοι να τους περασαν για Χρυσαυγιτες, και να τους επιτεθηκαν, αν και επειδη οπως λες καθε νομισμα εχει δυο οψεις, μην αποκλειεις να εγινε πεσιμο απο 1-2 φασιστες του ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι, προς υπερασπιση τους να τους υπερασπιστηκαν. Δεν σημαινει οτι ολοι οι οπαδοι που βρεθηκαν εκει ηταν φασιστες, αλλα σε τετοια τουρλουμπουκια και ξυλικια, αν δεν εισαι αυτοπτης μαρτυρας, ποτε δεν ξερεις ποιος δερνει ποιον και γιατι. Ημουν συνδεσμιτης και τα εχω ζησει.

Συμφωνω για την αποικιοκρατικη πολιτικη : Βελγοι, Αγγλοι, Γαλλοι, Πορτογαλοι και Ισπανοι υπηρξαν μεγαλοι εγκληματιες.
Εχουν γεμισει με μεταναστες λογω αυτων των πολιτικων τους, οι οποιες ομως εγιναν για να πλουτισουν οι αντιστοιχοι πλουσιοι Βελγοι, Αγγλοι, Γαλλοι, Πορτογαλοι.
Και ειτε πεις εσυ ή εγω : καλα να παθουν αυτες οι χωρες, το ζητημα ποιο ειναι; οτι ο Σενεγαλεζος, ο Κογκολεζος, ο Ινδος, ο Πακιστανος κλπ την πληρωνουν και μεταναστευουν.

Η Ελλαδα οντως δεν εχει κανει αποικιοκρατια αλλα πχ ειχε τρομερη ευθυνη στην Μικρασιατικη Καταστροφη, κανοντας επεκτατικο πολεμο τον οποιο εχασε και ετσι γεμισε η Ελλαδα μικρασιατες μεταναστες, οι οποιοι, αν και Ελληνες, αντιμετωπιστηκαν με χλευασμο και καχυοποψια απο τους ντοπιους . Λεξεις οπως παστρικια, τουρκοσπορος κλπ ηταν απο εκεινη την ξενοφοβικη εποχη.
Στην τωρινη εποχη , ειναι μελος ΝΑΤΟ το οποιο ειτε θα επιτεθει σε χωρες της Μεσης Ανατολης, ειτε θα τους πουλησει οπλα για να αυτο-διαλυθουν μεσω εμφυλιων.
Εχει ενδιαφερον να δεις πως δημιουργηθηκε ο ISIS.

Φυσικα και δειχνω αλληλεγγυη και στον φτωχο Ελληνα, για αυτο ειμαι αντιφασιστας, γιατι ο φασιστας δεν ειναι πατριωτης, ειναι απλα ενα σκυλακι των πλουσιων.
Οι φτωχοι δεν εχουν τιποτα να μοιρασουν, ειτε ειναι Ελληνες ειτε ειναι ξενοι.

Ειδες κανεναν Ελληνα πλουσιο να βοηθαει; και δεν μιλαμε για τα ψιχουλα που δωριζει κατα καιρους για φοροαπαλλαγη.

Τελος, αναγνωριζω οτι η ανεξελεγκτη μεταναστευση δημιουργει προβληματα, φυσικα και αναγνωριζω οτι φταινε και τα αλλα κρατη που δεν ανοιγουν τα συνορα τους, αλλα στο διλημμα να μεινουν εδω αναγκαστικα ή να γυρισουν πισω, για καθαρα ανθρωπιστικους λογους, απαντω: να μεινουν εδω (μακαρι να ταξιδευαν οπου ηθελαν).
Το να γυρισουν πισω ειναι καταδικη σε θανατο για πολλους απο αυτους.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
το πακισταν ειναι πυρηνικη δυναμη και η νιγηρια απο τις πρωτες πετρελαιοπαραγωγους χωρες
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Γιατι δεν πας εσυ εκει αφου ειναι τοσο δυνατες χωρες;
Και η Κινα ειναι πυρηνικη δυναμη, και η Βορεια Κορεα. Αυτο τι σημαινει; οτι οι κατοικοι ζουνε παραδεισενια;

Την παιζεις με χερια και με ποδια ε;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
... οι αποικιοκρατικες
φιλικα παντα.
Η Γερμανια μονο στην Μποτσουανα ειχε αποικια αλλα ειναι τιγκα στους αραβοτουρκους
Οι Ελληνες ηταν κατι χειροτερο απο αποικια στους Τουρκους αλλα δεν βλεπω ελληνες προσφυγες στην Τουρκια
Οι Σερβοι εφαγαν αμετρητα νατοικα μπομπιδια πριν 25 χρονια αλλα δεν ειναι επιδοματιες της Ευρωπης ουτε δημιουργησαν γκετο
Τι να πουμε για τους ιαπωνες που εφαγαν πυρηνικα..
Η Κυπρος επισης αποικια αλλα δεν υπαρχουν κυπριακα γκετο στην Αγγλια

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Γιατι δεν πας εσυ εκει αφου ειναι τοσο δυνατες χωρες;
Και η Κινα ειναι πυρηνικη δυναμη, και η Βορεια Κορεα. Αυτο τι σημαινει; οτι οι κατοικοι ζουνε παραδεισενια;

Την παιζεις με χερια και με ποδια ε;
Φταιμε εμεις που σε ΠΛΟΥΣΙΕΣ χωρες οι κατοικοι περνανε ασχημα??
Ποιος νομιζεις οτι ευθυνεται για αυτο και πρεπει να βρει λυση για αυτους τους ανθρωπους?
Ειναι δουλεια του Κουλη να τους δινει σπιτια και επιδοματα απο το υστερημα των φορων του ελληνικου λαου?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Το περιστατικο δεν το ηξερα. Μπορει να εγινε οπως τα λες, δηλαδη οι Πακιστανοι να τους περασαν για Χρυσαυγιτες, και να τους επιτεθηκαν, αν και επειδη οπως λες καθε νομισμα εχει δυο οψεις, μην αποκλειεις να εγινε πεσιμο απο 1-2 φασιστες του ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι, προς υπερασπιση τους να τους υπερασπιστηκαν. Δεν σημαινει οτι ολοι οι οπαδοι που βρεθηκαν εκει ηταν φασιστες, αλλα σε τετοια τουρλουμπουκια και ξυλικια, αν δεν εισαι αυτοπτης μαρτυρας, ποτε δεν ξερεις ποιος δερνει ποιον και γιατι. Ημουν συνδεσμιτης και τα εχω ζησει.

Συμφωνω για την αποικιοκρατικη πολιτικη : Βελγοι, Αγγλοι, Γαλλοι, Πορτογαλοι και Ισπανοι υπηρξαν μεγαλοι εγκληματιες.
Εχουν γεμισει με μεταναστες λογω αυτων των πολιτικων τους, οι οποιες ομως εγιναν για να πλουτισουν οι αντιστοιχοι πλουσιοι Βελγοι, Αγγλοι, Γαλλοι, Πορτογαλοι.
Και ειτε πεις εσυ ή εγω : καλα να παθουν αυτες οι χωρες, το ζητημα ποιο ειναι; οτι ο Σενεγαλεζος, ο Κογκολεζος, ο Ινδος, ο Πακιστανος κλπ την πληρωνουν και μεταναστευουν.
Στην τωρινη εποχη , ειναι μελος ΝΑΤΟ το οποιο ειτε θα επιτεθει σε χωρες της Μεσης Ανατολης, ειτε θα τους πουλησει οπλα για να αυτο-διαλυθουν μεσω εμφυλιων.

Η Ελλαδα οντως δεν εχει κανει αποικιοκρατια αλλα πχ ειχε τρομερη ευθυνη στην Μικρασιατικη Καταστροφη, κανοντας επεκτατικο πολεμο τον οποιο εχασε και ετσι γεμισε η Ελλαδα μικρασιατες μεταναστες, οι οποιοι, αν και Ελληνες, αντιμετωπιστηκαν με χλευασμο και καχυοποψια απο τους ντοπιους . Λεξεις οπως παστρικια, τουρκοσπορος κλπ ηταν απο εκεινη την ξενοφοβικη εποχη.

Φυσικα και δειχνω αλληλεγγυη και στον φτωχο Ελληνα, για αυτο ειμαι αντιφασιστας, γιατι ο αντιφασιστας δεν ειναι πατριωτης, ειναι απλα ενα σκυλακι των πλουσιων.

Ειδες κανεναν Ελληνα πλουσιο να βοηθαει; και δεν μιλαμε για τα ψιχουλα που δωριζει κατα καιρους για φοροαπαλλαγη.

Τελος, αναγνωριζω οτι η ανεξελεγκτη μεταναστευση δημιουργει προβληματα, φυσικα και αναγνωριζω οτι φταινε και τα αλλα κρατη που δεν ανοιγουν τα συνορα τους, αλλα στο διλημμα να μεινουν εδω αναγκαστικα ή να γυρισουν πισω, για καθαρα ανθρωπιστικους λογους, απαντω: να μεινουν εδω (μακαρι να ταξιδευαν οπου ηθελαν).
καλε μου φιλε
1)το πεσιμο το ξεκινησαν οι πακιστανοι και καλως ξαναλεω και τονιζω τις εφαγαν δυστυχως δεν εφαγαν πιο πολλες.
2)η πορεια τους ηταν θρησκευτικου-σουνιτικου-τακφιριστικου περιεχομενου οποτε σαν αντιφασιστας σωστος δεν πρεπει
να σε ενδιαφερει.πες οτι την πεσαμε στον κλεομενη τον τρελο.θα σε ενδιεφερε τοσο πολυ?
3)μιας και μιλαμε για ISIS και ιδρυση του τα μελη του γνωριζεις ποιες χωρες εχουν δεξαμενη στρατολογησης?
4)δεν περιμενω κανεναν πλουσιο να με βοηθησει αδερφε ουτε εμενα ουτε κανεναν ταξικο αδερφο αυτο ομως
δεν δινει το δικαιωμα σε κανεναν πουστη αντρα ανεξαρτητου εθνικοτητας να ερθει να μου κανει την ζωη και την καθημερινοτητα
κολαση του δαντη.
φιλικα παντα μιλαω.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Φυσικα και δειχνω αλληλεγγυη και στον φτωχο Ελληνα, για αυτο ειμαι αντιφασιστας, γιατι ο φασιστας δεν ειναι πατριωτης, ειναι απλα ενα σκυλακι των πλουσιων.

Η Νικαια στην Γαλλια απο που πηρε το ονομα της νομιζεις
Νοτια Γαλλια και μεγαλο μερος της Ιταλιας ελληνικες αποικιες ηταν
Για αυτο τωρα τρωμε στην μαπα γαλλικα και ιταλικα γκετο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Εδω τωρα που ειμαστε βεγκαν και πουστριλε ολε , ποιες κυβερνησεις και ποιες απελασεις και ποιες πολιτικες και χεσε ψηλα κ αγναντευε...
Αυτό το έκαναν οι ευρωπαϊκές πολιτικες λοατκι, το δήθεν τζάμπα χρήμα που ευνουχισε τον νεοέλληνα και τώρα του φορτωνουν τη πλεμπα του ισλαμισμού
Η Ελλάδα έκαψε το λάδι της...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom