Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Αυτό το έκαναν οι ευρωπαϊκές πολιτικες λοατκι, το δήθεν τζάμπα χρήμα που ευνουχισε τον νεοέλληνα και τώρα του φορτωνουν τη πλεμπα του ισλαμισμού
Η Ελλάδα έκαψε το λάδι της...
προσπαθω να εξηγησω στον παραπανω συμπαθεστατο φιλο οτι οι Ελληνες εχουν πλεον παθητικη σταση στο θεμα της μεταναστευσης
οτι οι αλλοι ειναι αρκετοι οκ κατατρεγμενοι συμφωνω και εγω αλλα επισης αρκετοι ειναι μια χαρα μεμετια τηρουν τα της θρησκειας τους
πιστα και με τυφλη αφοσιωση και οτι δεν γινεται να εισαι με αυτους αντιφασιστας.απο τον μιχαλολιακο και να το θες δεν κινδυνευεις.πρεπει
οι αντιφασιστες ολης της γης να το καταλαβουν.ο μιχαλολιακος και να το θελουν δεν μπορει αλλα ουτε και μπορουσε ν α τους απειλησει.
απο ισλαμιστες ομως μπορουν να γαμηθουν χθες οχι σημερα και πολυ ευκολα και μεσα στην εδρα τους.
φιλικα παντα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Φταιμε εμεις που σε ΠΛΟΥΣΙΕΣ χωρες οι κατοικοι περνανε ασχημα??
Ποιος νομιζεις οτι ευθυνεται για αυτο και πρεπει να βρει λυση για αυτους τους ανθρωπους?
Ειναι δουλεια του Κουλη να τους δινει σπιτια και επιδοματα απο το υστερημα των φορων του ελληνικου λαου?
Δεν τους δινει σπιτια, αν εχεις καποια αποδειξη τετοια μπορεις να μου την δωσεις; αν ειναι να βαφτω πακιστανος να παρω κι εγω σπιτι.
Ο,τι επιδομα εχουν , τ ο εχουν απο την ΕΕ.

Αραγε κοπτεσαι το ιδιο για τα επιδοματα 2 μυριων που ελαβαν τα ΜΜΕ;

Για τις φοροαπαλλαγες των εφοπλιστων; Για τον μεγαλο περιπατο; Για τις μιζες της Siemens ; Για τα υποβρυχια που γερνουν;

Γιατι αν υποθεσουμε ότι οι μεταναστες είναι προβλημα τα τελευταια χρονια , θα παραδεχτεις εσυ ότι ο ελληνικος λαος με αυτά που ψηφιζε εδώ και 50 χρονια είναι ο ιδιος το προβλημα της χωρας του;

Γιατι αν δεν ειχες 50 χρονια λαμογια να τρωνε, τωρα θα ησουν Ελβετια.

Επισης, επειδη δεν μπορω να λυσω τα εγχωρια προβληματα των κατοικων του Πακισταν ή του Αφγανισταν ή του Κονγκο, μπορω όμως να σταθω σαν ανθρωπος απεναντι σε κατατρεγμενους και να τους λυπηθω και να τους προσφερω ασυλο.

Είναι τιμη για μια χωρα , για τους κατοικους της, να δειχνουν μεγαλοψυχια. Το αν εχεις παραπονο από τους κυβερνωντες που δεν σε φροντιζουν, να το ελυνες 50 χρονια τωρα που πηγαινες και τους ψηφιζες.

Μιλαω σαν ανθρωπος να δειξω συμπαρασταση. Εσυ που λογικα ως Ελληναρας θα αυτοπροσδιοριζεσαι ως χριστιανος ορθοδοξος, μιλας ως τετοιος;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
προσπαθω να εξηγησω στον παραπανω συμπαθεστατο φιλο οτι οι Ελληνες εχουν πλεον παθητικη σταση στο θεμα της μεταναστευσης
οτι οι αλλοι ειναι αρκετοι οκ κατατρεγμενοι συμφωνω και εγω αλλα επισης αρκετοι ειναι μια χαρα μεμετια τηρουν τα της θρησκειας τους
πιστα και με τυφλη αφοσιωση και οτι δεν γινεται να εισαι με αυτους αντιφασιστας.απο τον μιχαλολιακο και να το θες δεν κινδυνευεις.πρεπει
οι αντιφασιστες ολης της γης να το καταλαβουν.ο μιχαλολιακος και να το θελουν δεν μπορει αλλα ουτε και μπορουσε ν α τους απειλησει.
απο ισλαμιστες ομως μπορουν να γαμηθουν χθες οχι σημερα και πολυ ευκολα και μεσα στην εδρα τους.
φιλικα παντα.
Τι να εξηγήσεις ρε τυπε σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν απλή αριθμητική
Συγκρίνει τις λαμογιες πολιτικων, και πλουσιων που γίνονται σε όλες τις χώρες, με τον εποικισμό σε μια χωρα που φθίνει δημογραφικά, από εκατομμυρια φτωχους του τρίτου κοσμου

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
φιλικα παντα.
Οπως ενιωθαν οι Ευρωπαιοι το 39 οτι δεν κινδυνευαν απο τον Χιτλερ και την εφαγαν.
Απο φασιστες παντα κινδυνευεις , ειτε εισαι ντοπιος ειτε ξενος.
Αυτο να το καταλαβεις.
Οπως την πεφτουν στον Πακιστανο, μεθαυριο θα την πεσουν και σε σενα, ειτε γιατι εισαι Ποντιος, ειτε γιατι εισαι ΠΑΟΚ, ειτε γιατι εισαι κουριερ που ζητησες τα δεδουλευμενα σου απο το αφεντικο.
Οι φασιστες ειναι τσιρακια των αφεντικων, εχεις δει κανενα φασιστα να απεργει; εχεις δει κανενα φασιστα να συντασσεται κατα των αφεντικων;

Δεν μπορεις να καταλαβεις, οτι στην επομενη οικονομικη κριση, εισαι κι εσυ ενας εν δυναμει μεταναστης.
Κι οταν πας στην Χ χωρα, να βρεις την τυχη σου, οι εκει φασιστες θα σε αντιμετωπισουν ως πακιστανο.
Θυμησου ποσο ρατσιστικα μας αντιμετωπιζαν σε ολη την Ευρωπη οι ...φιλοι μας οι πολιτισμενοι Ευρωπαιοι : κλεφτες Ελληνες μας ελεγαν. Εσυ εκλεψες; οχι. Εγω εκλεψα; οχι.
Γιατι με αντιμετωπιζαν σαν κλεφτη;

Δεν με ενδιαφερει καμια θρησκευτικη πορεια, ειτε χριστιανων ειτε μουσουυλμανων.
Τυφλωμενοι μουσουλμανοι ειναι πολυ λιγοι, και ευτυχως οι περισσοτεροι δεν ζουν εδω. Οι περισσοτεροι ειναι νορμαλ ανθρωποι, που σου μοιαζουν περιεργοι, οσο μοιαζεις κι εσυ περιεργος σε αυτους που πας στην Εκκλησια και πινεις κρασι απο ενα κουταλακι γεματο σαλια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Με λιγα λογια : αν μου επιτεθει καποιος, ειτε Ελληνας, ειτε Πακιστανος, θα αμυνθω. Μεχρι εκει. Δεν θα ζητησω να απελαθουν ή να φυλακιστουν ή να εξοντωθουν ολοι οι υπολοιποι, επειδη αυτος που μου την επεσε (Ελληνας ή Πακιστανος) ηταν βιαστης, ή ληστης ή δολοφονος.

Καλά,αν είναι απ'τους δεύτερους,μπορεί να το ευχαριστηθείς κιόλας

Ουστ απο'δω ρε λαθρολάγνοι

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Τι να εξηγήσεις ρε τυπε σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν απλή αριθμητική
Συγκρίνει τις λαμογιες πολιτικων, και πλουσιων που γίνονται σε όλες τις χώρες, με τον εποικισμό σε μια χωρα που φθίνει δημογραφικά, από εκατομμυρια φτωχους του τρίτου κοσμου
Ναι ρε μαγκα, εγω δεν καταλαβαινω, για αυτο μπορω και αρθρωνω λογο, σε αντιθεση με σενα που εχεις μαθει να μιλας σε 2 γραμμες με γελοια τσιτατα :
1.Επικοισμος : δεν προκειται για επικοισμο, γιατι πουθενα δεν προκυπτει οτι ερχονται για να μεινουν. Ερχονται για να πανε στην υπολοιπη Ευρωπη. Ζητα το λογο απο τους Ευρωπαιους λοιπον, οχι απο τους κατατρεγμενους. Αλλα ξεχασα, οι Ευρωπαιοι ειναι καλοι για να σου δινουν ΕΣΠΑ να τρως, οποτε σε αυτους κανεις την Κοτα.
2.Σε ολες τις χωρες οι ντοπιοι παραβατικοι, λαμογια μπλα μπλα.....Απαντησα και πριν : ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
3. Δημογραφικο προβλημα : αν δεν ψηφιζες λαμογια μια ζωη να σε φτωχοποιουν για να σε διορισουν σε καμια θεσουλα, ισως ειχες πραγματικα λεφτα και ισως ως χωρα αραδιαζαμε κουτσουβελα. Δεν σου φταινε οι μεταναστες που οι Ελληνες τα τρωνε στις πουτανες.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Καλά,αν είναι απ'τους δεύτερους,μπορεί να το ευχαριστηθείς κιόλας

Ουστ απο'δω ρε λαθρολάγνοι
Το ομοφοβικο σου σχολιο δειχνει μια παιδικη απωθηση της ομοφυλοφιλιας σου στο ασυνειδητο σου. Δεν πειραζει, ειμαι υπερ των gay, δεν εχω κανενα θεμα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το ομοφοβικο σου σχολιο δειχνει μια παιδικη απωθηση της ομοφυλοφιλιας σου στο ασυνειδητο σου. Δεν πειραζει, ειμαι υπερ των gay, δεν εχω κανενα θεμα.

Ρε αντε τράβα στο Πακιστάν να ζήσεις μαζί τους παλιολινάτσα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Επειδη τους υποστηριζω δεν παει να πει οτι θελω να ζησω στο Πακισταν. Και τους gay υποστηριζω ομως ειμαι straight.
Υποστηριζω ακομα και τους καταπιεσμενους gay που το παιζουν αντρες, σαν εσενα, γενικα υποστηριζω οποιον βρισκεται σε μια αδυναμη θεση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Αλλος παλι, δεν εχει μαντηλι να κλαψει αλλα θελει να κανει τον καλο στους νεατερνταλ.
Αλλα ειναι στην ελλαδα, δεν παει σε μκο και στην αφρικη και στο αφγανισταν να βοηθησει κοσμο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Ναι ρε μαγκα, εγω δεν καταλαβαινω, για αυτο μπορω και αρθρωνω λογο, σε αντιθεση με σενα που εχεις μαθει να μιλας σε 2 γραμμες με γελοια τσιτατα :
1.Επικοισμος : δεν προκειται για επικοισμο, γιατι πουθενα δεν προκυπτει οτι ερχονται για να μεινουν. Ερχονται για να πανε στην υπολοιπη Ευρωπη. Ζητα το λογο απο τους Ευρωπαιους λοιπον, οχι απο τους κατατρεγμενους. Αλλα ξεχασα, οι Ευρωπαιοι ειναι καλοι για να σου δινουν ΕΣΠΑ να τρως, οποτε σε αυτους κανεις την Κοτα.
2.Σε ολες τις χωρες οι ντοπιοι παραβατικοι, λαμογια μπλα μπλα.....Απαντησα και πριν : ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
3. Δημογραφικο προβλημα : αν δεν ψηφιζες λαμογια μια ζωη να σε φτωχοποιουν για να σε διορισουν σε καμια θεσουλα, ισως ειχες πραγματικα λεφτα και ισως ως χωρα αραδιαζαμε κουτσουβελα. Δεν σου φταινε οι μεταναστες που οι Ελληνες τα τρωνε στις πουτανες.
1. εποικισμός, από το οικία για να μην μπερδευεσαι

2. τα περι διασπορας στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι μπαρουφες των αριστερών και προσφατα και των Μήτσο - εθνομηδενιστων

Οι Δανοί είχαν 60 Σύριους όλους κι όλους, τους είπαν τελείωσε ο πολεμος σας, γεια σας

3. Το να ανησυχείς τόσο πολυ για 15 φυλακισμένους εθνικιστές με ξεπερνάει

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Αλλος παλι, δεν εχει μαντηλι να κλαψει αλλα θελει να κανει τον καλο στους νεατερνταλ.
Αλλα ειναι στην ελλαδα, δεν παει σε μκο και στην αφρικη και στο αφγανισταν να βοηθησει κοσμο
Το ποιος ειναι Νεατερνταλ φαινεται απο το πως αντιμετωπιζει τους ξενους. Οταν οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν αναπτυξει τετοια φιλοσοφια κι εσυ εισαι ξενοφοβικος, μαλλον εσυ δεν τιμας τον πολιτισμο σου.

Δευτερον, εχεις δικιο, οτι ενας τροπος να τους βοηθησω θα ηταν να παω κι εγω στην αφρικη, ή στο Αφγανισταν. Ομως παραδεχομαι οτι ειμαι κοτα για κατι τετοιο.
Τα ορια μου φτανουν στο να τους υπερασπιστω, αλλα και να υπερασπιστω και οσους ελληνες θεωρω ταξικους μου αδερφους, σιγουρα οχι τους φασιστες.
Συμφωνεις οτι δεν ειναι ολοι για ολα;

Μηπως κι εσενα η ξενοφοβια σου ειναι περισσοτερο ψυχολογικη και λιγοτερο συνειδητη;

Δεν ξερω αν εχεις δει σε ντοκυμαντερ στον ΑΝΤ1 νομιζω, πως ενα μελος του Ρουβικωναμ αναρχικος ειχε παει στο Κουρδισταν και μαχοταν τον ISIS. Μαχοταν δηλαδη την πραγματικη πηγη του προβληματος, γιατι ο isis τους ξεσπιτωνει αυτους τους ανθρωπους.

Ποσοι απο εσας πηγατε να κανετε τον μαγκα στον Isis , αλλα κανετε το μαγκα στους ξιπολητους;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επειδη τους υποστηριζω δεν παει να πει οτι θελω να ζησω στο Πακισταν. Και τους gay υποστηριζω ομως ειμαι straight.
Υποστηριζω ακομα και τους καταπιεσμενους gay που το παιζουν αντρες, σαν εσενα, γενικα υποστηριζω οποιον βρισκεται σε μια αδυναμη θεση.

Καλά,αντε πάνε ρούφα καμια πάκικη ψωλή στην Ομόνοια τώρα και με το καλό νυφούλα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Μη βριζεκς,
Απλα ρωτα τον σε ποια γειτονια μενει, πλατεια βικτωριας?αμερικης κολιατσου?

Αυτο ειναι το σωστο.

Πχ ο αρχηγος των λαθρολαγνων δεν παει απ το κεντρο και δεν τον νοιαζει, ειναι εξυπνος ανθρωπος και μορφωμενος

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Οπως ενιωθαν οι Ευρωπαιοι το 39 οτι δεν κινδυνευαν απο τον Χιτλερ και την εφαγαν.
Απο φασιστες παντα κινδυνευεις , ειτε εισαι ντοπιος ειτε ξενος.
Αυτο να το καταλαβεις.
Οπως την πεφτουν στον Πακιστανο, μεθαυριο θα την πεσουν και σε σενα, ειτε γιατι εισαι Ποντιος, ειτε γιατι εισαι ΠΑΟΚ, ειτε γιατι εισαι κουριερ που ζητησες τα δεδουλευμενα σου απο το αφεντικο.
Οι φασιστες ειναι τσιρακια των αφεντικων, εχεις δει κανενα φασιστα να απεργει; εχεις δει κανενα φασιστα να συντασσεται κατα των αφεντικων;

Δεν μπορεις να καταλαβεις, οτι στην επομενη οικονομικη κριση, εισαι κι εσυ ενας εν δυναμει μεταναστης.
Κι οταν πας στην Χ χωρα, να βρεις την τυχη σου, οι εκει φασιστες θα σε αντιμετωπισουν ως πακιστανο.
Θυμησου ποσο ρατσιστικα μας αντιμετωπιζαν σε ολη την Ευρωπη οι ...φιλοι μας οι πολιτισμενοι Ευρωπαιοι : κλεφτες Ελληνες μας ελεγαν. Εσυ εκλεψες; οχι. Εγω εκλεψα; οχι.
Γιατι με αντιμετωπιζαν σαν κλεφτη;

Δεν με ενδιαφερει καμια θρησκευτικη πορεια, ειτε χριστιανων ειτε μουσουυλμανων.
Τυφλωμενοι μουσουλμανοι ειναι πολυ λιγοι, και ευτυχως οι περισσοτεροι δεν ζουν εδω. Οι περισσοτεροι ειναι νορμαλ ανθρωποι, που σου μοιαζουν περιεργοι, οσο μοιαζεις κι εσυ περιεργος σε αυτους που πας στην Εκκλησια και πινεις κρασι απο ενα κουταλακι γεματο σαλια.
αδερφε πραγματικα σεβομαι την γνωμη σου αλλα μπερδευεσαι λιγο.
1)εμενα μου γαμησαν το σπιτι σαν ποντιακο στοιχειο δυστυχως για σενα οχι οι ναζι και οι φασιστες του μουσσολινι αλλα ο κεμαλ σε συνεργασια
με τον κυριο ιωσηφ σταλιν.ξερεις αυτον που λενε μπαμπα οι ανα τον κοσμο αντιναζι-αντιφασιστες αριστεροι κομμουνιστες.
2)τα μπραβιλικια των και καλα φασιστων απο τα lidl μαθε οτι με τα ματια μου τα εχω δει και απο ποινικους φιλαρακια αντιεξουσιαστων
και φανατικων αντιναζι κιολας.
3)οταν ηρθε ο πατερας μου αθηνα απο το καζακσταν κωλορωσσο τον φωναζαν οι αριοι αθηναιοι.λες να με νοιαξει αν φωναξουν και εμενα?
αυτα τα λεγαν αμορφωτα στουρναρια.δεν μπορω να καταδικασω ολη την ελληνικη ρατσα για 10 μαλακες πυροτουβλα.
4)οσο για το αν ειναι λιγοι οι τυφλωμενοι μουσουλμανοι εδω κανε ενα πειραμα και πηγαινε σε μια θρησκευτικη πορεια τους.σε περιμενουν εκπληξεις οσον αφορα τον φανατισμο τους.
5)τελος δεν κραζω τους μουσουλμανους σαν φανατικος χριστιανος αλλα με ενοχλει που οι εν ελλαδι αντιφασιστες εχουν απιστευτη
ανοχη στην ισλαμικη θρησκεια και πολεμουν με μενος τον χριστιανισμο.η υποκρισια και η ανισσοροπια σε ολο της το μεγαλειο.
χαιρομαι που τα λεμε παντως να ξερεις.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Το ποιος ειναι Νεατερνταλ φαινεται απο το πως αντιμετωπιζει τους ξενους. Οταν οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν αναπτυξει τετοια φιλοσοφια κι εσυ εισαι ξενοφοβικος, μαλλον εσυ δεν τιμας τον πολιτισμο σου.

Δευτερον, εχεις δικιο, οτι ενας τροπος να τους βοηθησω θα ηταν να παω κι εγω στην αφρικη, ή στο Αφγανισταν. Ομως παραδεχομαι οτι ειμαι κοτα για κατι τετοιο.
Τα ορια μου φτανουν στο να τους υπερασπιστω, αλλα και να υπερασπιστω και οσους ελληνες θεωρω ταξικους μου αδερφους, σιγουρα οχι τους φασιστες.
Συμφωνεις οτι δεν ειναι ολοι για ολα;

Μηπως κι εσενα η ξενοφοβια σου ειναι περισσοτερο ψυχολογικη και λιγοτερο συνειδητη;

Δεν ξερω αν εχεις δει σε ντοκυμαντερ στον ΑΝΤ1 νομιζω, πως ενα μελος του Ρουβικωναμ αναρχικος ειχε παει στο Κουρδισταν και μαχοταν τον ISIS. Μαχοταν δηλαδη την πραγματικη πηγη του προβληματος, γιατι ο isis τους ξεσπιτωνει αυτους τους ανθρωπους.

Ποσοι απο εσας πηγατε να κανετε τον μαγκα στον Isis , αλλα κανετε το μαγκα στους ξιπολητους;
Μπερδεμενος εισαι , δεν ειχεisis στο πακισταν και στην αφρικη,
Και στη Συρια τελειωσε,

Μην απαντησεις, δεν εχει σημασια,
Μαλλον αδελφη της νδ θα σαι και γουσταρεις σκουρους

Οπως στα 90ς γουσταραμε ρωσιδες μεταναστριες

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Καλά,αντε πάνε ρούφα καμια πάκικη ψωλή στην Ομόνοια τώρα και με το καλό νυφούλα

αδερφε πραγματικα σεβομαι την γνωμη σου αλλα μπερδευεσαι λιγο.
1)εμενα μου γαμησαν το σπιτι σαν ποντιακο στοιχειο δυστυχως για σενα οχι οι ναζι και οι φασιστες του μουσσολινι αλλα ο κεμαλ σε συνεργασια
με τον κυριο ιωσηφ σταλιν.ξερεις αυτον που λενε μπαμπα οι ανα τον κοσμο αντιναζι-αντιφασιστες αριστεροι κομμουνιστες.
2)τα μπραβιλικια των και καλα φασιστων απο τα lidl μαθε οτι με τα ματια μου τα εχω δει και απο ποινικους φιλαρακια αντιεξουσιαστων
και φανατικων αντιναζι κιολας.
3)οταν ηρθε ο πατερας μου αθηνα απο το καζακσταν κωλορωσσο τον φωναζαν οι αριοι αθηναιοι.λες να με νοιαξει αν φωναξουν και εμενα?
αυτα τα λεγαν αμορφωτα στουρναρια.δεν μπορω να καταδικασω ολη την ελληνικη ρατσα για 10 μαλακες πυροτουβλα.
4)οσο για το αν ειναι λιγοι οι τυφλωμενοι μουσουλμανοι εδω κανε ενα πειραμα και πηγαινε σε μια θρησκευτικη πορεια τους.σε περιμενουν εκπληξεις οσον αφορα τον φανατισμο τους.
5)τελος δεν κραζω τους μουσουλμανους σαν φανατικος χριστιανος αλλα με ενοχλει που οι εν ελλαδι αντιφασιστες εχουν απιστευτη
ανοχη στην ισλαμικη θρησκεια και πολεμουν με μενος τον χριστιανισμο.η υποκρισια και η ανισσοροπια σε ολο της το μεγαλειο.
Κανεις λαθος σε πολλα, και απλα αναπαραγεις αυτα που λενε πολλοι αμορφωτοι φασιστες, ενω εχεις το μυαλο να σκεφτεις πολυ καλυτερα.
1. Τον Σταλιν οι αντιφα τον θεωρουν εχθρο, και προσωπικα τον σιχαινομαι γιατι αν ζουσα στη χωρα του θα κυνηγουσε κι εμενα ιδεολογικα. Οι αναρχικοι δεν ειναι σταλινικοι. Το ΚΚΕ ειναι ναι. Η αριστερα στην πλειοψηφια της οριζεται ως αντιφασιστικη, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολοι σταλινικοι, οπως ολη η δεξια δεν ειναι Ναζιστικη.
2. Συμφωνω για τους ποινικους φιλαρακια αντιεξουσιαστων και φυσικα δεν τους εχω σε καμια υποληψη τους συγκεκριμμενους αντιεξουσιαστες. Αληθεια ομως τωρα, οταν μιλαμε για μαφια , το πρωτο που σου ερχεται ειναι ο αναρχικος χωρος ή η Χρυση Αυγη, η οποια καταδικαστηκε οχι ιδεολογικα, αλλα για εγκληματικη δραση;
3. Οπως δεν μπορεις να καταδικασεις ολη την ελληνικη ρατσα για 10 πυροτουβλα (400.000 ειναι τα πυροτουβλα,χωρια τους κρυφους ναζι εντος της ΝΔ), να μην καταδικαζεις και τους ξενους για 10 φανατικους ή εγκληματιες.
4.Οι θρησκευτικες πορειες ποσων ατομων ειναι; γιατι δεν κανεις εσυ ενα πειραμα να πας να μιλησεις με κανεναν στο κουρειο του ή στο φαναρι να σου πει απο κοντα τι πιστευει και τι οχι;
5. Ειδες να λεω πουθενα : ζητω ο ισλαμισμος και κατω ο χριστιανισμος; εγω δεν ανεφερα οτι αφου οριζονται το 99% των Ελληνων ως χριστιανοι, μονο ως τετοιοι δεν δρουν οταν δεν προσφερουν ασυλο σε κατατρεγμενους;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Μπερδεμενος εισαι , δεν ειχεisis στο πακισταν και στην αφρικη,
Και στη Συρια τελειωσε,

Μην απαντησεις, δεν εχει σημασια,
Μαλλον αδελφη της νδ θα σαι και γουσταρεις σκουρους

Οπως στα 90ς γουσταραμε ρωσιδες μεταναστριες
Κοιτα της ΝΔ δεν ειμαι ΣΙΓΟΥΡΑ.
Αν ειμαι αδερφη, πραγματικα δεν νομιζω, μου αρεσουν πολυ οι γυναικες, αλλα αφου μου βαζεις το ερωτημα θα ρωτησω τον ψυχαναλυτη μου, μηπως ειμαι κι εγω κρφοgay οπως εσεις τα παλικαρια της φακης και δεν το παραδεχομαι.

Στη Συρια κανενας πολεμος δεν εχει τελειωσει και στο Ιρακ επισης, οπως και στο Αφγανισταν.
Ακομα βομβες σκανε.

Ναι ρε μαλακα, ηρθαν εδω στην Ελλαδα, για να πλενουν τζαμια στα φαναρια, δεν θελουν να πανε στην Ευρωπη που εχει βιομηχανια, για να βλεπουν τα μουτρα σου ηρθαν εδω.
Στο Πακισταν και στην Αφρικη εχουν φτωχια και για αυτο ερχονται εδω για να περασουν στην κεντρικη Ευρωπη. Οταν πριν λιγα χρονια ειχε το 1/100 της κρισης που εχουν αυτοι, κλαιγοσαστε ολες σαν πουτανες οτι δεν εχετε λεφτα να πατε στα σκυλαδικα και φωαναζατε "προδοτες πολιτικοι" , τους οποιους ψηφιζατε σε ποσοστο 95% (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ μαζι).

Ξεφτιλες νεοναζι, εγω μπορω να σας κανω ρομπα, εσεις μιλατε με 10 λεξεις, και οι 5 ειναι βρισιες για γαμησια. Βλακα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Δεν έχουν μίσος μόνο για τη θρησκεία,έχουν για οτιδήποτε ελληνικό και οτιδήποτε φυσιολογικό.

Βλέπουν άντρα με γυναίκα και βγάζουν σπυριά.Βλέπουν ελληνική σημαία και βγάζουν φλίχτενες.Αυτοί ονειρεύονται μια κοινωνία αχταρμά όπως είναι πχ η γιουροβιζιον.Ευτυχώς υπάρχουμε κι εμεις και κρατάμε αντίσταση

• Χαχα
Αντιδράσεις: Bleach

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom