Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ενα κομμουνια και ενα λαθρομεταναστες. Αλλα anyway.

Ρε παιδι μου, ας μην ψηφιζεις κανενα κομμα. Σαν οικονομικο συστημα, ποιο πιστευεις; Καπιταλισμο; οπως ειμαστε; ή Κομμουνισμο; Φανταζομαι το πρωτο, σωστα;
Ε σου λεω με απλα λογια : Καπιταλισμος χωρις μεταναστευση (νομιμη και κυριως παρανομη ) δεν υφισταται.

Το κουιζ με την ηπειρο που ειχε επικοισμο απο μεταναστες το ελυσες;
μου φαινεται οτι η σωστη απαντηση στο κουιζ ειναι Αμερικη.
τον αποχυμωτη στειλε μου δεν εχω. :)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Τυπε νιωσε, οτι λιγες σειρες πιο πανω ο αλλος γραφει ξεκαθαρα οτι θελει να φυγουν ΟΛΟΙ οι ξενοι, Βαλκανιοι, ασιατες, νομιμοι και παρανομοι.
Και οπως ειπες : στη συντριπτικη τους πλειοψηφια πηγαν νομιμα καπου οι Ελληνες. Ομως καποιοι πηγαν και παρανομα. Ε δεν εγινε και κατι.
Οι Μικρασιατες ηρθαν ολοι ως προσφυγες πολεμου και αντιμετωπιστηκαν το ιδιο απαισια απο τους ΕΛληνες εδω το 1922.

Επισης το κωλοχαρτο που δειχνει τη νομιμοτητα, δεν λεει τιποτα. Αν ο αλλος ειναι εγκληματιας, ειτε νομιμος ειτε παρανομος θα το κανει.
Δηλαδη γιατι χρειαζεται ενα παιδι ανηλικο και μια γυναικα να εχουν χαρτια; τι κινδυνο αποτελουν;
Μα είναι δυνατόν να αναπαράγεις μια νοοτροπία του 1922 στο 2021 ?!

Πλέον το διακύβευμα είναι ως προς τη νομιμότητα καθαρά και μόνο. Οι εγκληματίες μέσω της νόμιμης διαδικασίας δεν παίρνουν χαρτιά. Οι εγκληματίες που βρίσκονται στην Ελλάδα, βρίσκονται παρανόμως.

Όσο για το ανήλικο και τη γυναίκα, που εδώ επικαλείσαι το συναίσθημα, πρώτον δεν είναι η πλειοψηφία των ροών και δεύτερον ναι πρέπει να έχουν χαρτιά να ξέρουμε ποιοι είναι ... δεν κατάλαβα δλδ, εσύ, εγώ, οποιοσδήποτε πάμε σε άλλη χώρα νόμιμα με χαρτιά τι είμαστε και αυτοί πρέπει να αποτελούν εξαίρεση ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε δεν υπαρχουν λαθρομεταναστες
Η ΝΔ δινει χαρτια ασυλου σε ΟΛΟΥΣ
Ε ναι ... ήταν δίκαιο και θα γίνει πράξη !

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Aπο τη μια εινι οι εθνικοφρονες 50αρηδες με χρεη καραφλα εχουν μεινει ακομα υπαλληλοι και ειναι χωρισμενοι,και απο την αλλη οι Μεταμοντερνοι αριτερουληδες το πολλυ 40αρηδες ειτε αιωνιοι φοιτητες ειτε απομηζουν πατρικο εισοδημα ειτε μονιμοι ανεργοι και συζητατε για ενα θεμα χωρις το παραγοντα κοινη λογικη....Ο παραγοντας κοινη λογικη λεει το εξης...Η Ελλαδα ειναι μια δυτικη χωρα της ΕΕ του ΝΑΤΟ με τα προβληματα και τα καλα που εχει το να εισαι εδω και 60 χρονια μια χωρα του δυτικου καπιταλισμου...Συγκρινουν οι στοκοι την ανατολικη Ευρωπη με την Ελλαδα και αναριωτιουνται κιολας και απορουν.....Οι Μουσουλμανοι στο 90% ειναι καθυστερημενοι και δεν εχουν θεση στη δυτικη κοινωνια,αλλα ποιος σας ειπε ρε ντουγανια οτι οσοι προερχονται απο την Ασια η Β,Αφρικη ειναι ολοι Μουσλμανοι???τους πιο πολλους δεν τους ενδιαφερει καν η θρησκεια απλα θελουν να δουλεψουν να βγαλουν φραγκα....Επειδη προφανως οι περισοτεροι που συζητατε η μονη πιατσα που ξερετε ειναι αυτη με τις πουτανες και οχι η πραγματικη πιατσα η αγορα τα μαγαζια οι δουλιες,θα σας πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων 20-35 ειναι πουτανακια και σκατοφλωροι και δεν ιδρωνει ο κωλος τους....Ζουνε με το 10αρικο της Μαμας και με το στοιχημα και μενουν στα 25 και στα 30 στο πατρικο τους ειτε ειναι φοιτητες και το παιζουν οτι εχουν και αποψη για τη ζωη....Ξερω μπαγκλαντεζους,ινδους που ειναι κατω απο τα 30 και κανουν 3 δουλιες,οχι λαντζες...με δικα τους μαγαζια με εισαγωγες απο την πατριδα τους ,με ,με ,με που πληρωνουν τους φορους την ιδια στιγμη που ο αντοιστιχος Ελληνας ακουει σνικ και το παιζει μαγκια με τα λεφτα της Μαμας......Οποτε το προβημα ειναι αλλου γιατι αμα εγω εβρισκα Ελληνα υπαλληλο θα τον επερνα για να μου δουλεψει,δεν θα ερθει ομως εργατης και θα θελει και διαλλειμα για τσιγαρο και 8ωρακι....Το πακιστανι θα μου δουλεψει 12 ωρες χωρις διαλλειμαι και θα μου πει και ευκαριζτω αφεντικο....
Τυπε γράφεις και σωστά πραγματα όμως απαξιώνεις χιλιάδες ελληνοπουλα που δουλευουν στις καφετέριες για 20-30 ευρώ και λιώνουν σόλες σε 12ωρα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Μα είναι δυνατόν να αναπαράγεις μια νοοτροπία του 1922 στο 2021 ?!

Πλέον το διακύβευμα είναι ως προς τη νομιμότητα καθαρά και μόνο. Οι εγκληματίες μέσω της νόμιμης διαδικασίας δεν παίρνουν χαρτιά. Οι εγκληματίες που βρίσκονται στην Ελλάδα, βρίσκονται παρανόμως.

Όσο για το ανήλικο και τη γυναίκα, που εδώ επικαλείσαι το συναίσθημα, πρώτον δεν είναι η πλειοψηφία των ροών και δεύτερον ναι πρέπει να έχουν χαρτιά να ξέρουμε ποιοι είναι ... δεν κατάλαβα δλδ, εσύ, εγώ, οποιοσδήποτε πάμε σε άλλη χώρα νόμιμα με χαρτιά τι είμαστε και αυτοί πρέπει να αποτελούν εξαίρεση ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ναι ... ήταν δίκαιο και θα γίνει πράξη !
Δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι ολοι αυτοι ειναι εγκληματιες, για αυτο δεν εχουν χαρτια; Μα το να τους δωσουν χαρτια ή οχι , ειναι μια κεντρικη αποφαση αν οχι του ελληνικου κρατους, σιγουρα της ΕΕ. Και ολοι να ελεγχθουν και να γινουν νομιμοι, παλι θα γκρινιαζουν οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Οι σπειρες των Γεωργιανων , Αλβανων, Ρουμανων (και Ελληνων,μην ξεχνιομαστε) που ληστευουν, αποτελουνται απο αλλοδαπους με ή χωρις χαρτια; δεν ξερω, ρωταω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ενα κομμουνια και ενα λαθρομεταναστες. Αλλα anyway.

Ρε παιδι μου, ας μην ψηφιζεις κανενα κομμα. Σαν οικονομικο συστημα, ποιο πιστευεις; Καπιταλισμο; οπως ειμαστε; ή Κομμουνισμο; Φανταζομαι το πρωτο, σωστα;
Ε σου λεω με απλα λογια : Καπιταλισμος χωρις μεταναστευση (νομιμη και κυριως παρανομη ) δεν υφισταται.

Το κουιζ με την ηπειρο που ειχε επικοισμο απο μεταναστες το ελυσες;
ειδες που τα βλεπεις ολα ασπρο μαυρο (πιο πολυ και απο εμενα τον βουλγαρο απο πετριτσι) και βλεπεις μονο κομμουνισμο vs καπιταλισμο?
οι συγχωριανοι και οπαδοι του pablo escobar τι πολιτικη ταυτοτητα ειχαν?την ιδια εχω και εγω.ελπιζω να σε καλυψα για τις πολιτικες μου θεσεις.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
ειδες που τα βλεπεις ολα ασπρο μαυρο (πιο πολυ και απο εμενα τον βουλγαρο απο πετριτσι) και βλεπεις μονο κομμουνισμο vs καπιταλισμο?
οι συγχωριανοι και οπαδοι του pablo escobar τι πολιτικη ταυτοτητα ειχαν?την ιδια εχω και εγω.ελπιζω να σε καλυψα για τις πολιτικες μου θεσεις.
ΚΑΘΕ πραξη στην ανθρωπινη κοινωνια, μα ΚΑΘΕ πραξη, ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ πραξη.
Οταν οι Αμερικανοι εποικοι (Ισπανοι και μετα Αγγλοι, Ιρλανδοι κλπ) εσφαξαν τους λατινοαμερικανους και τους Ινδιανους της Β. Αμερικης κι αυτο πολιτικη πραξη ηταν, λεγοταν Ιμπεριαλισμος. Τοτε δεν υπηρχε ακομη ο κομμουνισμος και ο καπιταλισμος ηταν στα ξεκινηματα του, κι αυτος ωθησε τους ανθρωπους να αναζητησουν μια πλουσια γη και νεα κερδοφορια.
Επομενως και αυτος ο επικοισμος αποτελουσε πολιτικη πραξη. Κανενας πολεμος δεν ειναι ΜΗ πολιτικος και καμια πραξη δεν ειναι ΜΗ πολιτικη.

Η μη θεση σου σε καποιο οικονομικο συστημα, αφου δεν λες ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι υποστηριζεις, σημαινει οτι πολιτικα εισαι με τον καπιταλισμο, αφου αυτος ειναι το υπαρχον παγκοσμιο συστημα οικονομιας.
Οταν καποιος βρισκεται σε μια κατασταση και υποστηριζει οτι δεν παιρνει θεση, ουσιαστικα παιρνει θεση , τη θεση του δυνατου.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι ολοι αυτοι ειναι εγκληματιες, για αυτο δεν εχουν χαρτια; Μα το να τους δωσουν χαρτια ή οχι , ειναι μια κεντρικη αποφαση αν οχι του ελληνικου κρατους, σιγουρα της ΕΕ. Και ολοι να ελεγχθουν και να γινουν νομιμοι, παλι θα γκρινιαζουν οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Οι σπειρες των Γεωργιανων , Αλβανων, Ρουμανων (και Ελληνων,μην ξεχνιομαστε) που ληστευουν, αποτελουνται απο αλλοδαπους με ή χωρις χαρτια; δεν ξερω, ρωταω.
σχεδον ολοι οι γεωργιανοι φιλοι μου και θεσσαλονικη και αθηνα ειναι με ποντιακα χαρτια πλαστα και ονοματα αλλα οκ.
για να δεις τι εστι παοκ.μεγαλοψυχια και καλοσυνη.παιζει να εχω νταραβεριστει και λογο δουλειας βεβαια με οσους ξενους
δεν μπορει να φανταστει ουτε και ο πιο ακραιος αντιφα.ομως συνεχιζεις σε καθε μηνυμα που μου στελνεις να πιστευεις οτι σου κρυβω
την πολιτικη μου ταυτοτητα.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
@Potistiss
Οπου γουσταρω θα ειμαι ρε. Που εμπλεξες τον Τσομσκι με τον Μπακουνιν μεσα, βλημα. Εχετε μαθει τον Μπακουνιν και τον κοπανατε. Τον παραδεχεσαι τον Μπακουνιν;Δεχεσαι τις αποψεις του; Οχι.

Αρα τι σε νοιαζει αν τον προσβαλλω εγω τον ελευθεριακο κομμουνισμο αν δεν σου λεει τιποτα;
Η δικη σου κοσμοθεωρια που σου δινει λογο υπαρξης ποια ειναι ακριβως;

Βγαλε πρωτα ολους τους χριστιανους εδω του site που γαμανε πουτανες, και οταν κλεισεις ΟΛΟ το site, θα βγω κι εγω.
εγω δεν δηλωσα τιποτα και επιστρεφω τον χαρακτηρισμο,δεν δεχομαι ολες του τις αποψεις φυσικα,οπως δεν δεχομαι κανενος σε πολλα σημεια τον παραδεχομαι σε αλλα διαφωνω μην αναλυσουμε που θα σε παραθεσω σε ενα βιβλιο του λενιν σχετικα με την παιδικη αρρωστια του κομμουνισμου το ποια ειναι το λεει ο τιτλος,διαβασε..Ο ορισμος του σκεπτωμενου ανθρωπου ειναι να μην μπανει σε στεγανα...Αντιθετως δηλωσες ελευθεριακος κομμουνιστης και εχεις ποσες κριτικες για σεξεργατριες,αληθεια η εργατριες στο σεξ υπαρχουν σε μια ελευθεριακη κοινωνια??Σε ποιο ελευθεριακο μοντελο κοινωνιας και οικονομιας υπαρχει προσφορα ερωτικης υπηρεσιας και μαλιστα με πληρωμη???Σε ποια υπαρχει η λογικη του <<Αρσενικου>> που κανει κριτικη στο τροπο με τον οποιο προσφερει τις <<υπηρεσιες>> της μια ιεροδουλη...Πως μπορεις να εισαι μετοχος και να στηριζεις την χειροτερη μορφη εργασιακης εκμεταλευσης και να δηλωνεις κομμουνιστης????Πες μου συντροφε που παμε???Τοις Πταει??Η δικια μου κοσμοθεωρια ειναι το φιλτραρισμα,βλεπε,διαβασε,κρινε ,ανελυσε ,ΠΡΑΞΕ....δεν γινετε να εισαι αναρχοαυτονομος και να εισαι εδω ,δεν βλεπεις την υποκρισια???Πες απλα οτι σου φαινετε σωστο και εχει μια βαση μην δηλωνεις υποστιρικτης και μαλιστα ενεργος γιατι καλη ωρα οταν ερχετε η ωρα της αντιπαραθεσης στερευεις απο επιχειρηματα.....

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
σχεδον ολοι οι γεωργιανοι φιλοι μου και θεσσαλονικη και αθηνα ειναι με ποντιακα χαρτια πλαστα και ονοματα αλλα οκ.
για να δεις τι εστι παοκ.μεγαλοψυχια και καλοσυνη.παιζει να εχω νταραβεριστει και λογο δουλειας βεβαια με οσους ξενους
δεν μπορει να φανταστει ουτε και ο πιο ακραιος αντιφα.ομως συνεχιζεις σε καθε μηνυμα που μου στελνεις να πιστευεις οτι σου κρυβω
την πολιτικη μου ταυτοτητα.
Δεν την κρυβεις συνειδητα. Στο οικονομικο συστημα του καπιταλισμου πιστευεις; ναι ή οχι; απλη ερωτηση ειναι.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ΚΑΘΕ πραξη στην ανθρωπινη κοινωνια, μα ΚΑΘΕ πραξη, ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ πραξη.
Οταν οι Αμερικανοι εποικοι (Ισπανοι και μετα Αγγλοι, Ιρλανδοι κλπ) εσφαξαν τους λατινοαμερικανους και τους Ινδιανους της Β. Αμερικης κι αυτο πολιτικη πραξη ηταν, λεγοταν Ιμπεριαλισμος. Τοτε δεν υπηρχε ακομη ο κομμουνισμος και ο καπιταλισμος ηταν στα ξεκινηματα του, κι αυτος ωθησε τους ανθρωπους να αναζητησουν μια πλουσια γη και νεα κερδοφορια.
Επομενως και αυτος ο επικοισμος αποτελουσε πολιτικη πραξη. Κανενας πολεμος δεν ειναι ΜΗ πολιτικος και καμια πραξη δεν ειναι ΜΗ πολιτικη.

Η μη θεση σου σε καποιο οικονομικο συστημα, αφου δεν λες ΞΕΚΑΘΑΡΑ τι υποστηριζεις, σημαινει οτι πολιτικα εισαι με τον καπιταλισμο, αφου αυτος ειναι το υπαρχον παγκοσμιο συστημα οικονομιας.
Οταν καποιος βρισκεται σε μια κατασταση και υποστηριζει οτι δεν παιρνει θεση, ουσιαστικα παιρνει θεση , τη θεση του δυνατου.
τελικα εσυ ομως τι εισαι?αντιφα? κομμουνιστης?new left? μλ-κκε?κκε-μλ?λυκος των εξαρχειων?terminal 119?αναρχικος απλα?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
εγω δεν δηλωσα τιποτα και επιστρεφω τον χαρακτηρισμο,δεν δεχομαι ολες του τις αποψεις φυσικα,οπως δεν δεχομαι κανενος..Ο ορισμος του σκεπτωμενου ανθρωπου ειναι να μην μπανει σε στεγανα...Αντιθετως δηλωσες ελευθεριακος κομμουνιστης και εχεις ποσες κριτικες για σεξεργατριες,αληθεια η εργατριες στο σεξ υπαρχουν σε μια ελευθεριακη κοινωνια??Σε ποιο ελευθεριακο μοντελο κοινωνιας και οικονομιας υπαρχει προσφορα ερωτικης υπηρεσιας και μαλιστα με πληρωμη???Σε ποια υπαρχει η λογικη του <<Αρσενικου>> που κανει κριτικη στο τροπο με τον οποιο προσφερει τις <<υπηρεσιες>> της μια ιεροδουλη...Πως μπορεις να εισαι μετοχος και να στηριζεις την χειροτερη μορφη εργασιακης εκμεταλευσης και να δηλωνεις κομμουνιστης????Πες μου συντροφε που παμε???Τοις Πταει??Η δικια μου κοσμοθεωρια ειναι το φιλτραρισμα,βλεπε,διαβασε,κρινε ,ανελυσε ,ΠΡΑΞΕ....δεν γινετε να εισαι αναρχοαυτονομος και να εισαι εδω ,δεν βλεπεις την υποκρισια???Πες απλα οτι σου φαινετε σωστο και εχει μια βαση μην δηλωνεις υποστιρικτης και μαλιστα ενεργος γιατι καλη ωρα οταν ερχετε η ωρα της αντιπαραθεσης στερευεις απο επιχειρηματα.....
Σε ποια κομμουνιστικη κοινωνια φοραω Nike? Σε ποια κομμουνιστικη κοινωνια φοραω Zara ? Σε ποια ελευθεριακη κοινωνια πινω coca cola?
Αυτα ειναι τα επιχειρηματα σου; Οτι αφου αγοραζω ενα προϊον ή μια υπηρεσια δεν ειμαι ελευθεριακος ; Αυτα τα σαθρα επιχειρηματα τα λενε κατι εξυπνακηδες φιλελεδες.
Σε αυτη την κοινωνια ζω, με τους κανονες της πηγαινω.

Η πορνεια ειναι μια μορφη εκμεταλλευσης, αλλα στο βαθμο που δεν γινεται με εξαναγκασμο, αποτελει μια δουλεια με οση εκμεταλλευση εχουν ολες οι δουλειες.
Καταλαβες "συντροφε" ;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δεν την κρυβεις συνειδητα. Στο οικονομικο συστημα του καπιταλισμου πιστευεις; ναι ή οχι; απλη ερωτηση ειναι.
πιστευω στην ζωη στην αγαπη στον κολασμενο ερωτα και επισης ειμαι λατρης του χρυσου των λουλουδιων των ακριβων αρωματων
και των παρα πολυ ομορφων και εντυπωσιακων γυναικων.ειμαι καπιταλιστης?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
τελικα εσυ ομως τι εισαι?αντιφα? κομμουνιστης?new left? μλ-κκε?κκε-μλ?λυκος των εξαρχειων?terminal 119?αναρχικος απλα?
Κοιτα, εχω καθισει και εχω γραψει εκατονταδες σειρες, εσυ αντιθετως μου γυρνας τις ερωτησεις, και οι απαντησεις σου ειναι των 2 σειρων.
Κατσε διαβασε τι υποστηριζω και βαλε με οπου γουσταρεις.

Η ερωτηση μου ειναι πολυ απλη. Υποστηριζεις το τρεχον οικονομικο συστημα;
Αν ΝΑΙ, τοτε οι μεταναστες θα ειναι το "αναγκαιο" κακο.
Πολυ απλα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Ο λόγος που όλοι αυτοί δεν έχουν χαρτιά είναι και ξεκάθαρος και ευδιάκριτος από την διαδικασία και μόνο της έλευσης τους, όσο και να προσπαθείς να στρεβλώσεις ότι σου έγραψα πριν.

Θα μείνω στο εξής .... πάντως δεν έρχονται και τα καλύτερα παιδιά, ούτε με τον ορθό τρόπο.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τυπε γράφεις και σωστά πραγματα όμως απαξιώνεις χιλιάδες ελληνοπουλα που δουλευουν στις καφετέριες για 20-30 ευρώ και λιώνουν σόλες σε 12ωρα
τυπε ειμαι στα 33 δουλευω απο 15,εχω φτασει να ειμαι αφεντικο του εαυτου μου,δεν απαξιωνω,,,απλα σου λεω το τι βλεπω...τωρα πριν απο λιγο εφυγα απο τη δουλεια για να κανω διαλλειμα....Οι καφετεριες οταν εφυγα στις 2¨30 γεματες γυρισα παλι στη δουλεια τωρα παλι γεματες....Αααααα ξεχασα ειχε απεργια σημερα......Απεργια για τις συνθιθκες εργασιας στις σεζον θα γινει????οχι.....Ξερεις γιατι...???γιατι εγω σεζον δουλευα 12-14 ωρες την μερα 7/7 αλλα επερνα ενα ταλιρο,οποτε το εκανα αβαβα...δεν με ενοιαζε φιλε γιατι εφευγα 6 μηνες γυρναγα με 20 χιλιαρικα που αν δεν ημουν ασωτος θα γυρναγα με 25-30.....οποτε το προβλημα ειναι οτι για να φτασεις να εισαι καλος και περιζητοτος πρπ να καψεις σολες....Ημουν 25 χρονων και περπαταγα σαν γερος,το 80% των ελληνοπουλων συνομιλικων μου παιζανε Wow και ζηταγανε 10 ευρω απο τη μαμα και τους φαινοταν οκ,και στους χωρους δουλειας τα ελληνοπουλα ειμασταν μειοψιφια....οποτε ναι η κοπροσκυλοσυνη του Ελληνα ειναι ενα απο τα προβληματα...σορρυ που εγραψα ασυναρτητα αλλα...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Κοιτα, εχω καθισει και εχω γραψει εκατονταδες σειρες, εσυ αντιθετως μου γυρνας τις ερωτησεις, και οι απαντησεις σου ειναι των 2 σειρων.
Κατσε διαβασε τι υποστηριζω και βαλε με οπου γουσταρεις.

Η ερωτηση μου ειναι πολυ απλη. Υποστηριζεις το τρεχον οικονομικο συστημα;
Αν ΝΑΙ, τοτε οι μεταναστες θα ειναι το "αναγκαιο" κακο.
Πολυ απλα.
ε ωραια ας κατσουν.κανενα προβλημα.απο το να περιμενω στη σειρα για ψωμι οπως στα πανανθρωπινα κομμουνιστικα καθεστωτα.
εσυ τι θες?να φυγουν?σιστας και ετσι?με κομισαριους δεν νομιζω να την παλεψουμε ειμαστε σκατομαθημενος λαος.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
πιστευω στην ζωη στην αγαπη στον κολασμενο ερωτα και επισης ειμαι λατρης του χρυσου των λουλουδιων των ακριβων αρωματων
και των παρα πολυ ομορφων και εντυπωσιακων γυναικων.ειμαι καπιταλιστης?
Αν υποθεσω οτι δεν πουλας τρελιτσα και το λες σοβαρα, τοτε ναι, και παλι εισαι ΥΠΕΡ του καπιταλισμου, ακομα και ασυνειδητα, γιατι δεν παιρνεις θεση ουτε ΥΠΕΡ του, ουτε ομως και ΚΑΤΑ του. Και επειδη ο καπιταλισμος ειναι το ισχυον οικονομικο συστημα παγκοσμιως, με το να μην παιρνεις θεση, αυτοματως το υποστηριζεις.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
ε ωραια ας κατσουν.κανενα προβλημα.απο το να περιμενω στη σειρα για ψωμι οπως στα πανανθρωπινα κομμουνιστικα καθεστωτα.
εσυ τι θες?να φυγουν?σιστας και ετσι?με κομισαριους δεν νομιζω να την παλεψουμε ειμαστε σκατομαθημενος λαος.
Κι εγω να κατσουν θελω.
Οποιος δεν γουσατρει μεταναστες, ας μαθει να μην γουσταρει καπιταλισμο. Απο εκει ξεκινανε ολα. Δεν γινεται και να εχουμε φθηνο πετρελαιο, και οι Ιρακινοι και οι Αφγανοι να καθονται σουζα στις χωρες τους.
Ουτε γινεται να εχουμε γραφενιο και διαμαντια και χρυσο και οι Αφρικανοι να ζουν ευτυχισμενοι στις χωρες τους.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Σε ποια κομμουνιστικη κοινωνια φοραω Nike? Σε ποια κομμουνιστικη κοινωνια φοραω Zara ? Σε ποια ελευθεριακη κοινωνια πινω coca cola?
Αυτα ειναι τα επιχειρηματα σου; Οτι αφου αγοραζω ενα προϊον ή μια υπηρεσια δεν ειμαι ελευθεριακος ; Αυτα τα σαθρα επιχειρηματα τα λενε κατι εξυπνακηδες φιλελεδες.
Σε αυτη την κοινωνια ζω, με τους κανονες της πηγαινω.

Η πορνεια ειναι μια μορφη εκμεταλλευσης, αλλα στο βαθμο που δεν γινεται με εξαναγκασμο, αποτελει μια δουλεια με οση εκμεταλλευση εχουν ολες οι δουλειες.
Καταλαβες "συντροφε" ;
αντεπιχειρηματα εχεις ρε μεγαλε???Ξεπεφτεις στο Αb Hominem <<συντροφε>>........Την κοινωνια ποιοι την φτιαχνουν και απαρτιζουν αραγε???Φυσικα οταν αγοραζεις ενα προιον παιδικης εργασιας(Νικε) η πινεις το αναψυκτικο που κρυβει απο πισω του το χειροτερο προσωπο του αμερικανικου καπιταλισμου που ειχε και αντικομουνιστικη προπαγανδα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Ο λόγος που όλοι αυτοί δεν έχουν χαρτιά είναι και ξεκάθαρος και ευδιάκριτος από την διαδικασία και μόνο της έλευσης τους, όσο και να προσπαθείς να στρεβλώσεις ότι σου έγραψα πριν.

Θα μείνω στο εξής .... πάντως δεν έρχονται και τα καλύτερα παιδιά, ούτε με τον ορθό τρόπο.
Ποια ειναι η διαδικασια της ελευσης τους; Πετας μια αοριστια, τη γνωστη φασιστικη οτι δεν εχουν πολεμους ή οτι εχουν ανοιξει οι φυλακες στις χωρες τους;

Στην Αφρικη δεν εχουν εμφυλιους; Στο Ιρακ δε σκανε βομβες; στο Αφγανισταν;
Στη Συρια νομιζεις οτι καθαρισε ο Isis?

Δεν εχουν χαρτια γιατι φυγαν οπως οπως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom