Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Κι εγω να κατσουν θελω.
Οποιος δεν γουσατρει μεταναστες, ας μαθει να μην γουσταρει καπιταλισμο. Απο εκει ξεκινανε ολα. Δεν γινεται και να εχουμε φθηνο πετρελαιο, και οι Ιρακινοι και οι Αφγανοι να καθονται σουζα στις χωρες τους.
Ουτε γινεται να εχουμε γραφενιο και διαμαντια και χρυσο και οι Αφρικανοι να ζουν ευτυχισμενοι στις χωρες τους.
για το σιστας τηρεις σιγη ιχθυος γιατι?δεν θα με ρωτησεις που το εμαθα?επισης περιμενω απαντησουλα για τον τοπο διαμονης σου και επισης αν ελυσα το κουιζ καλο μου φιλαρακι.μην τα κανεις αβαβα.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ποια ειναι η διαδικασια της ελευσης τους; Πετας μια αοριστια, τη γνωστη φασιστικη οτι δεν εχουν πολεμους ή οτι εχουν ανοιξει οι φυλακες στις χωρες τους;

Στην Αφρικη δεν εχουν εμφυλιους; Στο Ιρακ δε σκανε βομβες; στο Αφγανισταν;
Στη Συρια νομιζεις οτι καθαρισε ο Isis?

Δεν εχουν χαρτια γιατι φυγαν οπως οπως.
Ρε τυπε τουλαχιστον μην μπερδευσαι....Δεν φταει ο καπιταλισμος γι αυτα αλλα ο ιμπεριαλισμος και η αποκιοκρατια προγονοι του καπιταλισμου ως προς το οικονιμικο μοντελο ως προς το πολιτικο σκελος μαντεψε ποιου

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
αντεπιχειρηματα εχεις ρε μεγαλε???Ξεπεφτεις στο Αb Hominem <<συντροφε>>........Την κοινωνια ποιοι την φτιαχνουν και απαρτιζουν αραγε???Φυσικα οταν αγοραζεις ενα προιον παιδικης εργασιας(Νικε) η πινεις το αναψυκτικο που κρυβει απο πισω του το χειροτερο προσωπο του αμερικανικου καπιταλισμου που ειχε και αντικομουνιστικη προπαγανδα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!
Την κοινωνια τη φτιαχνουν αυτοι που εχουν τα μεσα παραγωγης. Οταν μου βρεις μια κολλεκτιβοποιημενη εταιρεια που φτιαχνει τα ρουχα της και τα παπουτσια της να με ντυνει, και ενα σουπερ μαρκετ να πουλαει στην τιμη κοστους τα προϊόντα του και δωρεαν τα παντα, συγκοινωνιες, γιατρους κλπ, τοτε θα γινω true κομμουνιστης. Εγινε Αδωνη;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
για το σιστας τηρεις σιγη ιχθυος γιατι?δεν θα με ρωτησεις που το εμαθα?επισης περιμενω απαντησουλα για τον τοπο διαμονης σου και επισης αν ελυσα το κουιζ καλο μου φιλαρακι.μην τα κανεις αβαβα.
Ο τοπος διαμονης μου; Μα φυσικα Εκαλη, οπως ολοι οι αναρχικοι. Σου γραφω απο την πισινα μου.

Το κουιζ το ελυσες, καταλαβες γιατι το εβαλα; μπας και καταλαβαν οι αλλοι μπετοβλακες εδω μεσα; για ρωτα τους.

Φασιστες : οι ΗΠΑ η μεγαλυτερη χωρα, φτιαχτηκε απο μεταναστες, οι οποιοι εσφαξαν ολοκληρους πληθυσμους, τους περιθωριοποιησαν και τους εκαναν μεταναστες στον ιδιο τους τον τοπο.
Ε αυτη η χωρα λοιπον, δημιουργησε το καπιταλιστικο συστημα το οποιο υποστηριζετε. Και μετα σας φταινε οι μεταναστες.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Ρε τυπε τουλαχιστον μην μπερδευσαι....Δεν φταει ο καπιταλισμος γι αυτα αλλα ο ιμπεριαλισμος και η αποκιοκρατια προγονοι του καπιταλισμου ως προς το οικονιμικο μοντελο ως προς το πολιτικο σκελος μαντεψε ποιου
Ναι συμφωνοι. Αλλα μεχρι καποια χρονια. Τα τελευταια χρονια που τα Βαλκανια ειχαν πολεμους εθνικους και τωρα τα στη Μεση Ανατολη που καθε λιγο μπουκαρουν οι Αμερικανοι, ή φυτευουν αντικαθεστωτικους (isis), λες να το κανουν για την ψυχη της μανας τους ;για να ελεγχουν τα πετρελαια δεν το κανουν;

Σε προηγουμενο μηνυμα εγραψα συνοπτικα για το τι δημιουργει ο υπερπληθυσμος σε μια χωρα και η πληθωρα φθηνων εργατικων χεριων, που αναγκαζει πολλους να μεταναστευσουν ή να γινουν παραβατικοι απο τη φτωχια.

Κακως "θιγεσαι". ΔΕΝ παω να βγαλω εσενα λαθος ή εμενα σωστο στο οικονομικο συστημα. Δικαιωμα σου να θες τον καπιταλισμο, απλα δεξου τα προβληματα (μεταναστευση)και τις στρεβλωσεις του. Το τελειο συστημα δεν υπαρχει.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Ποια ειναι η διαδικασια της ελευσης τους; Πετας μια αοριστια, τη γνωστη φασιστικη οτι δεν εχουν πολεμους ή οτι εχουν ανοιξει οι φυλακες στις χωρες τους;

Στην Αφρικη δεν εχουν εμφυλιους; Στο Ιρακ δε σκανε βομβες; στο Αφγανισταν;
Στη Συρια νομιζεις οτι καθαρισε ο Isis?

Δεν εχουν χαρτια γιατι φυγαν οπως οπως.
Αλήθεια τώρα προσπαθείς να μου βάλεις με γραφικότητες "φασιστικό" περιτύλιγμα ?

Άμα έχουν πόλεμο να κάτσουν να πολεμήσουν αν αγαπάνε τόσο πολύ την πατρίδα τους τα φυγόπονα ανθρωπόμορφα δίποδα.

Φύγανε όπως όπως χωρίς χαρτιά, χωρίς ταυτότητα αλλά με τα κινητά στα χέρια ε ? Λογίζονται ως σοβαρά αυτά που γράφεις ?

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Την κοινωνια τη φτιαχνουν αυτοι που εχουν τα μεσα παραγωγης. Οταν μου βρεις μια κολλεκτιβοποιημενη εταιρεια που φτιαχνει τα ρουχα της και τα παπουτσια της να με ντυνει, και ενα σουπερ μαρκετ να πουλαει στην τιμη κοστους τα προϊόντα του και δωρεαν τα παντα, συγκοινωνιες, γιατρους κλπ, τοτε θα γινω true κομμουνιστης. Εγινε Αδωνη;
ακομα δεν με πιανεις και με λες αδωνη.....χαιρομαι γιατι δειχνεις οτι η αρνηση της κρατικοποιησης και της κεντρικης εξουσιας σε πειραζει...ειστε παιδακια και δεν καταλαβαινετε εσεις οι αναρχομαλακες,οτι χωρις κεντρικη εξουσια,χωρις κρατικοποιηση των μεσων παραγωγης ειναι ανεφαρμοστα αυτα...διχως τσερτλανι κομιτετ δεν γινετε τιποτα ουτε κολεκτιβες ουτε τπτ...Μην αντιφασκεις και στο ξαναλεω,εχεις την παιδικη αρρωστια του κομμουνισμου ,οταν μεγαλωσεις και ωριμασεις συζηταμε παλι....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
τυπε ειμαι στα 33 δουλευω απο 15,εχω φτασει να ειμαι αφεντικο του εαυτου μου,δεν απαξιωνω,,,απλα σου λεω το τι βλεπω...τωρα πριν απο λιγο εφυγα απο τη δουλεια για να κανω διαλλειμα....Οι καφετεριες οταν εφυγα στις 2¨30 γεματες γυρισα παλι στη δουλεια τωρα παλι γεματες....Αααααα ξεχασα ειχε απεργια σημερα......Απεργια για τις συνθιθκες εργασιας στις σεζον θα γινει????οχι.....Ξερεις γιατι...???γιατι εγω σεζον δουλευα 12-14 ωρες την μερα 7/7 αλλα επερνα ενα ταλιρο,οποτε το εκανα αβαβα...δεν με ενοιαζε φιλε γιατι εφευγα 6 μηνες γυρναγα με 20 χιλιαρικα που αν δεν ημουν ασωτος θα γυρναγα με 25-30.....οποτε το προβλημα ειναι οτι για να φτασεις να εισαι καλος και περιζητοτος πρπ να καψεις σολες....Ημουν 25 χρονων και περπαταγα σαν γερος,το 80% των ελληνοπουλων συνομιλικων μου παιζανε Wow και ζηταγανε 10 ευρω απο τη μαμα και τους φαινοταν οκ,και στους χωρους δουλειας τα ελληνοπουλα ειμασταν μειοψιφια....οποτε ναι η κοπροσκυλοσυνη του Ελληνα ειναι ενα απο τα προβληματα...σορρυ που εγραψα ασυναρτητα αλλα...
Ναρκωτικα πουλαγες ή προστασια?

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ναι συμφωνοι. Αλλα μεχρι καποια χρονια. Τα τελευταια χρονια που τα Βαλκανια ειχαν πολεμους εθνικους και τωρα τα στη Μεση Ανατολη που καθε λιγο μπουκαρουν οι Αμερικανοι, ή φυτευουν αντικαθεστωτικους (isis), λες να το κανουν για την ψυχη της μανας τους ;για να ελεγχουν τα πετρελαια δεν το κανουν;
ΣΤΑ βαλκανια ρωτα τους Γερμανους γιατι η Γιουγκοσλαβια θα γιντανε υπερδυναμε κατι επρπε να γινει.....στην Μεση ανατολη ρωτα τις πετρελαικες και τους τοπικους κροισους....απο αντικαθεστωτικουςς ναααααααα.......Ξερεις ποιοι αποκτησανε κρατικη οντοτητα και αυτονομια μονο ε??ΟΙ κουδροι....Ξερεις γιατι????

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ο τοπος διαμονης μου; Μα φυσικα Εκαλη, οπως ολοι οι αναρχικοι. Σου γραφω απο την πισινα μου.

Το κουιζ το ελυσες, καταλαβες γιατι το εβαλα; μπας και καταλαβαν οι αλλοι μπετοβλακες εδω μεσα; για ρωτα τους.

Φασιστες : οι ΗΠΑ η μεγαλυτερη χωρα, φτιαχτηκε απο μεταναστες, οι οποιοι εσφαξαν ολοκληρους πληθυσμους, τους περιθωριοποιησαν και τους εκαναν μεταναστες στον ιδιο τους τον τοπο.
Ε αυτη η χωρα λοιπον, δημιουργησε το καπιταλιστικο συστημα το οποιο υποστηριζετε. Και μετα σας φταινε οι μεταναστες.
εχω γνωρισει και αλλους σαν εσενα αλλα ουτε αυτοι ειχαν φιλοτιμο να με καλεσουν για μια βουτια.ωραιοι αναρχικοι-ελευθεριακοι-κομμουνιστες
ειστε παντως.τα φιλαρακια στην απ'εξω τα εχετε.
οπως και να εχει θα δωσεις απαντηση για το αν μενεις KENTPO αυστηρα μονο?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Αλήθεια τώρα προσπαθείς να μου βάλεις με γραφικότητες "φασιστικό" περιτύλιγμα ?

Άμα έχουν πόλεμο να κάτσουν να πολεμήσουν αν αγαπάνε τόσο πολύ την πατρίδα τους τα φυγόπονα ανθρωπόμορφα δίποδα.

Φύγανε όπως όπως χωρίς χαρτιά, χωρίς ταυτότητα αλλά με τα κινητά στα χέρια ε ? Λογίζονται ως σοβαρά αυτά που γράφεις ?

Δεν στο βαζω, εισαι φασιστας.
Γιατι λες ολες τις γραφικοτητες που λενε οι φασιστες " ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ"
Βρες και κατι δικο σου να πεις.

Πριν κατι μηνες επαιξε ο SSKAI ενα πολυ ωραιο ντοκυμαντερ για το ΙΡΑΚ.
Δες μονο το τελευταιο επεισοδιο, να καταλαβεις πως φευγανε οι ανθρωποι, διωκωμενοι απο το ISIS.

Εκεινη την ωρα βουτας το κινητο, το παιδι σου και ο,τι προλαβεις. Δεν καθεσαι να βγαλεις διαβατηριο.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Σκληρός Καριόλης ο Μπλιάχ :wanker::wanker::wanker:

Σας ξεπουτσιάζει όλους μόνος του! :alivedick::alivedick::alivedick:

Περισσότερη ευγένεια γιουνάνια μαζί του μην σας παρεξηγήσει :headbaning1::headbaning1: :headbaning1:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
εχω γνωρισει και αλλους σαν εσενα αλλα ουτε αυτοι ειχαν φιλοτιμο να με καλεσουν για μια βουτια.ωραιοι αναρχικοι-ελευθεριακοι-κομμουνιστες
ειστε παντως.τα φιλαρακια στην απ'εξω τα εχετε.
οπως και να εχει θα δωσεις απαντηση για το αν μενεις KENTPO αυστηρα μονο?

Οχι δεν μενω Κεντρο. Ουτε Β.Π. προφανως. Ουτε Ν.Π. Δυτικα .
Δηλαδη σε φτωχογειτονιες, με πολλα αλβανικα μαγαζια, που δουλευουν ολοι τιμια.

Ολοι αυτοι εδω που κοπτονται για τους μεταναστες, νομιζεις οτι μενουν κεντρο;
Εσυ μενεις κεντρο;

Επειδη δεν μενω κεντρο, δεν εχω δικαιωμα γνωμης;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
ΣΤΑ βαλκανια ρωτα τους Γερμανους γιατι η Γιουγκοσλαβια θα γιντανε υπερδυναμε κατι επρπε να γινει.....στην Μεση ανατολη ρωτα τις πετρελαικες και τους τοπικους κροισους....απο αντικαθεστωτικουςς ναααααααα.......Ξερεις ποιοι αποκτησανε κρατικη οντοτητα και αυτονομια μονο ε??ΟΙ κουδροι....Ξερεις γιατι????
Κακως "θιγεσαι". ΔΕΝ παω να βγαλω εσενα λαθος ή εμενα σωστο στο οικονομικο συστημα. Δικαιωμα σου να θες τον καπιταλισμο, απλα δεξου τα προβληματα (μεταναστευση)και τις στρεβλωσεις του. Το τελειο συστημα δεν υπαρχει.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Δεν στο βαζω, εισαι φασιστας.
Γιατι λες ολες τις γραφικοτητες που λενε οι φασιστες " ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ"
Βρες και κατι δικο σου να πεις.

Πριν κατι μηνες επαιξε ο SSKAI ενα πολυ ωραιο ντοκυμαντερ για το ΙΡΑΚ.
Δες μονο το τελευταιο επεισοδιο, να καταλαβεις πως φευγανε οι ανθρωποι, διωκωμενοι απο το ISIS.

Εκεινη την ωρα βουτας το κινητο, το παιδι σου και ο,τι προλαβεις. Δεν καθεσαι να βγαλεις διαβατηριο.
Νταξει τύπε για να το λες εσύ ... σου χαλάω εγώ χατήρι ? :cheesy:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
δεν θιγομαι τυπε....Ποιος σου ειπε οτι θελω τον καπιταλισμο??

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Νταξει τύπε για να το λες εσύ ... σου χαλάω εγώ χατήρι ? :cheesy:
Και να μου χαλασεις χατηρι τυπε μου, στα παπαρια μου.
Ξερεις ολους εσας τους ξενοφοβικους, φασιστες σας λενε σε ολη την υφηλιο.
Σε Γαλλια, Αμερικη, Ισπανια, Γερμανια, φασιστες σας λενε. Κομμουνια ειναι κι εκει;
Τον Τραμπ ολος ο κοσμος τον ελεγε φασιστα που πεταγε τις μαλακιες που πετας εσυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν θιγομαι τυπε....Ποιος σου ειπε οτι θελω τον καπιταλισμο??
Α ΚΚΕ? Κουτσουμπας ; :cheesy:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Οχι δεν μενω Κεντρο. Ουτε Β.Π. προφανως. Ουτε Ν.Π. Δυτικα .
Δηλαδη σε φτωχογειτονιες, με πολλα αλβανικα μαγαζια, που δουλευουν ολοι τιμια.

Ολοι αυτοι εδω που κοπτονται για τους μεταναστες, νομιζεις οτι μενουν κεντρο;
Εσυ μενεις κεντρο;

Επειδη δεν μενω κεντρο, δεν εχω δικαιωμα γνωμης;
πρωτον ο ρατσισμος εχει ριζωσει μεσα σου.γιατι τονιζεις οτι τα αλβανικα μαγαζια δουλευουν τιμια?ειπα εγω κατι?ειπα οτι δεν ειναι τιμιοι?
δευτερον σκουπιδιαζεις ολο τον κοσμο εδω μεσα χωρις καν να τους εχεις ρωτησει απο απλο ενδιαφερον γιατι εχουν ξενοφοβια πως προεκυψε?
τριτον μενω μεταξουργειο.περαστικα μου.ευχαριστω.
τεταρτον εχεις προφανως ολα τα δικαιωματα να εχεις τη γνωμη σου απλως μην επιτιθεσαι και μαθε να ακους και να προβληματιζεσαι το γιατι συμβαινουν καποια πραγματα πως προεκυψαν.
σε θεωρω καλο παιδι αλλα σε παρασερνει πολυ το ιδεολογικο σου παθος και γινεσαι αυτο που πολεμας.
φιλικα παντα σαν φιλος σε φιλο. :)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
πρωτον ο ρατσισμος εχει ριζωσει μεσα σου.γιατι τονιζεις οτι τα αλβανικα μαγαζια δουλευουν τιμια?ειπα εγω κατι?ειπα οτι δεν ειναι τιμιοι?
δευτερον σκουπιδιαζεις ολο τον κοσμο εδω μεσα χωρις καν να τους εχεις ρωτησει απο απλο ενδιαφερον γιατι εχουν ξενοφοβια πως προεκυψε?
τριτον μενω μεταξουργειο.περαστικα μου.ευχαριστω.
τεταρτον εχεις προφανως ολα τα δικαιωματα να εχεις τη γνωμη σου απλως μην επιτιθεσαι και μαθε να ακους και να προβληματιζεσαι το γιατι συμβαινουν καποια πραγματα πως προεκυψαν.
σε θεωρω καλο παιδι αλλα σε παρασερνει πολυ το ιδεολογικο σου παθος και γινεσαι αυτο που πολεμας.
φιλικα παντα σαν φιλος σε φιλο. :)
Σωστος, αυτο που ειπα ηταν ρατσιστικο για τα Αλβανικα μαγαζια. Απλα ηθελα να τονισω στους εδω ρατσιστες, οτι οι Αλβανοι που καποτε αντιμετωπιζονταν ως εγκληματιες, ενσωματωθηκαν στην κοινωνια κανονικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom