Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.530

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Χτίζουν,αλλά οι ανάγκες για στέγαση είναι τεράστιες..
Όταν σου σκάει 1+ μύριο λάθρο μόνο το 2015 και ταυτόχρονα Έλληνες,Ισπανοί,Ιταλοί,Πολωνοί,κ.λ.π.
όσο και να χτίζουν,δεν...

Γι'αυτό όποιος σκέφτεται το εξωτερικό,πρέπει να ενημερώνεται καλά για την εκάστοτε χώρα.

Για μενα 2 ειναι χωρες που μπορει τωρα ο Ελληνας να την περασει ζαχαρη αν εχει καποιο πτυχιο. Δεν θελω να πω ποιες γιατι δε θα κρατησει πολυ η φαση ουτε εκει.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνώ σε όλα.
Μόνο θα πω ότι μεγαλύτερο πλήγμα για τα επιδόματα ήρθε με τους βουλγαρορουμανογυφτους.
Τότε άρχιζαν να παίρνουν χαμπάρι οι Γερμανοί..

Οι λάθρο σε τι γλώσσα σου γράφουνε;
Στα Αγγλικά;

Oι Γερμανοί είναι λοβοτομημένοι μετά από αριστερή πλύση εγκεφάλου δεκαετιών και είναι πλέον αργά.
Ξέρεις πόσοι μουσταφάδες έχουν και γερμανικό διαβατήριο;
Τελείωσε η Γερμανία,ειδικά Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία,ΤΕΛΟΣ..

οι λαθρο κυριως στα αγγλικα γραφουν (παντα ξεκινανε I am human being/ich bin ein mensch - ετσι τους χουν πει οι λεφτιδες εκει να λενε, επιανε καποτε :P ) αλλα μερικοι εχουν μαθει και κανα χαλτ νταινε κλαπε και τετοια.. πλακα εχει να τους κανω χαλαστρα... και πιο πολυ πλακα οταν απαντανε στο υφος που ειπα παραπανω (9/10 αυτο κανουν) αλλα αν ημουν γερμανια θα μασαγα μην ερθει κανα μερκελ ντεθσκουαντ

για τα διαβατηρια σιγα, αν το αποφασισουν μπορουν να τους τα παρουν σε μια μερα ξερουν αυτοι τα καναν και το 40... για τα μικτα ζευγαρια θα ειναι καπως προβλημα αν και 1-2 μικτες γκομενες (κορες μικτων ζευγαριων) που ειχα γνωρισει στο παρελθον δεν ηθελαν να εχουν καμια σχεση με την ισλαμικη πλευρα τους.. οι αντρες αλλη ιστορια

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
οι λαθρο κυριως στα αγγλικα γραφουν (παντα ξεκινανε I am human being/ich bin ein mensch - ετσι τους χουν πει οι λεφτιδες εκει να λενε, επιανε καποτε :P ) αλλα μερικοι εχουν μαθει και κανα χαλτ νταινε κλαπε και τετοια.. πλακα εχει να τους κανω χαλαστρα... και πιο πολυ πλακα οταν απαντανε στο υφος που ειπα παραπανω (9/10 αυτο κανουν) αλλα αν ημουν γερμανια θα μασαγα μην ερθει κανα μερκελ ντεθσκουαντ

για τα διαβατηρια σιγα, αν το αποφασισουν μπορουν να τους τα παρουν σε μια μερα ξερουν αυτοι τα καναν και το 40... για τα μεικτα ζευγαρια θα ειναι καπως προβλημα αν και 1-2 μικτες γκομενες (κορες μικτων ζευγαριων) που ειχα γνωρισει στο παρελθον δεν ηθελαν να εχουν καμια σχεση με την ισλαμικη πλευρα τους.. οι αντρες αλλη ιστορια

Type εχεις σωσει κανα διαλογο να μας βαλεις να καβλωσουμε; :wanker:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Type εχεις σωσει κανα διαλογο να μας βαλεις να καβλωσουμε; :wanker:

οχι αλλα δεν ειναι δυσκολο, απλα μπες σε καμια 10αρια "νεανικα γκρουπ" (οπως για ταξιδια, δουλειες η ευρεση δωματιων) και απαντα  (κοσμια αλλα ευστοχα) σε καποιον αχμετ, παρε ποπκορν κ απολαυσε το σοου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

για τα διαβατηρια σιγα, αν το αποφασισουν μπορουν να τους τα παρουν σε μια μερα ξερουν αυτοι τα καναν και το 40... για τα μεικτα ζευγαρια θα ειναι καπως προβλημα αν και 1-2 μικτες γκομενες (κορες μικτων ζευγαριων) που ειχα γνωρισει στο παρελθον δεν ηθελαν να εχουν καμια σχεση με την ισλαμικη πλευρα τους.. οι αντρες αλλη ιστορια

Εγώ πλέον αν κάποιος κάτσει δίπλα μου στο μετρό σηκώνομαι,αν κάποιος από αυτούς μου ζητήσει πληροφορίες δεν απαντάω και γενικά δεν κρύβω τι πιστεύω.
Και το κάνω σε πολύ "δύσκολη" πόλη.

Υπάρχουν πολλές φυλές μεταναστών στη Γερμανία με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα και εννοώ και μη Ευρωπαίους.
Π.χ.κανένας εδώ δεν πρόκειται να πει" να διώξουμε τους Κινέζους" ή ένα σωρό άλλους..
Αλλά μαγκρεπ και μουσλίμια,δεν τους πάει κανείς..

Και όπως είπες και εσύ,αν από αυτά που έχω γράψει εδώ μέσα,είχα γράψει το 1/100 σε γερμανικό μέσο δικτύωσης,θα είχα δικαστήριο τώρα.
Όπως έχουν πολλοί..

Πλέον τα μουσλίμια είναι και σε στρατό,αστυνομίες..
Αυτοί δε διώχνονται.
Εδώ δεν μπορούν να διώξουν τους μαροκινοαλγερινούς που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να είναι εδώ.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
δε "θελουν" οχι δεν μπορουν. για τις πληροφοριες σε βρισκω υπερβολικο αλλα οπως γουσταρει ο καθενας..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ολοκληρωθηκε λετε το σχεδιο εναντιον της Ευρωπης και της Λευκης φυλης; η υπαρχει επομενο σταδιο;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγώ πλέον αν κάποιος κάτσει δίπλα μου στο μετρό σηκώνομαι,αν κάποιος από αυτούς μου ζητήσει πληροφορίες δεν απαντάω και γενικά δεν κρύβω τι πιστεύω.
Και το κάνω σε πολύ "δύσκολη" πόλη.

Υπάρχουν πολλές φυλές μεταναστών στη Γερμανία με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα και εννοώ και μη Ευρωπαίους.
Π.χ.κανένας εδώ δεν πρόκειται να πει" να διώξουμε τους Κινέζους" ή ένα σωρό άλλους..
Αλλά μαγκρεπ και μουσλίμια,δεν τους πάει κανείς..

Και όπως είπες και εσύ,αν από αυτά που έχω γράψει εδώ μέσα,είχα γράψει το 1/100 σε γερμανικό μέσο δικτύωσης,θα είχα δικαστήριο τώρα.
Όπως έχουν πολλοί..

Πλέον τα μουσλίμια είναι και σε στρατό,αστυνομίες..
Αυτοί δε διώχνονται.
Εδώ δεν μπορούν να διώξουν τους μαροκινοαλγερινούς που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να είναι εδώ.

Τα ιδια κανω με τους Αλβανους. Μαλιστα τελευταια εχω αρχισει να επιδιωκω την ευκαιρια να χειροδικησω εναντιον τους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δε "θελουν" οχι δεν μπορουν. για τις πληροφοριες σε βρισκω υπερβολικο αλλα οπως γουσταρει ο καθενας..

Εμένα οι σημερινοί Γερμανοί δε μου γεμίζουν το μάτι.
Τρανό παράδειγμα στην Κολωνία που τους κακοποιούσαν μπροστά τους τις γκόμενες και δεν έκαναν τίποτα.
Άσε που και θεσμικά η γενιά μεσούτ οζίλ και μπόατεγκ,θεωρούνται Γερμανοί..

Ξέρω ότι είναι υπερβολικό,όταν μάλιστα μεταξύ του 1 εκ. ανθρώπων υπάρχουν και μια μειψηφία μετριοπαθών μουσουλμάνων,που δεν είναι παραβατικοί,κ.λ.π.
Όμως τόσες μαλακίες στο όνομα του αλλάχ έχουν γίνει και αυτοί οι μετριπαθείς,δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά ούτε μια φορά,να διαχωρίζουν τη θέση τους από τους υπόλοιπους.

Οπότε και εγώ με τη σειρά μου θα τους βάζω στο ίδιο καζάνι και να πάνε να γαμηθούνε ομαδικώς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ολοκληρωθηκε λετε το σχεδιο εναντιον της Ευρωπης και της Λευκης φυλης; η υπαρχει επομενο σταδιο;

Η Ευρώπη,ευτυχώς για εμάς, έχει και σκληρό πρόσωπο,που όταν το δείχνει όλες αυτές οι κατσαρίδες κρύβονται.
Και έτσι όπως πάει η φάση,δε θα αργήσει να το δείξει..

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα οι σημερινοί Γερμανοί δε μου γεμίζουν το μάτι.
Τρανό παράδειγμα που τους κακοποιούσαν μπροστά τους τις γκόμενες και δεν έκαναν τίποτα.
Άσε που και θεσμικά η γενιά μεσούτ οζίλ και μπόατεγκ,θεωρούνται Γερμανοί..

Ξέρω ότι είναι υπερβολικό,όταν μάλιστα μεταξύ του 1 εκ. ανθρώπων υπάρχουν και μια μειψηφία μετριοπαθών μουσουλμάνων,που δεν είναι παραβατικοί,κ.λ.π.
Όμως τόσες μαλακίες στο όνομα του αλλάχ έχουν γίνει και αυτοί οι μετριπαθείς,δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά ούτε μια φορά,να διαχωρίζουν τη θέση τους από τους υπόλοιπους.

Οπότε και εγώ με τη σειρά μου θα τους βάζω στο ίδιο καζάνι και να πάνε να γαμηθούνε ομαδικώς.

ειναι ορισμενοι τουρκοι/κουρδοι που εχουν πραγματικα τη γερμανια/γαλλια σα δευτερη πατριδα τους.. με αυτους δεν ξερω τι σχεση εχουν οι ντοπιοι-ες, υποθετω ειναι περιζητητα λουκουμακια οι αντρες.. για να διαχωρησουν τη θεση τους δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι διοτι καποιοι απο το σοι συνηθως ειναι φανατικοι.. τελοσπαντων δεν ειχα ποτε ιδιεταιρες επαφες για να ξερω..

ενα αλλο ενδιαφερον θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι "προσφυγες" (κυριωσ συριοι αλλα οχι αποκλειστικα) ειναι 100% ειλικρηνεις οταν μιλανε μαζι μου ειτε στην ελλαδα ειτε εκτως, ως προς τη ζωη τους στη συρια, στις ενδιαμεσες χωρες που εζησαν (για χρονια καμια φορα) μεχρι να αποφασισουν να ερθουν ευρωπη, ως προς τους τροπους που ερχονται ευρωπη και τους λογους - κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ σε οσες φεις του φεις κουβεντες εχω κανει δεν μου ειπε ποτε οτι ηρθε για να γλυτωσει απο τις σφαιρες... το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ενιοτε εχουν την ιδια ειλικρινεια και απεναντι σε γερμανους..

γενικα εχουν πολλοι (απο τις ανωτερες μαλλον ταξεις) μια νοοτροπια του τυπου δεν μου αρεσε εκει που ημουνα και ετσι ηρθα εδω... αυτο ειναι εμφανες μεχρι και σε βιντεο στο γιουτουμ που τους πιαναν κουβεντα μεσα στα τραινα καποιοι..

οι γερμανοι δεν νομιζω οτι θα κανουν ατομικα κατι - τουλαχιστον οχι οι νορμαλ γερμανοι... αλλα θα οργανωθουν σε παραταξεις και θα ψηφισουν αναλογα οπως ψηφισαν και τον χιτλερ ενα καιρο... δεν εκαναν κατι σαν μοναδες... αλλα συλλογικα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δε θεωρω την Αλβανια Ευρωπη.

καλως η κακως γεωγραφικα ειναι - οποτε με τον εναν η με τον αλλον τροπο θα γινουν... παντως οι αλβανοι τελευταια ακουγεται οτι εχουν με τους τουριστες την αντιμετωπιση που τους ειχαν οι ελληνες πριν 50 χρονια... τους περιποιουνται στην πενα, συχνα και στο τσαμπα σε τιποτα χωρια...

Επισκέπτης

Στο Μοναχο, γινεται χαμος απο multiculti ζευγαρια, μαυριδερων με γερμανιδες.
Χθες μια στο Ubahn ειχε στο καροτσακι της μαλιστα και ενα μαυρακι  :S
Ασε τυπε , καλα που ο Χιτλερ δεν εζησε να τα δει αυτα λεμε.  :S :S
Κατα τα αλλα τα ιδια και στην Ελλαδα φανταζομαι.
Σε λιγα χρονακια, επομενη γενια, σας βλεπω ολους να εχετε αρπαξει λιγο περισσοτερο ηλιο   :S :S :S
Ο Λεωνιδας και οι 300 , δεν νομιζω, αν ηξεραν, να ηταν ιδιαιτερα χαρουμενοι . :S :S :S :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ειναι λιγα τα σπιτια δλδ. Γιατι στην Ελλαδα παρακαλανε τους πακηδες να τους νοικιασουν ενα διαμερισμα. Και βλεπεις τον Πακη στην πλατεια Αττικης να μενει στον πεμπτο μονος του με θεα ακαλυπτο. Και ξερω ιδιοκτητες που τους εχουν κανει ζημιες και τους εχουν αφησει πολλα νοικια απληρωτα και οι οποιοι παλι αλλοδαπους ψαχνουν να βαλουν μεσα για να μη μενει το σπιτι ξενοικιαστο. Μερικοι μαλιστα αν βιαζονται να βρουν ενοικιαστη καταφευγουν σε ατομα που τα υπενοικιαζουν 5 ευρο τη βραδια.

Ε λοιπόν μου κανει εντυπωση που δεν εκμεταλλευτηκαν τη ζητηση οι εργολαβοι οικοδομων να χτισουν σπιτια.

τα σπίτια είναι ακριβώς όσα χρειάζονται για να καλύπτεται η ζήτηση και να διατηρούν τις αξίες τους...

το να πάρεις άδεια να χτίσεις δεν είναι απλή υπόθεση (όπως το να κατεδαφίσεις παλαιο κτίσμα)... δεν είναι σαν και την Ελλάδα που ο κάθε μπρούκλης γινόταν εργολάβος και ο κάθε λίγδης ήθελε μεζονέ στα προάστεια...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Συζητιση με πακιστανη (ίσως την μοναδική πακιστανη στην ελλαδα) που φαίνεται καλό κομμάτι αλλα παντρεμένη. Τα έχουν πάρει τα χαμπάρια τους. Ξέρουν τι εστί κυβέρνηση σύριζα. Very kindfull to muslims. Τη φάτσα της την έσβησα μη την πετύχει κανας άντρας της και την καψει

Συνημμένα

• wp_ss_20161228_0001.png
    wp_ss_20161228_0001.png
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 33

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515

ο Αντρεας Ανδριανοπουλος ξεφτιλιζει με επιχειρηματα τον πακη προεδρο τον εκτελεστη (μαζι με τον τσιπρα) των εντολων Σωρος για την εξισλαμοποιηση της Ελλαδας  :vomit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

400 ευρω το μηνα σε κάθε προσφυγα λεει εδώ  :think:

φαε  :shit: ανεργε ελληνα με οικογενεια,

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ -  ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΥΣΛΙΜ   :orchestra:

Το αιτημα ΣΥΡΙΖΑ ειναι να τους δινουν οι Γερμανοι επιδομα και να μενουν εδω να κινουν την αγορα. Συριζοαναπτυξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom