ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.088
- Πόντοι
- 34.538
Δεν εχω αφεντικο ρε βλακα...Έτσι ακριβώς στου μετανάστες μάγκες στα αφεντικά κότες
Αφεντικο εγω ειμαι στη δουλεια μου...
Δεν εχω αφεντικο ρε βλακα...Έτσι ακριβώς στου μετανάστες μάγκες στα αφεντικά κότες
Νίκο ποια είναι τα αφεντικα? μπορεις να γινεις πιο συγκερκιμενος?
Συμφωνεις οτι πρεπει να γινει πραξικοπημα και οι ανω των 50 να χασουν καθε δικαιωμα;Δυστηχώς έτσι είναι...Το παιχνίδι θα παιχτεί στο κατα πόσο θα περάσουν τη δηλητηριασμένη νοοτροπία τους στις νέες γενιές ..
Τι κανουν στη Γερμανια; Πως ζουν;Δουλευουν; Πως βολταρουν με τα ΜΜΜ;θλιβερο.Από το ένα ακρο του Χιτλερ φτασαμε στο άλλο ακρο,το τωρινο.[size=16pt]Βίντεο-σοκ: Έβαλαν φωτιά σε άστεγο και το βρήκαν αστείο, πριν συλληφθούν...[/size]
www.protothema.gr/world/article/640571/video-sok-evalan-fotia-se-astego-kai-to-vrikan-asteio-prin-sullifthoun/]http://www.protothema.gr/world/article/640571/video-sok-evalan-fotia-se-astego-kai-to-vrikan-asteio-prin-sullifthoun/[/url]
"...Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία είχε δώσει από χθες τις φωτογραφίες των υπόπτων στη δημοσιότητα, οι φερόμενοι δράστες αναγνωρίστηκαν ως πρόσφυγες από τη Συρία και την Λιβύη. Έξι από αυτούς παραδόθηκαν μόνοι τους στην αστυνομία, ενώ ο έβδομος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση..."
Οι Γερμανοι ειναι βαρβαροι και αργοστροφοι,δε μπορουν να διαχειριστουν το επικοινωνιακο δουλεμα των οβριών με το holohoax και τα 6 τρις νεκρων και φτανουν στο άλλο ακρο , αυτοι θα ξαναφανε μπομπες οχι ως ναζι αλλα ως λαθρολάγνοι αυτη τη φοράΑπό το ένα ακρο του Χιτλερ φτασαμε στο άλλο ακρο,το τωρινο.
Τι κανουν στη Γερμανια; Πως ζουν;Δουλευουν; Πως βολταρουν με τα ΜΜΜ;θλιβερο.Από το ένα ακρο του Χιτλερ φτασαμε στο άλλο ακρο,το τωρινο.
Μήπως να ξεκινήσουμε κανέναν εμφύλιο και στην ελλαδα κ οποτε βαρεθούμε να την κάνουμε κ εμείς προς τα πάνω? Εγω 16 ευρω τη μέρα φαΐ δεν τρώω παντως.. Χαβιάρι τους ταοζουνε?
ΨΕΜΑΤΑ,όλοι οι έλληνες που πάνε γερμανια, παίρνουν αμέσως επιδόματα, κάτι σαν το ταμείο ανεργίαςΔεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει στην Ελλάδα πληροφόρηση για το τι ισχύει εδώ,αλλά
εσύ σαν μετανάστης από ευρωπαϊκή χώρα δε δικαιούσαι ΤΙΠΟΤΑ.
Ένας ευρωπαίος μετανάστης για να αποκτήσει δικαίωμα σε επιδόματα θα πρέπει
να έχει συμπληρώσει 5 χρόνια παραμονής στη Γερμανία και μετά αποκτά ΄προνοιακό δικαίωμα.
Για του λόγου το αληθές:
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/world/article/?aid=1500107670[/url]
Ούτε σχολείο εκμάθησης γλώσσας δε δικαιούται ένας μετανάστης από Ε.Ε.
Πρέπει να το πληρώσει μόνος του,είτε έχει,είτε όχι δουλειά.
Δε θέλω να γράψω βραδιάτικα για Έλληνες μετανάστες που κοιμούνται στους σταθμούς τρένων,ενώ οι "πρόσφυγες" από το μπαγκλαντες,το μαρόκο και την αλγερία,κοιμούνται χορτάτοι στις υποδομές.
Αυτή είναι η σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.
Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει στην Ελλάδα πληροφόρηση για το τι ισχύει εδώ,αλλά
εσύ σαν μετανάστης από ευρωπαϊκή χώρα δε δικαιούσαι ΤΙΠΟΤΑ.
Ένας ευρωπαίος μετανάστης για να αποκτήσει δικαίωμα σε επιδόματα θα πρέπει
να έχει συμπληρώσει 5 χρόνια παραμονής στη Γερμανία και μετά αποκτά ΄προνοιακό δικαίωμα.
Για του λόγου το αληθές:
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/world/article/?aid=1500107670[/url]
Ούτε σχολείο εκμάθησης γλώσσας δε δικαιούται ένας μετανάστης από Ε.Ε.
Πρέπει να το πληρώσει μόνος του,είτε έχει,είτε όχι δουλειά.
Δε θέλω να γράψω βραδιάτικα για Έλληνες μετανάστες που κοιμούνται στους σταθμούς τρένων,ενώ οι "πρόσφυγες" από το μπαγκλαντες,το μαρόκο και την αλγερία,κοιμούνται χορτάτοι στις υποδομές.
Αυτή είναι η σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.
ΨΕΜΑΤΑ,όλοι οι έλληνες που πάνε γερμανια, παίρνουν αμέσως επιδόματα, κάτι σαν το ταμείο ανεργίας
ΨΕΜΑΤΑ,όλοι οι έλληνες που πάνε γερμανια, παίρνουν αμέσως επιδόματα, κάτι σαν το ταμείο ανεργίας
Ουτε εσυ εχεις δικιο ουτε ο Βαλκανιος. Για να παρεις επιδομα προνοιας (job center) πρεπει να εχεις συμπληρωσει 3 μηνες συνεχομενης εργασιας αν εισαι ευρωπαιος πολιτης και να δουλευει Mini job. Η να δουλευει κανονικα αλλα να μην τα δηλωνει ολα.
Οταν το εγκρινουν, τοτε περα απο το επιδομα δικαιουτε δωρεαν μαθηματα γερμανικων, μειωμενο εισiτηριο στα ΜΜΜ, απαλλαγη απο το φορο TV-Radio και καποιες εκπτωσεις σε μουσεια και θεατρα.
Η διαφορα Ελληνων ή Ευρωπαιων με τους υποτιθεμενους προσφυγες ειναι οτι αυτοι τα παιρνουν αμεσως μολις πατησουν το ποδι τους εδω, ασχετως αν δουλευουν ή οχι.
Εγω ειμαι 2 χρονια και 7 μηνες εδω και παρολο που δουλευα δηλωμενος απο τον δευτερο μηνα καταφερα να τα παιρνω μετα απο εναμιση χρονο.
πατρινος πασοκτζης,χειροτερα και απο γαβρος πασοκτζης,σκετη καταστροφη λέμεΕσύ από την Πάτρα θα μου πεις τι γίνεται στη Γερμανία;
ξέρω πολλούς που εχουν πάει γερμανία, αυτό μου είπαν όλοι..Εσύ από την Πάτρα θα μου πεις τι γίνεται στη Γερμανία;
Με έχεις παραθέσει ξανά για πράγματα που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
εγώ δεν είμαι πατρινός, από το Καλέντζι είμαι!πατρινος πασοκτζης,χειροτερα και απο γαβρος πασοκτζης,σκετη καταστροφη λέμε
Γιατι πιστευεις οτι η Γερμανια, εφοσον ειχε αναγκη για εργατικο δυναμικο, δεν καλεσε Ελληνες και αλλους Ευρωπαιους ανεργους, με ειδικα προγραμματα ορισμενης διαρκειας (πχ. εγγυημενη εργασια για 5 χρονια), να δουλεψουν εκει, παρα προτιμησε την αθροα εισαγωγη τριτοκοσμικων;
Συμφωνεις οτι ειναι λογω φθονου-ανταγωνισμου προς τους Ελληνες και γιατι πιστευουν οτι η τριτοκοσμικη πλεμπα ειναι πιο χειραγωγισιμη;
και το λές?από το Καλέντζι είμαι!
ξέρω πολλούς που εχουν πάει γερμανία, αυτό μου είπαν όλοι..