Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι μηνυση και μαλακιες στην Ελλαδα οπως την καταντησανε?
Εμενα ενας γυφτος μου βουτηξε κατι απο τη δουλεια μου,το καταλαβα,
τον προλαβα στο φαναρι,το ξαπλωσα κατω και εσκουζε σαν γατι!!!!

:knuppel: :knuppel:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Απο την αλλη ομως οταν θελουμε την παρεμβαση
των κρατικων οργανων θα πρεπει να ακολουθησουμε
και τις αναλογες διαδικασιες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ρε φιλε και εσεις γιατι δεν του κανατε μηνυση?
Καλως η κακως ετσι παει η διαδικασια
Θα μπορουσε να βρει τον μπελα του ο αστυνομικος
εαν του περνουσε χειροπεδες και εσυ δεν εκανες μηνυση
για κλοπη
Όχι φιλε,δε θα ταλαιπωρηθεί η μητερα μου για 40 ευρω.Πηγαινοτραβηγματα στο τμημα για τα τυπικα,μηνυση και ταλαιπωρια με παρουσια στα δικαστηρια που μπορει να αναβληθει η δικη και κανα δυο φορες.Αυτο που ηθελα,που περιμενα, ηταν να τον παρουν στο τμημα για τα περαιτέρω,εξακριβωση,τι καπνο φουμαρει,που μενει κλπ.Αυτος πριν μπορει να εχει κλεψει αλλους 10.Αλλα ουτε αυτό δεν ηταν προθυμοι να κανουν.Στο κατω κατω δεν ηταν απλος επαιτης,κλεφτης ηταν που εσπρωξε δυο ηλικιωμένους και τους ξαφρισε.Ας φαει και καμια στο τμημα μπας και καταλαβει τιποτα.Αυτοι μου εδωσαν την εντυπωση ότι μιλαγαν σε προσκοπο,οχι σε κλεφτη.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.554
Πόντοι
34.538
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Απο την αλλη ομως οταν θελουμε την παρεμβαση
των κρατικων οργανων θα πρεπει να ακολουθησουμε
και τις αναλογες διαδικασιες
Φιλε,εδω αφηνουν εξω εγκληματιες,
Αυτους που βουτανε πορτοφολια κλπ,το μονο που τους κανουν ειναι
βολτα με το περιπολικο..

Αυτοι μονο με σουτια καταλαβαινουν..
Και οι μπατσοι,μην νομιζεις,αν τους πεις το πλακωσα,καλα του εκανες θα σου πουν,
οχι ομως επικινδυνες σωματικες βλαβες,λιγες μπατσες..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.554
Πόντοι
34.538
Ο γυφτος φωναζε...ΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!...αλλα τις εφαγε τις ψιλες του..

:rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όχι φιλε,δε θα ταλαιπωρηθεί η μητερα μου για 40 ευρω.Πηγαινοτραβηγματα στο τμημα για τα τυπικα,μηνυση και ταλαιπωρια με παρουσια στα δικαστηρια που μπορει να αναβληθει η δικη και κανα δυο φορες.Αυτο που ηθελα,που περιμενα, ηταν να τον παρουν στο τμημα για τα περαιτέρω,εξακριβωση,τι καπνο φουμαρει,που μενει κλπ.Αυτος πριν μπορει να εχει κλεψει αλλους 10.Αλλα ουτε αυτό δεν ηταν προθυμοι να κανουν.Στο κατω κατω δεν ηταν απλος επαιτης,κλεφτης ηταν που εσπρωξε δυο ηλικιωμένους και τους ξαφρισε.Ας φαει και καμια στο τμημα μπας και καταλαβει τιποτα.Αυτοι μου εδωσαν την εντυπωση ότι μιλαγαν σε προσκοπο,οχι σε κλεφτη.
Ναι
Εκλεψαν ΕΣΕΝΑ και επειδη βαριεσαι την διαδικασια
της μηνυσης περιμενεις να τον ''συνετισουν'' οι
αστυνομικοι ρισκαροντας να βρεθουν κατηγορουμενοι
και να χασουν τις δουλειες τους
Να τον μπαγλαρωσουν χωρις επισημη κατηγορια :helpplea:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φιλε,εδω αφηνουν εξω εγκληματιες,
Αυτους που βουτανε πορτοφολια κλπ,το μονο που τους κανουν ειναι
βολτα με το περιπολικο..

Αυτοι μονο με σουτια καταλαβαινουν..
Και οι μπατσοι,μην νομιζεις,αν τους πεις το πλακωσα,καλα του εκανες θα σου πουν,
οχι ομως επικινδυνες σωματικες βλαβες,λιγες μπατσες..
Συμφωνω
Οι βολτες με τα μπατσικα οφειλονται στο δικαστικο συστημα
Ο Εισαγγελεας τους αφηνει
Αλλα καταγραφονται τουλαχιστον
Ακομα καλυτερα να καταγραφονται στα κουφαρια τους
οι μυτες των παπουτσιων σου :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ναι
Εκλεψαν ΕΣΕΝΑ και επειδη βαριεσαι την διαδικασια
της μηνυσης περιμενεις να τον ''συνετισουν'' οι
αστυνομικοι ρισκαροντας να βρεθουν κατηγορουμενοι
και να χασουν τις δουλειες τους
Να τον μπαγλαρωσουν χωρις επισημη κατηγορια :helpplea:
Καλα,αστυνομικοι είναι,δεν είναι γαλατάδες,στο κατω κατω η δουλεια τους ειναι.Σιγα μη παρεμβει και η διεθνης αμνηστια.Να τον παρουν μεσα,να τον ταρακουνησουν,να του κανουν σαφες ότι σε περιπτωση που το ξανακανει θα εχει επιπτωσεις,κι εξω από τη πορτα.Εσυ δηλαδή θεωρεις ότι ουτε μια απλη συσταση να του κανουν το οποιο προϋποθέτει φυσικα να τον παρουν μεσα,ειναι καλυτερα.Καλυτερα λοιπον να εξακολουθεί ησυχος,αταραχος και ανενόχλητος να κανει ότι κανει.Μεχρι να βρεθει το επομενο θυμα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.554
Πόντοι
34.538
Και αλλη μια φορα πανω στην ΕΓΝΑΤΙΑ μπροστα στο ΚΑΡΥΔΑ το παπουτσαδικο,οι θεσσαλονικεις καταλαβαινουν..

Ειμαι με τρεις αλλοδαπες..εγω μπροστα οι γκομενες πιο  πισω..
Χαμπαρι δεν ειχαν τι γινεται εδω..
Ακουω τη μια να τσιριζει,γυρναω και μου λεει αυτη εβαλε το χερι μεσα στη τσαντα της..
Την ειχε πισω το ζωο κρεμασμενη..μου δειχνει μια γυφτοβουλγαρα..
Την βουταω τη κολλαω στο τοιχο..τρωει κατι χαστουκια,σαν το ΒΕΓΓΟ ετρεχε μολις ξεφυγε..
Τραβαω και ενα κλωτσο αλλη μια που καθοταν στο περιπτερο και ζητιανευε..
Πηγε να μου ζητησει το λογο..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλα,αστυνομικοι είναι,δεν είναι γαλατάδες,στο κατω κατω η δουλεια τους ειναι.Σιγα μη παρεμβει και η διεθνης αμνηστια.Να τον παρουν μεσα,να τον ταρακουνησουν,να του κανουν σαφες ότι σε περιπτωση που το ξανακανει θα εχει επιπτωσεις,κι εξω από τη πορτα.Εσυ δηλαδή θεωρεις ότι ουτε μια απλη συσταση να του κανουν το οποιο προϋποθέτει φυσικα να τον παρουν μεσα,ειναι καλυτερα.Καλυτερα λοιπον να εξακολουθεί ησυχος,αταραχος και ανενόχλητος να κανει ότι κανει.Μεχρι να βρεθει το επομενο θυμα.
Δεν ειναι και τοσο φυσικο να παρουν καποιον μεσα
ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βγαζεις την ουρα σου απεξω και περιμενεις απο τους
αλλους να κινηθουν οριακα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν ειναι και τοσο φυσικο να παρουν καποιον μεσα
ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βγαζεις την ουρα σου απεξω και περιμενεις απο τους
αλλους να κινηθουν οριακα
Με περιστατικο κλοπης καταγεγραμενο από το 100 με μοτοσυκλέτες ΔΙΑΣ που ηρθαν επιτοπου και με καταθεση της μητερας μου στο οικειο αστυνομικο τμημα όπως της υπεδειξαν,και να γινει μια απλη προσαγωγη όπως από τη πρωτη στιγμη ειπα.Εσυ κανεις σαν να επρόκειτο οι αστυνομικοι να τον συλαβουν επιτοπου,να τον δικασουν και να του ριξουν και μερικά χρονια φυλακη.Εσυ λες ότι δεν επρεπε καν ουτε απ εξω από το τμημα να περασει ο κλεφτης.Εγω επιμενω αυτό που ειπα εξαρχής και που εγινε τελικα,προσαγωγη για τα περαιτέρω για έναν υποπτο κλοπης για συγκεκριμενο καταγεγραμενο περιστατικο που από το τμημα μας ειχαν πει από τη πρωτη μερα,Αν τον δειτε καλεστε το 100.Αμα ειναι ετσι όπως λες εσυ χωρις επισημη κατηγορια,απο το τμημα ασφαλειας γιατι μας ειπαν καλεστε το 100 αμα τον δειτε;για να του προσφερει βασιλοπιτα,επειδη δεν υπαρχει επισημη κατηγορια για σενα η για τα περαιτέρω;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Με περιστατικο κλοπης καταγεγραμενο από το 100 με μοτοσυκλέτες ΔΙΑΣ που ηρθαν επιτοπου και με καταθεση της μητερας μου στο οικειο αστυνομικο τμημα όπως της υπεδειξαν,και να γινει μια απλη προσαγωγη όπως από τη πρωτη στιγμη ειπα.Εσυ κανεις σαν να επρόκειτο οι αστυνομικοι να τον συλαβουν επιτοπου,να τον δικασουν και να του ριξουν και μερικά χρονια φυλακη.Εσυ λες ότι δεν επρεπε καν ουτε απ εξω από το τμημα να περασει ο κλεφτης.Εγω επιμενω αυτό που ειπα εξαρχής και που εγινε τελικα,προσαγωγη για τα περαιτέρω για έναν υποπτο κλοπης για συγκεκριμενο καταγεγραμενο περιστατικο που από το τμημα μας ειχαν πει από τη πρωτη μερα,Αν τον δειτε καλεστε το 100.Αμα ειναι ετσι όπως λες εσυ χωρις επισημη κατηγορια,απο το τμημα ασφαλειας γιατι μας ειπαν καλεστε το 100 αμα τον δειτε;για να του προσφερει βασιλοπιτα,επειδη δεν υπαρχει επισημη κατηγορια για σενα η για τα περαιτέρω;
Φιλε ξερω αστυνομικους που τραβιουνται συνεχεια
με δικαστηρια επειδη συνελαβαν ''περαστικούς''
Αν δεν σε δουν να εχεις την διαθεση να κανεις μηνυση
δεν θα ασχοληθουν και πολύ :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φιλε ξερω αστυνομικους που τραβιουνται συνεχεια
με δικαστηρια επειδη συνελαβαν ''περαστικούς''
Αν δεν σε δουν να εχεις την διαθεση να κανεις μηνυση
δεν θα ασχοληθουν και πολύ :S
Τωρα την εκανες συλληψη;Εσυ θεωρησες υπερβολικη και μη αναγκαια  τη προσαγωγη του κλεφτη [υποπτου).Αμα ξεχασω εγω τη ταυτοτητα και μου γινει στην Αχαρνων αστυνομικος ελεγχος όπως μου εχει γινει 3 φορες,δικαιουνται να με πανε οι αστυνομικοι στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα για τα περαιτέρω;Δικαιουνται.Και βεβαια δικαιούνται και δε μπορω να πω και τιποτα.Εγω μπορει να εχω απληρωτες κλησεις,να είμαι φυγοστρατος,να εχω κλεψει,να εχω ακαλυπτες επιταγες,να εκρεμει ενταλμα συλληψης της Ιντερπολ.Εσυ λοιπον λες ότι δικαιούνται φυσικα να με παρουν μεσα αλλα να παιρνανε τον κλεφτη για 2 ωρες στο τμημα δε δικαιούνται.Επρεπε κατ εσενα οι γονεις μου να του κανουν πρωτα μηνυση,αγωγη,αναιρεση και εφεση μαζι μηπως ακολουθηθεί η νομιμη διαδικασια και βγει ακρη με τη κλοπη.Οτι πηγε με προσαγωγη στο τμημα για 2 ωρες και να του πουν και δυο λογάκια,ειναι κατακριτεο και μη απαραιτητο.Το καλυτερο θα ηταν απλως να τον αφηναν στην ησυχια του.Δεν εχει σημασια ότι κλεβει.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δεν πίστευαν στα αυτιά και τα μάτια τους οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στην Άνω Πόλη, την οποία ανακαίνιζαν αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Ολλανδό. Ένας 31χρονος λοιπόν...

μέλος ΜΚΟ και προερχόμενος από τη «χώρα της τουλίπας» αποφάσισε να καταλάβει το εν λόγω οίκημα το οποίο κατά την προσωπική του άποψη ήταν έρημο και μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον ίδιο. Όπως εξηγεί η κ. Κατερίνα Βασιλειάδου, ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, η ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, όταν οι εργασίες ανακαίνισης και αναπαλαίωσης της μονοκατοικίας σταμάτησαν για οικογενειακούς λόγους.

Στην μονοκατοικία επί της οδού Λυσία και ενώ οι εργασίες είχαν σταματήσει, ένας εκ των εργατών τους συνεργείου πήγε να πάρει κάποια από τα εργαλεία που είχαν αφήσει εκεί. Εκεί βρήκε τον Ολλανδό να μένει σα στο σπίτι του, λέγοντας στον εμβρόντητο εργάτη ότι θα νοικιάσει το σπίτι, ενώ για αυτό το λόγο είχε φέρει και προσωπικά του αντικείμενα. Στην συνέχεια ο εργάτης ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες ότι βρίσκεται εντός του κτηρίου ο συγκεκριμένος άνθρωπος, κάτι που τους ανάγκασε να μεταβούν άμεσα στο σημείο με τη συνοδεία αστυνομίας.

Εκεί ο 31χρονος Φρέντερικ όπως αυτοσυστήθηκε κοιμόταν του καλού καιρού, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Πόλης, όπου ο εισβολέας συστήθηκε ως μέλος ΜΚΟ που καταλαμβάνουν άδεια σπίτια και τα αξιοποιούν όπως εκείνοι νομίζουν. Μάλιστα είχε ετοιμάσει και επιστολή στα ελληνικά την οποία και θυροκόλλησε στο συγκεκριμένο σπίτι σαν να μην συμβαίνει τίποτα...

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2017/01/04/katalipsi_4.jpg[/img[/URL]]

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μην ανεβάζεις τέτοια και παίρνει ιδέες ο λέφτης...

Έχουν χαζέψει αυτοί από τους πολλούς μπάφους,ελπίζω να του έριξαν καμιά φάπα του μαλάκα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Δεν πίστευαν στα αυτιά και τα μάτια τους οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στην Άνω Πόλη, την οποία ανακαίνιζαν αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Ολλανδό. Ένας 31χρονος λοιπόν...

μέλος ΜΚΟ και προερχόμενος από τη «χώρα της τουλίπας» αποφάσισε να καταλάβει το εν λόγω οίκημα το οποίο κατά την προσωπική του άποψη ήταν έρημο και μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον ίδιο. Όπως εξηγεί η κ. Κατερίνα Βασιλειάδου, ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, η ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, όταν οι εργασίες ανακαίνισης και αναπαλαίωσης της μονοκατοικίας σταμάτησαν για οικογενειακούς λόγους.

Στην μονοκατοικία επί της οδού Λυσία και ενώ οι εργασίες είχαν σταματήσει, ένας εκ των εργατών τους συνεργείου πήγε να πάρει κάποια από τα εργαλεία που είχαν αφήσει εκεί. Εκεί βρήκε τον Ολλανδό να μένει σα στο σπίτι του, λέγοντας στον εμβρόντητο εργάτη ότι θα νοικιάσει το σπίτι, ενώ για αυτό το λόγο είχε φέρει και προσωπικά του αντικείμενα. Στην συνέχεια ο εργάτης ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες ότι βρίσκεται εντός του κτηρίου ο συγκεκριμένος άνθρωπος, κάτι που τους ανάγκασε να μεταβούν άμεσα στο σημείο με τη συνοδεία αστυνομίας.

Εκεί ο 31χρονος Φρέντερικ όπως αυτοσυστήθηκε κοιμόταν του καλού καιρού, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Πόλης, όπου ο εισβολέας συστήθηκε ως μέλος ΜΚΟ που καταλαμβάνουν άδεια σπίτια και τα αξιοποιούν όπως εκείνοι νομίζουν. Μάλιστα είχε ετοιμάσει και επιστολή στα ελληνικά την οποία και θυροκόλλησε στο συγκεκριμένο σπίτι σαν να μην συμβαίνει τίποτα...

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2017/01/04/katalipsi_4.jpg[/img[/URL]]

:orchestra: :orchestra: :orchestra:
[/quote]

Ο Ολλανδός Λέφτης, κι ο σύνδεσμός τους στην Ολλανδία!!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
:S
15826061_689175631250490_1886746864253090426_n.png

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες μηνύουν τη Γερμανία για την παροχή ασύλου
Πολλοί από τους πρόσφυγες που καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη μηνύουν το Ομοσπονδιακό Γραφείο για Μετανάστευση και Πρόσφυγες (BAMF) για αδράνεια και μεγάλες καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των αιτημάτων που έχουν καταθέσει ώστε να λάβουν άσυλο στη Γερμανία.

Πηγή:

:2funny: :2funny: :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες μηνύουν τη Γερμανία για την παροχή ασύλου
Πολλοί από τους πρόσφυγες που καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη μηνύουν το Ομοσπονδιακό Γραφείο για Μετανάστευση και Πρόσφυγες (BAMF) για αδράνεια και μεγάλες καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των αιτημάτων που έχουν καταθέσει ώστε να λάβουν άσυλο στη Γερμανία.

Πηγή:

:2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε Τσίπρα, τι μας έκανες με τη κα. Τασία σου και 'συ βλάκα Έλληνα που την έβαλες στο κοινοβούλιο:

www.rt.com/news/372586-germany-security-departure-centers/]https://www.rt.com/news/372586-germany-security-departure-centers/[/url]

Οι Γερμανοί αρχίζουν να παίρνουν χαμπάρι του τι συμβαίνει και κρατικά κι άμα χάσει η Μερκελ σκέψου που θα σταλούν πριν εκδιωχθούν. ΕΔΩ!!! που είμαστε χώρα φιλόξενη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εχθες το πρωι ειδα στη γειτονια εξω από την εκκλησια τον  αλλοδαπο επαιτη που ειχε κλεψει τους γονεις μου

Εχθρος της αστυνομιας εισαι εσυ που τους εβαλες να δουλεψουν. Ο αλλοδαπος ποτε δεν τους ενοχλησε. Κωλοελληνες πια ησυχια δεν εχετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom