Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Eskιya με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Αν είχαμε γεννηθεί και εμείς στο Κονγκό, στο Πακιστάν ή δεν ξέρω εγώ που αλλού, όπου θερίζει ο εμφύλιος και η ασιτία δεν θα ψάχναμε για καλύτερες ευκαιρίες?Ή θα περιμέναμε να μας στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα?
Και θα πηγαίναμε σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου θα μας την έλεγε ο κάθε καραγκιόζης όμως.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Καλύτερα να στην λένε φίλε Φέθρυ παρά να φοβάσαι μην φας καμιά άκυρη σφαίρα..Και αυτό κατακριτέο είναι όμως.Δεν μπορεί να κρίνει ο καθένας χωρίς να ξέρει τα βιώματα του κάθε ανθρώπου και τι τον ώθησε στο να εγκαταλείψει την πατρίδα του..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Eskιya με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Αν είχαμε γεννηθεί και εμείς στο Κονγκό, στο Πακιστάν ή δεν ξέρω εγώ που αλλού, όπου θερίζει ο εμφύλιος και η ασιτία δεν θα ψάχναμε για καλύτερες ευκαιρίες?Ή θα περιμέναμε να μας στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα?
Κι εγώ συμφωνω μαζι σου ωστόσο το επιχείρημα σου είναι εξαιρετικα λογικο για να σταθει εδω μεσα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλύτερα να στην λένε φίλε Φέθρυ παρά να φοβάσαι μην φας καμιά άκυρη σφαίρα..Και αυτό κατακριτέο είναι όμως.Δεν μπορεί να κρίνει ο καθένας χωρίς να ξέρει τα βιώματα του κάθε ανθρώπου και τι τον ώθησε στο να εγκαταλείψει την πατρίδα του..
Σωστός, αλλά περίμενε να το διαβάσουν οι "λυκάνθρωποι" εδώ μέσα και μετά τα λέμε!    :dancing:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:!!Λες?Δεν τα βλέπω τόσο τραγικά τα πράγματα!!Αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

κι εγώ συμφωνώ μαζί σου και προτείνω να έρθουν όλοι οι αφρικανοί στην ευρώπη να ζήσουν μια καλύτερη ζωή (και μετά να πάμε εμείς στην αφρική για σαφάρι)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
"Στο γερμανικό έδαφος διαμένουν 2,6 εκατομμύρια Τούρκοι ή τουρκικής καταγωγής Γερμανοί. ''Κανένας δεν μπορεί να απαιτεί από εσάς να αφομοιωθείτε, ή να προσαρμοστείτε'', είπε ο Ερντογάν μιλώντας τουρκικά και χωρίς διερμηνέα και χειροκροτήθηκε ζωηρά από το ακροατήριο.

Η καγκελάριος Μέρκελ αντέδρασε έντονα στην ομιλία αυτή, υπογραμμίζοντας ότι οι Γερμανοί τουρκικής καταγωγής οφείλουν νομιμοφροσύνη απέναντι στο γερμανικό κράτος." από
Εάν οι αλβανοπακιστανονιγηριανοκούρδοι θέλουν να μεταφέρουν εδώ το κωλοχανίο της χώρας τους όπως προέτρεψε αντίστοιχα ο τούρκος τους ομοεθνείς του στη Γερμανία, να μείνουν εκεί που είναι. Εάν έρθουν νόμιμα, δουλεύουν τίμια και αφομοιωθούν στην Ελληνική κοινωνία, οι πόρτες είναι ανοιχτές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παπάροβ, τι σού' λεγα;
Και η πλάκα είναι οτι ο φίλος μας "δεν είναι ρατσιστής" βέβαια.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Παπάροβ, τι σού' λεγα;
Και η πλάκα είναι οτι ο φίλος μας "δεν είναι ρατσιστής" βέβαια.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να σου πω ρε. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψουν. Έλεος δεν πας σε κάνα μπουρδέλο(κυριολεκτικά) να μη μας ζαλίζεις τα φρύδια;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι να σου πω ρε. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψουν. Έλεος δεν πας σε κάνα μπουρδέλο(κυριολεκτικά) να μη μας ζαλίζεις τα φρύδια;
Μπαίνεις σε μια συζήτηση που συζητάμε ωραία και καλά, αρχίζεις με βρισιές κατά των Τούρκων (χτες σε ενοχλούσανε "τα αλβανά") και σε "ζαλίζω" κι απο πάνω;
Ωραίος!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παιδες..ηρεμία...κουβεντούλα κάνουμε..δεν χρειάζονται τα πουστριλικια..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δυσκολεύεσαι να ποστάρεις μια φράση χωρίς να πεις 5-6 φορές τις λέξεις μαλάκας, γελοίος κλπ?
Ποιο σχολείο έβγαλες;      :jerking:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Παιδες..ηρεμία...κουβεντούλα κάνουμε..δεν χρειάζονται τα πουστριλικια..
Κοίτα ο τύπος είναι προκλητικός. Ακόμα και εάν δε βρίζει δε νομίζω να μην έχεις δει πόσοι τον κράζουν για τις ειρωνίες του. Νομίζω αυτό που κάνει ο υπάνθρωπος αυτός είναι χειρότερο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δυσκολεύεσαι να ποστάρεις μια φράση χωρίς να πεις 5-6 φορές τις λέξεις μαλάκας, γελοίος κλπ?
Ποιο σχολείο έβγαλες;      :jerking:
Δε μου απάντησες ρε μεγάλε. Άσε τις βρισιές και πες μου που βρίζω τους Τούρκους. Σχολείο δεν πήγα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε μου απάντησες ρε μεγάλε. Άσε τις βρισιές και πες μου που βρίζω τους Τούρκους. Σχολείο δεν πήγα.
Πάρε πρώτα πίσω τις βρισιές.
Δεν γεννήθηκα σε βάρκα.
Γιατί όσο βρίζεις, δεν θα συζητάς με κανέναν.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Πάρε πρώτα πίσω τις βρισιές.
Δεν γεννήθηκα σε βάρκα.
Γιατί όσο βρίζεις, δεν θα συζητάς με κανέναν.
το σχόλιο μου το έσβησαν. Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα μην αλλάζεις θέμα αλλιώς δε θέλω να έχω καμία κουβέντα με εσένα. Τα υπόλοιπα είναι άσχετα. Μάθε, να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε εάν θες να έχεις τον ελάχιστο σεβασμό από τους συνομιλητές σου. εντάξει "μάγκα";

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το σχόλιο μου το έσβησαν. Απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα μην αλλάζεις θέμα αλλιώς δε θέλω να έχω καμία κουβέντα με εσένα. Τα υπόλοιπα είναι άσχετα. Μάθε, να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε εάν θες να έχεις τον ελάχιστο σεβασμό από τους συνομιλητές σου. εντάξει "μάγκα";
Μάθε πρώτα να σκέφτεσαι δυο φορές πριν ποστάρεις κάτι υβριστικό.
Το ζήτημα δεν είναι αν σου το σβήσανε, όπως έπρεπε άλλωστε, αλλά αν μόνος σου το αποσύρεις.
Η, ακόμα καλύτερα, αν δεν το ποστάρεις καν.
Λοιπόν μεγάλε, έχεις μια ψύχωση με τους αλλοδαπούς.
Κατα δήλωσίν σου, κυρίως με τους Αλβανούς, τους οποίους -και εν γένει- στόλισες χτες με διάφορα κοσμητικά για τη "φάρα" τους.
Επίσης, δεν ανέχεσαι αντίλογο.
Τι να συζητήσουμε μαζί λοιπόν;
Στο είπα και χτες, αλλά εκεί εσύ.
Κράτα την άποψή σου, κρατάω τη δική μου.
ΤΕΛΟΣ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Θα μου πεις πότε έβρισα τους τούρκους :uglystupid:; Να περιμένω ή κατάπιες τη γλώσσα σου :think:; Πόσο γελοίος είσαι που απαντάς μόνο σε ότι σε συμφέρει ή μόνο για να ειρωνευτείς :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα μου πεις πότε έβρισα τους τούρκους :uglystupid:; Να περιμένω ή κατάπιες τη γλώσσα σου :think:; Πόσο γελοίος είσαι που απαντάς μόνο σε ότι σε συμφέρει ή μόνο για να ειρωνευτείς :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.
Οκ, μεγάλε.
Είσαι "τουρκοφίλ".
Ικανοποιημένος;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Οκ, μεγάλε.
Είσαι "τουρκοφίλ".
Ικανοποιημένος;
Νομίζεις ότι περιμένω να μου πεις τι είμαι; Εγώ κάτι ρώτησα και εάν είσαι σοβαρός όπως μας το παίζεις να απαντήσεις. Διαφορετικά σάλτα και ξυρίσου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom