Ενώ εσύ παίρνεις και τα ελληνικά και ειδικά τα αλβανικά. Τώρα τι παίρνεις ψάξε να το βρεις.Είναι εμφανές οτι τα ελληνικά δεν τα παίρνεις πολύ εύκολα.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά δεν "συζητούσα" μόνο μαζί σου.
Μήπως είσαι εσύ Αλβανός τελικά;
Πέστο μας, δεν είναι δα και όλοι ρατσιστές σ' αυτό το μάταιο κόσμο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Αν με τις γνώσεις σου περί "θετικών επιστημών" θεωρείς οτι εμπίπτεις σ' αυτό που λέω (ο κάθε μαλάκας που είναι off topic και ποστάρει ότι παπαριά του καπνίσει), δεν θα σου την χαλάσω.αρα εμενας ειπας μαλακα ρε γλυκια μου?
Ο έχων τη μύγα......
psaxnw περιμένεις να σου απαντήσει; Προσπαθεί να σωθεί από διαγραφή γιατί έχει βαρεθεί να γράφεται συνέχεια με καινούργια nick name. Άσε να παίξει το παιδάκι.
Σου υπενθυμίζω τον τίτλο του θρεντ.βρε μπετοβλακα θα σταματησεις να γαμας ολα τα θρεντ με τα οφ τοπικ σου συνεχεια....?πιπατζου...σκασε μια φορα!!!
Και το οτι δεν μίλησες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σήμερα εντός θέματος.
Σου υπενθυμίζω επίσης την ιδιότητά σου των "θετικών επιστημών", αφού σε πειράζει τόσο να την αναφέρω κάθε φορά που αφρίζεις.
ρε θα σκασεις?θα σταματησεις να γαμας ολα τα θρεντ με τα ασχετα σου?δεν εχεις δωσει ουτε μια μπουρδελοπηροφορια και η μονη σου δουλεια ειναι να γαμας ολα τα θρεντ.ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ..δεν βλεπεις οτι σε ολα τα θρεντ ε βριζουν?πιστευεις οτι ολοι οι αλλοι ειναι λαθος κι εσυ ο σωστος?
Σ αυτό το θρεντ ανταλλάσσουμε μπουρδελοπληροφορίες;ρε θα σκασεις?θα σταματησεις να γαμας ολα τα θρεντ με τα ασχετα σου?δεν εχεις δωσει ουτε μια μπουρδελοπηροφορια και η μονη σου δουλεια ειναι να γαμας ολα τα θρεντ.ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ..δεν βλεπεις οτι σε ολα τα θρεντ ε βριζουν?πιστευεις οτι ολοι οι αλλοι ειναι λαθος κι εσυ ο σωστος?
Γιατί αν είναι έτσι, θα χαρώ να δω τις δικές σου.
οταν θα σε γαμησω,θα γραψω την καλυτερη κριτικη για την καλυτερη πουτανα...καληνυχτα καλη μου!!!Σ αυτό το θρεντ ανταλλάσσουμε μπουρδελοπληροφορίες;
Γιατί αν είναι έτσι, θα χαρώ να δω τις δικές σου.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Οι Πακιστανοι που βρωμανε καρι απο χιλιομετρα και ειναι πουτανας γιοι να απελαθουν ολοι / τους εχω αχτι απο τοτε που μου χτυπησανε το αμαξι οι πουτανας γιοι / οι υπολοιποι αλλοδαποι στα αρχιδια μου αρκει να μην με ενοχλουν / οσο για τις Ρωσιδες ελπιζω να μεινουν Ελλαδα για παντα και να μας παντρευτουν .....
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Τι τσαμπουκα σου κανανε τα Πακιστανια φιλε?Γενικα ειναι κοτες σε συμπεριφορα και δεν εχω δει εναν να περναει σε μπουρδελο,σημερα οπως εκανα μπουρδελοτσαρκα ενα Πακι εφευγε με το κεφαλι κατω απο το Φυλης 59 καθως μολις ειχε φαει πορτα(ηθελε να γαμησει τη Βανεσσα)και με κοιταζε σα να λεει΄΄Πες κατι για μενα΄΄,Τον εγραψα στα @@ μου οπως ολους πολυ απλα και συνεχισα το δρομο μουΟι Πακιστανοι που βρωμανε καρι απο χιλιομετρα και ειναι πουτανας γιοι να απελαθουν ολοι / τους εχω αχτι απο τοτε που μου χτυπησανε το αμαξι οι πουτανας γιοι / οι υπολοιποι αλλοδαποι στα αρχιδια μου αρκει να μην με ενοχλουν / οσο για τις Ρωσιδες ελπιζω να μεινουν Ελλαδα για παντα και να μας παντρευτουν .....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Τι τσαμπουκα σου κανανε τα Πακιστανια φιλε?Γενικα ειναι κοτες σε συμπεριφορα και δεν εχω δει εναν να περναει σε μπουρδελο,σημερα οπως εκανα μπουρδελοτσαρκα ενα Πακι εφευγε με το κεφαλι κατω απο το Φυλης 59 καθως μολις ειχε φαει πορτα(ηθελε να γαμησει τη Βανεσσα)και με κοιταζε σα να λεει΄΄Πες κατι για μενα΄΄,Τον εγραψα στα @@ μου οπως ολους πολυ απλα και συνεχισα το δρομο μου
Δε μου κανανε τσαμπουκα απλα μαλακας Πακιστανος μου εφαγε το αυτοκινητο / αυτοι στην πατριδα τους με ποδηλατα κυκλοφορουνε - που μαθανε να οδηγουν δεν ξερω ....
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ok Φέθρυ με κάλυψες(και δεν το λέω ειρωνικά).Απλά αν σταματήσεις να ασχολείσαι θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου και όσοι δεν σε πάνε για να στο πω και έτσι.Τώρα βαρέθηκα να βλέπω τσακωμούς και παιδιαρίσματα για ηλίθιους λόγους.Και δεν είμαι ο μόνος ελπίζω.
Η πιο μεγαλη πλακα με μαυρο μεταναστη μεσα σε μπουρδελο μου ετυχε πριν τρια χρονια στην Ιασωνοs /Μεταξουργειο/ οταν ηθελε να περασει και του λεει η τσατσα /ονομαζεται Παρθενα/ ο,τι η κοπελα δεν παιρνει μαυρου
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
τους μονους που θελουν να παντρευτουν οι ρωσιδες ειναι κατι συνταξιουχους ΔΕΚΟ με συνταξαρες και να βρισκονται στα προθυρα του θανατου,ωστε να τρωνε ολη τη συνταξη αυτες.αυτη ειναι η πικρη αληθεια.οσο για τα υπολοιπα...φρουδες ελπιδεςΟι Πακιστανοι που βρωμανε καρι απο χιλιομετρα και ειναι πουτανας γιοι να απελαθουν ολοι / τους εχω αχτι απο τοτε που μου χτυπησανε το αμαξι οι πουτανας γιοι / οι υπολοιποι αλλοδαποι στα αρχιδια μου αρκει να μην με ενοχλουν / οσο για τις Ρωσιδες ελπιζω να μεινουν Ελλαδα για παντα και να μας παντρευτουν .....
Εγώ απλώς λέω τη γνώμη μου όταν το επιθυμώ, φίλε paparov. Είναι δικαίωμά μου.Ok Φέθρυ με κάλυψες(και δεν το λέω ειρωνικά).Απλά αν σταματήσεις να ασχολείσαι θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου και όσοι δεν σε πάνε για να στο πω και έτσι.Τώρα βαρέθηκα να βλέπω τσακωμούς και παιδιαρίσματα για ηλίθιους λόγους.Και δεν είμαι ο μόνος ελπίζω.
Και ουδέποτε έβρισα κάποιον. Όσο και να διαφωνούσα μαζί του, η διαφωνία είναι υγεία.
Σε αρκετούς απάντησα ειρωνικά, επειδή έτσι έκρινα. Ας έκαναν το ίδιο, εαν μπορούν φυσικά. Αλλά αυτοί μιλάνε μόνο τη γλώσσα που υπαγορεύεται απο τα λιγοστά έως ανύπαρκτα ενδιαφέροντά τους.
Αν τώρα κάποιοι θέλουν να πετάγονται πάνω σε ότι γράφω και να γαμάνε τη συζήτηση, δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά των υπευθύνων του σάϊτ.
Δεν θα σταματήσω όμως να λέω ότι σκέπτομαι εξ αιτίας αυτών των 5-10 προβληματικών. Δεν είναι αυτοί το σάϊτ.
Εγώ πάλι θα ελεγα να απελαθουν από τη χώρα οι απλά μαλάκες πουτανας γιοι. Ανεξαρτητως εθνικοτητας.Οι Πακιστανοι που βρωμανε καρι απο χιλιομετρα και ειναι πουτανας γιοι να απελαθουν ολοι / τους εχω αχτι απο τοτε που μου χτυπησανε το αμαξι οι πουτανας γιοι / οι υπολοιποι αλλοδαποι στα αρχιδια μου αρκει να μην με ενοχλουν / οσο για τις Ρωσιδες ελπιζω να μεινουν Ελλαδα για παντα και να μας παντρευτουν .....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
να απελαθούν όλοι οι ξένοι, να μην επιτραπεί να ξαναέρθει κανείς και να μην επιτρέπεται ούτε η έξοδος των ημεδαπών από τη χώρα, όπως συνέβαινε στην πρώην σοβιετική ένωση.
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Eskιya με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Αν είχαμε γεννηθεί και εμείς στο Κονγκό, στο Πακιστάν ή δεν ξέρω εγώ που αλλού, όπου θερίζει ο εμφύλιος και η ασιτία δεν θα ψάχναμε για καλύτερες ευκαιρίες?Ή θα περιμέναμε να μας στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα?