Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Αφρίζεις η μου φαίνεται;
Και βέβαια, ΔΕΝ είσαι ρατσιστής.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ νομίζω ξεκαθάρισα πως δεν έχω κανένα πρόβλημα γενικά με τους μετανάστες ειδικά εάν έχουν χαρτιά. Δηλαδή να το πω και αλλιώς αισθάνομαι το ρατσισμό στη χώρα μου από τις κρατικές υπηρεσίες που θέλουν να ξέρουν που μένω που δουλεύω πότε πηδάω ενώ από την άλλη έχουμε μία άγνωστη πληγή περίπου 2 εκ. παράνομων μεταναστών που κανείς δεν ξέρει που βρίσκοντε. Αλλά ειδικά τα αλβανά δε τα πάω εκ πεποιθήσεως. Και με χαρτιά και χωρίς. Μεγάλη πληγη για τα βαλκάνια και τη χώρας μας και θα με θυμηθείτε. Διαβάστε ιστορία να δείτε τη σκατόφαρα είναι. Το ΄21 οι λεγόμενοι τουρκαλβανοί μας έσφαζαν , το ίδιο στους βαλκανικούς, όμοια το 40, συμμορίες χτίσανε στην Ελλάδα του σήμερα, ανακατέβουν το κόσσοβο και την ιδέα της μεγάλης αλβανίας....Λέτε να άλλαξαν. Δεν έχουν μπέσα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αφρίζεις η μου φαίνεται;
Και βέβαια, ΔΕΝ είσαι ρατσιστής.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άκου φραγκόκοτα. Σου είπα και πριν το εύκολο είναι να σε γράψω και να μη σου απαντώ. Το ότι σου απαντώ μη το εκμεταλεύεσαι και λες γελοιότητες. Δεν αφρίζω γιατί σε γελοίους δεν επιτρέπω να με εκνευρίσουν. Άλλωστε εκεί στοχέυεις να ζαλίσεις κάποιου τα @@ για να φτιαχτείς με το μπινελίκι σου μετά. Εγώ ΣΔΜ δε γουστάρω. Εάν εσύ έτσι φτιάχνεσαι, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Όσο με προκαλείς και πετάγεσαι σαν ...μην πω τι, θα στο λέω.
Ειδικά τώρα που φωνάζεις πόσο σε ενοχλεί.
Μιλήσαμε και σε pm και -υποτίθεται οτι- συμφωνήσαμε να μην πεταγόμαστε ο ένας στα λεγόμενα του άλλου.
Δεν το τήρησες.
Τώρα τι ζόρι τραβάς;
Και -επιτέλους- έχεις να πεις κάτι για αυτά που συζητάμε; Κοίτα τον τίτλο του θρεντ και πράξε.
χαχχαχααχαχαχα...εισαι τουβλο....χαχαχαχα
φωναζει οτι με ενοχλει ε?σε παρακαλω μην το ξαναπεις σε εκληπαρω....
θες να μου παρεις μια πιπουλα μωρη?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άκου φραγκόκοτα. Σου είπα και πριν το εύκολο είναι να σε γράψω και να μη σου απαντώ. Το ότι σου απαντώ μη το εκμεταλεύεσαι και λες γελοιότητες. Δεν αφρίζω γιατί σε γελοίους δεν επιτρέπω να με εκνευρίσουν. Άλλωστε εκεί στοχέυεις να ζαλίσεις κάποιου τα @@ για να φτιαχτείς με το μπινελίκι σου μετά. Εγώ ΣΔΜ δε γουστάρω. Εάν εσύ έτσι φτιάχνεσαι, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.
Το έλεγε ο Πιραντέλλο.
Και η ...17 Νοέμβρη, αν δεν κάνω λάθος.
Κράτα λοιπόν την άποψή σου, να κρατήσω τη δική μου.
Τα περί φραγκόκοτας κλπ δείχνουν απλώς την κουλτούρα σου.
Και τον προφανή εκνευρισμό σου.
Εγώ με αφρίζουσες ασπιρίνες Μπάγιερ δεν συζητάω άλλο πλέον.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
χαχχαχααχαχαχα...εισαι τουβλο....χαχαχαχα
φωναζει οτι με ενοχλει ε?σε παρακαλω μην το ξαναπεις σε εκληπαρω....
θες να μου παρεις μια πιπουλα μωρη?
Scripta manent.
Και όχι, δεν απαιτώ να ξέρεις τι σημαίνει.
Καληνύχτα γλυκέ μου!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.
Το έλεγε ο Πιραντέλλο.
Και η ...17 Νοέμβρη, αν δεν κάνω λάθος.
Κράτα λοιπόν την άποψή σου, να κρατήσω τη δική μου.
Τα περί φραγκόκοτας κλπ δείχνουν απλώς την κουλτούρα σου.
Και τον προφανή εκνευρισμό σου.
Εγώ με αφρίζουσες ασπιρίνες Μπάγιερ δεν συζητάω άλλο πλέον.
Τώρα μου την είπες. Μπράβο  :jerking: :jerking: :shit:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τώρα μου την είπες. Μπράβο  :jerking: :jerking: :shit:
Γιατί δεν πας σε ένα θρεντ που μαζεύονται κάτι Ολυμπιακοί;
Θα βρεις διάφορους που συμφωνείτε ως προς τα εκφραστικά μέσα. 'Ολους (τους πιο πολλούς έστω, για να μην είμαι άδικος) "επιστήμονες", σαν και σένα.
Καληνύχτα. Δεν θα το ξημερώσω κιόλας με την πάρτη σου.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Μα κάπου καταντάει κουραστικός.....ιδεολογίες και στρουθοκαμηλισμός

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μα κάπου καταντάει κουραστικός.....ιδεολογίες και στρουθοκαμηλισμός
οχι καπου...παντα...δεν υπαρχει κουβεντα που να μην την κανει μπουρδελο με ειρωνιες και να μην το παιζει ξερολλας και υπερανω....μα να τυα ξερει ολα αυτο το παιδι....ολα?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τα γραπτά μένουν σε ένα σάιτ τέτοιου περιεχομένου και γενικά στο διαδύκτυο της ανωνυμίας και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι φίλε φέθρυ..Πολύ σοβαρά παίρνεις το ρόλο σου στο σάιτ..Για να σε προλάβω δεν έχω όρεξη να τσακωθώ μαζί σου..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φίλε παπάροβ, όχι, δεν παίρνω τόσο στα σοβαρά όσο νομίζεις την οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ ανωνύμων στο ίντερνετ.
Είναι όμως απαραίτητο να είμαστε κάθε τρεις και λιγάκι off topic επειδή ο κάθε μαλάκας την είδε κάπως παράξενα και ποστάρει ότι παπαριά του καπνίσει;
Η είναι επίσης εκ των ων ουκ άνευ να με ρωτάνε και να με ξαναρωτάνε πεντακόσιες φορές το ίδιο πράγμα, όταν έχω απαντήσει και είναι προφανές οτι διαφωνούμε;
Γιατί δεν ρωτάς κανέναν άλλο απο τους συμμετέχοντες σήμερα στη συζήτηση αν αντέχει να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες απο τη δική του; Και όχι να το γυρνάει στο τσάμικο, στις βρισιές και να με ρωτάει αν είμαι Αλβανός.
Φιλικά.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φίλε παπάροβ, όχι, δεν παίρνω τόσο στα σοβαρά όσο νομίζεις την οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ ανωνύμων στο ίντερνετ.
Είναι όμως απαραίτητο να είμαστε κάθε τρεις και λιγάκι off topic επειδή ο κάθε μαλάκας την είδε κάπως παράξενα και ποστάρει ότι παπαριά του καπνίσει;
Η είναι επίσης εκ των ων ουκ άνευ να με ρωτάνε και να με ξαναρωτάνε πεντακόσιες φορές το ίδιο πράγμα, όταν έχω απαντήσει και είναι προφανές οτι διαφωνούμε;
Γιατί δεν ρωτάς κανέναν άλλο απο τους συμμετέχοντες σήμερα στη συζήτηση αν αντέχει να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες απο τη δική του; Και όχι να το γυρνάει στο τσάμικο, στις βρισιές και να με ρωτάει αν είμαι Αλβανός.
Φιλικά.
Ήρθες για δεύτερο γύρο και ξεκίνησες βλέπω ωραία λέγωντάς με μαλάκα; Για μαζέψου λιγάκι μη δεις αλλού τα φτερά και αλλού τα πούπουλα πάπια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ ρε νταή όταν δεις κάπου γραμμένη τη λέξη "μαλάκας" αμέσως σκέφτεσαι οτι είναι για σένα;
Τι βίτσιο είναι αυτό;
Και δεν είσαι και ρατσιστής!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλά σου είπα πως είσαι κότα τελικά. Αφού ρε γελοίε λες "ο κάθε μαλάκας την είδε κάπως παράξενα και ποστάρει ότι παπαριά του καπνίσει;" και μετά συμπληρώνεις "Γιατί δεν ρωτάς κανέναν άλλο απο τους συμμετέχοντες σήμερα στη συζήτηση αν αντέχει να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες απο τη δική του; Και όχι να το γυρνάει στο τσάμικο, στις βρισιές και να με ρωτάει αν είμαι Αλβανός." Εγώ σε ρώτησα εάν είσαι Αλβανός. Άκου φρούλη δε θα σε βρίσω γιατί δε γουστάρω να λερώσω τη σελίδα. Αλλιώς θα σε έκανα να εξαφανιστείς από το πολύ μπινελίκι και να μπεις με άλλο όνομα....Μα καλά μάγος είμαι; Βλαμμένε. Πάω να φύγω τώρα συνέχισε όσο λείπω να παπαρολογείς και όταν μαζέψεις βρισίδι από άλλους συμπολεμιστές τράβα καμιά να στανιαρείς. Είπαμε σε φτιάχνει το βρισίδι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλά σου είπα πως είσαι κότα τελικά. Αφού ρε γελοίε λες "ο κάθε μαλάκας την είδε κάπως παράξενα και ποστάρει ότι παπαριά του καπνίσει;" και μετά συμπληρώνεις "Γιατί δεν ρωτάς κανέναν άλλο απο τους συμμετέχοντες σήμερα στη συζήτηση αν αντέχει να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες απο τη δική του; Και όχι να το γυρνάει στο τσάμικο, στις βρισιές και να με ρωτάει αν είμαι Αλβανός." Εγώ σε ρώτησα εάν είσαι Αλβανός. Άκου φρούλη δε θα σε βρίσω γιατί δε γουστάρω να λερώσω τη σελίδα. Αλλιώς θα σε έκανα να εξαφανιστείς από το πολύ μπινελίκι και να μπεις με άλλο όνομα....Μα καλά μάγος είμαι; Βλαμμένε. Πάω να φύγω τώρα συνέχισε όσο λείπω να παπαρολογείς και όταν μαζέψεις βρισίδι από άλλους συμπολεμιστές τράβα καμιά να στανιαρείς. Είπαμε σε φτιάχνει το βρισίδι.
Είναι εμφανές οτι τα ελληνικά δεν τα παίρνεις πολύ εύκολα.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά δεν "συζητούσα" μόνο μαζί σου.
Μήπως είσαι εσύ Αλβανός τελικά;
Πέστο μας, δεν είναι δα και όλοι ρατσιστές σ' αυτό το μάταιο κόσμο!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Είναι εμφανές οτι τα ελληνικά δεν τα παίρνεις πολύ εύκολα.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά δεν "συζητούσα" μόνο μαζί σου.
Μήπως είσαι εσύ Αλβανός τελικά;
Πέστο μας, δεν είναι δα και όλοι ρατσιστές σ' αυτό το μάταιο κόσμο!
αρα εμενας ειπας μαλακα ρε γλυκια μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom