Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Νομίζεις ότι περιμένω να μου πεις τι είμαι; Εγώ κάτι ρώτησα και εάν είσαι σοβαρός όπως μας το παίζεις να απαντήσεις. Διαφορετικά σάλτα και ξυρίσου.
Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Θα μου πεις πότε έβρισα τους τούρκους :uglystupid:; Να περιμένω ή κατάπιες τη γλώσσα σου :think:; Πόσο γελοίος είσαι που απαντάς μόνο σε ότι σε συμφέρει ή μόνο για να ειρωνευτείς :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.

για να μην συγχίζεσαι άλλο και για να μην τρελαθείς κιόλας, σου απαντώ εγώ: δεν τους έβρισες. Αλλά κι εσύ τώρα περιμένεις να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
για να μην συγχίζεσαι άλλο και για να μην τρελαθείς κιόλας, σου απαντώ εγώ: δεν τους έβρισες. Αλλά κι εσύ τώρα περιμένεις να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος?
Το ξέρω συναγωνιστή. Απλά θέλω να δω τα κιλά του :jerking:. Το ότι είναι  :jerking:όσοι διαβάζουν εδώ και όπου αλλού γράφει το ξέρουμε..... :idiot: :idiot:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
το σωστο ποιο ειναι ????

πουστριλικια ή πουστιρλικια ????  :think: :think:

επειδή έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα και ιδιαιτέρως με λέξεις που οι φιλόλογοι σπανίως ως καθόλου χρησιμοποιούν στο σχολείο, στερώντας από τους μαθητές τη δυνατότητα να λάβουν σφαιρική μόρφωση, θεωρώ ότι ορθότερος είναι ο τύπος ''πουστριλίκια''. κι αυτό διότι η συνηθισμένη κατάληξη που σχηματίζει παράγωγα είναι το ''λίκι'' κι όχι ''ρλίκι'' (βλέπε μπινές - μπινελίκι, χαφιές (πληθ. χαφιέδες) - χαφιεδιλίκι, κ.ο.κ.). και βεβαίως η εξήγηση της ύπαρξης του ''ρ'' είναι ότι η λέξη πιθανώς προέρχεται από το ''πουστρόνι'' ή από το ''πουσταράς'', με αφαίρεση του ''α'' λόγω συναιρέσεως και χάριν αποφυγής χασμωδίας.

ευχαριστώ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
επειδή έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα και ιδιαιτέρως με λέξεις που οι φιλόλογοι σπανίως ως καθόλου χρησιμοποιούν στο σχολείο, στερώντας από τους μαθητές τη δυνατότητα να λάβουν σφαιρική μόρφωση, θεωρώ ότι ορθότερος είναι ο τύπος ''πουστριλίκια''. κι αυτό διότι η συνηθισμένη κατάληξη που σχηματίζει παράγωγα είναι το ''λίκι'' κι όχι ''ρλίκι'' (βλέπε μπινές - μπινελίκι, χαφιές (πληθ. χαφιέδες) - χαφιεδιλίκι, κ.ο.κ.). και βεβαίως η εξήγηση της ύπαρξης του ''ρ'' είναι ότι η λέξη πιθανώς προέρχεται από το ''πουστρόνι'' ή από το ''πουσταράς'', με αφαίρεση του ''α'' λόγω συναιρέσεως και χάριν αποφυγής χασμωδίας.

ευχαριστώ
:thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:
Ωραίος.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
κι εγώ συμφωνώ μαζί σου και προτείνω να έρθουν όλοι οι αφρικανοί στην ευρώπη να ζήσουν μια καλύτερη ζωή (και μετά να πάμε εμείς στην αφρική για σαφάρι)

Περίμενα πιο σοβαρή απάντηση το τελ δε τρουθ.Τι να σου πω από την στιγμή που ούτε έχω μείνει ποτέ σε τέτοια χώρα δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη.Ούτε εσύ πιστεύω ότι έχεις γεννηθεί σε χώρες τριτοκοσμικές.Επειδή όμως σε κόβω για διαβαστερό τύπο όλο και κάτι θα έχεις δει για το τι γίνεται εκεί καθημερινά.Δεν λέω ότι είναι η πιο ορθή λύση η μετανάστευση αλλά όταν δεν έχεις άλλη επιλογή τι να κάνεις?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
κι αυτό διότι η συνηθισμένη κατάληξη που σχηματίζει παράγωγα είναι το ''λίκι'' κι όχι ''ρλίκι'' (βλέπε μπινές - μπινελίκι, χαφιές (πληθ. χαφιέδες) - χαφιεδιλίκι, κ.ο.κ.).

Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι σε σχέση με την κατάληξη -λίκι.
Πχ

Χαμάλης - χαμαλίκι

Αράζω - αραλίκι

Ξύλο - ξυλίκι

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μωρη παλαβιαρα, τα ποστ μου απο πισω παιρνεις ????  :birdman:

σε ευχαριστω για το κωλοδακτυλο,ισως μου χρειαστει στην δυσκοιλιοτητα που αντιμετωπιζω,πιστευω με λιγο νερακι παραπανω να το ξεπερασω και να αφοδευσω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:cool2:

Αρχικά, πρέπει να διευκρινίσω ότι αντιμετωπίζω συμπαθητικά και με καλή πρόθεση όλους εκείνους του λαούς που βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα από εμάς, καθώς και όσους υπερασπίζονται "αδύναμες" πληθυσμιακές και κοινωνικές ομάδες. Γενικότερα είμαι ενάντια σε κάθε ρατσιστική αντίληψη.

Πριν από λίγες ημέρες πέρασα (βράδυ) από το Ξενοδοχείο Βασιλικόν που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας. Αυτά που είδα ήταν η αφορμή να ψάξω ότι αφορά τους μετανάστες και ειδικότερα τους λαθρομετανάστες.

Μπορώ να πω ότι το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε πεδίο σκληρών συγκρούσεων ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών που επιδιώκουν και ασκούν τον έλεγχο του λαθρεμπορίου, της διακίνησης των ναρκωτικών και το εμπόριο των γυναικών.  :ak:

Τα ίδια όμως (ή σχεδόν τα ίδια) συμβαίνουν σε διάφορα ακριτικά νησιά καθώς και σε λιμάνια (όπως της Πάτρας) που αποτελούν τα σημεία πρόσβασης ή διέλευσης των λαθρομεταναστών. Σε αυτά τα σημεία δεν υπάρχει η στοιχειώδης αστυνόμευση με ότι συνεπάγεται αυτό.   :police:

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 είχαμε την μαζική μετανάστευση λαθρομεταναστών Αλβανών που δοκίμασε την αντοχή της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και επέδρασε πάνω σε αυτή ποικιλόμορφα.  :helpplea:

Σήμερα, πλέον, μεγάλα αστικά κέντρα, αποκτούν τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά.  :rolleyes:

Δεν μπορεί να υπάρξει ποιοτική τουριστική ανάπτυξη (για παράδειγμα) ούτε οποιαδήποτε αναπτυξιακή δραστηριότητα με τις διάφορες ομάδες των λαθρομεταναστών να δρουν ανεξέλεγκτα.  :o

Η αστυνόμευση των αστικών κέντρων είναι περισσότερο τυπική παρά ουσιαστική και ολόκληρες περιοχές έχουν εγκαταλειφθεί σε οργανωμένα κυκλώματα και συμμορίες αλλοδαπών.  :police:

Τελευταία, εμφανίζονται συχνά-πυκνά, λαθρομετανάστες που προέρχονται από το Αφγανιστάν με την παραγωγή ναρκωτικών να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην συγκεκριμένη χώρα και τους ισλαμιστές τρομοκράτες να προσπαθούν να διεισδύσουν στις Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. 

Στην περιοχή της οδού Φυλής ήδη έχουν δράσει, πριν από λίγες ημέρες, αλλοδαποί κακοποιοί προσδίδοντας στην περιοχή την αίσθηση της ανασφάλειας μιας πρώιμης γειτονιάς σε ρυθμό "συμμοριών της Νέας Υόρκης" ...   :tickedoff:

B000090WDU.01.LZZZZZZZ.jpg

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Σε ποιο πολιτισμενο κρατος του κοσμου αφηνουν χωρις ελεγχο να μπαινει οποιος γουσταρει?
Αρρωστοι, εγκληματιες, ανειδικευτοι, γεροι, μωρα.
Επρεπε να υπαρχουν αυστηροι νομοι ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.
Περιορισμενο πληθος, οσο μπορει να αντεξει η οικονομια.
Λευκο ποινικο μητρωο.
Ιατρικες εξετασεις.
Ιατρικη περιθαλψη και σχολεια μονο σε αυτους που πληρωνουν φορους.
Απελαση με τις κλωτσιες σε ολους τους παρανομους και οσους λαδωσαν για να βγαλουν χαρτια.
Ναρκοπεδιο στα συνορα.

Οι Αλβανοι σημερα φανταζουν Παριζιανοι μπροστα σε αυτους που εχουν ερθει απο την Ασια.
Τι προσφερουν αυτοι οι ανθρωποι στη χωρα?
Γιατι να πληρωνω εγω φορους για τον καθε μπασταρδο?

Στις περισσοτερες χωρες οπου υπαρχει προβλημα και ο κοσμος φευγει,
υπευθυνος ειναι ο ιδιος ο λαος που δεν αγωνιζεται για να προοδευσει.
Αυτη η καραμελα που λεγεται για τους Ελληνες μεταναστες ειναι μεγαλη παπαρια.
Οι Ελληνες μεταναστες κατα 99% πηγαιναν νομιμα εξω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε ποιο πολιτισμενο κρατος του κοσμου αφηνουν χωρις ελεγχο να μπαινει οποιος γουσταρει?
Αρρωστοι, εγκληματιες, ανειδικευτοι, γεροι, μωρα.
Επρεπε να υπαρχουν αυστηροι νομοι ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.
Περιορισμενο πληθος, οσο μπορει να αντεξει η οικονομια.
Λευκο ποινικο μητρωο.
Ιατρικες εξετασεις.
Ιατρικη περιθαλψη και σχολεια μονο σε αυτους που πληρωνουν φορους.
Απελαση με τις κλωτσιες σε ολους τους παρανομους και οσους λαδωσαν για να βγαλουν χαρτια.
Ναρκοπεδιο στα συνορα.

Οι Αλβανοι σημερα φανταζουν Παριζιανοι μπροστα σε αυτους που εχουν ερθει απο την Ασια.
Τι προσφερουν αυτοι οι ανθρωποι στη χωρα?
Γιατι να πληρωνω εγω φορους για τον καθε μπασταρδο?

:thumbsup:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Για τα προβλήματα της Ελλαδος που εχουν να κανουν με τους λαθρομεταναστες
δεν φταινε οι ιδιοι οι λαθρομεταναστες. Αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν.
Φταινε οι αχρηστοι που μας κυβερνανε και κατ'επεκταση εμεις που εκλεγουμε σχεδον
παντα καποιον γελοιο,

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Σύγουρα δεν είναι λύση και δεν αποτελούν "απάντηση" στην πρόκληση που αντιμετωπίζουμε τα παρακάτω :

1) Οι διορισμοί αστυνομικών στην Βουλή και στην ασφάλεια των ..."λεγόμενων υψηλών προσώπων"

2) Οι πεζές περιπολίες σε "καθώς πρέπει" σημεία της Αθήνας

3) Οι καθυστερημένες (κατα περίεργο και ανεξήγητο τρόπο) επεμβάσεις των αστυνομικών δυνάμεων όποτε προκαλείται "θερμό επεισόδιο"

Η Ελλάδα κινδυνεύει να βυθιστεί σε ένα τριτοκοσμικού τύπου αιματηρό χάος με ευθύνη των τελευταίων κυβερνήσεων, οι εκπρόσωποι των οποίων περιορίζονται ...στο σχολιασμό των αρνητικών εξελίξεων

:headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Για τα προβλήματα της Ελλαδος που εχουν να κανουν με τους λαθρομεταναστες
δεν φταινε οι ιδιοι οι λαθρομεταναστες. Αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν.
Φταινε οι αχρηστοι που μας κυβερνανε και κατ'επεκταση εμεις που εκλεγουμε σχεδον
παντα καποιον γελοιο,
εεετσι ακριβως!!
ασε που εγω δεν τα εχω μ αυτους αλλα με Αλβανους π.χ κλπ κλπ!
εχω μαυρο δολοφονο,κλεφτη,βιαστη δεν εχω δει!
οι περισσοτεροι τιμιοι ειναι!
τεσπα αλλοι φταινε! απο πανω!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Η Ελλάδα κινδυνεύει να βυθιστεί σε ένα τριτοκοσμικού τύπου αιματηρό χάος με ευθύνη των τελευταίων κυβερνήσεων, οι εκπρόσωποι των οποίων περιορίζονται ...στο σχολιασμό των αρνητικών εξελίξεων

Αυτο εχει ηδη γινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom