Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σε μεγαλο κοματι της επαρχιας  έχετε υποψην ότι  οι αλλοδαποι είναι ισχυρό κομάτι της αγοράς.Σε πόλεις κάτω των 30-40 χιλ κατοίκων κάθε αλλοδαπός έχει ταυτότητα για το ποιος είναι και σαν χαρακτήρας  και πολλοι δεν ξεχωρίζουν απο τους δικούς μας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Sorry που θα σας στενοχωρήσω, αλλά το πρόβλημα των οικονομικών μεταναστών είναι ένα πρόβλημα που δε λύνεται. :(

Όταν δε μιλάμε για ένα αστείο κράτος με ακόμα πιο αστεία διοίκηση, τότε ότι και να λέμε εδώ μέσα δεν έχει και πολύ νόημα και χάνουμε το χρόνο μας. :headbang:

Ερώτηση κρίσεως:

Ξέρει το κράτος πόσους υπαλλήλους έχει? Περιμένει κανείς να ξέρει λοιπόν πόσοι μετανάστες υπάρχουν αυτή τη στιγμή? Έτσι στο περίπου ρε παιδί μου... :think:

Ή πόσοι μπαίνουν καθημερινά έτσι για πλάκα από παντού? :S

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μ αρεσουν αυτα τα πρωτοτυπα θεματα επειδη δεν εχουν συζητηθει ποτε σε αυτο το φορουμ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μ αρεσουν αυτα τα πρωτοτυπα θεματα επειδη δεν εχουν συζητηθει ποτε σε αυτο το φορουμ.

Εσύ καμιά τουρκάλα θα μας βρεις? Ή όλες για πάρτη σου? Μοναχοφάης!  :2funny: :2funny: :2funny:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1

Γράφει ο Τάσος Καζαντζίδης
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ …ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Είχα πολλά χρόνια να περπατήσω στο κέντρο της Αθήνας.

Και είχα επίσης ακόμη περισσότερα να χρησιμοποιήσω τα μαζικά μέσα μεταφοράς της.

Το ταξί με άφησε στο κέντρο, στην πόρτα ακριβώς του γραφείου όπου είχα το ραντεβού μου. Έπειτα από δυο ώρες τελείωσα και σκέφτηκα, πως αντί να ξαναπάρω ταξί για να πάω πίσω στα νότια προάστια όπου έμενα, θα ήταν καλύτερα να περπατήσω λίγο και να δοκιμάσω μια βόλτα με τα …μεταολυμπιακά σύγχρονα μέσα μεταφοράς που απολαμβάνουν οι Αθηναίοι, αυτά που εμείς στη Θεσσαλονίκη μόνο ονειρευόμαστε…

Το πρώτο σοκ το έπαθα όταν άρχισα να περπατάω στο πεζοδρόμιο για να πάω στη στάση: δεν άκουσα ούτε μια λέξη στα ελληνικά σε όλα τα δέκα λεπτά που περπάτησα!

Το δεύτερο σοκ, ήταν στη στάση του λεωφορείου: από τους δώδεκα ανθρώπους που... περιμέναμε εκεί, οι τρεις ήταν νεαροί Αλβανοί, οι δυο πρέπει να ήταν Πακιστανοί ή Ινδοί, μια γιαγιά, δυο φοιτήτριες, τρεις μάλλον από τα βάθη της Αφρικής και εγώ.

Μάλιστα άρχισα να νιώθω και λίγο περίεργα, γιατί φορούσα κοστούμι γραβάτα και η όλη εμφάνισή μου δεν ταίριαζε γενικά με την όλη εικόνα που μόλις σας περιέγραψα.

Ακριβώς απέναντί μας, νομίζω ότι ήταν ο χώρος του Μουσείου, άρχισε να μαζεύεται αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων για να ξεκινήσουν μάλλον μια ακόμη πορεία.

Η διακριτική εμφάνιση λίγων ΜΑΤ στην παρακάτω γωνία, επιβεβαίωνε τη σκέψη μου.

‘Στην Αθήνα βρίσκομαι ή στη Βαβυλώνα’ αναρωτιόμουν, καθώς η γιαγιά με κοιτούσε.

Ήρθε το αστικό. Ανεβήκαμε.

Εκεί ήταν το τρίτο σοκ: οι συνθήκες των λεωφορείων της Θεσσαλονίκης…. ήταν καλύτερες!

Το σύνολο των επιβατών του αστικού, ήταν παρόμοιο με αυτό της στάσης. Μόνο τρεις τέσσερις σκόρπιοι, συνταξιούχοι Αθηναίοι μάλλον, με βλέμμα απλανές, κοιτούσαν έξω από το παράθυρο.

Ξαφνικά χτύπησε το κινητό μου, ήταν ο φίλος μου ο Ηλίας που είχε έρθει κι εκείνος στην Αθήνα για δουλειές του και έμενε σε ένα ξενοδοχείο πάνω στη Συγγρού.

‘Άστα που να στα λέω’ άρχισε να μου λέει με έντονο ύφος στη φωνή του.

‘Άφησα την BMW έξω από το ξενοδοχείο για λίγο για να ανέβω στο δωμάτιο και μαζεύτηκε μια παρέα Αλβανών από διπλανό καφενείο, δαρθήκανε, μαχαιρώθηκε ένας από αυτούς μπροστά στο αμάξι μου και το έκανε χάλια. Παντού αίματα. Καλά που δεν το σπάσανε.’

‘Έρχομαι από εκεί’ του είπα και έκλεισα το τηλέφωνο.

Αθήνα 500 Π.Χ….Η αρχή του πολιτισμού

Αθήνα 2009 Μ.Χ….Η πρώην πρωτεύουσα του κράτους των Ελλήνων.

Και αυτό δυστυχώς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού κράτους σήμερα: έχουμε μια πρώην ελληνική πόλη για πρωτεύουσα, που διοικείται μεν ακόμη από Έλληνες, αλλά δεν είναι μακριά η ώρα που θα αποκτήσει τον πρώτο πολυπολιτισμικό δήμαρχο…αγνώστου προελεύσεως.

Έχουμε μια πρωτεύουσα, στην οποία οι ίδιοι Αθηναίοι είναι το πρόβλημά της:

είναι λαθρομετανάστες στην ίδια τους την πόλη!

Και αυτό δυστυχώς το πρόβλημα το πληρώνει καθημερινά ολόκληρη η υπόλοιπη Ελλάδα!

Ποιος θα ασχοληθεί με τη Μακεδονία, με τη Θράκη, με την ανεργία στην Ήπειρο, με τους αγρότες της Ελλάδας;

Οι 25.000 Αφγανοί –όπως μας ενημέρωσε ο Αμερικανός πρέσβης- οι 30.000 Ιρακινοί, οι 50.000 Ινδοί και Πακιστανοί ή οι 700.000 Αλβανοί που έχουν μαζευτεί στην Αθήνα ψάχνοντας ψωμί για να φάνε;

Αλήθεια κύριοι 300 της βουλής, γιατί δεν αλλάζετε την Πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους προς Θεσσαλονίκη μεριά, δε βάζετε και έναν Αφγανό διοικητή στην Αθήνα – με υποδιοικητή τον Αλαβάνο-και δεν έρχεστε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή;

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος

Υ.Γ.
Το ιστορικό κτήριο της βουλής, μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε ένα Πολυπολιτισμικό Μουσείο και να βάλετε διοικητή του τον Προκόπη τον Παυλόπουλο. Για να θυμίζει …Ελλάδα.
στις Τετάρτη, Απρίλιος 01, 2009

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
:jerking:

Υπάρχει μια γενικευμένη παρανόηση ότι οι πολιτικοί κάνουν λειτούργημα. Απλά είναι οι επαγγελματίες του τίποτα και όπως είναι απόλυτα φυσικό αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η οικογένεια και τα παιδιά τους.

Είναι δυνατόν να τους ενδιαφέρει αν τα σχολεία έχουν τα χάλια τους ή αν στο κέντρο της Αθήνας ντρέπεσαι να περπατήσεις? Αφού ούτε οι ίδιοι κυκλοφορούν πουθενά χωρίς υπηρεσιακά αυτοκίνητα & γορίλες, πολύ περισσότερο δε τα παιδιά τους.

Όλα όσα γράφονται στις εφημερίδες καθημερινά, είναι αμπελοφιλοσοφίες της πλάκας. Από διαπιστώσεις είμαστε γεμάτοι...

:jerking:

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Απο την στιγμή που οι πολιτικοι θεωρουν τους εαυτούς τους τυχερους που εχοντας εξουσια θα καταφερουν να γινουν λιγο ή πολυ πλουσιοτεροι μη εχοντας εθνικιστικη συνειδηση και απλα ο καθε βουλευτης νομιζει οτι ειναι υπαλληλος της βουλης και οχι το ιδιο το κρατος, μην περιμενουμε τιποτα μα τιποτα απο κανενα πολιτικο γιατι οι περισσοτεροι ειναι αχρηστοι.

Η χωρα δεν εχει αρχιδια, της τα εκοψαν. Απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα η Ελλαδα εγινε μια μεγαλη κωλοτρυπιδα που την γαμουν χωρις να προλαβει να ριξει ουτε μια κλανια ετσι για διαλειμα.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Tελικά σου έχουν γίνει έμμονη ιδέα οι αλλοδαποί!!! :grin:
O άλλος ο παλιό μισάνθρωπος ανησύχισε μήπως πάθει κάτι η BMW οτί μαχαιρώθηκε κόσμος στα αρχίδια του!!! :idiot:
Δες λίγο τα νούμερα εκατομύρια αλλοδαποί και εγληματούν καμία 100σταρία,τί συμπεράσμα βγάζεις;;;!!! :think:
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα σε αυτό το σάπιο κράτος από τους μετανάστες!!! :rockon:

Γράφει ο Τάσος Καζαντζίδης
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ …ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Είχα πολλά χρόνια να περπατήσω στο κέντρο της Αθήνας.

Και είχα επίσης ακόμη περισσότερα να χρησιμοποιήσω τα μαζικά μέσα μεταφοράς της.

Το ταξί με άφησε στο κέντρο, στην πόρτα ακριβώς του γραφείου όπου είχα το ραντεβού μου. Έπειτα από δυο ώρες τελείωσα και σκέφτηκα, πως αντί να ξαναπάρω ταξί για να πάω πίσω στα νότια προάστια όπου έμενα, θα ήταν καλύτερα να περπατήσω λίγο και να δοκιμάσω μια βόλτα με τα …μεταολυμπιακά σύγχρονα μέσα μεταφοράς που απολαμβάνουν οι Αθηναίοι, αυτά που εμείς στη Θεσσαλονίκη μόνο ονειρευόμαστε…

Το πρώτο σοκ το έπαθα όταν άρχισα να περπατάω στο πεζοδρόμιο για να πάω στη στάση: δεν άκουσα ούτε μια λέξη στα ελληνικά σε όλα τα δέκα λεπτά που περπάτησα!

Το δεύτερο σοκ, ήταν στη στάση του λεωφορείου: από τους δώδεκα ανθρώπους που... περιμέναμε εκεί, οι τρεις ήταν νεαροί Αλβανοί, οι δυο πρέπει να ήταν Πακιστανοί ή Ινδοί, μια γιαγιά, δυο φοιτήτριες, τρεις μάλλον από τα βάθη της Αφρικής και εγώ.

Μάλιστα άρχισα να νιώθω και λίγο περίεργα, γιατί φορούσα κοστούμι γραβάτα και η όλη εμφάνισή μου δεν ταίριαζε γενικά με την όλη εικόνα που μόλις σας περιέγραψα.

Ακριβώς απέναντί μας, νομίζω ότι ήταν ο χώρος του Μουσείου, άρχισε να μαζεύεται αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων για να ξεκινήσουν μάλλον μια ακόμη πορεία.

Η διακριτική εμφάνιση λίγων ΜΑΤ στην παρακάτω γωνία, επιβεβαίωνε τη σκέψη μου.

‘Στην Αθήνα βρίσκομαι ή στη Βαβυλώνα’ αναρωτιόμουν, καθώς η γιαγιά με κοιτούσε.

Ήρθε το αστικό. Ανεβήκαμε.

Εκεί ήταν το τρίτο σοκ: οι συνθήκες των λεωφορείων της Θεσσαλονίκης…. ήταν καλύτερες!

Το σύνολο των επιβατών του αστικού, ήταν παρόμοιο με αυτό της στάσης. Μόνο τρεις τέσσερις σκόρπιοι, συνταξιούχοι Αθηναίοι μάλλον, με βλέμμα απλανές, κοιτούσαν έξω από το παράθυρο.

Ξαφνικά χτύπησε το κινητό μου, ήταν ο φίλος μου ο Ηλίας που είχε έρθει κι εκείνος στην Αθήνα για δουλειές του και έμενε σε ένα ξενοδοχείο πάνω στη Συγγρού.

‘Άστα που να στα λέω’ άρχισε να μου λέει με έντονο ύφος στη φωνή του.

‘Άφησα την BMW έξω από το ξενοδοχείο για λίγο για να ανέβω στο δωμάτιο και μαζεύτηκε μια παρέα Αλβανών από διπλανό καφενείο, δαρθήκανε, μαχαιρώθηκε ένας από αυτούς μπροστά στο αμάξι μου και το έκανε χάλια. Παντού αίματα. Καλά που δεν το σπάσανε.’
‘Έρχομαι από εκεί’ του είπα και έκλεισα το τηλέφωνο.

Αθήνα 500 Π.Χ….Η αρχή του πολιτισμού

Αθήνα 2009 Μ.Χ….Η πρώην πρωτεύουσα του κράτους των Ελλήνων.

Και αυτό δυστυχώς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού κράτους σήμερα: έχουμε μια πρώην ελληνική πόλη για πρωτεύουσα, που διοικείται μεν ακόμη από Έλληνες, αλλά δεν είναι μακριά η ώρα που θα αποκτήσει τον πρώτο πολυπολιτισμικό δήμαρχο…αγνώστου προελεύσεως.

Έχουμε μια πρωτεύουσα, στην οποία οι ίδιοι Αθηναίοι είναι το πρόβλημά της:

είναι λαθρομετανάστες στην ίδια τους την πόλη!

Και αυτό δυστυχώς το πρόβλημα το πληρώνει καθημερινά ολόκληρη η υπόλοιπη Ελλάδα!

Ποιος θα ασχοληθεί με τη Μακεδονία, με τη Θράκη, με την ανεργία στην Ήπειρο, με τους αγρότες της Ελλάδας;

Οι 25.000 Αφγανοί –όπως μας ενημέρωσε ο Αμερικανός πρέσβης- οι 30.000 Ιρακινοί, οι 50.000 Ινδοί και Πακιστανοί ή οι 700.000 Αλβανοί που έχουν μαζευτεί στην Αθήνα ψάχνοντας ψωμί για να φάνε;

Αλήθεια κύριοι 300 της βουλής, γιατί δεν αλλάζετε την Πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους προς Θεσσαλονίκη μεριά, δε βάζετε και έναν Αφγανό διοικητή στην Αθήνα – με υποδιοικητή τον Αλαβάνο-και δεν έρχεστε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή;

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος-ελαφρώς ρατσιστής

Υ.Γ.
Το ιστορικό κτήριο της βουλής, μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε ένα Πολυπολιτισμικό Μουσείο και να βάλετε διοικητή του τον Προκόπη τον Παυλόπουλο. Για να θυμίζει …Ελλάδα.
στις Τετάρτη, Απρίλιος 01, 2009

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Tελικά σου έχουν γίνει έμμονη ιδέα οι αλλοδαποί!!! :grin:
O άλλος ο παλιό μισάνθρωπος ανησύχισε μήπως πάθει κάτι η BMW οτί μαχαιρώθηκε κόσμος στα αρχίδια του!!! :idiot:
Δες λίγο τα νούμερα εκατομύρια αλλοδαποί και εγληματούν καμία 100σταρία,τί συμπεράσμα βγάζεις;;;!!! :think:
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα σε αυτό το σάπιο κράτος από τους μετανάστες!!! :rockon:
Ρε φίλε με πρόλαβες. Ήμουν έτοιμος για γαμωσταυρίδια

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Λαθρομετανάστες και Σύριζα οι εφιάλτες του omorfopedou και άλλων ομοιδεατών του!!! :dancing:

Επισκέπτης
[size=20pt]‘Άφησα την BMW έξω από το ξενοδοχείο για λίγο για να ανέβω στο δωμάτιο και μαζεύτηκε μια παρέα Αλβανών από διπλανό καφενείο, δαρθήκανε, μαχαιρώθηκε ένας από αυτούς μπροστά στο αμάξι μου και το έκανε χάλια. Παντού αίματα. Καλά που δεν το σπάσανε.’[/size]

Ας συντονιστούμε όλοι για να χειροκροτήσουμε τις απόψεις ενός[size=20pt] ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ[/size]

Τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις απόψεις σας.
Αλήθεια αυτό διδάσκετε? Ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ευτελέστερη από ένα λεκέ (ανθρώπινου αίματος) στην αστραφτερή σας BMW?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μ αρεσει που σοβαρα ατομα ασχολουνται, σχολιαζουν κ παιζουν το παιχνιδι του καθυστερημενου του ομορφοπαιδου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν είναι καθυστερημένος ο τύπος ή όχι, πάντως η κατάσταση της Αθήνας είναι απερίγραπτη.

eskiya, έχεις κατέβει με τον Ηλεκτρικό στην Ομόνοια? :think:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν είναι καθυστερημένος ο τύπος ή όχι, πάντως η κατάσταση της Αθήνας είναι απερίγραπτη.

Εντάξει έχει γεμίσει η Ελλάδα ξένους αυτό είναι μία πραγματικότητα αλλά αποτελούν μέγα πρόβλημα;;;!!! :think:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16

Συμφωνω οτι η κατασταση στην Αθηνα ειναι απεριγραπτη. Ειναι εικονα χωρας τριτου κοσμου. Κ ο καθενας εχει το μεριδιο που του αναλογει για αυτο. Εμενα δε με πειραξαν ποτε. Αντιθετα Ελληνες με εχουν πηδηξει σε πολλα θεματα, πρεπει να γινω μισελληνας; ενιγουεη το αφηνω το θεμα εδω, το χουμε κανει λαστιχο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κάθε χώρα έχει γεμίσει με ξένους. Πείτε μου μια χώρα που δεν είναι έτσι.

Η μεταναστευση είναι μεγάλο κακό... Για τη χώρα προέλευσης των μεταναστών...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Δεν είναι καθυστερημένος ο άνθρωπος, αγαπητέ.

Σσσσσσαλονικιός είναι...

(Και μάλιστα εκπαιδευτικός.
Μάλλον διδάσκει μ@λ@κί@ με το αριστερό χέρι).

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κάθε χώρα έχει γεμίσει με ξένους. Πείτε μου μια χώρα που δεν είναι έτσι.

Η μεταναστευση είναι μεγάλο κακό... Για τη χώρα προέλευσης των μεταναστών...
Το επεξηγείς λίγο αυτό;;;!!! :think:
Προφανώς αναφέρεσαι στην απώλεια δυναμικού των χωρών αυτών με την φυγή πολιτών και οτί η κατάσταση της μετανευστικότητας είναι δείγμα προβληματικής χώρας!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εντάξει έχει γεμίσει η Ελλάδα ξένους αυτό είναι μία πραγματικότητα αλλά ποιό το πρόβλημα;;;!!! :think:
Επειδή θα με πας στην αντίθετη κατεύθυνση, θα το αφήσω εδώ. Αν για σένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν οι δουλέμποροι ξεφορτώνουν καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους τους οποίους είσαι υποχρεωμένος να τους δεχτείς γιατί αλλιώς θα σε γαμήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε τι να σου πω?

Έχει καμία μεταναστευτική πολιτική αυτή η χώρα ρε μεγάλε?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι καθυστερημένος ο άνθρωπος, αγαπητέ.

Σσσσσσαλονικιός είναι...

(Και μάλιστα εκπαιδευτικός.
Μάλλον διδάσκει μ@λ@κί@ με το αριστερό χέρι).
Σοβαρά μιλάς;;;!!! :huh: :huh:
Απελπισία!!! :grin:
Υ.Γ.Το Σσσσσσσαλονικιός είναι......(θες να πεις κάτι για τους Θεσσαλονικιούς,δεν πρέπει να τσουβαλιάζεις έτσι κόσμο)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom