Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ειδες που δεν τα ξερεις και πεταγεσαι και λες ότι ακους και ότι σου κατεβει?τις βαρκες τις ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ..με λιγα λογια μονοι τους βαζουν σε κινδυνο την ζωη τους.μαθε πρωτα και μετα μιλα.αν δεν ξερεις ρωτα πρωτα
Εκτός από το οτι το βυθίζουν βάρκες ήταν υπερβολή προφανώς,σου είπα και πριν να μην με παραθέτεις και να μην προσπαθείς να κάνεις κουβέντα μαζί μου.
Δεν χαλάω την ώρα μου με τα ''βλαξ'' και τα ''ηλιθιε'' που έχεις να προσφέρεις. Πως να το πω για να νιώσεις?

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Ε ναι αυτό είπα και εγώ ποιο πάνω. Έχουν βρει περίθαλψη από το Ελληνικό κράτος. Δεν έχω παράπονο από το κράτος..από τους Έλληνες έχω.
εχει το κρατος αυτή τη στιγμη δυνατοτητα να φροντιζει τοσο κοσμο ?και στην τελικη γιατι το κρατοςε δεν φροντιζει τους ελληνες αστεγους και απορους πρωτα?αυτοι δεν πρεπει να είναι προτεραιοτητα?πολλοι αστεγοι πληρωναν φορους αλλα το κρατος δεν κανει κατι για αυτους.γιατι να κανει για καποιους αλλους που μπηκαν και παρανομα εδώ?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τι εκαναν οι Ελληνες δηλαδη?
Δεν έκαναν ως σύνολο. Εγώ προσωπικά έχω δει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό Ελλήνων να παρουσιάζουν μια στενομυαλιά και μια μικροψυχία που δεν μου αρέσει. Δεν μιλάω για όλους μιλάω για κάποιους.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εχει το κρατος αυτή τη στιγμη δυνατοτητα να φροντιζει τοσο κοσμο ?και στην τελικη γιατι το κρατοςε δεν φροντιζει τους ελληνες αστεγους και απορους πρωτα?αυτοι δεν πρεπει να είναι προτεραιοτητα?πολλοι αστεγοι πληρωναν φορους αλλα το κρατος δεν κανει κατι για αυτους.γιατι να κανει για καποιους αλλους που μπηκαν και παρανομα εδώ?
εσυ τοχασες το παιχνιδι γιατι εισαι φανατιλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θελω να πω ότι όπως και να το δεις ανθρωπισμος με καγκελα δεν γινεται ρε φιλε...
Η πουλο όπως λεω εγω, η ολοι μεσα όπως λενε οι αριστεροι. Διαλεξε στρατοπεδο
Τα στρατοπεδα ποιος τα καθορισε? Εσυ?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όταν τα επιχειρήματα σου είναι ''βλαξ'' και ''μαρτυρας χωρίς ξύλο..μόνο ένα πράγμα έχω να σου απαντήσω γιατί και με τα παιδιά διαφωνούμε αλλά δεν μίλησαν έτσι...

πολιτισμος , κουλτουρα  :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :orchestra: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
φυσικά και δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω... και που είσαι φαγητό ότι διαθέτουμε... όχι να κάνουμε εισαγωγές χαλάλ γιατί δεν θέλουνε να φάνε χοιρινό ή κοτόπουλο που δεν είναι σφαγμένο όπως επιβαλλει ο μωχαμέτης...

κανένας δεν βύθισε βάρκα στην Ελλάδα... και προώθηση μόνον και αποκλειστικά μόνο στους πρόσφυγες και όχι σε κάθε έναν (πακιστανούς, αφγανούς, σομαλούς, νιγηριανούς, τυνήσιους κλπ κλπ κλπ) όλοι οι άλλοι πίσω στην πατρίδα τους με συνοπτικές διαδικασίες...

και από ότι είδες τους πρόσφυγες τους δέχονται στην Ευρώπη (ειδικά η Γερμανία)... και είναι διατεθειμένοι να τους δεχτούνε... αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούνε τους λάθρους από κάθε μέρος του κόσμου... και δεν πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να τους δεχτούμε και εμείς...

πρόσφυγας σημαίνει ζητώ προστασία μέχρις ότου οι συνθήκες στην χώρα μου βελτιωθούν ... μετά επιστρέφω στην πατρίδα μου...
αλλιώς είμαι μετανάστης... 
Μαζί σου με τη μόνη διαφορά ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαχωρίζεις το ποιος είναι πρόσφυγας ανάλογα με το την καταγωγή του.
Δεν είπα ότι δεν μπαίνουν στην Ελλάδα και τυπάδες που έρχονται εδώ επειδή είμαστε μπουρδέλο και μπορούν να αλωνίσουν
Ας έχουν ένα σωστό σύστημα για να υποδεχόμαστε μετανάστες και πρόσφυγες. Το δικό μου θέμα είναι να μην λέμε όλοι έξω και να πάνε να πεθάνουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατι ας πουμε σε δεσμεύουν οι διεθνεις συνθηκες?
Σου αρκει?

Ή μηπως ειναι καλυτερα να συμπεριφερομαστε σαν την Ουγγαρια, που εχει ξεφτιλιστει διεθνως?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
στενομυαλοι σαν και σενα.ειμαστε μια χωρα σχεδον 11 εκατομυριων κατοικων και αυτη τη στιγμη μας φορτωθηκανε αλλα 5 εκατομυρια απο το πουθενα και μη αφομειωσιμοι με τα εθιμα μας και σε μια κατασταση οικονομικη της χωρας μας τραγικη και αυτοι μας στοιχιζουν και καποια δεκάδες δις κάθε χρονο .τι δεν καταλαβαίνεις βρε ηλιθιε?δεν εχω να πληρωνω αυτά που μας εχουν βαλει τα μνημονια και θα χρεωνομαι και καποια δις παραπανω για μετανάστες που μπηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ  στην χωρα μου?πληρωστε μονο εσεις οι λαθρολαγνοι εγω γιατι ρε βλακα?και γιατι να βλεπω σε κάθε δρομο σε κάθε πλατεια αυτό το χαλι?γιατι να φοβάμαι για τα παιδια μου που πανε σχολειο αν ο κάθε ανώμαλος σεξουαλικα ισλαμοπιθηκος που εχει κατασκηνωσει εξω από τα καγκελα του σχολειου κανει κακο στα κορίτσια μου?βλακα ε βλακα...

αντε πληρωσε το λογαριασμο που σ στειλαν απο την Ευρωπη και μη μιλας,μπαταχτση απατεωνα της Ευρωπης  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η κοινη λογικη που απ ότι φαινεται δεν διαθέτεις.
Ε τωρα σορυ κιολας αλλά δεν νομιζω οτι θα συγκριθουμε εμεις οι δυο σε θεματα κοινης λογικης.
Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και η βουλιαζουν τοφουσκωτο στα διεθνη και αφηνεις τους Τουρκους (αν) διασωσουν, η γυριζουν πισω...
Πως σου φαινεται αυτό;
Κακο αλλα είναι η μονη λυση αδερφε...
δεν θα πολυγουσταρα να βλεπω συνεχεια 3χρονα μπρουμυτα στην παραλια ρε τυπε οταν πινω το μαρτινι μου...σορυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
στενομυαλοι σαν και σενα.ειμαστε μια χωρα σχεδον 11 εκατομυριων κατοικων και αυτη τη στιγμη μας φορτωθηκανε αλλα 5 εκατομυρια απο το πουθενα και μη αφομειωσιμοι με τα εθιμα μας και σε μια κατασταση οικονομικη της χωρας μας τραγικη και αυτοι μας στοιχιζουν και καποια δεκάδες δις κάθε χρονο .τι δεν καταλαβαίνεις βρε ηλιθιε?δεν εχω να πληρωνω αυτά που μας εχουν βαλει τα μνημονια και θα χρεωνομαι και καποια δις παραπανω για μετανάστες που μπηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ  στην χωρα μου?πληρωστε μονο εσεις οι λαθρολαγνοι εγω γιατι ρε βλακα?και γιατι να βλεπω σε κάθε δρομο σε κάθε πλατεια αυτό το χαλι?γιατι να φοβάμαι για τα παιδια μου που πανε σχολειο αν ο κάθε ανώμαλος σεξουαλικα ισλαμοπιθηκος που εχει κατασκηνωσει εξω από τα καγκελα του σχολειου κανει κακο στα κορίτσια μου?βλακα ε βλακα...
5 εκατομμυρια μεταναστες εχει η Ελλαδα σημερα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν θα πολυγουσταρα να βλεπω συνεχεια 3χρονα μπρουμυτα στην παραλια ρε τυπε οταν πινω το μαρτινι μου...σορυ
Στερείσαι μαλλον κοινης λογικης κατα τα λεγομενα του  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom