You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αντε πληρωσε το λογαριασμο που σ στειλαν απο την Ευρωπη και μη μιλας,μπαταχτση απατεωνα της Ευρωπης
ετσι ρε φιλε....ο αριος ελληναρας
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εχει το κρατος αυτή τη στιγμη δυνατοτητα να φροντιζει τοσο κοσμο ?και στην τελικη γιατι το κρατοςε δεν φροντιζει τους ελληνες αστεγους και απορους πρωτα?αυτοι δεν πρεπει να είναι προτεραιοτητα?πολλοι αστεγοι πληρωναν φορους αλλα το κρατος δεν κανει κατι για αυτους.γιατι να κανει για καποιους αλλους που μπηκαν και παρανομα εδώ?
που ειναι οι αποροι κ αστεγοι ρε? πληρωνε μπαταχτση στην Ευρωπη και μην διαμαρτυρεσαι
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Μαζί σου με τη μόνη διαφορά ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαχωρίζεις το ποιος είναι πρόσφυγας ανάλογα με το την καταγωγή του.
Δεν είπα ότι δεν μπαίνουν στην Ελλάδα και τυπάδες που έρχονται εδώ επειδή είμαστε μπουρδέλο και μπορούν να αλωνίσουν
Ας έχουν ένα σωστό σύστημα για να υποδεχόμαστε μετανάστες και πρόσφυγες. Το δικό μου θέμα είναι να μην λέμε όλοι έξω και να πάνε να πεθάνουν.
λάθος... για τον πρόσφυγα ή τον διωκόμενο για πολιτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές, σεξουαλικές πεποιθήσεις (όχι φυσικά για παρανομίες) έχουμε υποχρέωση να τον περιθάλψουμε και να του παρέχουμε άσυλο...
τον μετανάστη που σηκώθηκε και ήρθε χωρίς να ρωτήσει γιατί του καύλωσε ή γιατί δεν είχε δουλειά στην πατρίδα του ή γιατί στην πατρίδα του δεν πληρώνουνε καλά δεν έχουμε καμμία απολύτως υποχρέωση να τον δεχτούμε και ΔΕΝ πρέπει να τον δεχτούμε...
όπως ακριβώς κάνει η Αυστραλία η οποία απελαύνει ακόμη και Ελληνες οι οποίοι πάνε εκεί σαν μετανάστες χωρίς να ρωτήσουνε κανέναν...
Επισκέπτης
Ναι αυτό είναι δεδομενο. Εσυ όταν ειχες το πρόβλημα ψήφιζες αντιρατσιστικούς για να μην χανεις ψηφαλακια...Ε τωρα σορυ κιολας αλλά δεν νομιζω οτι θα συγκριθουμε εμεις οι δυο σε θεματα κοινης λογικης.
Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις...
Δεν μπορεις να συγκριθείς με μενα που δε γραφω στα @@ μου
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
5 εκατομμυρια μεταναστες εχει η Ελλαδα σημερα?
και 1 τρις δημοσιους κοπριτες τυπε
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι και.....κομπλεξικα καημενα που πρωταθλημα δεν θα παρουν ποτεΜπραβο. Και?
Επισκέπτης
τοτε παρε κανα δυο στο σπιτι... κριμα να πεινανε!δεν θα πολυγουσταρα να βλεπω συνεχεια 3χρονα μπρουμυτα στην παραλια ρε τυπε οταν πινω το μαρτινι μου...σορυ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ρε βλαχάντερ αν το βύθισμα είναι η μόνη λύση εσύ προσφέρεσαι να πατάς τα κουμπιά για να βυθίζεις παιδάκια στη θάλασσα?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ετσι το λαμογιοπου ειναι οι αποροι κ αστεγοι ρε? πληρωνε μπαταχτση στην Ευρωπη και μην διαμαρτυρεσαι
vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
εγινα φανατιλα η όπως αλλιως θες να το πεις με αυτά που ειδα με τα ματια μου και όχι αυτά που ακουσα η μου ειπανε.ξερεις ποσες ΜΚΟ κονομάνε από εμενα και εσενα που πληρωνουμε σαν τους μαλακες για να φροντιζουν και να δασκαλυεουν αυτους τους παρανομους?και αν δεις σε καποιο ποστ μου πριν 3-4 μερες ειπα ότι πρεπει να δεχομαστε μετανάστες μονο από την Συρια διοτι εκει κινδυνευει η ζωη τους και φευγουν ,αλλα αυτό που γινεται εδώ και καποια χρονια με αποκορύφωμα τους 6 τελευταίους μηνες είναι καταντια.και να σου πω και κατι άλλο?εγω κάθε μερα μεχρι να δω τα 2 κορίτσια μου σωα να γυριζουν από το σχολειο τρελαίνομαι στην σκεψη μην τους κανει καποιος από αυτους κακο,ξερεις ότι μεθαύριο αρχιζουν τα σχολεια ,ε λοιπον ακριβως εξω από τα καγκελα του σχολειου εχουν κατασκηνωσει εκατοντάδες από δαυτους.πες μου λοιπον εγω τι φταιω να εχω αυτό το φοβο κάθε μερα και να κλειδαμπαρώνομαι κιολας?να μην τολμω να αφήσω τα παιδια μου να πανε να παιξουνε η να πανε μια βολτα όπως πηγαιναν παλια?αν τους συμβει κατι τι θα πρεπει να κανω?εσυ τι θα εκανες?εδω καποιοι του συριζα όταν πηγαν στην Συρο στον εισαγγελεα τον πακιστανο που βιασε την Μυρτω και της κονιορτοποιησε και το κεφαλι μετα πηγαν απεξω και ειχαν πανο υποστήριξης αυτου του ζωου!!!εσυ τοχασες το παιχνιδι γιατι εισαι φανατιλα
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Οκ,συμφωνούμε σε αρκετά και έχουμε διαφορά απόψεων σε άλλα. Εγώ πιστεύω ότι σε μια σωστή κοινωνία και τον μετανάστη πρέπει να τον δεχόμαστε αν έχουμε τις υποδομές. Μιλάω για την Ευρώπη σαν σύνολο όχι για την Ελλάδίτσα που δεν έχει καμία υποδομή.λάθος... για τον πρόσφυγα ή τον διωκόμενο για πολιτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές, σεξουαλικές πεποιθήσεις (όχι φυσικά για παρανομίες) έχουμε υποχρέωση να τον περιθάλψουμε και να του παρέχουμε άσυλο...
τον μετανάστη που σηκώθηκε και ήρθε χωρίς να ρωτήσει γιατί του καύλωσε ή γιατί δεν είχε δουλειά στην πατρίδα του ή γιατί στην πατρίδα του δεν πληρώνουνε καλά δεν έχουμε καμμία απολύτως υποχρέωση να τον δεχτούμε και ΔΕΝ πρέπει να τον δεχτούμε...
όπως ακριβώς κάνει η Αυστραλία η οποία απελαύνει ακόμη και Ελληνες οι οποίοι πάνε εκεί σαν μετανάστες χωρίς να ρωτήσουνε κανέναν...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
λογικη της πουτσας που δεν περναει....τοτε παρε κανα δυο στο σπιτι... κριμα να πεινανε!
Επισκέπτης
Συγνωμη αλλα εγω δεν ειπα ποτε για βυθισμα...Ρε βλαχάντερ αν το βύθισμα είναι η μόνη λύση εσύ προσφέρεσαι να πατάς τα κουμπιά για να βυθίζεις παιδάκια στη θάλασσα?
Ειπα απλα να κλεισεις της εισοδο χωρις να διασωσεις και ολο αυτό στα διεθνη ιδατα
Επισκέπτης
Λογικη της πουτσας είναι να μην σ ενοχλεί που κοιμαται στην αυλη του τυπου στη λεσβο αλλα αν σου πω να τον παρεις εσυ με κραζεις...λογικη της πουτσας που δεν περναει....
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Και πως ακριβώς σταματάς μια βάρκα που πλέει προς τα ύδατα σου χωρίς να την βυθίσεις αν αυτή δεν σταματάει?Συγνωμη αλλα εγω δεν ειπα ποτε για βυθισμα...
Ειπα απλα να κλεισεις της εισοδο χωρις να διασωσεις και ολο αυτό στα διεθνη ιδατα
Να τηρουνται οι διεθνεις συνθηκες βεβαια....Γιατι ας πουμε σε δεσμεύουν οι διεθνεις συνθηκες?
Σου αρκει?
Ή μηπως ειναι καλυτερα να συμπεριφερομαστε σαν την Ουγγαρια, που εχει ξεφτιλιστει διεθνως?
να μην ξεχναμε και τις "εσωτερικες υποχρεωσεις" ομως.....
να δω απο αυριο να ξεκινανε οικισμο για τους αστεγους...
και να γινει και ο οικισμος για τους προσφυγες,δεν λεω οχι....
αλλιως αυτο ειναι ρατσισμος...κατα των Ελληνων....
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Οκ,συμφωνούμε σε αρκετά και έχουμε διαφορά απόψεων σε άλλα. Εγώ πιστεύω ότι σε μια σωστή κοινωνία και τον μετανάστη πρέπει να τον δεχόμαστε αν έχουμε τις υποδομές. Μιλάω για την Ευρώπη σαν σύνολο όχι για την Ελλάδίτσα που δεν έχει καμία υποδομή.
διαφωνώ ριζικά... να βοηθήσουμε να στήσει στην χώρα του υποδομές ναι... να τον δεχτούμε όχι...
εκτός φυσικά υπάρχει αμοιβαιότητα ... πάντως όταν πήγα για δουλειά στην Νιγηρία, παρόλο που ήμουν contractor, βγάλανε την πίστη στον εργοδότη μου για να δώσουν άδεια εργασίας παρόλο που τυπικά τιμολογούσα εταιρεία που δεν ήταν Νιγηριανή απλά είχε αναλάβει μια δουλειά για λογαριασμό μιας τοπικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας...
γιατί λοιπόν να του δώσω εγώ το δικαίωμα να έρθει μετανάστης στην Ευρώπη ??
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εγινα φανατιλα η όπως αλλιως θες να το πεις με αυτά που ειδα με τα ματια μου και όχι αυτά που ακουσα η μου ειπανε.ξερεις ποσες ΜΚΟ κονομάνε από εμενα και εσενα που πληρωνουμε σαν τους μαλακες για να φροντιζουν και να δασκαλυεουν αυτους τους παρανομους?και αν δεις σε καποιο ποστ μου πριν 3-4 μερες ειπα ότι πρεπει να δεχομαστε μετανάστες μονο από την Συρια διοτι εκει κινδυνευει η ζωη τους και φευγουν ,αλλα αυτό που γινεται εδώ και καποια χρονια με αποκορύφωμα τους 6 τελευταίους μηνες είναι καταντια.και να σου πω και κατι άλλο?εγω κάθε μερα μεχρι να δω τα 2 κορίτσια μου σωα να γυριζουν από το σχολειο τρελαίνομαι στην σκεψη μην τους κανει καποιος από αυτους κακο,ξερεις ότι μεθαύριο αρχιζουν τα σχολεια ,ε λοιπον ακριβως εξω από τα καγκελα του σχολειου εχουν κατασκηνωσει εκατοντάδες από δαυτους.πες μου λοιπον εγω τι φταιω να εχω αυτό το φοβο κάθε μερα και να κλειδαμπαρώνομαι κιολας?να μην τολμω να αφήσω τα παιδια μου να πανε να παιξουνε η να πανε μια βολτα όπως πηγαιναν παλια?αν τους συμβει κατι τι θα πρεπει να κανω?εσυ τι θα εκανες?εδω καποιοι του συριζα όταν πηγαν στην Συρο στον εισαγγελεα τον πακιστανο που βιασε την Μυρτω και της κονιορτοποιησε και το κεφαλι μετα πηγαν απεξω και ειχαν πανο υποστήριξης αυτου του ζωου!!!
διαβασα 2 γραμμες...για της ΜΚΟ φταινε οι συριοι????
γαματο αστο
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Υπάρχουν διάφορα άσυλα και καταφύγια για τους άστεγους στην Αθήνα τουλάχιστον..δεν είναι ξενοδοχεία αλλά υπάρχουν..σίγουρα καλό θα ήταν να έχουμε και άλλα. Αλλά γενικά καλό θα ήταν να μην είχαμε άστεγους.Να τηρουνται οι διεθνεις συνθηκες βεβαια....
να μην ξεχναμε και τις "εσωτερικες υποχρεωσεις" ομως.....
να δω απο αυριο να ξεκινανε οικισμο για τους αστεγους...
και να γινει και ο οικισμος για τους προσφυγες,δεν λεω οχι....
αλλιως αυτο ειναι ρατσισμος...κατα των Ελληνων....