Για όσο μένουν εδώ ένα πιάτο φαί νερό και βασική ιατρική περίθαλψη για μένα είναι αρκετά. Με τον όρο ότι θα μείνουν εδώ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. Ο Έλληνας αντί να βρίζει τα πακιστανακια είναι ποιο εποικοδομητικό να πιέζει την κυβέρνηση να τους προωθήσει στην Ευρώπη. Έτσι κάνουν οι σοβαρές και φυσιολογικές κοινωνείες κατά τη γνώμη μου.
Δεν βυθίζουν βάρκες..τους δέχονται και τους πρωοθούν όπου γίνεται καλύτερα. Δεν μπορεί σε όλη την Ευρώπη να μην υπάρχει θέση και για αυτούς να δουλέψουν.
Εσύ δε βρίσκεις κανένα λάθος από τις Ευροπαικές χώρες που μας έχουν αφήσει στη μοίρα μας σε αυτό?
φυσικά και δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω... και που είσαι φαγητό ότι διαθέτουμε... όχι να κάνουμε εισαγωγές χαλάλ γιατί δεν θέλουνε να φάνε χοιρινό ή κοτόπουλο που δεν είναι σφαγμένο όπως επιβαλλει ο μωχαμέτης...
κανένας δεν βύθισε βάρκα στην Ελλάδα... και προώθηση μόνον και αποκλειστικά μόνο στους πρόσφυγες και όχι σε κάθε έναν (πακιστανούς, αφγανούς, σομαλούς, νιγηριανούς, τυνήσιους κλπ κλπ κλπ) όλοι οι άλλοι πίσω στην πατρίδα τους με συνοπτικές διαδικασίες...
και από ότι είδες τους πρόσφυγες τους δέχονται στην Ευρώπη (ειδικά η Γερμανία)... και είναι διατεθειμένοι να τους δεχτούνε... αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούνε τους λάθρους από κάθε μέρος του κόσμου... και δεν πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να τους δεχτούμε και εμείς...
πρόσφυγας σημαίνει ζητώ προστασία μέχρις ότου οι συνθήκες στην χώρα μου βελτιωθούν ... μετά επιστρέφω στην πατρίδα μου...
αλλιώς είμαι μετανάστης...