Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
λάθος ... δεν θέλει κατανόηση από όλους... θέλει κατανόηση από μέρους τους ότι ήρθαν σε μια χώρα με το έτσι θέλω και δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις και να αρκεστούν στα όσα τους παρέχει...
Νομίζω ότι αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση σε κατατρεγμένους ανθρώπους. Η ανθρωπιά και ο πολιτισμός φαίνονται από το πως συμπεριφέρεσαι στους ποιο αδύναμους από σένα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
διαφωνώ στο ότι θέλουν καταφύγιο στην Ευρώπη και περνάνε από την Ελλάδα... αν θέλουν αλλού καταφύγιο να πάνε κατευθείαν εκεί ή να περιμένουν την σειρά τους όποτε αυτή και αν έρθει να φύγουν...

και φυσικά αν τους διώξουν από εκεί να μην ξανάρθουν στα μέρη μας...
Οι περισσότεροι κάνουν αμαν να φύγουν από την Ελλάδα, που βασίζεις το ότι θέλουν να μείνουν εδώ?  :think:

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Σου είπα δεν μιλάω προσωπικά για σένα. Σου έδωσα ένα παράδειγμα...ότι όπως ζητά ο Έλληνας κατανόηση γιατί είναι σε δύσκολη θέση έτσι και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κατανόηση και όχι τραμπουκισμό. Δεν λέω ότι δεν βρήκαν περίθαλψη από το Ελληνικό κράτος. Εγώ κρίνω μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων που είναι το λιγότερο στενόμυαλοι. Να καταλαβαίνόμαστε.

στενομυαλοι σαν και σενα.ειμαστε μια χωρα σχεδον 11 εκατομυριων κατοικων και αυτη τη στιγμη μας φορτωθηκανε αλλα 5 εκατομυρια απο το πουθενα και μη αφομειωσιμοι με τα εθιμα μας και σε μια κατασταση οικονομικη της χωρας μας τραγικη και αυτοι μας στοιχιζουν και καποια δεκάδες δις κάθε χρονο .τι δεν καταλαβαίνεις βρε ηλιθιε?δεν εχω να πληρωνω αυτά που μας εχουν βαλει τα μνημονια και θα χρεωνομαι και καποια δις παραπανω για μετανάστες που μπηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ  στην χωρα μου?πληρωστε μονο εσεις οι λαθρολαγνοι εγω γιατι ρε βλακα?και γιατι να βλεπω σε κάθε δρομο σε κάθε πλατεια αυτό το χαλι?γιατι να φοβάμαι για τα παιδια μου που πανε σχολειο αν ο κάθε ανώμαλος σεξουαλικα ισλαμοπιθηκος που εχει κατασκηνωσει εξω από τα καγκελα του σχολειου κανει κακο στα κορίτσια μου?βλακα ε βλακα...

Επισκέπτης
Νομίζω ότι αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση σε κατατρεγμένους ανθρώπους. Η ανθρωπιά και ο πολιτισμός φαίνονται από το πως συμπεριφέρεσαι στους ποιο αδύναμους από σένα.
όχι δεν παει ετσι... δεν μπορει εγω να εχω 30000 λαθρο σημερα και η Γαλλια η η Αγγλια που στο φιναλε ειχαν και αποικιες να λενε ότι θα παρουν 20000 σε δυο χρονια.
Στο φιναλε οι Γαλλικες λεγεώνες με τους Αγγλους και τους Αμερικανους κανουν τους πολεμους...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γίνανε όλοι οι Έλληνες ξαφνικά φίλοι των νόμων και των σωστών. Όταν τους καθάριζαν τα σπίτια οι βουλγάρες οι παράνομες για να μη πιάσει η γυναίκα τους σφογκαρίστρα και δίναν μαύρα λεφτά ήταν καλά. Τώρα δεν τους νοιάζει για τον διπλανό τους. Αηδία.  :vomit:

Σκατα στον Ελληνα  :rockon:

Σοιμπλε αρχοντα παρτους τα υπαρχοντα  :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
στενομυαλοι σαν και σενα.ειμαστε μια χωρα σχεδον 11 εκατομυριων κατοικων και αυτη τη στιγμη μας φορτωθηκανε αλλα 5 εκατομυρια απο το πουθενα και μη αφομειωσιμοι με τα εθιμα μας και σε μια κατασταση οικονομικη της χωρας μας τραγικη και αυτοι μας στοιχιζουν και καποια δεκάδες δις κάθε χρονο .τι δεν καταλαβαίνεις βρε ηλιθιε?δεν εχω να πληρωνω αυτά που μας εχουν βαλει τα μνημονια και θα χρεωνομαι και καποια δις παραπανω για μετανάστες που μπηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ  στην χωρα μου?πληρωστε μονο εσεις οι λαθρολαγνοι εγω γιατι ρε βλακα?και γιατι να βλεπω σε κάθε δρομο σε κάθε πλατεια αυτό το χαλι?γιατι να φοβάμαι για τα παιδια μου που πανε σχολειο αν ο κάθε ανώμαλος σεξουαλικα ισλαμοπιθηκος που εχει κατασκηνωσει εξω από τα καγκελα του σχολειου κανει κακο στα κορίτσια μου?βλακα ε βλακα...
Πρώτον αυτό που παρέθεσες δεν απευθυνόταν σε σένα. Δεύτερον αν νομίζεις ότι ''με βάζεις στη θέση μου'' με το να λες συνέχεια ''βλακα'' και ''ηλίθιε'' δείχνεις την ανικανότητα σου να υποστηρίξεις τα λόγια σου. Τρίτων δεν χαλάω το βράδυ μου συζητόντας με άτομα που δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα στην κουβέντα πέρα από βρσιές. Αυτό πάει για σένα όχι για τα παιδιά που μιλάνε σαν άνθρωποι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τι σχεση εχει η φοροδιαφυγη βρε τρυπιε με αυτά που τον ρωτησα?ρε  εσυ κοιμάσαι ορθιος και πληρωνεις και ξενοδοχειο λεμε
βριζεις και νομιζεις οτι εισαι μαγκακος ε? οκ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή τι ακριβώς να κάνουμε ???

να διώξουμε από τα ξενοδοχεία τους τουρίστες για να τους βάλουμε να κοιμηθούνε ?? να κατεβάσουμε από τα καράβια τους ταξιδιώτες που έχουν εισητήρια για να φύγουν γρήγορα ??

ή να μην τους ταυτοποιήσουμε και να τους αφήσουμε να περάσουνε έτσι χωρίς να ξέρουμε ποιός είναι ποιός (όχι δηλαδή ότι ξέρουμε και έτσι αλλά τουλάχιστον έχουμε ρε παιδάκι μου τα στοιχεία τους αν τυχόν γίνει κάτι)...

οι πόροι (ανθρώπινοι και υλικοί) στα νησιά είναι συγκεκριμένοι και καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών άντε και 10% παραπάνω ... εεε όταν γίνουν 60% παραπάνω οι πόροι δεν επαρκούν και το κυριώτερο δεν μπορείς μέσα σε μία νύχτα και δεν συμφέρει να στήνεις μηχανισμούς που θα κοστίσουν ένα σκασμό λεφτά που μετά θα πέσουν σε αχρηστία... 

οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν υπομονή, να στηθούν στην ουρά όσο χρειστεί και να μην προκαλούν προβάλοντας απαιτήσεις... από την πλευρά της Ελλάδος πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατόν να γίνει χωρίς

(1) να διαταραχθεί η καθημερινότητα του τόπου
(2) να προβούμε σε δαπάνες πάνω από τις δυνατότητες μας
(3) καταστραφεί κάθε οικονομική δραστηριότητα στον τόπο...

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Πρώτον αυτό που παρέθεσες δεν απευθυνόταν σε σένα. Δεύτερον αν νομίζεις ότι ''με βάζεις στη θέση μου'' με το να λες συνέχεια ''βλακα'' και ''ηλίθιε'' δείχνεις την ανικανότητα σου να υποστηρίξεις τα λόγια σου. Τρίτων δεν χαλάω το βράδυ μου συζητόντας με άτομα που δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα στην κουβέντα πέρα από βρσιές. Αυτό πάει για σένα όχι για τα παιδιά που μιλάνε σαν άνθρωποι.
αν ησουν ανθρωπος θα σου μιλαγα κανονικα αλλα δεν εισαι ,στερεισαι μυαλου διοτι το να μου λες ότι δεν τρεχει τιποτα με ολους αυτους που μπαινουν παρανομα μονο ανθρωποι χωρις μυαλο το λενε.οι νομοι  υπαρχουν για να μην υπαρχει αναρχια.και στην τελικη εσυ δεν ειχες καποιο κρουσμα από δαυτους εγω ειχα σε γειτονικο μου ανθρωπο του οποιου το παιδακι το βιασανε αυτοι που εσυ υποστηριζεις ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
όχι δεν παει ετσι... δεν μπορει εγω να εχω 30000 λαθρο σημερα και η Γαλλια η η Αγγλια που στο φιναλε ειχαν και αποικιες να λενε ότι θα παρουν 20000 σε δυο χρονια.
Στο φιναλε οι Γαλλικες λεγεώνες με τους Αγγλους και τους Αμερικανους κανουν τους πολεμους...
Ναι ρε τύπε μαζί σου. Μας έχουν αφήσει να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα χρόνια τώρα. Δεν έχουμε καμία δουλειά να αντιμετοπίζουμε όλο το κύμα των προσφύγων και των μεταναστών.
Δεν διαφωνίσαμε όμως σε αυτό...και εγώ πιστεύω ότι δεν μπορούν να μέινουν όλοι εδώ. Η διαφωνία μας ήταν στο ότι οι Έλληνες έχουν καταντήσει σε μεγάλο ποσοστό ρατσιστές και μικρόψυχοι.
ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΕΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή τι ακριβώς να κάνουμε ???

να διώξουμε από τα ξενοδοχεία τους τουρίστες για να τους βάλουμε να κοιμηθούνε ?? να κατεβάσουμε από τα καράβια τους ταξιδιώτες που έχουν εισητήρια για να φύγουν γρήγορα ??

ή να μην τους ταυτοποιήσουμε και να τους αφήσουμε να περάσουνε έτσι χωρίς να ξέρουμε ποιός είναι ποιός (όχι δηλαδή ότι ξέρουμε και έτσι αλλά τουλάχιστον έχουμε ρε παιδάκι μου τα στοιχεία τους αν τυχόν γίνει κάτι)...

οι πόροι (ανθρώπινοι και υλικοί) στα νησιά είναι συγκεκριμένοι και καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών άντε και 10% παραπάνω ... εεε όταν γίνουν 60% παραπάνω οι πόροι δεν επαρκούν και το κυριώτερο δεν μπορείς μέσα σε μία νύχτα και δεν συμφέρει να στήνεις μηχανισμούς που θα κοστίσουν ένα σκασμό λεφτά που μετά θα πέσουν σε αχρηστία... 

οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν υπομονή, να στηθούν στην ουρά όσο χρειστεί και να μην προκαλούν προβάλοντας απαιτήσεις... από την πλευρά της Ελλάδος πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατόν να γίνει χωρίς

(1) να διαταραχθεί η καθημερινότητα του τόπου
(2) να προβούμε σε δαπάνες πάνω από τις δυνατότητες μας
(3) καταστραφεί κάθε οικονομική δραστηριότητα στον τόπο...
ρε γιατι φωναζεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι περισσότεροι κάνουν αμαν να φύγουν από την Ελλάδα, που βασίζεις το ότι θέλουν να μείνουν εδώ?  :think:

δεν είπα ότι θέλουν να μείνουν εδώ... είπα ότι αφού θέλουν να πάνε αλλού να πάνε κατευθείαν εκεί που θέλουνε...

απλά έρχονται από την Ελλάδα γιατί ξέρουν ότι αν τυχόν δεν μπορέσουν να φύγουν και να πάνε εκεί που θέλουνε, θα μείνουν εδώ χωρίς να τους πειράξει κανένας...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν ησουν ανθρωπος θα σου μιλαγα κανονικα αλλα δεν εισαι ,στερεισαι μυαλου διοτι το να μου λες ότι δεν τρεχει τιποτα με ολους αυτους που μπαινουν παρανομα μονο ανθρωποι χωρις μυαλο το λενε.οι νομοι  υπαρχουν για να μην υπαρχει αναρχια.και στην τελικη εσυ δεν ειχες καποιο κρουσμα από δαυτους εγω ειχα σε γειτονικο μου ανθρωπο του οποιου το παιδακι το βιασανε αυτοι που εσυ υποστηριζεις ...
πες τα ρε βαγκουλα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν υποστηρίζω κανέναν,δεν με ξέρεις και δεν μπορείς να μου πεις τι κρούσμα είχα και τι δεν είχα και μην με ξαναπαραθέσεις να συζητήσεις με όποιον ανέχεται να του μιλάς έτσι και να κάνει διάλογο μαζί σου.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Δεν υποστηρίζω κανέναν,δεν με ξέρεις και δεν μπορείς να μου πεις τι κρούσμα είχα και τι δεν είχα και μην με ξαναπαραθέσεις να συζητήσεις με όποιον ανέχεται να του μιλάς έτσι και να κάνει διάλογο μαζί σου.
εσυ αρχισες να κανεις παραθεση σε δικο μου ποστ ,όχι εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom